apo_xalasmeno_laptop_grafo_paidia_giafto_k_ta_kena
AXAXAXAXAXAXAXA
πρωτο !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
apo_xalasmeno_laptop_grafo_paidia_giafto_k_ta_kena
AXAXAXAXAXAXAXA
πρωτο !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
*************** www.motodevils.gr ***************
Δεν μπορώ και δεν θέλω να πιστέψω ότι έγινε επίτηδες...
Δική μου αίσθηση είναι ότι πρόκειται για λάθος εκτίμηση του αστυνομικού (κοινώς λαλακία) που προσπάθησε να σταματήσει την κόντρα με το να βάλει το περιπολικό κάθετα...Σίγουρα ανεκπαίδευτεος και ανίδεος από μοτοσυκλέττα δεν μπόρεσε να εκτιμήσει την επιτάχυνση της μηχανής και δεν φαντάστηκε ότι θα είχε προλάβει να μαζέψει τόσα χιλιόμετρα...
Επιπλέον σαν να διακρίνω και μια καθυστερημένη αντίδραση του οδηγού της μηχανής...Μου δίνει την εντύπωση ότι συνεχίζει να επιταχύνει ενώ το περιπολικό ήδη έχει βγεί στον δρόμο...
Τέσπα...Οι λαλακίες και από τις 2 πλευρές είχαν αυτή την τραγική κατάληξη...
σαφώς και μαλακία πάντως ο όλοι οι μοτοσυκλετιστές έκοψαν και αυτός συνέχισε να επιταχύνει.. το αποτέλεσμα ένα..και όπως και να χει..μιλάμε για κόντρα..κόντρα σε δημόσιο δρόμο η οποία θα μπορούσε να είχε και διαφερετική κατάληξη αν για παράδειγμα ο μοτοσυκλετιστής που τώρα έχασε την ζωή του είχε πάρει αυτός την ζωή κάποιου αθώου..σε κάθε περίπτωση οι μοτοσυκλετιστές ήταν ενήλικες και νομίζω ότι ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του, όταν επιλέγεις συνειδειτά κάτι τέτοιο υποθέτω πως έχεις σκεφτεί και τις πιθανές συνέπειες..σε κάθε περίπτωση όπως φαίνεται σημαντικό ρόλο στο γεγονός έπαιξε και η έλειψη εκπαίδευσης από την μεριά του πληρώματος του περιπολικού..Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Δεν μπορώ και δεν θέλω να πιστέψω ότι έγινε επίτηδες...
Δική μου αίσθηση είναι ότι πρόκειται για λάθος εκτίμηση του αστυνομικού (κοινώς λαλακία) που προσπάθησε να σταματήσει την κόντρα με το να βάλει το περιπολικό κάθετα...Σίγουρα ανεκπαίδευτεος και ανίδεος από μοτοσυκλέττα δεν μπόρεσε να εκτιμήσει την επιτάχυνση της μηχανής και δεν φαντάστηκε ότι θα είχε προλάβει να μαζέψει τόσα χιλιόμετρα...
Επιπλέον σαν να διακρίνω και μια καθυστερημένη αντίδραση του οδηγού της μηχανής...Μου δίνει την εντύπωση ότι συνεχίζει να επιταχύνει ενώ το περιπολικό ήδη έχει βγεί στον δρόμο...
Τέσπα...Οι λαλακίες και από τις 2 πλευρές είχαν αυτή την τραγική κατάληξη...
ΜΑΚΑΚΙΑ ΟΛΚΗΣ!!!
μονο που ΕΚΕΙ οι μπατσοι ισως δεν θα πιασουν τιμονι ποτε πια ενω ΕΔΩ το πορισμα θα ελεγε πως εφταιγε η υπερβολικη ταχυτητα η ολισθηροτητα του οδοστρωματος....και η μοτοσυκλετα που δεν φρεναρε εγκαιρως!!!!!
r u talking to me?....who the F@ck r u?
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...
μερες ή βραδιες που το μονο που ηθελες ειναι να ακουσεις,να μυρισεις,να δεις, να αισθανθεις την αδρεναλινη σου να εκτοξευεται...
μερες ή βραδυες με σχεδον τις περισσοτερες φατσες γνωστες και τα πειραγματα σχεδον ιδια..τα μερη ,σχεδον, κι αυτα ιδια..
το μονο που μεσολαβουσε ηταν η βδομαδα,το δεκαπενθημερο,ο μηνας για να κατεβεις με μια "φρεσκια" ιδεα που θα μπορουσε να αλλαξει τον ρου εκεινης ,της σημερινης, προσπαθειας.
ξαναβλεποντας τα αυτα, στο μυαλό μου δεν ερχονται τα διχτυα,οι προκες,τα καθετα περιπολικα ή τα καφασια...
μου'ρχεται απλα η αγωνια ΟΛΩΝ για το τι γενηκε,πως ,και προπαντως το αποτελεσμα..
βεβαια,το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων που ειχαν τετοια "μηχανακια"ηταν ανθρωποι που λειτουργουσαν μεσα σε καποιους (αγραφους?) κανονες συμπεριφορας και αλληλεγγυης.
η κριτικη συνηθως ερχοταν απο τους λιγους που χρησιμοποιουσαν τα μηχανακια σαν μεσο μεταφορας..
μια διαφορα που τωρα που το σκεφτηκα,ειναι οτι κανενας που ηθελε να παει στην δουλεια του δεν ηταν κατοχος RD,RGV,FOUR,SAMURAI,CBX,Z,και παει λεγοντας..
αλλαξαν βεβαι οι καιροι και σιγουρα καλυτερα.!
αρκετα με την νεκροφιλια ομως,ας ερθουμε στα καθ'ημας...![]()
δυσκολευομαι πολυ να πιστεψω οτι το συντριπτικο ποσοστο των μοτοσυκλετιστων δεν εχει αυτην την αισθηση,εστω στο πισω μερος του κεφαλιου του!
δεν εχουν ερθει στιγμες που οδηγησε-λειτουργησε ανταγωνιστικα!
ψωνιζει παουερ-κομαντερ,βαζει γομες ή εστω γαματα λαστιχα,αγοραζει και σεταρει καινουργιες αναρτησεις,ρωταει τι ειναι το σταμπιλιζατερ και το παραγγελνει αμεσως απο το ebay,etc,etc,etc,αλλα απλα το κανει για να εχει ανετο και ασφαλες ταξιδιωτικο μεχρι το χωριο του που ψηφιζει...
κυριοι...
αν καποιος με οποιοδηποτε μικρο και νορμαλ μηχανακι μου πει κατι για το "τα'θελε και τα 'παθε" θα αδιαφορησω,(πιθανον και με λιγα ποσοστα επιτυχιας..)
αρνουμαι ομως να ακουω τις παπαριες μερικων που κανουν τουμπανα μηχανακια,αγοραζουν σουπερ-ντουπερ εξοπλισμους,σε καθε ευκαιρια πειραζουν τον διπλανο τους για το πως του "γλιστρυσε",ή πως του "ξεκολλησε",αλλα μπροστα σε τετοια κλιπακια βγαζουν ολο τους τον Φαρισαϊσμο λες και καποιος τους εριξε την καταρα να νουθετησουν νεους αναβατες,ή να ακολουθουν τα χρηστα ηθη ενος υποτιθεμενου "αγιου φορουμ"...
ρε πουστη,ξεχεριαστηκα..!!!![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....