Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Απο εκει που δεν κουνιομουν...κουνιεμαι!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    1. Φίλος έβαλε τα 21 σε VFR 800 (το οποίο φόραγε τα μαμά metzeler, κάτι σε Ζ4 αν θυμάμαι καλά, σκληρό τουριστικό λάστιχο) και το μηχανάκι μεταμορφώθηκε προς το καλό.

2. Όμως έχει τύχει σε άλλο φίλο να ταλαιπωρηθεί πολύ με το πίσω λάστιχο σε ZRX 1200.

Φόραγε bridgestone bt 20 (φτου μακρυά από μας) και τον έψησα να βάλει τα metzeler Z6 - άψογο ελαστικό.

Με το που έβαλε τα λάστιχα και έκανε τη πρώτη βόλτα πήγε κατευθείαν για έλεγχο στον λαστιχά, γνωστό και έμπειρο στο χώρο γιατί το ΖRX κούναγε. Αφού του έκανε τα ίδια μετά τον πρώτο έλεγχο, ξαναπήγε την επόμενη μέρα και τελικά του αντικατέστησε το πίσω ελαστικό με άλλο και φυσικά λύθηκε το πρόβλημα.

Μας είπε ότι το πρώτο - προβληματικό Ζ6 είχε στραβό σκελετό.

Μάλλον πρέπει να ξαναπάς στον λαστιχά για αντικατάσταση.

Νέο μέλος
    To ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω με το VFR800F1 στο οποίο είχα την φαεινή ιδέα να τοποθετήσω ΒΤ 14. κουνάει στα 60 - 80 Km ανάλογα και με το φόρτωμα της σχάρας. Στο προηγούμενο μηχανάκι (VFR750 μοντ. 1990) αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα και προσπάθησα να το λύσω με white power αμορτισέρ πίσω και εμπρός ελατήρια WP, τελικά λύθηκε λίγους μήνες πριν την πουλήσω με ΜΕ 01 αφού για 6 χρόνια την οδηγούσα συνέχώς με την ψυχή στο στόμα σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές όπου έπρεπε να κινούμε με 70 - 80 km. Πίστευα ότι με τα ΒΤ 14 δεν θα είχα πρόβλημα τώρα απλά περιμένω να φθαρούν για να τα αντικαταστήσω.

πηγα στον λαστιχα και μου εδωσε την λογικοφανη εξηγηση οτι τα παλια λαστιχα ειχαν "τετραγωνιστει" γιαυτο και ηταν τοσο σταθερα στις ευθειες και δεν κουναγαν ακομα και στα 200....τωρα λεει λογω καμπυλοτητας του καινουριου λαστιχου (μικροτερη επιφανεια επαφης) στην παραμικρη ανωμαλια του δρομου κουναει.......λογικο μου ακουγεται.....απο την αλλη ομως ολα τα καινουρια λαστιχα κουνανε στα 140???????? το αντιφατικο ειναι οτι σημερα πηγα για αρκετα λεπτα στα 180-200 για αρκετα λεπτα.....δεν κουναγε καθολου μια χαρα!!!!!!!!! μετα αρχισε να κουναει.....αντε βγαλε ακρη

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παντως στην περιπτωση μου ειχε γινει λαθος ζυγοσταθμιση...τωρα πλεον δεν κουναει αλλα εξακολουθουν τα γ@μω λαστιχα να μην μου αρεσουν!

κωλολαστιχα ειναι δικιο εχεις....ετσι και αλλιως εγω σε κανα μηνα την αραζω τη μηχανη οποτε ανοιξη που θα την ξανακυκλοφορησω θα τα πεταξω δεμ ξαναβαζω αυτη την μαρκα με τιποτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis67
    πηγα στον λαστιχα και μου εδωσε την λογικοφανη εξηγηση οτι...
    Πάντως αν έχεις χρόνο και δεν βαριέσαι πήγαινε και σε 1-2 άλλους λαστιχάδες να πάρεις γνώμες,δε χάνεις τίποτα...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2012, 13:07
  2. Χαλασαν οι βολτες απο εκει που μπαινει το μπουζι...
    από Panos1313 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2010, 13:21
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2008, 18:40
  4. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ......
    από zoropatra στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2008, 10:01
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2008, 16:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ