Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: Προτεινετε μου κρανος μεχρι 450 ευρω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
    Οι προτασεις γινονται παντα υστερα απο ωριμη σκεψη και εμπειρια...

Ειναι κριμα ενας φιλος να αγορασει ενα κρανος και υστερα απο λιγο καιρο να ψαχνεται για κατι
    καλυτερο...και τις περισσοτερες φορες αυτο γινεται....

Καλητερα να ζοριστει η τσεπη μια φορα την τριετια παρα να χαρτζιλικωνουμε τους εμπορους
    καθε τοσο..............
    Γιωργο, δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες, αλλα εγω ειμαι βολικος στα κρανη και οτι αγορα κανω την κανω συνειδητοποιημενα!

Σκεψου οτι τωρα εχω το HJC και ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος -και ΔΕΝ εχω σκοπο να το αλλαξω με Arai η Shoei.
    (παρα μονο τωρα που μου αλλαζουν το αλλο κρανος που ειχα...)
    Νίκος
    Open Horizons

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Eπισης:

X-lite X-801RR Zodiac

To κρανος της Λιτσας (της Πατερας βρεεε)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ντιαμπολι ρεβελατιον για μενα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Στην αρχικη προταση του Σνιπερ μου φαινεται οτι βρηκα ενα σχεδιο που μου αρεΖει πολυ!

X-lite X-801RR Grafitti
    Οι παραστάσεις απ΄το σπήλαιο του Pech Merle μου κάνουν κάπως, αλλά αν σ΄αρέσουν πάσο...

byron o j-helmet στελνει ακομα ελλαδα??? γιατι στο site λεει...

Our Arai helmets are for riding in Japan only.
    We ship Arai helmets in Japan only.
    Μούφα είναι η ανακοίνωση. Του έχουν απαγορεύσει την πώληση Arai απ΄το j-helmet, αλλά πας στο άλλο του μαγαζί διαλέγεις το σχέδιο, και το κανονίζεις μαζί του μέσω email.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σκεψου οτι τωρα εχω το HJC και ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος -και ΔΕΝ εχω σκοπο να το αλλαξω με Arai η Shoei.
    Exεις φορέσει ποτέ κάποιο top Arai-shoei ? Αν όχι μην το σκεφτείς καθόλου τωρα που σου δίνουν τα χρήματα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Exεις φορέσει ποτέ κάποιο top Arai-shoei ? Αν όχι μην το σκεφτείς καθόλου τωρα που σου δίνουν τα χρήματα.
    Bυρωνα, εχω φορεσει και Arai και Shoei και ομολογω οτι δεν ειδα τοσο διαφορα με τις αλλες μαρκες... Ο λογος ειναι γιατι εχω μακροστενη κεφαλα (οσαν τον ΕΤ τον εξωγηινο!)

Γενικα ολα τα κρανη της αγορας τα βρισκω αβολα -μεχρι τουλαχιστον να "κατσουνε" μετα απο χρηση...

Πχ, οσα Arai εχω δοκιμασει, ειτε θα μου ειναι υπερβολικα στενα (σε σημειο να μενει το μισο κεφαλι απεξω), ειτε θα ειναι ενα κλικ πιο μεγαλα απο οτι θα επρεπε...
    Στα Shoei ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα και παλι....
    Νίκος
    Open Horizons

+660 απλα απαιχτα.....

+660 απλα απαιχτα.....
    Όντως, αλλά αν δεν του κάθονται....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Οποτε χτυπα το να σε βλεπουμε να γινομαστε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	34311-3116625.jpg 
Προβολές:	253 
Μέγεθος:	43,7 KB 
ID:	132154

Η μηπως κατι συλλεκτικο???

Όνομα:	x-lite-x-801-replica-leg-hailwood-56.jpg 
Προβολές:	256 
Μέγεθος:	46,4 KB 
ID:	132155

η μηπως???

Όνομα:	34311-3060710.jpg 
Προβολές:	256 
Μέγεθος:	26,3 KB 
ID:	132156

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Όντως, αλλά αν δεν του κάθονται....
    Aποκλείεται να μην του κάνει κανένα Αrai. Πρέπει να παει σε μαγαζί που να ξερει ο υπάλληλος τι του γίνεται και να φορέσει Arai με διαφορετικά σχήματα.
    Ως γνωστόν η Arai εχει κράνη σε διαφορετικά σχήματα, αλλο ειναι πιο στρογγυλό αλλο πιο οβαλ κλπ.
    Τα εχουμε ξαναγραψει πολλές φορές, με λίγο ψάξιμο τα βρίσκεις.
    Επίσης να ξερει οτι το κρανος από J-Helmet δεν εχει προδιαγραφές Ευρώπης και το Arai εχει κάποιες αλλες διαφορες.
    Θα μου πεις τι πειράζει, αλλά αν παει κανα ταξιδι στη Γερμανία με κράνος χωρις σήμα Ευρωπαικών προδιαγραφων που του αρέσει κιόλας, μπορεί και να βρεθεί προ εκπλήξεως.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

To MotoGP ειναι ωραιοτατο, αλλα φοβαμαι οτι θα φαω το κραξιμο της αρκουδας αν το παρω!
    Δεν ειμαι δα και κανενας πιλοτος για το φοραω.... Τρελοκουλαδο ειμαι!

Τι λετε για αυτο παλι; Με ζελατινουλα δειχνει πολυ σπεσιαλ... :smilea:

Όνομα:	2115149329_4720e34295.jpg 
Προβολές:	258 
Μέγεθος:	59,8 KB 
ID:	132158
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Θα μου πεις τι πειράζει, αλλά αν παει κανα ταξιδι στη Γερμανία με κράνος χωρις σήμα Ευρωπαικών προδιαγραφων που του αρέσει κιόλας, μπορεί και να βρεθεί προ εκπλήξεως.
    Ρε Αρη δεν πάιζει αυτό που λες. Αυτό που απαγορεύεται είναι η διάθεση και εμπορία κρανών με διαφορετικές προδιαγραφές απ΄τις EC2022.

Eίναι δυνατόν να μην επιτρέπουν στους τουρίστες να κυκλοφορούν λόγω διαφορετικών προδιαγραφών;
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος
    Shark RSX Holoyang. Δες το στο site της Shark

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Aποκλείεται να μην του κάνει κανένα Αrai. Πρέπει να παει σε μαγαζί που να ξερει ο υπάλληλος τι του γίνεται και να φορέσει Arai με διαφορετικά σχήματα.
    Ως γνωστόν η Arai εχει κράνη σε διαφορετικά σχήματα, αλλο ειναι πιο στρογγυλό αλλο πιο οβαλ κλπ.
    Τα εχουμε ξαναγραψει πολλές φορές, με λίγο ψάξιμο τα βρίσκεις.
    Επίσης να ξερει οτι το κρανος από J-Helmet δεν εχει προδιαγραφές Ευρώπης και το Arai εχει κάποιες αλλες διαφορες.
    Αρη, το ξερω αυτο για τα διαφορα κελυφη της Arai, και αυτος ειναι ακομα ενας λογος που δεν με βλεπω να παιρνω απο εξω...
    θα ξαναδοκιμασω το Chaser -μιας που ειναι το μονο που παιζει μεσα στα λεφτα που συζηταμε... Το Jungle οσο το βλιεπω τοσο με αρεσει -ισως αν το δω απο κοντα να ψηθω περισσοτερο...
    Νίκος
    Open Horizons

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF