Μπράβο![]()
![]()
Το τρέιλερ σαν Morgan Plus8 είναι ρε πστη μου....![]()
![]()
You BETA believe...
και ένα βιντεάκι. Δυστηχώς είναι όλα τραβηγμένα από κινητό, εξού και η κακή ποιότητα σε ήχο και εικόνα.![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=DRFT3ntSi-g
πολλα thanksΑρχικά δημιουργήθηκε από zapmaria
nantin in action
λεω να διακωμωδησω τον ουσιαστικα πρωτο μου αγωνα .
ειμαι φτιαγμενος στην εκινηση για το γυρο προθερμανσης στην πρωτη σειρα και με πολυ ορεξη .ξεκιναμε και γρηγορα το χαμογελο κοβεται ως γνησιος ποντιος ξεχασα να ανοιξω την βενζινη και μετα απο 300 μετρα μου εσβησε .αρχισαν τα οργανα λεω μεχρι και κατω το ξαπλωσα να κανει υπερχειλιση ,ανοιγω το τσοκ παιορνει και τρεχω να φτασω τους αλλους .κουιζ ,τι ξεχασα να κανω ? να κλεισω το τσοκ φυσικα .αφου εχω κανει μισο γυρο με ανοιχτο τσοκ προσπαθωντας να καταλαβω γιατι δεν τραβαει το μηχανακι ...
DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250
βρισκεται μπροστα μου μια κορδελα απο το αγχος δεν την προσεξα την παιρνω σβαρνα μαζι με τα πασαλακια και βλεπω οτι ξεχασα το τσοκ το κλεινω και αρχιζω να τις δινω .φτανοβντας στην εκινηση παρατηρω οτι δεν εχει χωρο μπροστα και καθομαι δευτερη σειρα .το αποτελεσμα να παω να πλασαριστω απο ανοιχτα και να τρωωω πορτα και μετα απειρηη σκονη ,αφου εχω περασει καποιους και εχοντας φτιαξει ψυχολογια γινεται το εξης .εχω εναν απροσδοκητο επισκεπτη στο αριστερο ματι και αρχιζει να με τρωει .μεχρι να λυσω αυτο αρχιζει να μουδιαζει ο αντιχειρας του δεξιου χεριου και γκαζωνω με την παλαμη και με τα υπολοιπα τεσσερα δαχτυλα .και αφου εχω ξεπερασει ολα αυτα φτανω στον τερματισμο και ειμαι μες στην τρελλη χαρα .το διασκεδασα απιστευτα παντως .τωρα που τα σκεφτομαι γελαω .φανταστειτε ενα τυπο να προσπαθει να βαλει το γαντι αναμεσα στη μασκα και στο κρανος για να ξυσει το ματι του και να πρεπει να συγκρατησει το μηχανακι με το αλλο χερι εν κινηση απο το οποιο αλλο χερι ειναι ακυρωμενος ο αντιχειρας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
πολλα thanks
λεω να διακωμωδησω τον ουσιαστικα πρωτο μου αγωνα .
ειμαι φτιαγμενος στην εκινηση για το γυρο προθερμανσης στην πρωτη σειρα και με πολυ ορεξη .ξεκιναμε και γρηγορα το χαμογελο κοβεται ως γνησιος ποντιος ξεχασα να ανοιξω την βενζινη και μετα απο 300 μετρα μου εσβησε .αρχισαν τα οργανα λεω μεχρι και κατω το ξαπλωσα να κανει υπερχειλιση ,ανοιγω το τσοκ παιορνει και τρεχω να φτασω τους αλλους .κουιζ ,τι ξεχασα να κανω ? να κλεισω το τσοκ φυσικα .αφου εχω κανει μισο γυρο με ανοιχτο τσοκ προσπαθωντας να καταλαβω γιατι δεν τραβαει το μηχανακι ...
αλλα οταν εχεις συμπαρασταση απο το βορειο τιμ του μοτο .γρ δε μασας τιποτα λεμε![]()
![]()
![]()
DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250
Μπράβο, άντε και καλή συνέχεια. Ωραία χώματα, πουθενά πέτρα...
Απ΄ότι μπορώ να δω στις φωτο η διαδρομή φαίνεται ωραία.