Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Παπιολάστιχα

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Καλόστριφτα!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Eλεγα για micelin Μ45,αλλα βλεπω πως τα metzeler ΜΕ22 αφηνουν πολυ καλες εντυπωσεις..
    Αnritsu στειλε με π.μ πληροφοριες
    The only easy day was yesterday.

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Για χαρά

Υπάρχει λένε το ηθικό και το νόμιμο .
    Προχτές που έπλυνα το μηχανάκι για να το βάλω αγγελία είδα τις ημερομηνίες στα λάστιχα όπως τα καθάριζα .

2809 το εμπρος και 4409 το πίσω . Χοντρικά πρέπει να είναι 7/09 και 12/09 . Τα λάστιχα μπήκανε μέσα Μαΐου . Εγώ καλόπιστα δεν ασχολήθηκα μια και φανταστικά ότι τα πιολάστιχα φευγουνε συνεχεία λόγω κατανάλωσης και δεν θα μου βάζανε πολυκαιρισμένα . Νόμιμα τα έβαλε , ηθικά όμως είναι έκθετος στα μάτια μου ο λαστιχάς . Γι 'α υτο και πολύ δύσκολα θα τον ξαναπροτιμήσω και ας λένε οτι τα καλύτερα . θα έπρεπε τουλάχιστον πριν τα τοποθετήσει να με ενημέρωνε .

Το οτι είναι παπί δεν έχει καμία σημασία όπως και η γνώστη θεωρία του οι αν τα διατηρουνε καλά δεν έχουν ανάγκη δεν με ακουμπάει . Μάλιστα πρόσφατα είχα και ένα ασχήμο γλίστρημα στο μπροστίνο μέσα σε στροφή , πράγμα που δεν μπορούσα να διανοηθώ με καινούρια λάστιχα μέχρι προχτές που είδα τα dot και πονηρεύτηκα ....

Φυσικά φταίω και γω που αρχικά έδειξα εμπιστοσύνη ....
    τα σχόλια δικά σας ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01212 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	438 
Μέγεθος:	44,6 KB 
ID:	200201
    Modenas Kriss 125

εμπρός

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01213 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	439 
Μέγεθος:	66,1 KB 
ID:	200203
    Modenas Kriss 125

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    Δεν είναι πολυκαιρισμένα τα λάστιχα φίλε μου.
    Είχε γίνει και μια συζήτηση κάπου στο fourm με την συμμέτοχη ενός παιδιού που εργάζεται σε λαστιχάδικο και είχε διαβεβαιώσει ότι τα λάστιχα δεν μπαγιατεύουν έτσι εύκολα.
    Και προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά τα λάστιχα.
    Είναι σχεδόν τετράγωνη η κορόνα τους.
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    http://www.veerubber.co.th/web/morlist_html/223.html

μακρόν το καλύτερο λάστιχο που έχω βάλει στο παπί.
    Απίστευτο φρένο και κράτημα στις στροφές.
    Έχει μόνο ένα θέμα στο βρεμένο μιας και με την μονοκόμματη γόμα στο κέντρο χάνει στα φρένα .
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
    Είχε γίνει και μια συζήτηση κάπου στο fourm με την συμμέτοχη ενός παιδιού που εργάζεται σε λαστιχάδικο και είχε διαβεβαιώσει ότι τα λάστιχα δεν μπαγιατεύουν έτσι εύκολα.
    Δήλαδή εσύ σύντροφε, με το χέρι στην καρδιά , θα εβάζες στο παπί σου λαστιχό μπροστινό έτους ??
    Και λέω στο πάπι , γιατι σε μεγαλή μήχανη οπου ένα ζευγάρι λάστιχα πλέον ξεπερνάνε τα 250 Ε θεωρώ την απάντηση δεδομένη .

Και τελος , απο τις πρώτες νουθεσίες που ακουσα απο όταν αρχισα να ασχολούμαι με το σπορ είναι ότι "λάστιχα αλλάζουμε καθε 10000 και κάθε χρόνο " μια και " 2 ρόδες μας κρατάνε στο δρόμο"

Ασχέτα με το αν η ανησυχίες μου ειναι υπερβολίκες ή οχι , πιστευώ πως ο λαστιχάς θα πρεπε να με είχε ενημερώσει .
    Modenas Kriss 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tragos
    εγω απο την πλευρα μου πιστευω οτι τα λαστιχα που εβαλες δεν ειναι παλια!

Να πω κ εγω την γνωμη μου για τα λαστιχα των παπιων!!

Καταρχας να προσεχουμε τι λαστιχα βαζουμε και σε τι παχος ζαντα γιατι εχω βαρεθει με τις καγκουριες που βλεπω!!

dunlop tt 900 (τα μαμα του innova) πολυ σκληρο αντεχει για πολλα κμ. Μετριο λαστιχο

vee ruber magic. Aυτα ειναι τα κλασικα στενα λαστιχακια που βαζουν οι καγκουρες.
    ζεστενεται γρηγορα κοπαναει παρα πολυ εχει αρκετα καλο κρατημα στη στροφη και καλο φρεναριζμα! μονο για μπροστα κανει γιατι εχει πολυ μικρο δεικτη βαρους και ειναι πολυ στενο

vee ruber tiger road. Κ αυτα καγκουρολαστιχα! κ αυτα στενα εχουν πολλα μειονεκτηματα. απαραδεκτα σε βρεγμενο, παθενουν πολυ ευκολα φουιτ. Κατω του μετριου ελαστικο.

michelin pilot sporty. Τρομερο λαστιχο αλλα με ενα μεγαλο μειονεκτμημα οτι βγενει μονο σε στενες διαστασεις! ζεστενεται δυσκολα αλλα αν ζεσταθει ειναι βεντουζα, απιστευτο φρεναριζμα, πολυ με πολυ αποτομη κορωνα που επιτρεπει απιστευτο πλαγιασμα! ειναι κ πανεμορφα!

michelin m45. πολυ καλο, ανετο, με πολυ καλη προσφηση!

michelin m62 gazele. Ισως το καλυτερο λαστιχο για μενα! δεν εχει μειονεκτηματα!

Αυτα τα metzeler δεν τα εχω δοκιμασει ποτε! ειναι πολυ ασχημα! Μα καλα ειναι οντος τοσο καλα???
    CBR 600F PC35 2004
    VFR 400R NC21 1986
    INNOVA 125 2006
    KAZE R 112 2006

michelin m45 Ωραίο και οικονομικό λαστιχάκι (60 Ευρώ) . Τα έχω βάλει 2 φορές στην πάπια και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Ερώτηση: Σαμπρέλες κάθε πότε αλλάζουμε;

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    οποτε τρυπησουν η μαζι με καινουρια λαστιχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tragos

michelin pilot sporty. Τρομερο λαστιχο αλλα με ενα μεγαλο μειονεκτμημα οτι βγενει μονο σε στενες διαστασεις! ζεστενεται δυσκολα αλλα αν ζεσταθει ειναι βεντουζα, απιστευτο φρεναριζμα, πολυ με πολυ αποτομη κορωνα που επιτρεπει απιστευτο πλαγιασμα!
    Tι πλαγιασμα με 2 δαχτυλα πελμα??
    Μακραν τα χειροτερα λαστιχα για παπι,μετα τα vee rubber magic(για ποδηλατα δεν ειναι αυτα? )

Αρχικά δημιουργήθηκε από tragos
    ειναι κ πανεμορφα
    Σε αυτο θα συμφωνησω..
    The only easy day was yesterday.

michelin m45 και metzeler τα έχω δοκιμάσει και τα 2 και έμεινα ευχαριστημένος κι από τα 2,τη μόνη διαφορά που είδα ήταν 20 ? λιγότερα με τα michelin,άρα στην επόμενη αλλαγή michelin.
    Η ζωή μου όλη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Για χαρά

Υπάρχει λένε το ηθικό και το νόμιμο .
    Προχτές που έπλυνα το μηχανάκι για να το βάλω αγγελία είδα τις ημερομηνίες στα λάστιχα όπως τα καθάριζα .

2809 το εμπρος και 4409 το πίσω . Χοντρικά πρέπει να είναι 7/09 και 12/09 . Τα λάστιχα μπήκανε μέσα Μαΐου . Εγώ καλόπιστα δεν ασχολήθηκα μια και φανταστικά ότι τα πιολάστιχα φευγουνε συνεχεία λόγω κατανάλωσης και δεν θα μου βάζανε πολυκαιρισμένα . Νόμιμα τα έβαλε , ηθικά όμως είναι έκθετος στα μάτια μου ο λαστιχάς . Γι 'α υτο και πολύ δύσκολα θα τον ξαναπροτιμήσω και ας λένε οτι τα καλύτερα . θα έπρεπε τουλάχιστον πριν τα τοποθετήσει να με ενημέρωνε .

Το οτι είναι παπί δεν έχει καμία σημασία όπως και η γνώστη θεωρία του οι αν τα διατηρουνε καλά δεν έχουν ανάγκη δεν με ακουμπάει . Μάλιστα πρόσφατα είχα και ένα ασχήμο γλίστρημα στο μπροστίνο μέσα σε στροφή , πράγμα που δεν μπορούσα να διανοηθώ με καινούρια λάστιχα μέχρι προχτές που είδα τα dot και πονηρεύτηκα ....

Φυσικά φταίω και γω που αρχικά έδειξα εμπιστοσύνη ....
    τα σχόλια δικά σας ...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από S705

Λοιπόν, η ιστορία μου:

Πάω σε γνωστό λαστιχά της Θεσσαλονίκης την περασμένη Πέμπτη και του λέω να μου βάλει τα Μέτζελερ, ενώ μου υπόσχεται πως θα είναι παραγωγής 2010.
    Το παίρνω την επόμενη και επειδή βιάζομαι δεν κοιτάω τις ημερομηνίες. Στο δρόμο δεν μου δίνει καλή αίσθηση, αλλά προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι επειδή το λάστιχο έχει χημικά πάνω που θα φύγουν σύντομα.
    Σάββατο απόγευμα ανακαλύπτω ότι το μπροστά είναι παραγωγής Ιουνίου 2009 (13 μηνών!) και γίνομαι έτσι --> :a37:
    Υπομονή μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα, πηγαίνω ακάλεστος την ώρα που κλείνει και του λέω τι συμβαίνει. Παραδέχεται το λάθος του (το οποίο ρίχνει στον προμηθευτή του), ζητά συγγνώμη, με κατεβάζει στην αποθήκη του να ελέγξουμε μαζί τα λάστιχα και βρίσκουμε τελικά στο πατάρι ένα από την προηγούμενη παρτίδα του, παραγωγής όμως φετινής.
    Σήμερα στις 9:30 το πρωί πέρασα και το πήρα έτοιμο.
    Οδηγικά δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ πλέον το μηχανάκι. Και είδα με τα μάτια μου ότι τα παλαιότερης ημερομηνίας ήταν αποθηκευμένα σε καλύτερες συνθήκες. Τα "φρέσκα" όμως συμπεριφέρονται ΠΟΛΥ καλύτερα στο δρόμο, ακόμα και με τα ελάχιστα χιλιόμετρα που τα έκανα. Εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ λάστιχα παλαιότερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος για τα λαστιχα του παπιου χωρις να τα υποτιμο αλλα και ενας χρονος δεν ειναι και τραγικος,βεβαια η αληθεια ειναι οτι εαν πληρωνεις καινουργιο πρεπει να παρεις φρεσκο λαστιχο.
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πιέσεις σε παπιολάστιχα ???
    από THEOD στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2008, 03:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας