βίργκο, δαγκωτό.
Και αυτό πάει τις πίτσες![]()
(τις ριμάνικες..)
@έδιτ: ο φεστρομάς που είν' ?
βίργκο, δαγκωτό.
Και αυτό πάει τις πίτσες![]()
(τις ριμάνικες..)
@έδιτ: ο φεστρομάς που είν' ?
Ο γ@μημεν@ς o διορθωτής τα έπαιξε....?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Mon Dieux...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με ένα δίλιτρο στη πλάτη είσαι τζιτζί.Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
.. το οποίο αν δεν απατώμαι έχει τεπόζιτο 12.5 lt, ενώ το 501 9lt![]()
Άσε που νομίζω παίρνει μεγαλύτερο ντεποζιτάκι ο Bergos...![]()
& πουσε Antuan, να τη λαδώνεις πιο σωστά τη μέση. Όχι επειδή δε τη λαδώνεις σωστά να μου λες για DRZ (που νομίζω το λέει αστειευόμενος). Άκου εκεί τζουτζούκι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μανούλα μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Βασικά το επόμενο βήμα Vertemati πρέπει να είναι αλλά σκέψου και το Sherco....![]()
![]()
![]()
![]()
Πόσο κάνει αυτό?
Το θέλω, μαζί με ένα συνεργείο βέβαια!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ψιτ, φιΛαράκι, ο Ψωφάκης στα τρέλι ραιντ με τζουτζούκι "Ε" χτυπάει σερί πρωτιέςΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
...
Άκου εκεί τζουτζούκι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
& o παππούς μου με Sachs είχε πάει στην απαγωγή του γερμανού στρατηγού Κράιπε σε 18 λεπτά δρόμο που είναι 40 λεπτά αλλά αυτό δε λέει τίποτα. :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Ψιτ, φιΛαράκι, ο Ψωφάκης στα τρέλι ραιντ με τζουτζούκι "Ε" χτυπάει σερί πρωτιές![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
εχεις τετοια ιστορια στο αιμα σου;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& o παππούς μου με Sachs είχε πάει στην απαγωγή του γερμανού στρατηγού Κράιπε σε 18 λεπτά δρόμο που είναι 40 λεπτά αλλά αυτό δε λέει τίποτα. :smilea:
![]()
Καλα,καλα λοιδορειτε αγνωμονες τα DRZ
Οταν τα μπ@υρδελα σας θα μενουν στα βουνα επειδη κατουρησε ψυλλος το μπουζι,εκει θα σας δω
...Και τωρα με το 15αρι ντεποζιτο,κλαϊνμαϊν για βενζιναδικα![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
nai, i misi kriti eixei apagagei ton Kraipe :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
εχεις τετοια ιστορια στο αιμα σου;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais