Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα......

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

απαντω παλι εγω

τωρα στις πρασινες κιλοτες που εχουνε και μουτρα να βγουνε να μας πουνε κιολας!!

για πες μας ρε συ γιωρκακη τραχανοπλαγια....ποσους εδειρες ρε συ τη κυριακη απο τους 45000??
    ποσους??χαχαχαχα
    αχχαχααχαχ
    εγω λοιπον δε δινω βαση σε οσα λες..γιατι αν πας σε ενα σαιτ με ειδησεις θα δεις οτι το ιατρικο κεντρο ειχε λεει κατι επισκεψεις απο κατι τυπους με πρασινα κασκολ..

μπα μωρε τιποτα μεταμφιεσμενοι ακετσηδες θα ητανε..
    ο γιωργοσ ο λαγουδακης.χαχαχαχααχχα
    ο δειραμε παλι..
    με 2500 λαο θελουνε να δειρουνε ρε κιολας..που οσο χωραει το μπουρδελο το γηπεδο σας...τοσα καθισματα κενα ειχαμε αφησει στο οακα ρε τιποτενιε..τριτε !!

και το αλλο??τυχερο λεει το γκολ..ναι αμε..!! γιωργο σΥΓΝΩΜΗ ΕΤΣΙ?????ΑΧΧ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΤΩΡΑ...ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ !

ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛΑΚΙ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕ ΤΟΥ LOOSER...
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΕ ΧΑΒΑΛΕΔΑΚΟ..ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟ..ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗ...

Η ΝΙΚΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ΄΄???ΘΕΛΑΝΕ ΝΙΚΗ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΗΤΤΗΤΗ ΑΕΚ!!

ΡΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΛΑΣΕΙ..:rotflmao: :rotflmao:
    ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ..ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΛΕΩ ΕΓΩ..ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ!ΘΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ...ΑΧΑΧΧΑΧΑΑ
    Ο ΑΜΠΑΛΟΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ...ΡΕ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΤΡΙΤΟΣ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ..ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

A KAI NA ΣΟΥ ΠΩ..

ΚΑΤΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΝΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΩΝ ΑΕΚΤΣΗΔΩΝ...

ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΡΑΤΕ Ε?χαΧΑΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ...ΡΕΖΙΛΙ..ΛΑΓΟΥΔΑΚΟ..
    ΠΟΥ ΕΔΕΙΡΕΣ ΚΙΟΛΑΣ..ΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΓΙΩΡΓΟ..ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟ ΕΙΠΑ??αχΧΑΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ...βαζελες βαζελες ρουφιανοι απο τους GAY-ρους τα ζηλεψατε τα κρανη...

...και βαλτε τοooooooooo καλα μεσ'το μυαλο σααααααας.....κουμαντο καααααααααανουμε στο γηπεδο σας

ΛΥΜΠΕ ΛΥΜΠΕ ΟΕΟΕΟΕ,ΟΕΟΕΟΕ,ΟΕΟΕΟΕ

Εκδιώχθηκε από την Παιανία με τον προσβλητικό χαρακτηρισμό του ηττοπαθή. Η επταετής παρουσία του με την πράσινη φανέλα συνέπεσε με την (ιδίου χρονικού διαστήματος) εποχή της αδιάλειπτης κυριαρχίας του Ολυμπιακού. Εκείνος αποδέχθηκε το μερίδιο των ευθυνών του, απέφυγε να διαβεί το Ρουβίκωνα και να προβάρει τα «ερυθρόλευκα» και αποφάσισε να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Άλλωστε, και τα χρώματα της ΑΕΚ θα του έδιναν τη δυνατότητα να εκδικείται το «πράσινο» παρελθόν του. Ωστόσο, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ποτέ δε θέλησε να «σκοτώσει» τις στιγμές του με τον Παναθηναϊκό, αν και οι διοικούντες του «Τριφυλλιού» του έδειξαν την πόρτα της εξόδου με τρόπο ανάρμοστο της προσφοράς του. Ο χαρισματικός άσος με το γκολ που σημείωσε (το 100ο στα δέκα χρόνια του στην Α’ Εθνική), σαν έτοιμος από καιρό, πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρόσφατου ντέρμπι, εκτόξευσε την ΑΕΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος σκοράροντας για δεύτερη φορά απέναντι στην παλαιά ομάδα του και παραμένοντας ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ιστορίας που μετακομίζει από το «Τριφύλλι» στην Ένωση και πετυχαίνει γκολ εις βάρος των «πρασίνων».

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι η τελευταία νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού μήνα Ιανουάριο αναζητείται πίσω στις 23 Ιανουαρίου του 1994 (2-0), με τη «Βασίλισσα» να στέφεται την άνοιξη εκείνου του έτους πρωταθλήτρια! Κι αν κάτι είναι που λείπει από την καριέρα του Νίκου Λυμπερόπουλου δεν είναι άλλο από την κατάκτηση ενός τίτλου, πέρα από το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με την Εράνη Φιλιατρών στα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του.

Αστέρας δίχως «άστρο»

Το ταλέντο του 30χρονου μεσοεπιθετικού ποτέ δε συμφιλιώθηκε με την ευνοϊκή μοίρα: εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό την εποχή των ανακατατάξεων και της ριζικής ανανέωσης της ομάδας, χρησιμοποιήθηκε για δύο χρόνια στη θέση του επιτελικού μέσου ενώ ο ίδιος ποτέ δεν υπήρξε αυθεντικός οργανωτής, αργότερα ζητήθηκε από αυτόν να οδηγήσει τους «πράσινους» στην ανατροπή του «ερυθρόλευκου» κατεστημένου παρά το γεγονός ότι σπάνια πλαισιώθηκε από ανάλογων δυνατοτήτων συμπρωταγωνιστές, κατηγορήθηκε ότι αμείβεται πλουσιοπάροχα χωρίς ποτέ να θέσει υπεράνω όλων τις απολαβές του, του καταλογίσθηκε ότι δε σκοράρει με συνέπεια παρότι τελείωσε τις τέσσερις από τις επτά σεζόν του στην Παιανία με διψήφιο αριθμό τερμάτων κατακτώντας, μάλιστα, και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ το 2000, βρέθηκε εκτός εθνικής ομάδας στη μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών παρά το γεγονός ότι μετρά συνολικά 39 συμμετοχές με το εθνόσημο, περισσότερες από παίκτες όπως ο Θωμάς Μαύρος ή ο Γιώργος Δεληκάρης.

Είναι προφανές ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν ακολουθείται από το επονομαζόμενο αθλητικό «άστρο». Αν και αυτός επιμένει να αποδεικνύει στα ελληνικά γήπεδα ότι ο ίδιος είναι ένας πραγματικός αστέρας. Όχι από εκείνους που αρέσκονται στα φώτα της δημοσιότητας και των κοσμικών στηλών, αλλά από εκείνους που λάμπουν στο ποδοσφαιρικό χορτάρι. Πώς, άλλωστε, να εξηγηθεί η παρότρυνση προ διετίας των φίλων αλλά και των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού προς τον Σωκράτη Κόκκαλη να φέρει στο λιμάνι τον «Λύμπε»; Μήπως αυτή είναι η μέγιστη αναγνώριση της ποδοσφαιρικής αξίας του;

Ήθος και «ευ αγωνίζεσθαι»

Λίγες ημέρες πριν το καταδικαστικό (για τον Παναθηναϊκό και τον ίδιο) «αιώνιο» ντέρμπι του 2003 στη Ριζούπολη (3-0), ο Λυμπερόπουλος φωτογραφίζεται μαζί με τον «εχθρό» Στέλιο Γιαννακόπουλο με στολή ποδηλασίας και στόχο την προώθηση των μη διαδεδομένων Ολυμπιακών αθλημάτων και του εθελοντισμού των Αγώνων της Αθήνας. Δύο χρόνια νωρίτερα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που τρέχει με τόσο έκδηλο ζήλο να προστατεύσει το διαιτητή Μάκη Ευθυμιάδη από τα «πυρά» ακόμη και ανθρώπων της ίδιας της διοίκησης του Παναθηναϊκού, μετά από ένα ακόμη ντέρμπι «αιωνίων» (1-1) στη Λεωφόρο. Οι αγκαλιές του με τον Γιώργο Ανατολάκη μετά από κάθε δυναμική μονομαχία τους στο αέρα ή το χορτάρι έχουν γίνει χάι-λάιτς και το βραβείο «ευ αγωνίζεσθαι» κοσμεί δικαίως τη συλλογή του.

Το ήθος και το ταλέντο του «Λύμπε» αποτελούν εδώ και χρόνια στοιχεία που αναγνωρίζονται από τους πάντες, ωστόσο δεν αποδείχθηκαν αρκετά για να τον αναδείξουν πρωταθλητή (ή έστω) κυπελλούχο Ελλάδας. Γεννημένος στα Φιλιατρά την τέταρτη ημέρα του Αυγούστου του 1975, ο Λυμπερόπουλος άρχισε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την τοπική Εράνη, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 χρονών στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Την περίοδο 1993/94 σκοράρει πέντε γκολ στους πρώτους οκτώ αγώνες της Εράνης στην τρίτη κατηγορία και μετεγγράφεται άμεσα στην Καλαμάτα. Την επόμενη σεζόν πανηγυρίζει με τους «μελανόλευκους» την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Ένας ηγέτης… αντι-σταρ

Στη μεγάλη κατηγορία σημειώνει 11 τέρματα σε 30 εμφανίσεις και κεντρίζει τα βλέμματα των φιλάθλων, αλλά και των μεγάλων συλλόγων του Κέντρου. Πλειοδότης αναδεικνύεται ο Παναθηναϊκός, με τα χρώματα του οποίου ο «Λύμπε» πανηγυρίζει 82 γκολ σε επτά χρόνια. Μετά από σπουδαία παρουσία με την εθνική Ελπίδων, η οποία τον έφερε ακόμη και στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (κι εδώ έμεινε, πάντως, χωρίς τίτλο τελικά), παίρνει προαγωγή για την Ανδρών και σημειώνει το πρώτο (από τα συνολικά επτά γκολ του) απέναντι στη Γεωργία (3-0) για τα προκριματικά του EURO 2000 στις 14 Οκτωβρίου του 1998 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Νίκος Λυμπερόπουλος επανήρθε από εφέτος αναλαμβάνοντας, μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη, το περιβραχιόνιο του αρχηγού και την ευθύνη να εμπνεύσει αγωνιστικά τους (λιγότερο έμπειρους) συμπαίκτες του στα χνάρια του πρωταθλητισμού. Η βαθμολογική κατάταξη αποδεικνύει ότι μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα.

Μόρας=23,
    Κυριακίδης=19 (οεοεοεοε),
    Αλβες=23,
    Ασουνσάο=25,
    Κατσουράνης=25,
    Μπούρμπος=21,
    Κρασσάς=22 ...

... μερικοι λενε οτι
    τοσο μεγαλη την εχουν!!!!!

ρε τι σας καναν τα
    πιτσιρικια.....
    ΗΡΩΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

μια απο τις μεγαλυτερες
    νικες ολων των εποχων!!!!!

οεοεοεοεοεοεοεοεοεο

αντε κλαψτε τωρα.....
    ...ρουφιανοι των GAY

θα τρελαθωωωωωωωωω

ναι ειναι η ΠΡΩΤΗ μεγαλη
    νικη της ΝΕΑΣ ΑΕΚ

και ειναι μονο η αρχη....

Re: Re: ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ!!!?!?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΤΡΙΤΕ...ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

και σενα

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    aggelia:
    ZHTEITAI BAZELOS POY NA PAIZEI MPALA

etsi opos exei katantisei k panatha mono oi opadoi toy mporoyn na paixoyn mpala sto ghpedo.....

PISSA KAI PRASINA POYPOYLAAAA

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

Και για να δείτε ρε Βάζελοι πόσο μπορεί να είναι ανοιχτή η πατούρα σας, κι ότι ο Θεός δεν σας έχει ακόμα ξεχάσει... Άντε βρε, μπορεί και να μην παραμείνετε τρίτοι... :rotflmao:
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
    Και για να δείτε ρε Βάζελοι πόσο μπορεί να είναι ανοιχτή η πατούρα σας, κι ότι ο Θεός δεν σας έχει ακόμα ξεχάσει... Άντε βρε, μπορεί και να μην παραμείνετε τρίτοι... :rotflmao:

το πολυ να φανε 2-3 αγωνιστικεσ και κλεισμενων των θυρων...και πολυ λεω.......αντε να βγητε και champion του χρονου να αποκτησει η ευρωπη και 2η ετερα :rotflmao:
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Δε θα βγούμε champions league...
    Θα το πάρουμε το champions league... :hypnotize
    Θα το σηκώσουμε το γαμημένο...
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
    Δε θα βγούμε champions league...
    Θα το πάρουμε το champions league... :hypnotize
    Θα το σηκώσουμε το γαμημένο...

παει το χασατε εντελωσ
    και μετα την απονομη ολοι βανδη:rotflmao:

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    παει το χασατε εντελωσ
    και μετα την απονομη ολοι βανδη:rotflmao:
    GST...ΣΟΒΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΛΗΣΕΙ ΛΕΜΕ ΡΕ! ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ..ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΟΥ!!

τεσπα μωρε..ολα για τη καζούρα και το χαβαλέ τα λέω εγώ μη ψαρωνετε και νευριάζετε..

και στη Βανδη..και στη Πεγκυ..και οπου πας..μαζι σου θα μαι...

:hypnotize :hypnotize :rotflmao:

Re: ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    GST...ΣΟΒΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΛΗΣΕΙ ΛΕΜΕ ΡΕ! ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ..ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΟΥ!!

τεσπα μωρε..ολα για τη καζούρα και το χαβαλέ τα λέω εγώ μη ψαρωνετε και νευριάζετε..

και στη Βανδη..και στη Πεγκυ..και οπου πας..μαζι σου θα μαι...

:hypnotize :hypnotize :rotflmao:
    τρελο αγορι σπυρο κανενασ δεν νευριαζει ρε ...αλλα οτι και να νιωθετε μια χαρα ειναι αν σκεφτει κανενασ την κατασταση της αεκ πριν 6 μηνες ...και ειμαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα γινουν καλυτερα γιατι πισω απο τον ντεμη υπαρχουν συνεργατεσ που αγαπανε πολυ την ομαδα και βοηθανε οχι μονο οικονομικα αλλα και με ιδεεσ και managment....αυτα εκ των εσω......ρε ωραια γκομενακια μαζευει το γηπεδο ρε

Re: Re: ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    τρελο αγορι σπυρο κανενασ δεν νευριαζει ρε ...αλλα οτι και να νιωθετε μια χαρα ειναι αν σκεφτει κανενασ την κατασταση της αεκ πριν 6 μηνες ...και ειμαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα γινουν καλυτερα γιατι πισω απο τον ντεμη υπαρχουν συνεργατεσ που αγαπανε πολυ την ομαδα και βοηθανε οχι μονο οικονομικα αλλα και με ιδεεσ και managment....αυτα εκ των εσω......ρε ωραια γκομενακια μαζευει το γηπεδο ρε
    ναι φίλε μου το ξέρω ότι είμαστε σε καλό δρομο..και σιγά σιγά θα είμαστε μια χαρά σε όλους τους τομείς!

τώρα για το θέμα με τα γκομενακια ρε φίλε...ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!!!!

ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΥ ΛΕΩ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ..ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ..

ΕΛΑ ΜΩΡΕ..ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΩ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Λοιπόν για να λύσουμε τις διαφορές μας λέο ενα γηπεδάκι 5Χ5 ..

αεκτζήδες
    είμαστε και οι περισσότεροι ...χαχαχα

gay-ροι
    μπλιάχχχχ

βάζελοι...
    τι να πει κανείς για το μ@@@νι της αλληνής...

προειδοποίηση ...

δεν ξέρω να παίζω μπάλα
    εγω απλά κυνηγάω να φάω αυτόν που έχει την μπάλα...

γι αυτό κάντε ασφάλεια ζωής...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ