Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 70

Θέμα: Πρόταση ΠΟΜ-ΕΘΕΑΜ για την Ελληνική εκπροσώπηση στο Isde 2008

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Προσωπικά ξέρω 2 ομάδες που έχουν δηλώσει ενδιαφέρων, με κορυφαία ονόματα του χώρου όπου μέχρι προχθές που μιλάγαμε δεν ήταν ικανοποιημένοι καθόλου με την στάση της ΛΑΜΣ .
    Για ποιές ομάδες μιλάς? Γιατί δεν είναι ικανοποιημένη με τη στάση της ΛΑΜΣ? Τι τους έκανε?

Για πες μου και τι κάνανε αυτοί όταν η ΛΑΜΣ πέρισυ τους κάλεσε να συμμετάσχουν με άπειρες παροχές σε έναν 2ήμερο αγώνα - πρόβα για το ISDE και αυτοί αρνήθηκαν, σνομπάροντας επιδεικτικά?

Τώρα τους φταίει η ΛΑΜΣ? Για γίνε λοιπόν πιο συγκεκριμένος, γιατί η ΛΑΜΣ φημίζεται για την δικαιοκρατία της και την αντικειμενικότητά της!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drmel
    Θεωρώ πιο δίκαιο, αφού συνεχίζετε η κουβέντα μεταξύ μας, να βάλει τα υπόλοιπα έξοδα η ΑΜΟΤΟΕ.

Εγώ θεωρώ ντροπή για την ΑΜΟΤΟΕ πέρα απο τις αντιπαραθέσεις της με την ΠΟΜ να μην συνεισφέρει (με οποιοδήποτε τρόπο) στους αθλητές που την στηρίζουν .
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
    Γιατί δεν είναι ικανοποιημένη με τη στάση της ΛΑΜΣ? Τι τους έκανε?

Για πες μου και τι κάνανε αυτοί όταν η ΛΑΜΣ πέρισυ τους κάλεσε να συμμετάσχουν με άπειρες παροχές σε έναν 2ήμερο αγώνα - πρόβα για το ISDE και αυτοί αρνήθηκαν, σνομπάροντας επιδεικτικά?

Τώρα τους φταίει η ΛΑΜΣ? Για γίνε λοιπόν πιο συγκεκριμένος, γιατί η ΛΑΜΣ φημίζεται για την δικαιοκρατία της και την αντικειμενικότητά της!
    Θές να σου απαντήσω εγώ για αυτούς ??????
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Δεν κατάλαβα καλά ή μάλλον κατάλαβα πολλά...

με ποιούς είστε με το κεφάλαιο?????

όλοι γνωρίζεται τι τραβάνε και ποσα χάνουν από την ζωή τους τα 9+3 παιδιά που επιλέχθηκαν.

πως έφτασαν αυτά τα παιδιά σε αυτό το επίπεδο????

ε λοιπόν κανένα τους δεν είναι τζίγγερ ή vovos.

κανένα τους δεν κοιτάει να πλουτίσει σαν επαγγελματίας οδηγός.

μην συγκρίνουμε ιταλίες και φιλανδίες σε χορηγίες με τις ελληνικές.

στην πάντα ρεεεεεεεεεεε ΠΟΜ και ΑΜΟΤΟΕ περνάει ο κοινωνάκος ο μαντάκος ο μανωλιδάκος,αυτούς καμαρώνουμε και τα θέλουμε όλα γιαυτούς...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Θές να σου απαντήσω εγώ για αυτούς ??????
    Bεβαίως! Αλλιώς μην πετάς σπόντες και τις αφήνεις έτσι!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
    Δεν κατάλαβα καλά ή μάλλον κατάλαβα πολλά...

με ποιούς είστε με το κεφάλαιο?????

όλοι γνωρίζεται τι τραβάνε και ποσα χάνουν από την ζωή τους τα 9+3 παιδιά που επιλέχθηκαν.

πως έφτασαν αυτά τα παιδιά σε αυτό το επίπεδο????

ε λοιπόν κανένα τους δεν είναι τζίγγερ ή vovos.

κανένα τους δεν κοιτάει να πλουτίσει σαν επαγγελματίας οδηγός.

μην συγκρίνουμε ιταλίες και φιλανδίες σε χορηγίες με τις ελληνικές.

στην πάντα ρεεεεεεεεεεε ΠΟΜ και ΑΜΟΤΟΕ περνάει ο κοινωνάκος ο μαντάκος ο μανωλιδάκος,αυτούς καμαρώνουμε και τα θέλουμε όλα γιαυτούς...
    Πέτρο είσαι αλλού!
    έβγα και λίγο παρά έξω να δει τις χορηγίες παίζουν κι εκεί!!!

πρωταθλητές σαν τους δικούς μας στην ιταλία και στην φιλανδία, δεν μπαίνουν ούτε δεκάδα, και δεν έχουν ούτε βίδα χορηγία!
    Και τι νομίζεις? Ότι αυτά δεν είναι παιδιά? Δεν δουλεύουν? Τα έχουν έτοιμα???

Δεν θέλω να μειώσω την αξία των δικών μας, αλλά κάτι δεν σου έχουν πει καλά! Κι αφού είναι αθλητές λοιπόν, γιατί δεν τους δίνει η λέσχη τους ή η ομοσπονδία τους κανά φράγκο?
    Που είναι η Ε75 που έχει τόσους αθλητές? Θα τους βοηθήσει στο ISDE? Ή λέω μήπως, τους έχει βοηθήσει καθόλου μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα της ΑΜΟΤΟΕ?

Άσε ρε Πέτρο...

Βαθιά κοιμάσαι! Για έλα στις Σέρρες και θα καταλάβεις! Εκεί που οι έλληνες τα τρώμε στην ταβέρνα, αυτοί μαγειρεύουν στα κάρβουνα να εξοικονομήσουν κανά φράγκο!

Πέτρο είσαι αλλού!
    έβγα και λίγο παρά έξω να δει τις χορηγίες παίζουν κι εκεί!!!

πρωταθλητές σαν τους δικούς μας στην ιταλία και στην φιλανδία, δεν μπαίνουν ούτε δεκάδα, και δεν έχουν ούτε βίδα χορηγία!
    Και τι νομίζεις? Ότι αυτά δεν είναι παιδιά? Δεν δουλεύουν? Τα έχουν έτοιμα???

Δεν θέλω να μειώσω την αξία των δικών μας, αλλά κάτι δεν σου έχουν πει καλά! Κι αφού είναι αθλητές λοιπόν, γιατί δεν τους δίνει η λέσχη τους ή η ομοσπονδία τους κανά φράγκο?
    Που είναι η Ε75 που έχει τόσους αθλητές? Θα τους βοηθήσει στο ISDE? Ή λέω μήπως, τους έχει βοηθήσει καθόλου μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα της ΑΜΟΤΟΕ?

Άσε ρε Πέτρο...

Βαθιά κοιμάσαι! Για έλα στις Σέρρες και θα καταλάβεις! Εκεί που οι έλληνες τα τρώμε στην ταβέρνα, αυτοί μαγειρεύουν στα κάρβουνα να εξοικονομήσουν κανά φράγκο!
    ακούστε που φτάσαμε,

μένα ζευγάρι μπότες,δύο λάστιχα και πληρωμένη συμμετοχή...να βρίσκουμε ΤΟΠ αγωνιζόμενο να μας εκπροσωπεί.

Ενώ θάπρεπε.

...και σχολεία και μισθό και βαρβάτη ασφάλεια να τους εξασφαλίζει...τα υπόλοιπα ένα χορό να διοργανώσουμε με λαχειοφόρο τα καλύπτουμε και μείς...χωρίς να τους εκμεταλευόμαστε απλά να τους χαιρόμαστε.

Γιατρέ δεν κατάλαβα,που υστερεί ο έλληνα σε νοοτροπία????

Μάλλον θα πρέπει να διορθωθεί αυτό,με ένα καλό κοουτσάρισμα.

και το μπάσκετ το πήραμε και κύπελλα ευρώπης σηκώσαμε σε ομαδικό επίπεδο...αλλά μην ξεχνάς και το euro 2004.

τι λείπει σέναν σιαφαρίκα?????????????????????????? άραγεεεεεεεεεε??????????????????

ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

και μεις τι πρέπει να σιγωντάρουμε την ΠΟΜ...που βοήθησε να μην πεινάσουν τα παιδιά?

αυτό που λέω εγώ είναι ότι πρέπει να απαιτούμε περισσότερα,δεν με ενδιαφέρει από πού.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
    και μεις τι πρέπει να σιγωντάρουμε την ΠΟΜ...που βοήθησε να μην πεινάσουν τα παιδιά?

αυτό που λέω εγώ είναι ότι πρέπει να απαιτούμε περισσότερα,δεν με ενδιαφέρει από πού.
    Άιντεεεεε!!!!! Καλά λέω ότι είσαι αλλού...

Οι κόουτς μας μάραναν! Μήπως θες να αναλάβεις? ή μήπως έχεις κανέναν "φίλο" σου να αναλάβει?

Κανείς δεν σου είπε να σιγοντάρεις κανένα Πέτρο! Αλλά όταν σου δίνουν κάτι να μάθεις να λες και ένα "ευχαριστώ" κι όχι να ζητάς κι άλλα! Ποιός νομίζεις ότι είσαι?
    Άσε τους πρωταθλητές να μιλήσουν και όχι τους "δικηγορίσκους" - μάνατζέρ τους!

Δυστυχώς αυτοί τους χάλασαν, όπως χαλάνε και το σπορ...

Να ζητάμε μόνο ξέρουμε...

Να δίνουμε ξέρουμε?

ΑΥΤΗ είναι η νοοτροπία του "Έλληνα" που αναφέρεις: Αλλού τρως, αλλού πίνεις, κι αλλού πας και τον δίνεις!

Αλλά γιατί δεν αφήνεις τα "παιδιά" να μιλήσουν? Εσύ ως τι μιλάς? Από που ενημερώνεσαι? Μήπως παίζεις το χαλασμένο ραδιόφωνο? Ή έχεις την απόλυτη πείρα περί διαμάχης ΕΛΠΑ - ΜΟΤΟΕ? Ρωτάω για να μαθαίνω κι εγώ...

Άιντεεεεε!!!!! Καλά λέω ότι είσαι αλλού...

Οι κόουτς μας μάραναν! Μήπως θες να αναλάβεις? ή μήπως έχεις κανέναν "φίλο" σου να αναλάβει?

Κανείς δεν σου είπε να σιγοντάρεις κανένα Πέτρο! Αλλά όταν σου δίνουν κάτι να μάθεις να λες και ένα "ευχαριστώ" κι όχι να ζητάς κι άλλα! Ποιός νομίζεις ότι είσαι?
    Άσε τους πρωταθλητές να μιλήσουν και όχι τους "δικηγορίσκους" - μάνατζέρ τους!

Δυστυχώς αυτοί τους χάλασαν, όπως χαλάνε και το σπορ...

Να ζητάμε μόνο ξέρουμε...

Να δίνουμε ξέρουμε?

ΑΥΤΗ είναι η νοοτροπία του "Έλληνα" που αναφέρεις: Αλλού τρως, αλλού πίνεις, κι αλλού πας και τον δίνεις!

Αλλά γιατί δεν αφήνεις τα "παιδιά" να μιλήσουν? Εσύ ως τι μιλάς? Από που ενημερώνεσαι? Μήπως παίζεις το χαλασμένο ραδιόφωνο? Ή έχεις την απόλυτη πείρα περί διαμάχης ΕΛΠΑ - ΜΟΤΟΕ? Ρωτάω για να μαθαίνω κι εγώ...
    Δεν μπορώ να καταλάβω,

λίγη αυτοκριτική από όλους μας δεν θα έβλαπτε.

ποιός ή ποιοί οδήγησαν τα πράγματα?

γιατί οι οδηγοί να μιλήσουν?έχουν ταλέντο και στο να μανατζάρουν τον εαυτό τους?

δεν με ενδιαφέρει καμμιά τεχνοκρατική διαμάχη.

έχω άποψη γιατί βλέπω...δεν μεταφέρω...τι να μεταφέρω??????????? :rotflmao:

και επειδή μάλλον δεν έχεις ακούσει ή δεν σου έχει μεταφερθεί η αποψή μου,μάθε ότι μετά από σύγκριση διαφόρων αγώνων που παρακολούθησα ενεργά...οργανωτικά δεν παίζεσαι και θάθελα να δω ένα πρωτάθλημα οργανωμένο από εσένα που να αγωνίζονται οδηγοί έστω ημιεπαγγελματίες.

Νωρίτερα το πρωί, επισήμανα -από ότι φαίνεται διακριτικό τρόπο- ότι καλό θα ήταν τα σχόλια σας να μην ξεπερνούν το μέγεθος της εμπειρίας σας ούτως ώστε να μην γεμίσει το παρόν με 'διάφορα' ευφυολογήματα και αποτρέψει -για άλλη μία φορά- τους άμεσα ενδιαφερόμενους να μοιραστούν την δικιά τους οπτική γωνία με τους υπόλοιπους funs του σπορ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

Εγώ θα πρότεινα να μη σχολιάζετε όσοι δεν έχετε αγωνιστική εμπειρία.

Από κει και πέρα γράφτε ότι νομίζετε....
    Παρόλα αυτά και για μία ακόμα φορά, με γράψατε στα αρχίδια σας και συνεχίσατε να αραδιάζετε ότι σας κατέβαινε. έτσι γιατί νομίζατε ότι έπρεπε.

Έτσι λοιπόν στα πρώτα 40 (μέχρι τώρα) μηνύματα, η κατανομή τους ήταν αυτή...

μην παρεμβληθεί κανείς μέχρι να τελειώσω, θα αναγκαστώ να σβήσω το μήνυμα του....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gloup.jpg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	55,8 KB 
ID:	132086

You BETA believe...

Από τους 11 λοιπόν που συμμετέχουν στη συζήτηση, μόνο οι 4 έχουν ουσιαστική αγωνιστική εμπειρία (doc, Κούρλας, εγώ, Stoybi) και ένας πρόσφατη (Μάριος). Και φυσικά ο DOC έχει ΚΑΙ σαφή οργανωτική εμπειρία λόγω της συνολικής του τριβής με το σπορ (χωρίς αυτό να τον κάνει αλάνθαστο).

Όπως καταλαβαίνετε, εμού προσωπικά (και ως αρχαιότερου στην παρέα μέχρι να εμφανιστεί ο γεοτριαδας), τα σχόλια σας μου είναι από αδιάφορα εώς ακαταλαβίστικα, και φυσικά δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ βαρύτητα και ουσία, ειδικά με τον τρόπο που γίνονται.

Συστήνω λοιπόν για άλλη μία φορά, να κάνετε μία - σύντομη, έτσι?- καταγραφή των προτάσεων σας γύρω από το θέμα, και μετά να πάτε να κάτσετε στις πίσω θέσεις της αίθουσας (διοργανώστε εκεί τον έρανο....), και να αφήσετε το 'μικρόφωνο' στους άμεσα ενδιαφερόμενους (όσον αφορά το ISDE εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς) αν και όταν εμφανισθούν.

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από iatridikastis Δεν μπορώ να καταλάβω,

λίγη αυτοκριτική από όλους μας δεν θα έβλαπτε.

ποιός ή ποιοί οδήγησαν τα πράγματα?

γιατί οι οδηγοί να μιλήσουν?έχουν ταλέντο και στο να μανατζάρουν τον εαυτό τους?

δεν με ενδιαφέρει καμμιά τεχνοκρατική διαμάχη.

έχω άποψη γιατί βλέπω...δεν μεταφέρω...τι να μεταφέρω???????????

και επειδή μάλλον δεν έχεις ακούσει ή δεν σου έχει μεταφερθεί η αποψή μου,μάθε ότι μετά από σύγκριση διαφόρων αγώνων που παρακολούθησα ενεργά...οργανωτικά δεν παίζεσαι και θάθελα να δω ένα πρωτάθλημα οργανωμένο από εσένα που να αγωνίζονται οδηγοί έστω ημιεπαγγελματίες
    Σε ευχαριστώ.

Για την αυτοκριτική μιλάω και εγώ!
    Οι οδηγοί μανατζάρουν τους εαυτούς τους καλύτερα από τον καθένα, πόσο μάλλον από μερικούς που θέλουν να το παίξουν μάνατζερς, εντουροπατέρες, και να πολιτικολογήσουν στην πλάτη τους!

Be sure for that!
    Το μήνυμα που παρεμβλήθη και διέγραψα....

You BETA believe...

Παλαιό μέλος
    έχεις απόλυτο δίκιο Σωτήρη, αλλά η δημοκρατία επιβάλλει:

Διαφωνώ με ότι λες, αλλά θα υπερασπιστώ με την ζωή μου το δικαίωμά σου να το λες... ακόμη κι αν δεν ξέρεις τι λες!!!

Δυστυχώς, -λάθος μου το ξέρω- δεν ανέχομαι να ακούω μαλακίες μέσα σε σοβαρά θέματα!

Για αυτές υπάρχουν και τα καφενεία:

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

........
    Δυστυχώς, -λάθος μου το ξέρω- δεν ανέχομαι να ακούω μαλακίες μέσα σε σοβαρά θέματα!
    ......
    Παρομοίως Δημήτρη.

Και όσον αφορά τα θέματα δημοκρατίας, στο παρόν (που δεν έχει σβηστεί τίποτα), θα πρέπει να υπάρξει και λίγος αυτοσεβασμός και αξιοπρέπεια.

Όπως είπες, καφενεία έχουμε.....

edit: λυπάμαι πραγματικά αλλά αρχίσαμε τα κοψίματα - με λίγο διαφορετικό τρόπο από το παρελθόν...

You BETA believe...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ