Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: Που θα παει αυτη η ξεφτιλα πια;

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    ψηφιζει ???:
    -αυτος που παει κ περιμενει 2-3 ωρες ή ακομα κ μιση για να παρει 2 μπουκαλια coca-cola και 1 κουβα 100αρα αμολυβδη

-ειναι ο ιδιος με αυτον που στο τυροπιταδικο σε προσπερανει σαν να μην υπαρχεις για να κερδισει τα 0,37 sec, στην δεη οποτε δει ουρα αρχιζει τα "τουρκια τι ευρωπη" χωρις να εχει παει ποτε κ να ξερει τι γινετε εκει

-ειναι ο ιδιος που παρκαρει στους χωρους για αμεα/ στριβει στον μπραλο χωρις αυριο, πηγαινει στην εθνικη με 300 κ λεει μετα οτι "μου πεταχτηκε" κτλ κτλ

-επισης ειναι ο ιδιος που ξεκιναει χωρις αλυσιδες να παει στο καρπενησι ενω εχει αποκλειστει 5 ωρες πριν η μαλακασα κ λεει μετα "αυτο ειναι το κρατος"

- ειναι ο ιδιος που πιστευει οτι τα ραφια των supermarket θα αδειασουν/οτι στα νοσοκομεια πηρανε νεκροσακουλες κ μας περιμενουν κτλ κτλ

- '' '' '' καηκε ο κωλος του το καλοκαιρι κ τον σεπτεβρη τα χε ξεχασει ολα

-αυτος που νομιζει οτι η ζωη ειναι αυτο που βλεπει στην Tv

-ειναι ο "περιφανος ελληνας" που το θυματε οταν αλλοδαποι σηκωνουν την σημαια στις παρελασεις, "αναρχικοι" την καινε, και στον τελικο της eurovision (αντε και στα euros μετα το τελευταιο ξαφνιασμα)

να συνεχισω το χω ναουμ !!!!

το κακο ειναι οτι ειμαστε περικυκλωμενοι
    panta vromikoi panta laspomenoi

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    voyta to kefali soy se kryo nero den to eipa etsi ta apothimena sas mhn ta vgazete sto net tsampa magkia einai kateme an den ksereis tpt gia ton synomilith soy toylaxiston sevasoy thn agnoia soy giati merikoi poy se diavazoyn ton kseroyn apo poy einai apo poy katagete kai ti anthropos einai
    Βουτα τη γλωσα σου στο μυαλο σου προτου γραψεις απαξιωτικα "σε κατι φτωχα μερη οπως η Νικαια" κλπ.Απωθημενα?Εχω μεινει σε πολλες και διαφορετικες περιοχες της Αθηνας και της Θεσ/νικης.Τσαμπα μαγκια?Απλα ειναι τα πραγματα.Αν κατι σε χαλαει δεν το κανεις.Να σεβαστω αυτον που μιλαει απαξιωτικα για τον τοπο που μενει η οικογενεια μου απο το 22?
    Εκανες φαουλ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    kai defteron POIOS LEEI OTI AN POYLHTHEI O OTE THA XASOYME EMEIS KATI? mallon kapoioi alloi tha xasoyn kapoio se kati fardies dermatines polythrones if you know wkat i mean.

Ψηφιζει οποιος θελει να το κανει για δικους του λογους...

Ο ΟΤΕ αν βολευε καποιους δεν θα πουλιοτανε....Πουληθηκε για πενταροδεκαρες....Μια απιστευτα κερδοφορα επιχειρηση,η μεγαλυτερη στα Βαλκανια στο ειδος της,η οποια στηθηκε και γιγαντωσε με τα χρηματα ΜΑΣ....Οχι των Γερμανων....2 δις για το μανατζμεντ του ΟΤΕ ειναι ψιχουλα....Κυριολεκτικα....Ο ΟΤΕ σε απολυτες τιμες δεν ειναι πιο κερδοφορος ή πιο μεγαλος απο την DT....Αναλογικα ομως ειναι....

Ειναι τεραστιο σκανδαλο η πωληση του ΟΤΕ.....Και απο ΠΑΣΟΚ και απο ΝΔ....

Να αναφερω οτι ειχαν πουλησει τα δικαιωματα κινητης τηλεφωνιας για 60 δις δραχμες το 90κατι επι οικουμενικης κυβερνησης με τον ορο να μην μπει ο ΟΤΕ στο παιχνιδι....

8-9 χρονια μετα μονο η <<ελληνικη>> Telestet,τοτε,αξιζε 800δις...

Να εισαι σιγουρη οτι εμεις δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτα απολυτως απο την πωληση του ΟΤΕ....Ο Βγενοπουλος χεστηκε στο δισεκατομμυριο....

ΥΓ Και ολα αυτα αφου ριξανε μια εθελουσια που την πληρωσαμε εμεις και το ΤΑΠ ΟΤΕ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
    ψηφιζει ???:
    -αυτος που παει κ περιμενει 2-3 ωρες ή ακομα κ μιση για να παρει 2 μπουκαλια coca-cola και 1 κουβα 100αρα αμολυβδη

-ειναι ο ιδιος με αυτον που στο τυροπιταδικο σε προσπερανει σαν να μην υπαρχεις για να κερδισει τα 0,37 sec, στην δεη οποτε δει ουρα αρχιζει τα "τουρκια τι ευρωπη" χωρις να εχει παει ποτε κ να ξερει τι γινετε εκει

-ειναι ο ιδιος που παρκαρει στους χωρους για αμεα/ στριβει στον μπραλο χωρις αυριο, πηγαινει στην εθνικη με 300 κ λεει μετα οτι "μου πεταχτηκε" κτλ κτλ

-επισης ειναι ο ιδιος που ξεκιναει χωρις αλυσιδες να παει στο καρπενησι ενω εχει αποκλειστει 5 ωρες πριν η μαλακασα κ λεει μετα "αυτο ειναι το κρατος"

- ειναι ο ιδιος που πιστευει οτι τα ραφια των supermarket θα αδειασουν/οτι στα νοσοκομεια πηρανε νεκροσακουλες κ μας περιμενουν κτλ κτλ

- '' '' '' καηκε ο κωλος του το καλοκαιρι κ τον σεπτεβρη τα χε ξεχασει ολα

-αυτος που νομιζει οτι η ζωη ειναι αυτο που βλεπει στην Tv

-ειναι ο "περιφανος ελληνας" που το θυματε οταν αλλοδαποι σηκωνουν την σημαια στις παρελασεις, "αναρχικοι" την καινε, και στον τελικο της eurovision (αντε και στα euros μετα το τελευταιο ξαφνιασμα)

να συνεχισω το χω ναουμ !!!!

το κακο ειναι οτι ειμαστε περικυκλωμενοι
    Τα πες ολα ...αυτοι ειναι οντως που κανουν ουρες στα βενζιναδικα και παιζουν ξυλο για ενα κατουρημα αμολυβδης ... και ειναι πολλοι γ@μω το στανιο μου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza

Re: Που θα παει αυτη η ξεφτιλα πια;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Καντε τα ισιωμα ολα πια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox

Re: Που θα παει αυτη η ξεφτιλα πια;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Ειναι απογευμα Τριτης 6 Μαιου και βρισκομαι να περπαταω στους δρομους του Reinbek, ενα μικρο προαστιο του Αμβουργου. Εχω ερθει για δουλεια αλλα εχω ξεμπερδεψει νωρις, οποτε μιας που και ο καιρος ειναι καταπληκτικος ειναι μια εξαιρετικη ευκαιρια να κανω μια καλη βολτιτσα τριγυρω.

Βλεπω μικρα μαγαζακια με λιγοστες καρεκλιτσες εξω στο πεζοδρομιο -εκει οπου επιτρεπεται και δεν εμποδιζουν την διελευση πεζων- και πολλοι κατοικοι καθονται απολαμβανοντας ενα παγωτακι η (τι αλλο; ) μια μπυρα στον ηλιο. Κινηση υπαρχει αρκετη αλλα μου κανει εντυπωση οτι δεν ακουγεται ΚΙΧ. Ουτε ενα κορναρισμα, ουτε μαρσαρισματα, ουτε τιποτε αλλο.
    Παω να περασω απεναντι και περιμενω στη διαβαση -προφανως για να περασουν τα αμαξια. Το αμαξι που ΕΓΩ περιμενω ομως να περασει εχει σταματησει και περιμενει και αυτο με τη σειρα του ΕΜΕΝΑ να περασω απεναντι, οποτε κανεις δεν περναει και κοιταζομαστε! :wacko:
    Τελικα του κανω νοημα να περασει και το κανει εχοντας ενα βλεμμα απολογητικο, λες και ενοιωθε ασχημα/ενοχος που ΔΕΝ περασα απεναντι και περασε αυτος.

Την Παρασκευη το βραδυ και μετα απο μερικες μερες στο Αμβουργο, γυριζω στην Αθηνα. Σαββατο πρωι φευγω για Γιαννενα οδικως, οποτε και δεν εχω ακουσει τιποτα απο ειδησεις.

Καθοδον βλεπω πολλα φορτηγα σταματημενα σε κομβους στην ΕΟ, αλλα δεν δινω σημασια.... Στα Γιαννενα, βλεπω πολλα πρατηρια κλειστα αλλα και παλι δεν παει ο νους μου στο κακο.
    Τελικα μαθαινω με εκπληξη οτι υπαρχει μια γενικοτερη απεργια των φορτηγων & μεταφορεων καυσιμων ενω τα δελτια του ασχους φωναζουν οτι "Στερευει απο καυσιμα η χωρα" κλπ.

Εχω προνοησει και εχω γεμισει καυσιμα το κουτι απο πριν οποτε η επιστροφη την Δευτερα το πρωι γινεται χωρις προβλημα.

ΟΜΩΣ......

Ο γυρισμος ειναι τραγικος χαρην στον ΚΟΠΑΝΟ με την Porsche που το παιζει γληγορος και περναει 10-10 τα αυτοκινητα στην Πατρων - Κορινθου στο αντιθετο ρευμα. Καποια στιγμη στο υψος του Αιγιου με προσπερναει με 200+ και λιγο πιο πανω σταματαει δεξια και κανει ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ενω εγω και αλλα διερχομενα κουτια προσπαθουμε να μην την φορεσουμε στον αρχικοπανο!!! Πινακιδα Αθηναικη... ΙΖκατι 3000.

Τελικα επιτρεφω Αθηνα αλλα εκει αρχιζει το παρτι....
    Καποια στιγμη στη Χαμοστερνας βλεπω μια Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ουρα αυτοκινητων που ξεκιναει πριν τα φαναρια των Πετραλωνων και συνεχιζει μεχρι κανα χιλιομετρο πιο πανω -σε ενα πρατηριο Shell.
    Αμαξια σπρωχνονται τσαμπουκαλιδικα με αμαξια, μηχανες με μηχανακια, αλλοι "εξυπνοι" προσπαθουν να χωθουν απο εξω κατευθειαν μεσα στο πρατηριο για να αποφυγουν την ουρα, φωνες, βρισιες, κορνες ενω καποιοι εχουν πιαστει στα χερια και τσιριζουν!
    Μεσα στο χαμο αυτο ενας παππους με 2 πλαστικα μπουκαλια νερου στο χερι προσπαθει να παρει βενζινη, λες και θα τον σωσει αν βαλει 2 λιτρα βενζινης στο αμαξι του!

Το ιδιο σκηνικο συνεχιζεται σε οσα πρατηρια ειναι ανοιχτα...
    Φθανω σπιτι και βλεπω στις ειδησεις οτι αυτο το σκηνικο εχει φορεθει πολυ τις τελευταιες μερες...
    Ασυλληπτα τεραστιες ουρες αυτοκινητων σε πρατηρια που ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ εχει λιγο μυαλο θα καταλαβει οτι ειναι ΑΝΟΥΣΙΟ να γινονται αφου τα καυσιμα ΔΕΝ θα φτασουν για ολους οταν εχεις αλλους 200+ μπροστα σου να περιμενουν!

Και ομως... Τσαμπουκας, φασαρια, βρισιες, μεχρι και ξυλο για ενα κωλολιτρο βενζινης!

Και σκεφτομαι: τελικα ΠΟΣΟ καφρος ειναι ο νεοελληνας;
    Νοιωθω οτι ολοι γυρω μου ειναι σε μια αλλοφρονη ημιαγρια κατασταση, περιμενοντας τη σπιθα που θα τα τιναξει ολα στον αερα. Οι σκηνες αυτες στα πρατηρια ειλικρινα μου θυμισαν σκηνες απο ταινιες Mad Max...

Ρε σεις νεοΚαφροι: ακομα και αν το κουτακι σας μεινει ΧΩΡΙΣ καυσιμα μερικες ημερες, χαθηκε ο κοσμος; ΔΕΝ μπορειτε να πατε με το μετρο στη δουλεια σας η με το λεωφορειο;
    Εξαιρω οσους εχουν να ταξιδεψουν για την δουλεια τους, αλλα αυτοι θα βρουνε καυσιμα καθοδον οπως βρηκα και εγω.
    Ναι, τωρα και εγω ΔΕΝ εχω καυσιμα στο κουτακι, και η μηχανη επισης δεν ειναι για πολλα πολλα. Και λοιπον; Τι εγινε;

Οι ανθρωποι που απεργουν παλευουν για τα δικαιωματα τους. Εμεις πρεπει να γινομαστε ΖΩΑ ρε γ@μωτο καθε φορα που κατι αναπαντεχο συμβαινει;

Ζουμε στην πιο ομορφη χωρα με τους χειροτερους κατοικους....
    Καντε τα ισιωμα ολα πια....

ΥΓ. Διαβαζω στην Ε της προηγουμενη Κυριακης οτι ΜΕΣΑ στα καμμενα της Παρνηθας εχουν ΗΔΗ αποψιλωθει μεγαλες εκτασεις και εχουν ανεγερθει διαφορες ΒΙΛΕΣ....

μην νομιζεις οτι και εκει ειναι ιδανικα και παραμυθενια

απλα σε θεματα οργανωσης και διαφθορας ειμαστε τελευταιοι και πρωτοι αντιστοιχα(καλα βαλτε και το IQ που ειναι πολυ χαμηλο και την ρατσιστοκρατια και την μολυνση που εχει ξεφυγει απο καθε μετρο και......)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
    Καλάάάά ειμαστε εμείς στην ψωροκόσταινα.....Τι εχει το Χαμπούργκο ?Πράσινο ,ποδηλατόδρομους ,καθαριότητα,παρκάκια παντού,οδηγούς που σέβονται πεζούς κ μικρά οχήματα ,ολα τα δίκυκλα δηλαδή...............Ψαραγορά τεράστια ,γκρίχισε ταβέρνεν με συνταγές που δεν υπάρχουν στην χελάντα....ΑΛΛΑ υπάρχει η ξεφτιλισμένη περιοχή ....ST.PAULI με κοκκινα φανάρια κ κόκκινα υπόγεια γκαράζ που συναντας ανήλικες ΚΑΤΑΤΡΗΠΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ Κ αλκοολικους .......Ωραία κοινωνία παιδιά....

γιτι εδω δεν εχει μπουρδελα και τρυπημενους που μενεις σε κανενα sick προαστιο?

δεν υπαρχει πουθενα ο παραδεισος ολες οι κοινωνιες αντιμετωπιζουν προβληματα
    αλλα την κολαση της ελληνικης κοινωνιας ευχαριστως την ανταλλαζω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Και κλασσικά κοιτάμε μόνο προς τα πάνω...συγκρίνουμε μόνο τον εαυτό μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση...το 5% της Γης...

Ας κοιτάξουμε κ λίγο το υπόλοιπο 95% των συνανθρώπων μας κ συναισθανθήτε πόσο τυχεροί είμαστε που γεννηθήκαμε στην Ελλάδα...
    ας μην είμαστε αχάριστοι!

Οκ έχουμε χίλια δυο κακά σαν λαός αλλά έχουμε πετύχει τόσα πολλά τις τελευταίες δεκαετίες
    που δεν αξίζει να τα μηδενίζουμε όλα...

τι εχουμε πετυχει σαν λαος δηλαδη περα απο το οχι τα τελευταια χρονια

ωραιο η ασχημο το παρελθον περασε
    ελεος πια με αυτη την ψωροπερηφανια μας ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    τι εχουμε πετυχει σαν λαος δηλαδη περα απο το οχι τα τελευταια χρονια

ωραιο η ασχημο το παρελθον περασε
    ελεος πια με αυτη την ψωροπερηφανια μας ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ποιός είμαστε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου?

ποιός υπερηφανεύτηκε?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ποιός είμαστε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου?

ποιός υπερηφανεύτηκε?
    Τι πινεις?

συζητηση μεταξι φιλου κι αγνωστου:

Αγνωστος απολογουμενος :
    -Εγω ειμαι περιφανος που ειμαι ελληνας

Φιλος:
    -Ναι γιατι εισαι χοντρος , ηλιθιος κι απολιτιστος.

Κι οντως:
    Πρωτοι σε παχυσαρκια
    23οι στην ευρωπη σε εφυια
    τελευταιοι παρα κατι στον πολιτισμο.

Πηγες δεν εχω. Για την παχυσαρκια και τον πολιτισμο ημουν απολυτα βεβαιος
    Αλλα και η εφυια;!!!

Το παραπανω μου αρεσει ως κατι εξυπνο ,αποτομο ,αποστωμοτικο
    Γενικα ομως η γκρινια για τους ελληνες δε μου πολυαρεσει.Οσο κι αν με πειραζουν καποια πραγματα οπως κι ολους .Προτιμω να κανω τη σοβαρη ,οσο γινεται αυτοκριτικη μου παρα να γκρινιαζω για τους αλλους.
    Η Γκρινια ειναι μυζερη κακομοιρα και στειρα. Απο μονη της δε βελτιωνει τιποτα αντιθετα χειροτερευει.
    Δεν εχει και νοημα... Καποιο κατηγορουν ενα λαο ,επιδιωκοντας την αυτονομια τους και καποιοι αλλοι τον υπερασπιζονται θιγωμενοι επιδιωκοντας το να ανοικουν σ'αυτον. Αμφοτεροι διαπραγματευονται η οχι, τη σχεση τους με την κοινωνια στην οποια ζουν.

Οι ελληνες επισης δεν ξερουν ορθογραφια ,κι εγω ειμαι περηφανος Ελλην
    :rotflmao:
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

Γενικα ομως η γκρινια για τους ελληνες δε μου πολυαρεσει.Οσο κι αν με πειραζουν καποια πραγματα οπως κι ολους .Προτιμω να κανω τη σοβαρη ,οσο γινεται αυτοκριτικη μου παρα να γκρινιαζω για τους αλλους.
    Η Γκρινια ειναι μυζερη κακομοιρα και στειρα. Απο μονη της δε βελτιωνει τιποτα αντιθετα χειροτερευει.
    Δεν εχει και νοημα... Καποιο κατηγορουν ενα λαο ,επιδιωκοντας την αυτονομια τους και καποιοι αλλοι τον υπερασπιζονται θιγωμενοι επιδιωκοντας το να ανοικουν σ'αυτον. Αμφοτεροι διαπραγματευονται η οχι, τη σχεση τους με την κοινωνια στην οποια ζουν.

:rotflmao:

+ 1000 κι απο μενα....

victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    stavrogin... μην σου κάνει εντύπωση.

Αν παρατηρήσεις τι βλέπει ο μέσος Έλληνας, τι κάνει κάθε μέρα και με τι ασχολείται στο σύνολο της καθημερινότητας του, θα σου θυμίζει έντονα τον μέσο Αμερικανό που νομίζει πως οι περισσότερες χώρες είναι αλλού γεωγραφικά κτλ...

Αυτά όσον αφορά την ευφυία που δεν κρίνεται βάσει κουτοπονηριάς , αλλά επιτευγμάτων και ικανότητας ανάλυσης.

Για την παχυσαρκία... αν ξεκαβαλήσουμε κανά Ι.Χ. (μέχρι και στην κρεβατοκάμαρα θα το παίρναμε αν μπορούσαμε). και κουνήσουμε κανά κώλο κάτι θα γίνει.

Για τον πολιτισμό... άστο καλύτερα.

Η Ελληνική κοινωνία κατάντησε μια μικρογραφία της μέσης Αμερικάνικης με έμβλημα το ΄πρόβατο και σήμα κατατεθέν την βλακεία.

Κατά τα άλλα... καλά πορευόμαστε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Δε μπορώ να καταλάβω πως τσακώνεστε για συνοικίες/γειτονιές... έχω αλλάξει 4 μέχρι τώρα και δε μου καίγεται καρφί για καμια
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Eνταξει το παχυσαρκοι μπορουν να το καταλαβουν...ενα ποσοστο επι του πληθυσμου ειναι

Το "ευφυια" και το "πολιτισμος" πως διαλο τα μετρησανε;

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Που θα καταληξει αυτη η κατασταση?
    από Xrider στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2011, 09:22
  2. Που θα παει η μ@λ@κια με τα Τεστ στα περιοδικα
    από libali10 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2009, 11:30
  3. Ξερουμε που θα βρουμε αυτη την μασκα?
    από KeLeYTiS στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2005, 23:45
  4. Φρασεισ Που Θα Μεινουν Στην Ιστορια
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 13:17
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων