εχμ... το θέμα είναι οτι δεν έρχονται στα ραντεβού που οι ίδιες προτείνουν...![]()
![]()
εχμ... το θέμα είναι οτι δεν έρχονται στα ραντεβού που οι ίδιες προτείνουν...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
Ναι αλλα κι εσυ δεν μαθαινεις ευκολα, απ οτι φαινεται τα τραβαει ο οργανισμος σου..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
ναι καλή μου, αλλά ''το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού''...Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Ναι αλλα κι εσυ δεν μαθαινεις ευκολα, απ οτι φαινεται τα τραβαει ο οργανισμος σου..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγώ ο ταλαίπωρος μια φορα το απετόλμησα..
(ωστόσο με έβαλες σε σκέψεις και σε πρώτη ευκαιρία θα το κοιτάξω στον καθρέπτη...)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ναι καλή μου, αλλά ''το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού''...
εγώ ο ταλαίπωρος μια φορα το απετόλμησα..
(ωστόσο με έβαλες σε σκέψεις και σε πρώτη ευκαιρία θα το κοιτάξω στον καθρέπτη...)![]()
Νταξει μωρε μη σε στειλω και για αυτοκριτικη στη Σιβηρια με τη μια φορα δεν την χανεις την σοφια σου...
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
ολη μερα να ψωνιζει κ το βραδυ να φωναζει τις φιλες τις!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από native
Mpa ksexna to to polu polu na simfwnisei me th tsoda kai th filh ths alla na kopsei ta psonia
APO KAI KLEIETAI
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αμα ξέρει να μιλάει μια γυναίκα
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
τι εργαλείο, αν επιτρέπεται? :smilea: [/QUOT
TRAP MIA VSTROM KOUKLAAAAAAAAAAAAA
Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...
που είναι ρε, αυτός που φουσκώνει τα στρώματα...?Αρχικά δημιουργήθηκε από native
ΤpAP MIA VSTROM KOUKLAAAAAAAAAAAAA
εχμ...ο vestromas ήθελα να πω.. :o :o
einai forumiths oxi polu gnwstos kai den apokaluptw tautothta perierge
:P pas na bgaleis lauraki na to steileis sth Lampiri?:P
όχι βρε μικρή μου, καμία σκέση.![]()
τι λέει το στρωμ σου..?
πάει καλά?
kala paei h kouklara mas ftou ftou![]()
πες μου οτι κανεις και αυτο,αλλα ντρεπεσαι να το πεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ε ναι που ειναι το περιεργο δλδ? συμφωνω ετσι κανω
![]()
![]()
''Αγάπη μου, γράφτηκα σε μαθήματα yoga για να μπορώ να τυλίγω τα πόδια μου πάνω από το λαιμό μου. Μόνο για σένα.''
και θα......
ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: