Tpap + runneras: R E S P E C T!!!:a19:
![]()
(αντε, γιατι τα λεω εγω και γινομαι κακος μετα... )![]()
Παντως αναφορικα με την Ρουμανια εχω ενα θεμα με τους Ρουμανους -επειδη τυχαινει να τους ξερω καλα, οι πιο πολλοι ειναι της λαμογιας και της κομπινας (ακομα περισσοτερο και απο τους Ελληναρες)!
Τωρα οι Ρουμανες ειναι αλλη ιστορια.... (και πιστεψτε με, ξερουν να μαγειρευουν μια χαρα!) Ειναι δυσκολο ομως να συμβιωσεις με μια Ρουμανα... Οι περισσοτερες εχουν περασει ασχημα χρονια -γαμος απο τα 16 και 18, χαμηλη μορφωση, ξυλο και τραγικη κακομεταχειριση απο τους "αντρες" τους, αποβολες.... Ετσι καταληγουν να κοιτανε να σωσουν τον εαυτο τους με καθε τροπο και γενικα ειναι λιγο "αγριμια"....
![]()
Παντως, ειλικρινα, καθε μα ΚΑΘΕ φορα που γυρναω απο εξωτερικο στην Ελλαδα και βλεπω τις δικες μας με την τριχα καγκελο στο χερι και την κυτταριτιδα να κανει παρτυ παθαινω πολιτισμικο σοκ! :hypnotize Ειλικρινα εκεινες τις στιγμες σκεφτομαι ΠΩΣ ειναι δυνατον να μου αρεσουν τετοιες υπαρξεις; (εδω ειναι που θα πουμε για εσωτερικο κοσμο, αξιες, παπουτσια απο τον τοπο σου κλπ)
Και οκ, σιγουρα υπαρχουν πανεμορφες κοπελες και εδω -και ειδικα οι νεοτερες γενιες- αλλα ρε γμτ ολες μα ΟΛΕΣ τους εχουν ενα τουπε Τζουλια Αλεξανδρατου και βαλε λεμε!![]()
Ενω εξω, την βλεπεις οτι εχει τα πιο μπλε ματια που εχεις δει ποτε, της λες ενα κοπλιμεντο και νομιζει οτι τη δουλευεις, μιας και θεωρει οτι ειναι εντελως συνηθισμενη!![]()