Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 167

Θέμα: Θα ηθελα να μιλησω με τον θεο του φορουμ

Μου μπηκε μια ιδεα με τη συζητηση. Οι Θεοι του φορουμ να κανουν δωρο στους θνητους γκοιμ, μια μερα απολυτης ελευθεριας να γραφουν οτι θελουν. Κατι σαν μπουγελοματα πριν το καλοκαιρι στο σχολειο.:rotflmao: Θα χαθει η μπαλα. Μεγαλος τζερτζελες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΑFTER.....?? ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ.......

Τόχω τσεκάρει προσωπικά...

Πρέπει κάποτε........ΟΜΩΣ........ καί οί Θεοί νά καταλάβουν..........ότι τό νά διαχειρίζεσαι
    22000.....γνώμες.........
    ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ.......
    διαφορετικά,...........
    μένει ό Γιώργος ,ό Πέτρος καί ό Κώτσος.........νά παίζουνε σφαλιάρες σέ συζητήσεις
    ύψηλού έπιπέδου..........καί οί 21800 ...........ΜΟΥΓΚΑ.........
    Είναι σάν τά νούμερα πού γράφει ή AGB......
    όταν ό παππούς πάει γιά κατούρημα έπειδή έχει προστάτη καί ξεχνάει νά άλλάξει κανάλι...!!!

Όπως θέλει και πολύ μαγκιά να καταλαβεις που βρίσκεσαι και να μην γράφεις τις 21.800 γνώμες στα @@ σου, ανοίγοντας και απαιτώντας (!) την παραμονή ένός "σοβαρού" thread για την ΑΕΚ. Και επειδή οι mod δεν γούσταραν την δημιουργία άλλου 1 (και μετέπειτα 51) θέματος για το ποδόσφαιρο, εξαπέλυσες μύδρους για την βάναυση καταπάτηση των δημοκρατικών σου δικαιωμάτων.....

Και αν θυμάμαι και καλά μας έστειλες και έμμεσα στα τσακίδια, κλείνοντας την πόρτα πίσω σου......

Κάποιος άλλος καταπιεσμένος που του κόψαμε θέμα εκτός απ΄το για το χέσιμο, τον κώλο της καλομοίρας και της σοβαρής συζήτησης για την ΑΕΚ που απαιτεί ο λαός του moto.gr υπάρχει?

Σε λίγο θα βγεί και ο ACHAIA MOTO να μας καταγγείλει που του κόβουμε τις αγγελίες....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε παιδια μια προταση...

γενικα σπαζεται καποιος αμα του κοψουν μηνυμα,συζητηση κλπ...

κι εγω το εχω παθει και ολοι μας πιστευω ας μην κρυβομαστε πισω απ'το δαχτυλο μας...

γιατι δεν ανοιγετε μια νεα κατηγορια, που θα ονομαζετε SPAM και ο καθενας θα γραφει οτι του κατεβει???

πολλοι ρε παιδια εχουμε βιτσιο ας πουμε να γραφουμε οτι μας κατεβει, μιας και ειναι πολλα τα μελη που το γουσταρουν αυτο,ας γραφουν σε αυτη την κατηγορια και ας ανοιγουν οτι θελμα θελουν, απο
    1000+1 τροπους για να μαγειρεψεις βατραχοποδαρα μεχρι αστροφυσικη...

Πολλα φορουμ εχουν τετοια κατηγορια και σιγουρα ειναι εφικτο να γινει, και ας παρει το μπουλο η κατηγορια ''διαμαχες'' μιας και μονο τσακωμους προσφερει...

Kαλη ιδεα αυτη. Συμφωνω απολυτα αρκει να εχει και ασυστολο μπινελικι και ξεκατινιασμα.:rotflmao: Ας το πουμε, ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ! ! !:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Και για να μην εχει μπινελικι θα πρεπει οι mods να δουλευουν διπλοβαρδιες.

Καλη ιδεα..δυσκολο ομως να ελεγξεις κατι που ονομαζεται ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ

Ασχετο...το περι Καλομοιρας ο λογος ποστ...τι ελεγε?

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Καιρό είχα να δώ γκρίνια για κομμένο τόπικ .... Το να έχεις ίδια μέτρα και σταθμά τόσο σε γνωστούς όσο και σε αγνώστους πρέπει να είναι μεγάλο αγγούρι ομολογουμένως ... Οσο για το σπαμ , είτε αποφασίστε να τελειώνει επι τόπου είτε αφήστε το ελεύθερο από την στιγμή που δεν μπορεί να ελεγχθεί .... Κατά τα αλλά γενικότερα καλά δουλεύει κατά την γνώμη μου το φορουμ , πέραν της μανίας ορισμένων κατά καιρούς να μονοπωλούν τους αναγνώστες και να πόσταρουν το μακρύ τους και το κοντό τους ....

Modenas Kriss 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    γενικα σπαζεται καποιος αμα του κοψουν μηνυμα,συζητηση κλπ...
    Προσωπικά αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει και το λέω ειλικρινά, σβήστηκε ποστ η ολόκληρο θρεντ και κάνουμε σαν να γκρεμίστηκε ο κόσμος γύρω μας, σιγά το σοβαρό θέμα ρε παιδιά, κρίμα να χαραμίζουμε το μυαλό μας έτσι..

Εγώ που σιχαίνομαι τα κομπιούτερ και τα πληκτρολόγια δεν χαλάστηκα ποτέ για κάτι τέτοιο, τυρρανιέμαι για να γράψω κάθε μήνυμα κι έχει τύχει πάμπολες φορές να το δω μετά από λίγο σβησμένο και τι έγινε στο τέλος ; Πάω και γράφω παρακάτω

Μην προτιμάτε να χαλάτε τη σχέση σας με έναν συνάνθρωπο για κάτι τόσο μικρό, πολλοί δεν χαλιέστε και κουβέντα κάνετε θα μου πεις αλλά εδώ βλέπω τον Γιώργο ν'αποχαιρετάει.. για μια μαλακία ρε Γιώργο..

Π@νο άλλαξε το ρουλεμάν και βάλε κωνικό :rotflmao:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

μολις φαγωθει αυτο θα βαλω ρε, τωρα το πηρα μη παει για πεταμα, καινουριο ειναι ακομα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Προσωπικά αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει και το λέω ειλικρινά, σβήστηκε ποστ η ολόκληρο θρεντ και κάνουμε σαν να γκρεμίστηκε ο κόσμος γύρω μας, σιγά το σοβαρό θέμα ρε παιδιά, κρίμα να χαραμίζουμε το μυαλό μας έτσι..

Εγώ που σιχαίνομαι τα κομπιούτερ και τα πληκτρολόγια δεν χαλάστηκα ποτέ για κάτι τέτοιο, τυρρανιέμαι για να γράψω κάθε μήνυμα κι έχει τύχει πάμπολες φορές να το δω μετά από λίγο σβησμένο και τι έγινε στο τέλος ; Πάω και γράφω παρακάτω

Μην προτιμάτε να χαλάτε τη σχέση σας με έναν συνάνθρωπο για κάτι τόσο μικρό, πολλοί δεν χαλιέστε και κουβέντα κάνετε θα μου πεις αλλά εδώ βλέπω τον Γιώργο ν'αποχαιρετάει.. για μια μαλακία ρε Γιώργο..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: νατος ο 8εος!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    Ασχετο...το περι Καλομοιρας ο λογος ποστ...τι ελεγε?
    Αστα φιλε στο καλυτερο μας εκοψαν

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    αν καταλαβω οτι the κλικα is back....

θα το γιορτασω.......
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Όπως θέλει και πολύ μαγκιά να καταλαβεις που βρίσκεσαι και να μην γράφεις τις 21.800 γνώμες στα @@ σου, ανοίγοντας και απαιτώντας (!) την παραμονή ένός "σοβαρού" thread για την ΑΕΚ. Και επειδή οι mod δεν γούσταραν την δημιουργία άλλου 1 (και μετέπειτα 51) θέματος για το ποδόσφαιρο, εξαπέλυσες μύδρους για την βάναυση καταπάτηση των δημοκρατικών σου δικαιωμάτων.....

Και αν θυμάμαι και καλά μας έστειλες και έμμεσα στα τσακίδια, κλείνοντας την πόρτα πίσω σου......

Κάποιος άλλος καταπιεσμένος που του κόψαμε θέμα εκτός απ΄το για το χέσιμο, τον κώλο της καλομοίρας και της σοβαρής συζήτησης για την ΑΕΚ που απαιτεί ο λαός του moto.gr υπάρχει?

Σε λίγο θα βγεί και ο ACHAIA MOTO να μας καταγγείλει που του κόβουμε τις αγγελίες....

ΕΓΡΑΨΑ...........ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑ....????

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.......!!!!!!!

ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΥΔΡΟ ΔΕΝ ΕΞΑΠΕΛYΣΑ........

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ..........ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ........

Άπλά όσο πρόλαβα,πρίν μέ στείλετε μέ τίς γνωστές ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ........

άναρωτήθηκα,γιατί τόσο φοβερό ήταν τό νά άνοίξω μιά κουβέντα πού θά συζητήσουμε

γιά τήν ΑΕΚ...???

ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ........ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΜΥΡΡΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ........!!!!!!!

Μέχρι........

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ...........VS..........ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ.......!!!!!!!!

Τώρα.........άν κάνεις μιά βόλτα στό forum..........ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΗΔΙΕΣ.........

πού έμένα μέ κάνουν νά πιστεύω 100% ότι.............

ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ..........στό τί θά άφήσετε καί τί όχι.........

ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΗ.........ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ............

ΑΛΛΑ..............

ΜΕ ΒΑΣΗ...........τό ποιός είναι ό κολλητός μου......!!!!!!!

Καί έτσι φίλε μου........ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΕΝΑ FORUM...........γιαυτό καί τό προσωνύμιο Θεοί....!!

Ό δέ τρόπος πού μέ άντιμετωπίσατε..........ήταν άκρως.....ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ.........
    γεμάτος είρωνία καί κοροιδίες........!!!!!
    Άπό τότε ένώ είχα πολλές σκέψεις στό μυαλό μου γιά διάφορα πράγματα πού άφορούν
    τή μοτο καί μόνο.........
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...........

Ρωτάω λοιπόν φίλε μου ΘΕΕ.....

ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ.........ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.....?????

ΓΙΑΤΙ..........ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ 21800...........ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ

ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ........???????

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑ......???

Όταν κάποιος άνοίγει μιά κουβέντα άπαιτεί τίποτε....????

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ..........ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ..........ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΑΝ.........καί ύπάρχουν

αύτή τή στιγμή........!!!!!!!!

Ποιά είναι ή καλύτερη άπάντηση σέ αύτό...??

Τό νά μήν άσχοληθεί κανένας...........καί νά σβήσει μόνη της.........ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.........

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑΤΑΝ........ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ.........!!!!!

Άπό τίς 2-3 συζητήσεις πού άνοιξα στά 3 χρόνια........αύτή μέ τόν τίτλο

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ........ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.........

ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ..........ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΣΕΛΙΔΕΣ..........!!!!!!!!

Λέει κάτι αύτό...???

Άφού λοιπόν μάς δώσατε νά καταλάβουμε ότι κάθε συζήτηση....ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.............ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ γιά νά μή τό γράψω άλλιώς πές μου έσύ

γιά ποιό πράγμα μπορώ νά γράφω .....???

Μόνο γελάκια καί χαχαμπούχα....???

ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ...........ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.........ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ..........

ΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.........ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ...........ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΑΣ............

Καί έγώ δέν έχω κανένα πρόβλημα..........νά άπλώνω τά όρια μου μέχρι έκεί πού θά μού

ύποδείξετε.

Έχω μάθει νά σέβομαι τή φιλοξενία........άσχετα μέ τά κίνητρα.....!!!!!!

ΑΛΛΑ..........δάσκαλε πού δίδασκες ......καί νόμους δέν έκράτεις.....!!!!!

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ............ΑΥΤΟΙ ΟΙ 21800 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΟΠΤΕΣΑΙ

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ..........

Διαβάζουν γιά παράδειγμα........ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜODS...........νά βρίζονται μέ μέλος ή μέλη

γιά καμμιά 10 σελίδες...........γιά τό πού θά πιούνε τόν καφέ τους...........

ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ............Η ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ.........!!!!!!!!

ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ............ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.....στίς διαμάχες....?????????

Τό βήμα είναι δικό σας....??????
    Η.......
    άπλά τό διαχειρίζεστε...????????

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ FORUM...........πού μπορούμε νά γράφουμε ,νά ένημερωνόμαστε,νά έπικοινωνούμε

κ.λ.π.κ.λ.π.......ή είναι ό χώρος μας νά κάνουμε τήν πλακίτσα μας μέ τούς κολλητούς μας...???

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ...........κάνουμε όλα τά παραπάνω μέ τά κολλητάρια μας.........πρέπει νά

άνεχόμαστε καί τήν κουβέντα γιά τήν ΑΕΚ καί τόν κώλο τής όποιας Καλομοίρας...........

ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΙΣΤΙΚΟ FORUM..........καί πάλι no problem......!!!!!

AΛΛΑ.........ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕ ΤΟ...........ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ......!!!!!

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...........

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ........

ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...........ΟΙ ΙΔΙΟΙ........!!!!!!!!

ΚΑΝΕΝΑΝ.........ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ........ΟΥΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΕΜΜΕΣΑ

Ένα forum....ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ...............

ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ MODS........όπως μάς έγραψες...!!!!

Όταν έχεις καί τό καρπούζι καί τό μαχαίρι.........ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ

Άλλιώς δέν έχεις καλές σχέσεις μέ τίς δημοκρατικές διαδικασίες.......!!!!!!

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ.............ΑΝ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ..........

έπειδή μέ κόψατε στό μοτό........

Έμεινα καί γράφω γιατί έκανα ,καί φίλους έδώ καί γνωστούς......

ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΑΝΤΕΧΕΤΕ.........ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΣΑΣ..........ΔΙΩΞΤΕ ΜΕ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΔΗΜΟΣΙΑ........ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ......!!!!!!!!

ΑΝ............ΟΜΩΣ..............ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΚΑΛΑ..............

ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.........ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 21800 ΓΙΑ ΤΟΥΣ

ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.......!!!!!!!!!!!!

Μή πλακωθείτε πάλι όμως ποιός θά τρέξει πρώτος νά τά σβήσει.......!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    κλικα is back.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    κλικα is back.
    @@......

Aν ήταν δικό μου το 'εδώ' μαγαζί, θα είχε φύγει σε χρόνο dt και το υπάρχον.

Σε όποιον αρέσει, σε όποιον 'δεν' ας πάει αλλού......

You BETA believe...

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Φιλε Τερενς, θα σου πω οτι εχω πει πολλες φορες....Ενα κλικ ειναι να κλεισεις το μοτο αν δεν σου αρεσει, ενα κουμπακι επανω δεξια. Αν σε ενοχλει τοσο το πως διαχειριζομαστε το μοτο, δεν υπαρχει λογος να σταναχωριεσε.!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ