Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 98

Θέμα: Σας αποχαιρετώ

Tpap + runneras: R E S P E C T!!! :a19:

(αντε, γιατι τα λεω εγω και γινομαι κακος μετα... )

Παντως αναφορικα με την Ρουμανια εχω ενα θεμα με τους Ρουμανους -επειδη τυχαινει να τους ξερω καλα, οι πιο πολλοι ειναι της λαμογιας και της κομπινας (ακομα περισσοτερο και απο τους Ελληναρες)!

Τωρα οι Ρουμανες ειναι αλλη ιστορια.... (και πιστεψτε με, ξερουν να μαγειρευουν μια χαρα! ) Ειναι δυσκολο ομως να συμβιωσεις με μια Ρουμανα... Οι περισσοτερες εχουν περασει ασχημα χρονια -γαμος απο τα 16 και 18, χαμηλη μορφωση, ξυλο και τραγικη κακομεταχειριση απο τους "αντρες" τους, αποβολες.... Ετσι καταληγουν να κοιτανε να σωσουν τον εαυτο τους με καθε τροπο και γενικα ειναι λιγο "αγριμια"....

Παντως, ειλικρινα, καθε μα ΚΑΘΕ φορα που γυρναω απο εξωτερικο στην Ελλαδα και βλεπω τις δικες μας με την τριχα καγκελο στο χερι και την κυτταριτιδα να κανει παρτυ παθαινω πολιτισμικο σοκ! :hypnotize Ειλικρινα εκεινες τις στιγμες σκεφτομαι ΠΩΣ ειναι δυνατον να μου αρεσουν τετοιες υπαρξεις; (εδω ειναι που θα πουμε για εσωτερικο κοσμο, αξιες, παπουτσια απο τον τοπο σου κλπ )

Και οκ, σιγουρα υπαρχουν πανεμορφες κοπελες και εδω -και ειδικα οι νεοτερες γενιες- αλλα ρε γμτ ολες μα ΟΛΕΣ τους εχουν ενα τουπε Τζουλια Αλεξανδρατου και βαλε λεμε!
    Ενω εξω, την βλεπεις οτι εχει τα πιο μπλε ματια που εχεις δει ποτε, της λες ενα κοπλιμεντο και νομιζει οτι τη δουλευεις, μιας και θεωρει οτι ειναι εντελως συνηθισμενη!
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Tpap + runneras: R E S P E C T!!! :a19:

(αντε, γιατι τα λεω εγω και γινομαι κακος μετα... )

Παντως αναφορικα με την Ρουμανια εχω ενα θεμα με τους Ρουμανους -επειδη τυχαινει να τους ξερω καλα, οι πιο πολλοι ειναι της λαμογιας και της κομπινας (ακομα περισσοτερο και απο τους Ελληναρες)!

Τωρα οι Ρουμανες ειναι αλλη ιστορια.... (και πιστεψτε με, ξερουν να μαγειρευουν μια χαρα! ) Ειναι δυσκολο ομως να συμβιωσεις με μια Ρουμανα... Οι περισσοτερες εχουν περασει ασχημα χρονια -γαμος απο τα 16 και 18, χαμηλη μορφωση, ξυλο και τραγικη κακομεταχειριση απο τους "αντρες" τους, αποβολες.... Ετσι καταληγουν να κοιτανε να σωσουν τον εαυτο τους με καθε τροπο και γενικα ειναι λιγο "αγριμια"....

Παντως, ειλικρινα, καθε μα ΚΑΘΕ φορα που γυρναω απο εξωτερικο στην Ελλαδα και βλεπω τις δικες μας με την τριχα καγκελο στο χερι και την κυτταριτιδα να κανει παρτυ παθαινω πολιτισμικο σοκ! :hypnotize Ειλικρινα εκεινες τις στιγμες σκεφτομαι ΠΩΣ ειναι δυνατον να μου αρεσουν τετοιες υπαρξεις; (εδω ειναι που θα πουμε για εσωτερικο κοσμο, αξιες, παπουτσια απο τον τοπο σου κλπ )

Και οκ, σιγουρα υπαρχουν πανεμορφες κοπελες και εδω -και ειδικα οι νεοτερες γενιες- αλλα ρε γμτ ολες μα ΟΛΕΣ τους εχουν ενα τουπε Τζουλια Αλεξανδρατου και βαλε λεμε!
    Ενω εξω, την βλεπεις οτι εχει τα πιο μπλε ματια που εχεις δει ποτε, της λες ενα κοπλιμεντο και νομιζει οτι τη δουλευεις, μιας και θεωρει οτι ειναι εντελως συνηθισμενη!
    sad but true

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Καλα οι φωτογραφιες..... Τ ο ηλιθιο βιντεο με τους 2 :a31: που περιτριγυριζονται μανιωδως (και καλα) απο τις ΡΟΥΜΑΝΕΣ και την εκκινηση της (και καλα) κοντρας με καλαζνικοφ.......... το ειδατε??????

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    το ειδατε?
    Πες μας ότι δεν έχεις δει 10χρόνα κρητικόπουλα (σώμα ή μυαλό δεν έχει σημασία) να παίζουν με AK-47.

:rotflmao: :rotflmao:

Ετοιμάζω ταξιδάκι για Ρουμουνία λέμε...με ένα πεντακοσαρικάκι θα είμαστε άρχοντες λέμε :rotflmao:

Τι ωραία που κατέρευσε το ανατολικό μπλοκ και έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τόσο ωραίες χώρες με ωραίες διαδρομές απίθανα στροφιλίκια και τόσο ωραία βυζ..εεε αξιοθέατα ήθελα να πω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    "My father was kicked in the head by a horse. You never know when your time is thats why I' m fearless" με φώτο του μπαμπά που λείπει και "god arrest his soul"????????????

To gunny τις εκκίνησης???????????????

Θεοί μιλάμε.

Οσο για τους αγαπητούς συμφορουμίτες.... Τι να πώ.... Ντοπή σας ρε. O snip το πόσταρε για τα βρομογκαζα και εσείς κολλήσατε στις γκόμενες.

(Η αυτόματη διόρθωση του firefox βγάζει πρώτη εναλακτική στο βρομογκαζα το βρομοθύληκα - τυχαίο?)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    :rotflmao: :rotflmao:

Ετοιμάζω ταξιδάκι για Ρουμουνία λέμε...με ένα πεντακοσαρικάκι θα είμαστε άρχοντες λέμε :rotflmao:

Τι ωραία που κατέρευσε το ανατολικό μπλοκ και έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τόσο ωραίες χώρες με ωραίες διαδρομές απίθανα στροφιλίκια και τόσο ωραία βυζ..εεε αξιοθέατα ήθελα να πω.

ποτε φευγουμε ρε?

Πάντως φίλος που δούλευε στα κρουαζιεράδικα (Αμερική και Βαλτική κυρίως) είχε πει το εξής:

Eίδε η πουτ@να τη Ρουμάνα και φοβήθηκε.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παντως οσοι σκεφτεστε για ταξιδι οδικως στη Ρουμανια ΠΟΛΥ προσοχη.

Μεγαλυτερους καφρους απο αυτους στο τιμονι δεν εχω ξαναματαδει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Σας αποχαιρετώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    και πάω να εγκατασταθώ μόνιμα στην Ρουμανία

Αντίο και σας ευχαριστώ για όλα!

τελικα βρηκες να πας καπου,που να μπορεις να τους πατας με το μπρικι σου...παλιοκουλαδι ε??
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μλκ δεν παιζονται λεμε οι γκομενες!!!

εγω παντως θα παω Τσεχια για μονιμα που εχει και motoGP!!
    :a44: :a44: :a44:

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Θα παω με το Ciquecento της μανας μου να πουλαω τρελη μουρη μιλαμε!!!!

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ποτε φευγουμε ρε?

αν το κανονισετε στα σοβαρα..

εγω ειμαι μεσα λεμε..

το εχο σκοπο ετσι κ αλλιως..

απλα αφορμη ψαχνω..

κ μαλλον τη βρηκα..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    ....

Οσο για τους αγαπητούς συμφορουμίτες.... Τι να πώ.... Ντοπή σας ρε. O snip το πόσταρε για τα βρομογκαζα και εσείς κολλήσατε στις γκόμενες.

.....

+954

Το παντηλίκι με το lada που σκάει στο πεζοδρόμιο (από power slide) είναι όλα τα λεφτά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Αντίο και σας ευχαριστώ για όλα!
    ΌΛΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ .............................

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Σας αποχαιρετώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ΌΛΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ .............................

Δεν με κάνανε δεκτό ρε συ..... Απαγορεύτηκαν οι honda
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF