Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 122

Θέμα: ποιο (sm) θα διαλλεγατε??

αλλη μια αποτυχημενη συγκριση... Μα πως να συγκρινεις ΤΟ δουκα με το xtακι? Τραβηγμενο μεν , αλλα ειναι σαν να συγκρινεις ενα toyota corolla με μια alfa spider και οι ιδιοκτητες του corolla να λενε οτι εχουν μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο κι ωραιοτερες καμπυλες . Ειπαμε, υποκειμενικο το γουστο, αλλα υπαρχουν κι ορια

Μαθε τι ειναι τα 2 μηχανακια που πας να συγκρινεις και μετα θα συνειδητοποιησεις οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης

(εσυ με το dr-z.... ελεος :rotflmao: )

αγαπητοι φιλοι σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!μαλλον για δουκα θα παω!!σιγα μην επαιρνα το χτ!!! !!ωραιο και το ντορσο αλλα ειναι ακριβο και μεταχειρισμενο δεν υπαρχει,εδω δεν εχει ερθει καινουργιο ακομα!!! ...τωρα,για τα υπολοιπα που μου δειξατε, cr500,drz,χουσβαρνα κτλπ δεν με ενθουσιαζουν,ενω ειναι ολα τερατα σμ,δεν θελω τοσο καγκουρικο μηχανακι..θελω κατι πιο μαζεμενο με τα πλαστικουλια του!!σαν να λεμε δουκας!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    αλλη μια αποτυχημενη συγκριση... Μα πως να συγκρινεις ΤΟ δουκα με το xtακι? Τραβηγμενο μεν , αλλα ειναι σαν να συγκρινεις ενα toyota corolla με μια alfa spider και οι ιδιοκτητες του corolla να λενε οτι εχουν μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο κι ωραιοτερες καμπυλες . Ειπαμε, υποκειμενικο το γουστο, αλλα υπαρχουν κι ορια

Μαθε τι ειναι τα 2 μηχανακια που πας να συγκρινεις και μετα θα συνειδητοποιησεις οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης

(εσυ με το dr-z.... ελεος :rotflmao: )
    εγω με το δρζ ελεος ?

πανε ανοιξε με ενα δρζ και θα ξαφνιαστεις πολυ!!!

οτι δεν εχεις οδηγησει μη το μειωνεις

εγω τα εχω οδηγησει και τα 2
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosp17
    αγαπητοι φιλοι σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!μαλλον για δουκα θα παω!!σιγα μην επαιρνα το χτ!!! !!ωραιο και το ντορσο αλλα ειναι ακριβο και μεταχειρισμενο δεν υπαρχει,εδω δεν εχει ερθει καινουργιο ακομα!!! ...τωρα,για τα υπολοιπα που μου δειξατε, cr500,drz,χουσβαρνα κτλπ δεν με ενθουσιαζουν,ενω ειναι ολα τερατα σμ,δεν θελω τοσο καγκουρικο μηχανακι..θελω κατι πιο μαζεμενο με τα πλαστικουλια του!!σαν να λεμε δουκας!!!
    οτι κανουν τα αλλα κανει και ο δουκας οπως και να το κανουμε ειναι καγκουρικα μηχανακια...

γιατι δε περνεις κανα street 600αρι? εφοσον οπως λες δε το θες για κανγκουριες

θελω ενα μηχανακι που να κανεις καγκουριες αλλα να μπορεις να πας και μια βολτα με το ετερον ημισι χωρις να δυσανασχετει για την εμφανιση..πιστευω ο δουκας ειναι μακραν παρα πολυ πιο ομορφος απο ολα τα σμ που αναφερατε(cr,drz,husqvarna,husaberg,κτλπ)...ελπιζω να εγινα κατανοητος για το τι μηχανη ψαχνω και για τι χρηση τι θελω... ...

οι γνωστες πανω σε δουκα/lc4 μπορειτε να αναφερετε αλλαγες που εγιναν κατα τη διαρκεια των χρονων και τι προβληματα εμφανιζε καθε μοντελο??

θελω ενα μηχανακι που να κανεις καγκουριες αλλα να μπορεις να πας και μια βολτα με το ετερον ημισι χωρις να δυσανασχετει για την εμφανιση..πιστευω ο δουκας ειναι μακραν παρα πολυ πιο ομορφος απο ολα τα σμ που αναφερατε(cr,drz,husqvarna,husaberg,κτλπ)...ελπιζω να εγινα κατανοητος για το τι μηχανη ψαχνω και για τι χρηση τι θελω... ...

οι γνωστες πανω σε δουκα/lc4 μπορειτε να αναφερετε αλλαγες που εγιναν κατα τη διαρκεια των χρονων και τι προβληματα εμφανιζε καθε μοντελο??

αν δε πειραζουν τα πανακριβα σερβις του κτμ τοτε με το καλο να το παρεις

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Αν και εχω το συγκεκριμενο ΚΤΜ...δεν συμφωνω
    Απο μουρη ειναι πολυ καλητερο απο το πρωτο Δουκα αλλα υπαρχουν και πιο ωραια ΣΜ.
    Εγω το εχω σε πρασινο μαυρο...και την μασκα θα του την εβγαζα αν μπορουσα..αλλα πισω απο ην μασκα γινεται χαμος απο καλωδια...εχει και τα του συναγερμου..
    Το Απριλια σαν μουρη ειναι πολυ πιο ωραιο αλλα...ειναι Απριλια...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Αν και εχω το συγκεκριμενο ΚΤΜ...δεν συμφωνω
    Απο μουρη ειναι πολυ καλητερο απο το πρωτο Δουκα αλλα υπαρχουν και πιο ωραια ΣΜ.
    Εγω το εχω σε πρασινο μαυρο...και την μασκα θα του την εβγαζα αν μπορουσα..αλλα πισω απο ην μασκα γινεται χαμος απο καλωδια...εχει και τα του συναγερμου..
    Το Απριλια σαν μουρη ειναι πολυ πιο ωραιο αλλα...ειναι Απριλια...
    aprilia εννοεις τo sxv η το dorsoduro??για το dorsoduro ναι συμφωνω αν και δεν μου αρεσει και παρα πολυ..το sxv δεν μου αρεσει..αν και ειναι και γαμω τα εργαλεια..

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

παρε αυτο που σε καβλωνεις περισσοτερο
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

δυστυχως δεν μπορω να παρω αυτο που με καυλωνει περισσοτερο γτ δεν εχω τα φραγκα(δουκας 3/ktm 950 sm)...παντως σιγουρα ο δουκας 2 μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τα υπολοιπα..φιλε με το πρασινο μαυρο,μηπως μπορεις να μου πεις λιγα πραγματα για τιμες σερβις,καθε ποσα χιλιομετρα,και τι διαφορες εχει καθε μοντελο,02/05?

..το sxv δεν μου αρεσει..

de perneis k fmx, aresi poli stis gkomenes exw akusi!!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

de perneis k fmx, aresi poli stis gkomenes exw akusi!!!!

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    δυστυχως δεν μπορω να παρω αυτο που με καυλωνει περισσοτερο γτ δεν εχω τα φραγκα(δουκας 3/ktm 950 sm)...παντως σιγουρα ο δουκας 2 μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τα υπολοιπα..φιλε με το πρασινο μαυρο,μηπως μπορεις να μου πεις λιγα πραγματα για τιμες σερβις,καθε ποσα χιλιομετρα,και τι διαφορες εχει καθε μοντελο,02/05?
    Λαδι καθε 5000χλμ και φιλτρο.
    Ρυθμισμα βαλβιδες καθε 10000χλμ
    Κραδασμους καργα..δυναμη αρκετη..εχει και καποια stage που ρυθμιζεις οταν το παρεις...αν θυμαμαι καλα ειναι 6..εχουν σχεση με το πως βγαζει την ροπη.
    Εγω το πηρα καινουργιο το 2000...απο χλμ εχει περιπου 55000χλμ <το εχω 8 χρονια>το πρασινο/μαυρο βγηκε αν δεν κανω λαθος μονο το 2000/2001 μετα τελος το χρωμα.
    Προβληματα μονο λογω του συναγερμου με την μπαταρια που την βγαζει συχνα OFF και η μιζα που μου εχω αντικαταστησει 2 φορες.
    Αλλοι λενε οτι καιει λαδια...<και για την Ducati το ιδιο ελεγαν> αλλα κανενα απο τα δυο δεν μου εχει καψει λαδια.
    Εχει πλακα μεσα στην πολη για οδηγηση...ταξιδι ειναι λιγο ζορι...η εξατμιση καιει το καλοκαιρι οποιο κωλαρακι κατσει για πολυ σαν συνεπιβατης.
    Τελικη ειναι καπου στα 160 τσακ μπαμ,που λενε.
    Μονο μειονεκτημα οτι δεν φορτωνει ουτε εφημεριδα...
    Κατα τ΄'αλλα ειναι ωραιο παιχνιδι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	94,3 KB 
ID:	131709
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

αν δεν τραβας ζορια με το θεμα μανιβελα ,παρε xr 650 r...το καλυτερο και πλεον αξιοπιστο μοτερ...σκελετος καταπληκτικος για μοταρντ...λιγη δουλεια μονο θελει απο αναρτησεις κι αυτο αν εχεις πολλες απαιτησεις...αναφορικα με ιπποδυναμη οσο αντεχει η τσεπη σου αυτο βγαζει αλογα...μεχρι 60 ροδα, μιλαμε για απολυτη αξιοπιστια...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    αν δεν τραβας ζορια με το θεμα μανιβελα ,παρε xr 650 r...το καλυτερο και πλεον αξιοπιστο μοτερ...σκελετος καταπληκτικος για μοταρντ...λιγη δουλεια μονο θελει απο αναρτησεις κι αυτο αν εχεις πολλες απαιτησεις...αναφορικα με ιπποδυναμη οσο αντεχει η τσεπη σου αυτο βγαζει αλογα...μεχρι 60 ροδα, μιλαμε για απολυτη αξιοπιστια...

.........απλα ειναι ασχημο!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF