Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: Προς απανταχού δικηγόρους

Να κανω και εγω μια σχετη ερωτηση....για οποιον ξερει και αν.....

σε σταθερο ρανταρ πρεπει να υπαρχει πινακιδα που να προειδοποιει και να ξερουμε που ειναι και το ρανταρ...οκ μεχρι εδω.....οταν ομως βλεπουμε μια πινακιδα για ρανταρ χειρος.....μεχρι ποσα χλμ ειναι η διαρκεια αυτης και της προειδοποιησης???στην Ιταλια πχ καθε εβδομαδα το καθε αστυνομικο τμημα βγαζει δελτιο τυπου και λεει.....απο το 22χλμ μεχρι το 49χλμ σε καποιο σημειο θα εχουμε μπλοκο....εδω δηλαδη κοτσαρουμε μια πινακιδα και μετα τι????

ευχαριστω εκ των προτερων....

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Να κανω και εγω μια σχετη ερωτηση....για οποιον ξερει και αν.....

σε σταθερο ρανταρ πρεπει να υπαρχει πινακιδα που να προειδοποιει και να ξερουμε που ειναι και το ρανταρ...οκ μεχρι εδω.....οταν ομως βλεπουμε μια πινακιδα για ρανταρ χειρος.....μεχρι ποσα χλμ ειναι η διαρκεια αυτης και της προειδοποιησης???στην Ιταλια πχ καθε εβδομαδα το καθε αστυνομικο τμημα βγαζει δελτιο τυπου και λεει.....απο το 22χλμ μεχρι το 49χλμ σε καποιο σημειο θα εχουμε μπλοκο....εδω δηλαδη κοτσαρουμε μια πινακιδα και μετα τι????

ευχαριστω εκ των προτερων....

Βαζουν μια στους Κηπους και ισχυει μεχρι το Γυθειο ή/και την Ηγουμενιτσα και τουμπαλιν

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Προς απανταχού δικηγόρους

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Διάβασε και λίγο πιο κάτω

Αν βρεις ότι η πινακίδα είναι εκτός προδιαγραφών και αποδείξεις ότι αυτό επηρέασε το αποτέλεσμα, ίσως (ίσως λέω) μπορεί και να γίνει κάτι. Αν και προσωπικά το θεωρώ απίθανο.

Το να μην υπάρχει πινακίδα είναι άλλο θέμα.
    Αυτό που αναφέρεσαι εσύ είναι τα ΜΕΣΑ κι όχι η προειδοποιητική πινακίδα.... "Αυτών των μέσων .... " που αναφέρει το άρθρο 104 παρ 4 αφορά στα ραντάρ και τα φωτογραφικά.

Η που΄τ%#^$^να η ελληνική γλώσσα φτιάχτηκε να μας μπερδευει....

Να και η κλήση....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	klhsh2.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	82,4 KB 
ID:	131111

Και οι ερωτήσεις μου είναι:

1) αφού το όριο το περνάω κατά 29 χλμ δεν θα έπρεπε το πρόστιμο να είναι 350 ευρά, 2 μήνες το δίπλωμα και 5 πόντοι; Μήπως, λέω μήπως, σε ρίχνουν στα μαλακά για να μην γίνει επανάσταση; Γιατί δεν θα ήμουν ο μόνος που πήγαινα με τόσα...

2) Την φωτογραφία γιατί δεν μου την δίνουν;;; Κι ήμασταν και οι δύο πάνω, ωραίοι και καμαρωτοί, με τριβάλιτσο το trans

3) Στην φωτό εμφανιζόμαστε και οι δύο στη (οδηγός-συνοδηγός) μήπως αυτό εμπίπτει στα "ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα" ; Και αναφέρω παράδειγμα... Πες ότι είχα πει στην ιδιοκτήτρια της μηχανής, και γυναίκα μου, ότι πάω στην Ελάτη για ένα επαγγελματικό ταξίδι μόνος μου. Μετά την φωνάζουν στο τμήμα (σαν ιδιοκτήτρια) και της δείχνουν την φωτό που είμαι δικάβαλος. Ποιος την ακούει μετά;;;;;

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    λοιπον βρηκα το περιοδικο με το αρθρο που ελεγα..
    Δεν εχει καποια νομικη τεκμηριωση, απλα λεει αυτα που σου ειπα πανω κατω σε προηγουμενο ποστ μου.

Οτι δηλαδη κ καλα ειναι παρανομο, αλλα δεν αναφερει πουθενα ουτε βαση ποιων νομων η οτιδηποτε.

αν θες το σκαναρω αργοτερα κ το βαζω

Τώρα που το βλέπω καλύτερα λες να ήταν 790 τα χλμ και να είχε χαλάσει το κοντέρ μου?

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Προς απανταχού δικηγόρους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    Αυτό που αναφέρεσαι εσύ είναι τα ΜΕΣΑ κι όχι η προειδοποιητική πινακίδα.... "Αυτών των μέσων .... " που αναφέρει το άρθρο 104 παρ 4 αφορά στα ραντάρ και τα φωτογραφικά.

Η που΄τ%#^$^να η ελληνική γλώσσα φτιάχτηκε να μας μπερδευει....
    ΠΔ 287/2001: Ειδ.Ηλεκτρονονικές Συσκευές για παραβάσεις ΚΟΚ

ΑΡΘΡΟ 3
    ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    2. Για την εγκατάσταση και λειτουργία εκδίδεται σχετική απόφαση του
    Διευθυντού Τροχαίας ή Αστυνομικού Διευθυντού του Νομού και ορίζεται το
    σημείο ή τα σημεία που μπορεί να τοποθετηθεί ή να τοποθετηθούν
    συσκευές, καθώς και η προβλεπόμενη από το άρθρο 104 του ΚΟΚ πινακίδα

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Προς απανταχού δικηγόρους

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    ΠΔ 287/2001: Ειδ.Ηλεκτρονονικές Συσκευές για παραβάσεις ΚΟΚ

ΑΡΘΡΟ 3
    ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    2. Για την εγκατάσταση και λειτουργία εκδίδεται σχετική απόφαση του
    Διευθυντού Τροχαίας ή Αστυνομικού Διευθυντού του Νομού και ορίζεται το
    σημείο ή τα σημεία που μπορεί να τοποθετηθεί ή να τοποθετηθούν
    συσκευές, καθώς και η προβλεπόμενη από το άρθρο 104 του ΚΟΚ πινακίδα
    Κι έρχεσαι στα λόγια μου.... ΠΟΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;; Μπορείς να μου πεις είναι η Ρ20 ή Ρ 21 κτλ;;;;;

Πάντως αυτό το ΠΔ δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου... thanx

btw την έχει κανείς σε φωτό την πινακίδα γιατί δεν την βρίσκω πουθενά;

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Προς απανταχού δικηγόρους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    Κι έρχεσαι στα λόγια μου.... ΠΟΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;; Μπορείς να μου πεις είναι η Ρ20 ή Ρ 21 κτλ;;;;;

Πάντως αυτό το ΠΔ δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου... thanx
    Καμία από αυτές.

Είναι "η πινακίδα του άρθρου 104".

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Λοιπόν μου ήρθε και εμένα μια τέτοια προχθές για ένα ταξίδι μου στη Θεσσαλονίκη πριν από 2 μήνες. ΑΤ Κατερίνης, λίγο πριν την είσοδο στο τούνελ μπήκα με 115 αντί 80

δεν θέλω να παραπονεθώ για τον ΚΟΚ, ούτε για την κάμερα ούτε για το πρόστιμο αλλά ρε παιδιά έλεος...... 2 μήνες το δίπλωμα σε γονατίζει σαν εργαζόμενο πάνω από όλα. Πώς θα δουλέψεις, πως θα μετακινηθείς πως θα ζήσεις στην τελική ανάλυση.

Καταλαβαίνω όλα τα μέτρα αλλά αυτό είναι εξωφρενικό!!! Δεν αποτελώ δημόσιο κίνδυνο. Πάρε μου τις πινακίδες, βάλε με να πληρώσω πολλά για γεμίσεις τα ταμία σου, βάλε μου πόντους για να προσέχω στο μέλλον. Εδώ όμως σου αφαιρώ ο δικαίωμα να λειτουργήσεις ως άνθρωπος χωρίς να έχεις κάνει κάτι επικίνδυνο.

δεν μπορώ να το χωνέψω

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    σε εκπαιδεύει όμως...
    γιατί το ζόρι που θα τραβάς τους 2 αυτούς μήνες θα το θυμάσαι!
    και μετά θα σέβεσαι αντί της ταλαιπωρίας και τις ταμπ΄λες του ΚΟΚ και τα όρια!

άλλο αν τα όρια μπορεί να είναι λάθος ακόμα...

πάντα φιλικά ε?

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    τι σοι εκπαιδευση είναι αυτη ρε συ. Σε χώρες του εξωτερικού που ενδεχωμένος το κάνουν αυτό παράλληλα υπάρχει παροχή Metro για οποιοδήποτε σημείο στην πόλη έτσι ώστε να μην χάσεις την δουλειά σου (και μην μου πεις τωρα για τα λεωφορεία που έχουμε). Οι Αμερικάνοι πάντα λέγαν οτι τιμωρείς τον παραβάτη (κυρίως στις οικονομικές παραβάσεις) αλλά δεν τον γονατίζεις. Αυτο προσωπικα σε εμένα είναι γονάτισμα για τη δουλεια μου. ΚΑι μηλάμε πάντα για 115 χιλιόμετρα τώρα στην Εθνική Οδό. Αντε γεια.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Πριν μερικα χρονια προσπερασα μπλοκο σε δρομο με σημανση 90 χιλ δε με σταματησαν γιατι ηταν στο αντιθετο ρευμα. Οταν γυριζα υστερα απο ενα τεταρτο πηγαινοντας με 50 χιλ με σταματησαν και μου δειξανε το ρανταρ οπου ειχε καταγραψει υποτιθεται την ταχυτητα μου οτι πηγαινα με 95 χιλ. Εγινε μεγαλη φασαρια, διοτι επροκειτο για πολυσυχναστο δρομο και στο μεταξυ ειχαν περασει αρκετα αυτοκινητα και μοτοσυκλετες. Οταν αρνηθηκα στον αστυνομικο να βαλω την υπογραφη μου, μου απαντησε αυτολεξει ''ενταξει θα γραψουμε οτι δε φορουσατε κρανη'' [ασχετο, δεν ηξερα τοτε οτι παιρνεις κληση κι αν δε φοραει κι η συνεπιβατης κρανος] οπου η κοπελα φορουσε κι οχι καμια μπαχαντελα αλλα καλο κρανος κι οσο για μενα δε χωραει αμφιβολια, τη θελω τη ζωουλα μου. Κατεβηκα κι εγινε ο χαμος. Ενας απο τους αστυνομικους μου ειπε ''η που θα παρεις την κληση σου και θα φυγεις η που θα σε παμε αυτοφορο''. Παρεπιπτοντως εκεινη τη στιγμη περασε κι ενα τογιοτα με ΣΚΑΣΤΡΑ που πηγαινε πολυ πανω απο 90 χιλ και δεν κανανε τιποτα. Τελικα πηρα την κληση μου κι εφυγα. Ο λογος ομως που τσαντιστηκα τοσο πολυ ηταν γιατι οταν περασα απο μπροστα τους στον πηγαιμο επειδη βιαζομουν πηγαινα με 150 χιλ. Οκ, φτηνα τη γλιτωσα με παραβαση για 5 χιλ αλλα ηταν το ψεμα που με εξοργισε οπως κι ο εκβιασμος που πηγε να κανει το στρουμφ προκειμενου να βαλω την υπογραφη μου, με το κρανος.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    Σε χώρες του εξωτερικού που ενδεχωμένος το κάνουν αυτό παράλληλα υπάρχει παροχή Metro για οποιοδήποτε σημείο στην πόλη έτσι ώστε να μην χάσεις την δουλειά σου
    urban legent σε συνδυασμό με ελληνική βαρεμάρα που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. προς απανταχού παρατηρητικούς
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 13:22
  2. Πρός απανταχού Ζητάδες...
    από Multijohn στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2005, 04:39
  3. Προς απανταχου ιδιοκτητες R1,R6....
    από hornet στο forum Προτάσεις & σχόλια