Σελίδα 3 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 246

Θέμα: "κόπηκε" το Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν διαφωνώ αλλά και η διάσπαση τού ατόμου για άλλο λόγο ξεκίνησε.....

Πολύ σωστά! Πάρα πολύ σωστά! όπως λοιπόν φίλε μου δεν φταίει η διάσπαση έτσι δεν φταίει και το χαζοκούτι αλλά ΕΜΕΙΣ που το καταντήσαμε έτσι. Ας προσέχαμε.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Λοιπον θα μαζευτουμε αυριο ολοι ΕΜΕΙΣ να διασπασουμε ενα ατομο να δουμε τι θα γινει....

Πωπω αυτο το εμεις....Εχω βαρεθει να το ακουω....

Κατσε ρε φιλε τι ειμαστε εμεις?Τι σημαινει εμεις?Εγω και εσυ?Εγω εσυ και ο vangelis64???Οι χρηστες του μοτο.γρ?Οι χρηστες ιντερνετ??Το GSR club Ολλανδιας???

Αμα ηταν τοσο απλο και φταιγαμε ΕΜΕΙΣ,ολο το κοινωνικο συνολο,θα τραβαγαμε μια επανασταση ετσι για το γαμωτο και θα τελειωνε η ιστορια...

Δεν φταιμε ΕΜΕΙΣ γενικα και αοριστα...Φταινε συγκεκριμενοι ανθρωποι και κεντρα εξουσιας για ολα αυτα...Εμεις φταιμε αμα πεταξουμε την γοπα απο το παραθυρο ή βαλουμε ελευθερη εξατμιση και ενοχλουμε τον κοσμο...Εμεις φταιμε σε πολυ περιορισμενο βαθμο και για πολυ λιγα πραγματα...

Παμε μετα...Εμεις φταιμε που βγαζουμε κυβερνησεις και επαγγελματιες λησταρχους πολιτικους στην κυβερνηση....Αυτη ειναι η μεγαλυτερη ευθυνη που εχουμε...

Τι ειναι η ζωη...Τι ειναι ο ανθρωπος....Τι κανω 1:45 ακομα στο γραφειο....

Kαλα το πας ματς8282. Ειναι θεμα χρονου να σηνειδητοποιησεις πιος φταιει πραγματικα, για ολα αυτα. Το σιγουρο ειναι πως δεν ειναι ανθρωπος, δεν πειναει δεν διψαη δεν νυσταζει και μας την εχει στημενη εδω και χιλιαδες χρονια να μας παρει ολους στην παρεα του. Η υπογραφη μου θα συνεχισει να δινει ελπιδα σε πιστους και απιστους. Οι μερες του αρχαιου εχθρου, ειναι μετρημενες.

Ο αρχέκακος και μισάνθρωπος όφις... :wacko:

Κατι πρεπει να κανω με αυτο το nickname....Το εβαλα για να το θυμαμαι γιατι το εχω χρονια στο email μου και τωρα μου την δινει οταν με λενε mats8282.....

Σε ποιον πρεπει να απευθυνθω??

ΥΓ Εγω ομως νυσταζω....Αλλα με εχει πιασει και μια υπερενταση....Αλλο πραγμα...Δεν μπορω να σταματησω να κανω δουλεια...Ρε τον π@υστη τον νεφελιμ τι μου κανει...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Φυσικά και φταίμε!Όπως πολύ σωστά είπες,ψηφίζουμε!Αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτό;Γιατί χρειάζομαι αστυνομία,στρατό,δικαστικό σύστημα,νομοθεσία κι όλα αυτά;
    Διότι έχω πειστεί ότι δεν μπορώ να κάνω κουμάντο στον εαυτό μου.Διότι ο mats θα με ληστέψει,ο alximistis θα μού πάρει τη θέση, οι Τούρκοι θα μάς σφάξουνε...φταίμε λοιπόν.

Όμως δεν φταίμε κιόλας!Δεν φταίμε διότι έχουμε διδαχθεί,άρα θεωρούμε σαν φυσιολογική την ύπαρξη όλων αυτών!!Όπως φυσιολογικό θεωρούμε το να αναπνέουμε και να τρωγωπίνουμε,το ίδιο συμβαίνει και με την ύπαρξη τών μορφών εξουσίας που γνωρίζουμε.
    Είναι πλέον-εδώ και χιλιετηρίδες-αναπόσπαστο μέρος τού εαυτού μας.Έχουμε ιεραρχία,"τάξη"...χο!
    Έκανα κάποτε μια ερώτηση στον εαυτό μου:Αν εγώ ο Βαγγέλης ο απλός πολίτης,που ζω στην Ελλάδα...στο Κονγκό....στην Αλάσκα...στο Περού....
    ...δεν έχω σκοπό να βλάψω τον διπλανό μου,αν δεν θέλω να σε εξαπατήσω,να σε εκμεταλλευτώ με όποιο κόστος,αν μπορέσω να καταλάβω ότι έχω μια πολύ μικρή ζωή να ζήσω,αν αντιληφθώ ότι προτιμώ το γέλιο από την κατάθλιψη,την αγωνία και τη στενοχώρια....
    τι σκατά τούς θέλω όλους αυτούς από πάνω μου;
    Δυστυχώς τούς θέλω!Τούς θέλω να μού φτιάξουνε σπίτι,να μού βρούνε να φάω και να πιω να μού πούνε το σωστό και το λάθος,να μού πούνε πόσο κάνει τί,να ξέρω τα όρια "ταχύτητας"...έμαθα να μην κουράζομαι πια.
    Έμαθα ότι μπορώ να πατήσω μερικά κουμπάκια και τα όνειρα,που έχω τώρα,πραγματοποιούνται.Πληρώνω κάτι παραπάνω βέβαια αλλά κομμάτια να γίνει.
    Τα όνειρα που είχα σαν παιδί,σαν έφηβος είναι δυσβάσταχτα.Πρέπει να κοπιάσω γι' αυτά και δεν γουστάρω.Βαριέμαι.....

(Κωλόκρασο,κωλόπαιδα)
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Χωρις οργανωμενες κοινωνιες δεν θα ειμασταν σε καλυτερη μοιρα απο τους πιθηκους....Αλλα την κοινωνια και τον κοσμο ετσι οπως ειναι σημερα να τα βρασω....

Ειναι οπως η τηλεοραση και η διασπαση του ατομου...Με αλλο σκοπο ιδρυσαμε τις οργανωμενες κοινωνιες που ζουμε μεχρι σημερα και αλλιως μας βγηκε

ΥΓ Φερε λιγο κρασι και απο εδω....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Χωρις οργανωμενες κοινωνιες δεν θα ειμασταν σε καλυτερη μοιρα απο τους πιθηκους.
    Και οι πίθηκοι οργανωμένες κοινωνίες έχουνε.Κι όχι μόνο οι πίθηκοι αλλά το μεγαλύτερο μέρος τού οικοσυστήματος.
    Κάτι άλλο μάς διαχωρίζει απ' όλ' αυτά.

ΥΓ Φερε λιγο κρασι και απο εδω....
    Η απάντηση στο παραπάνω.

Άει γεια μας!!:a51: :a51:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Οργανωση απο οργανωση διαφερει.....

Ενταξει επαιξε ρολο και ο αντιχειρας :rotflmao:

ΥΓ Παω σπιτι

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Λοιπον θα μαζευτουμε αυριο ολοι ΕΜΕΙΣ να διασπασουμε ενα ατομο να δουμε τι θα γινει....

Πωπω αυτο το εμεις....Εχω βαρεθει να το ακουω....

Κατσε ρε φιλε τι ειμαστε εμεις?Τι σημαινει εμεις?Εγω και εσυ?Εγω εσυ και ο vangelis64???Οι χρηστες του μοτο.γρ?Οι χρηστες ιντερνετ??Το GSR club Ολλανδιας???

Αμα ηταν τοσο απλο και φταιγαμε ΕΜΕΙΣ,ολο το κοινωνικο συνολο,θα τραβαγαμε μια επανασταση ετσι για το γαμωτο και θα τελειωνε η ιστορια...

Δεν φταιμε ΕΜΕΙΣ γενικα και αοριστα...Φταινε συγκεκριμενοι ανθρωποι και κεντρα εξουσιας για ολα αυτα...Εμεις φταιμε αμα πεταξουμε την γοπα απο το παραθυρο ή βαλουμε ελευθερη εξατμιση και ενοχλουμε τον κοσμο...Εμεις φταιμε σε πολυ περιορισμενο βαθμο και για πολυ λιγα πραγματα...

Παμε μετα...Εμεις φταιμε που βγαζουμε κυβερνησεις και επαγγελματιες λησταρχους πολιτικους στην κυβερνηση....Αυτη ειναι η μεγαλυτερη ευθυνη που εχουμε...

Το τελευταίο που γράφεις ή πιο σωστά τα δύο τελευταία που γράφεις στην ουσία αναιρούν τα προηγούμενα που λες. Αλλά όπως και εσύ είμαι πολύ πτώμα αυτήν την στιγμή. To be continued...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Το θέμα όμως είναι: γιατί να συνεχίσω να πληρώνω την ΕΡΤ όταν κόβει τις (ελάχιστες) εκπομπές που αξίζουν;;;
    την ΕΡΤ την πληρωνουμε για να 8αυμαζουμε την Superleague και τον Χατζηγεωργιου στο Μπασκετ..

[/B][/QUOTE]

Την Καλομοίρα ξέχασες. Και τις live επισκέψεις της που θα δείχνει η ΝΕΤ με ΟΛΑ τα μεσημεριανά και μη σε πατριάρχη, αρχιεπίσκοπο, πρωθυπουργό, Πρόεδρο Δημοκρατίας κλπ αν βγεί πρώτη....

Και για να μην ξεχνιόμαστε,
    ΦΡΑΠΕΛΙΑ
    ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ http://www.youtube.com/watch?v=C_r6y27LkLc
    ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ http://www.youtube.com/watch?v=lzaN8Tdt3Fc

Φανταστείτε τον Διευθυντή προγράμματος που είναι υπεύθυνος για τέτοιες εκπομπές να αποφασίζει για την εκπομπή του Κούλογλου

Μανιβελάτο μέλος
    Ναι βεβαια...Τυπικος ΔΥ....

O Στέλιος Kούλογλου είναι αρχισυντάκτης και παρουσιαστής του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα, που βραβεύθηκε ως η καλύτερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης για το 1998, 1999, 2000 και 2001.

Το 2000, η σειρά των εκπομπών για τον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ελληνικού ντοκιμαντέρ και το βραβείο "Eurocomenius" που απονέμεται στο καλύτερο ευρωπαϊκό ιστορικό ντοκιμαντέρ. Το ίδιο βραβείο απέσπασε το 2002 για το ντοκιμαντέρ «Ο Αγώνας του Θανάτου».

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και σπούδασε δημοσιογραφία στο Παρίσι, στο Τόκιο και στην Ινδία.

Ξεκίνησε να δημοσιογραφεί το 1981 στο ANTI και αργότερα εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης στο "Βήμα". Διετέλεσε ανταποκριτής της εφημερίδας "Αυγή" στο Παρίσι και το 1989 εγκαταστάθηκε στην Μόσχα απ όπου κάλυψε τις εξελίξεις στην Σοβιετική Ένωση και τις άλλες πρώην σοσιαλιστικές χώρες για λογαριασμό του ραδιοσταθμού "Sky" και της εφημερίδας "Καθημερινή".

Τα χρόνια 1992-95 κάλυψε ως ειδικός απεσταλμένος τον πόλεμο στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Αρθρογραφεί σε περιοδικά και έχει γράψει 7 βιβλία. Το τελευταίο του βιβλίο («Μην πας ποτέ μόνος στο ταχυδρομείο»), είναι best seller με περισσότερα απο 35.000 αντίτυπα.

Σχεδον ανταξιος της Τατιανας θα ελεγα....

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
    :hypnotize εσύ είσαι o wikimats.. τι να πω..κρίμα.. είναι που είναι λίγες οι σοβαρές εκπομπές.. ευτυχώς βλέπω λίγο εμπόλεμη ζώνη και κουτί της Πανδώρας ακόμα.. μέχρι να τις αντικαταστήσουν με κανένα άλλο σκουπίδι..ασφαλώς και η ΕΡΤ δεν μπορεί να ασχολείται με τέτοιες εκπομπές τώρα.. έρχεται eurovision.. εθνικό γεγονός..

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    [B]Σωστός....

Δεν έρχεστε μια μέρα να σας πάω μια βόλτα σε ΔΟΥ , ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, Επιθεώρηση Εργασίας, να σας δείξω τι σημαίνει ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ....

Ελα στην ΕΤ1 να δεις τι σημαινει δημοσιος υπαλληλος.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 3 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μάρτυρες της Λήθης- Γιατροί χωρίς σύνορα
    από mevi στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2011, 16:49
  2. Πως βγαζουν την βενζινη απο το τεποζιτο χωρις....
    από Xrider στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2009, 07:48
  3. Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2008, 20:09
  4. Χωρίς σεξ το 69% των Ελληνίδων!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2004, 08:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε