Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 142

Θέμα: bros 400 | bandit 400 | cb 400 | bandit 250

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    http://www.youtube.com/watch?v=xx7up9syaEk

αφιερωμένο στον Αρχαίο Αν εξαιρέσεις τον ήχο τι άλλο δεν σε αρέσει?

"and you are a man..make sure you remove your testicles" :rotflmao:
    Αυτά που δεν μ' αρέσουν σ' αυτό το μηχανάκι είναι τόσο πολλά που θα έγραφα βιβλίο ......
    Με μια πρόταση ......... είναι ότι πιό ΑΧΡΩΜΟ, ΑΓΕΥΣΤΟ, ΑΟΣΜΟ και γενικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ έχω καβαλήσει !!!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Αυτά που δεν μ' αρέσουν σ' αυτό το μηχανάκι είναι τόσο πολλά που θα έγραφα βιβλίο ......
    Με μια πρόταση ......... είναι ότι πιό ΑΧΡΩΜΟ, ΑΓΕΥΣΤΟ, ΑΟΣΜΟ και γενικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ έχω καβαλήσει !!!
    λόγω μοτέρ ή λόγω πλαισίου/ γεωμετρίας? αυτό με τρώει από πριν.. γιατί γενικά έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα και εδώ μέσα.. προτιμώ το μοτέρ του SF και το πλαίσιο του bros.. κάτι ενδιάμεσο?

ναι ρε παιδιά αλλά πολλά δεν είναι 2.000 ευρώ για μία μηχανή 15-16 χρονών?
    Αν εννοείς 2000 για τα super four, version R ή version S δεν είναι πολλά.Αυτά είναι μοντέλα 96 και 97 νομίζω.
    Το απλό super four του 93 το βρίσκεις σε άριστη κατάσταση με 1500
    Σε πίο φτηνό υπάρχει το brosάκι σε άριστη συνήθως 1000 euro.
    Για τα CB-1 δεν ξέρω γενικότερα οπότε δεν λέω κάτι...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
    Αν εννοείς 2000 για τα super four, version R ή version S δεν είναι πολλά.Αυτά είναι μοντέλα 96 και 97 νομίζω.
    Το απλό super four του 93 το βρίσκεις σε άριστη κατάσταση με 1500
    Σε πίο φτηνό υπάρχει το brosάκι σε άριστη συνήθως 1000 euro.
    Για τα CB-1 δεν ξέρω γενικότερα οπότε δεν λέω κάτι...
    του 92-93 μεριά έλεγα με 2+..για αυτό απογητεύτηκα..διότι αν είναι να δώσεις τόσα δίνεις λίγα παραπάνω και βρίσκεις hornet.. brosάκια έχω βρει δύο άριστα με 900.. με καινούρια λάστιχα αλυσιδογράναζα κ.α.. γιατί όσο να ναι φοιτητής είμαι και αν θέλω ας πούμε λάστιχα θα κάνω αμάν να βρω 2-3 κατοστάρικα..οπότε γενικά τα σκέφτομαι όλα, ακόμα και το πόσο θα πληρώνω ασφάλεια..

Υπάρχει και το άλλο σκεπτικό.Μην αγχώνεσαι.Καλοκαίρι μπαίνει,κάνε τις βουτιές σου,διακοπές,και ανέβαλε την μηχανή για λίγο αργότερα.Μην δουλεύεις για να πληρώνεις οριακά ασφάλειες,βενζίνες και ό,τι μπορεί να προκύψει.Οτι θέλεις κάνεις

Μανιβελάτο μέλος
    Υπάρχει και το άλλο σκεπτικό.Μην αγχώνεσαι.Καλοκαίρι μπαίνει,κάνε τις βουτιές σου,διακοπές,και ανέβαλε την μηχανή για λίγο αργότερα.Μην δουλεύεις για να πληρώνεις οριακά ασφάλειες,βενζίνες και ό,τι μπορεί να προκύψει.Οτι θέλεις κάνεις
    ναι το έχω σκεφτεί και αυτό αλλά ξέρεις..περίμενα τόσα χρόνια να πάρω μηχανή, πάντα ονειρευόμουν ταξίδια με μηχανή και τώρα μεν έχω δε δεν μπορώ να κάνω μία σοβαρή διαδρομή, και θα φύγει πάλι το καλοκαίρι και μετά πάλι του χρόνου αφού τον χειμώνα έχω την σχολή και δεν προλαβαίνω..

Μανιβελάτο μέλος
    ναι το έχω σκεφτεί και αυτό αλλά ξέρεις..περίμενα τόσα χρόνια να πάρω μηχανή, πάντα ονειρευόμουν ταξίδια με μηχανή και τώρα μεν έχω δε δεν μπορώ να κάνω μία σοβαρή διαδρομή, και θα φύγει πάλι το καλοκαίρι και μετά πάλι του χρόνου αφού τον χειμώνα έχω την σχολή και δεν προλαβαίνω..
    όπως το κόβω θα καταλήξω σε ένα από τα δύο brosάκια που δεν θέλουν να ρίξω καθόλου χρήματα.. καταλήξω.. αν σκεφτόυμε ότι ξεκίνησα πριν 9-10 μήνες με ένα honda mtx50 του 88 που πήρα μόνος μου δεν είναι καθόλου άσχημα :rotflmao:

Και το brosάκι όμως είναι δύναμη

Μανιβελάτο μέλος
    Και το brosάκι όμως είναι δύναμη
    άντε σας ζάλισα..λοιπόν ελάτε κάτω..αποζημιώνω με ρακί!!

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    CB 400 !!!
    Ρε παιδιά να το πω, να μην το πω ............... θα το πω !!! Τι βρίσκετε στην κακασχημη μ@Λ@Κ@@ το BROS ;;; Συζητάμε δεν έχω σιχαθεί άλλο μηχανάκι έτσι !!!

είπε ο άνθρωπος που αγόρασε την όρκα της suzuki :rotflmao:
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

άντε σας ζάλισα..λοιπόν ελάτε κάτω..αποζημιώνω με ρακί!!
    \\

Ότι και να πάρεις να ξέρεις οτι είναι παλιά μοτόρια και όλο και τπτ extra θα προκύψει.
    Έχε στην άκρη καμία 200 ευρο ποτέ δεν ξέρεις.
    ΄
    Τα φρένα του super four είναι καλύτερα από του bros
    Σε ομορφια είναι υποκειμενική άποψη αλλά το μονόμπρατσο, η κοντόκανη εξάτμιση ,τα clip on και η μονή ανάρτηση για εμένα κερδίζουν στα σημεία από το super four
    To πρόβλημα με τα @@ λύνεται ως ένα βαθμό αν βάλεις αλλο ύφασμα στη σέλα , μόλις το συνήθησα έπαψε να με ενοχλεί.

Γνώμη μου είναι να τα οδηγήσεις και να κρίνεις μόνος σου

V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    \\

Ότι και να πάρεις να ξέρεις οτι είναι παλιά μοτόρια και όλο και τπτ extra θα προκύψει.
    Έχε στην άκρη καμία 200 ευρο ποτέ δεν ξέρεις.
    ΄
    Τα φρένα του super four είναι καλύτερα από του bros
    Σε ομορφια είναι υποκειμενική άποψη αλλά το μονόμπρατσο, η κοντόκανη εξάτμιση ,τα clip on και η μονή ανάρτηση για εμένα κερδίζουν στα σημεία από το super four
    To πρόβλημα με τα @@ λύνεται ως ένα βαθμό αν βάλεις αλλο ύφασμα στη σέλα , μόλις το συνήθησα έπαψε να με ενοχλεί.

Γνώμη μου είναι να τα οδηγήσεις και να κρίνεις μόνος σου

brosάκι έχεις? έχεις μείνει ευχαριστημένος?

brosάκι έχεις? έχεις μείνει ευχαριστημένος?

Με το bros πολύ ευχαριστημένος, με τον σαρακάκη και τα ανταλλακτικά του όμως ...

Το μοτέρ του είναι πολύ γραμμικό ( σε μερικές περιπτώσεις καταντάει σπάστικό ) γεμάτο παντού και χωρίς ξεσπάσματα. Από δύναμη μην φανταστείς τπτ τρελό ίσα ίσα από τα πιο ήρεμα μηχανάκια.
    Ο ήχος του είναι όντως ένα θέμα , είναι λίγο καλύτερος από transalp (που είναι αθλιος) αλλά όταν το καβαλάς σου φαίνεται καλύτερος. Με τελικό remus κάνει ένα σαματά..

Για τα λεφτά του στρίβει πολύ όμορφα , έχοντας αρκετά γρήγορη γεωμετρία αλλά όταν βρεθείς στην εθνική σου λέιπουν κυβικά και άλογα.

Πάντως το μονόμπρατσο έχει ακόμα πέραση στα φανάρια
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    είπε ο άνθρωπος που αγόρασε την όρκα της suzuki :rotflmao:
    Εγώ τουλάχιστον έχω μηχανή και όχι φραπεδιέρα .......... όταν θα οδηγήσεις την όρκα, έλα να μας ξαναμιλήσεις .............. όταν θα ξαναβρείς τη μιλιά σου !!!

Η μόνη δικαιολογία ύπαρξης του Bros είναι ότι είναι φτηνό ............... σαν το γούστο του σχεδιαστή του !!!

Και επειδή σε βρίσκω και ΑΣΧΕΤΟΥΛΙΚΟ με αυτό που καβαλάς, ο Σαρακάκης γιατί να έχει ανταλλακτικά αφού ΠΟΤΕ δεν έφερε το μηχανάκι ;;;
    Τα BROS 400 είναι ΟΛΑ παραεισαγωγής !!!

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF