Πάντως κουκλί το 990AdventureΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Για κοίτα για κανά KTM 950 & το 800GS & άσε τα adventure...
Δε νομίζω να θες να γίνεις μέλος σε αυτή τη συννομοταξία...![]()
![]()
![]()
!
Πάντως κουκλί το 990AdventureΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Για κοίτα για κανά KTM 950 & το 800GS & άσε τα adventure...
Δε νομίζω να θες να γίνεις μέλος σε αυτή τη συννομοταξία...![]()
![]()
![]()
!
ΤΕΛΟΣ
Νομίζω με πιάνεις πως το λέω...Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
οχι και εσυ ρε μαικ ....:a017: :a017:![]()
![]()
Βασικά έχω ένα κόλλημα. Δεν θέλω να πάρω μεταχειρισμένο. Θέλω να ξέρω τι έχει η μηχανή μου. Θα ήταν βέβαια μια καλή λύση άλλα σκέφτομαι και το άλλο. Αν ειναι να δώσω 15.000 ή 17.000 ευρώ για μια μεταχειρισμένη γιατί να μη δώσω άλλα 2.000 ευρώ για μια καινούρια. Έτσι κι αλλιώς δάνειο θα παίξει, οπότε τα 2.000 ευρώ δεν κάνουν την τρελή διαφορά.
Όσο για το 800άρι που είπε ένας φίλος... Πάλι rotax??? Το έκανα και ένα test drive σήμερα. Δεν ενθουσιάστηκα. Κουραστική σέλα. Χαμηλό φέριγκ... Δυνατό όμως και πολύ καλό για πόλη. Δεν ξέρω για ταξίδι όμως. Δεν μου δίνει την εντύπωση οτι θα κάνω ξεκούραστο ταξίδι...
Παραεισαγωγής? Θα γλιτώνεις 2000€ δε θα γλιτώνεις......?Αρχικά δημιουργήθηκε από ksns
Βασικά έχω ένα κόλλημα. Δεν θέλω να πάρω μεταχειρισμένο. Θέλω να ξέρω τι έχει η μηχανή μου. Θα ήταν βέβαια μια καλή λύση άλλα σκέφτομαι και το άλλο. Αν ειναι να δώσω 15.000 ή 17.000 ευρώ για μια μεταχειρισμένη γιατί να μη δώσω άλλα 2.000 ευρώ για μια καινούρια. Έτσι κι αλλιώς δάνειο θα παίξει, οπότε τα 2.000 ευρώ δεν κάνουν την τρελή διαφορά.
Όσο για το 800άρι που είπε ένας φίλος... Πάλι rotax??? Το έκανα και ένα test drive σήμερα. Δεν ενθουσιάστηκα. Κουραστική σέλα. Χαμηλό φέριγκ... Δυνατό όμως και πολύ καλό για πόλη. Δεν ξέρω για ταξίδι όμως. Δεν μου δίνει την εντύπωση οτι θα κάνω ξεκούραστο ταξίδι...
ΤΕΛΟΣ
παρε κτμ
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
σε πιάνννω χαλλλαραΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Νομίζω με πιάνεις πως το λέω...![]()
![]()
![]()
αγαπητέ ksns
δες στα περιοδικά πια μοτο σε αρέσει. Κατέληξε σε 2-3 μοντέλα. Πάνε (που λεμε στο χωριό μου) στις εκθέσεις και δεστα - οδηγησε τα.
Παρε μαζι και την 4 χρονια. Δες τα οικονομικά σου... και τέλος πάρε ΒΜW να γουσταρήσεις![]()
Πάρε τότε αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από ksns
τώρα τα πιάσαμε τα αυγά... η μόνη μηχανή που μου αρέσει η r 1200 gs και ειδικά η adventure (τα θέλει ο κώλος μου λοιπόν) άλλα ειναι πανάκριβη. Γενικά είμαι φαν των on off και δεν βλέπω κάποια άλλη αξιόλογη μηχανή. Είναι και θέμα γούστου. Η χαζομάρα ειναι οτι δεν θέλω να πάρω μια μηχανή που δεν θα μου πολυαρέσει με μόνο κριτήριο το οικονομικό, γιατί θα το μετανοιώσω. Θα μπορούσα δηλαδή να χτυπήσω ένα v strom και να καθαρίσω άλλα... το θεωρώ πανάσχημο! To tiger λίγο. Το varadero και το caponoard παρωχημένα. "Συμβιβάζομαι" με street, έχω χαζέψει το fazer άλλα σκέφτομαι οτι θα χάσω... πολλές παραλίες το καλοκαίρι που έχουν 25χλμ. χώμα για να τις βρεις! Χάλια!![]()
![]()
::rotflmao:
![]()
ΤΕΛΟΣ
Δηλ. εμείς που τα κρατάμε τα ΚΤΜ, μας αρέσει ο π. ???Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Εκτος απο τα ΚΤΜ που είναι γτπ."![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
sorry... but what's this???Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Πάρε τότε αυτό![]()
![]()
::rotflmao:
Moto Guzzi Stelvio 1200 ccΑρχικά δημιουργήθηκε από ksns
sorry... but what's this???
Σου αρέσει?![]()
![]()
Δες λεπτομέριες εδώ:
http://www.webbikeworld.com/Moto-Guz...ycles/stelvio/
ΤΕΛΟΣ
A... ωραία! 13.000 για moto guzzi και να ψάχνω να βρω συνεργείο και ανταλλακτικα! Γιε γιε! Ωραίο πάντως άλλα εντό ειναι ελλαντα δυστυχώς!!!
Α! Δεν έχεις δίκιο εδώ! Eπίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η Piaggio Hellas δες κι εδώ για service και τα ρέστα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ksns
A... ωραία! 13.000 για moto guzzi και να ψάχνω να βρω συνεργείο και ανταλλακτικα! Γιε γιε! Ωραίο πάντως άλλα εντό ειναι ελλαντα δυστυχώς!!!
http://uk.motoguzzi.it/dealers/dealers_grecia_dn.asp
Πάντως είναι ωραία moto (κατά την γνώμη μου πάντα έτσι...) και στην ουσία είναι ο βασικός ανταγωνιστής του R1200GS.....![]()
![]()
ΤΕΛΟΣ
Ισως να δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις γιατί αν εξαιρέσεις τα προβλήματα που είχες με το δικό σου Dakar, κατά βάθος η μηχανή σου ταίριαζε κουτί (υποθέτω). Οπότε μία λύση είναι να πουλήσεις το Dakar που έχεις και να πάρεις ένα άλλο. Την τρίτη έκδοση μπορείς να την βρείς σε καλή τιμή. Έτσι και θα συνεχίσεις να οδηγάς μια μηχανή που την ξέρεις και σου άρεσε (όταν δεν είχε πρόβλημα) και δάνειο δεν θα χρεισατείς να πάρεις και να σε "ενοχλούν" οι τράπεζες...
Ναι ξέρω η σκέψη μου είναι λίγο "ανορθόδοξη" αλλά μου ήρθε πάνω στη τρέλλα μου....:smilea:
..μην βαράτε όλοι μαζί...
Εγώ μαζί σου είμαι.......Αρχικά δημιουργήθηκε από Kortenaer
Ισως να δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις γιατί αν εξαιρέσεις τα προβλήματα που είχες με το δικό σου Dakar, κατά βάθος η μηχανή σου ταίριαζε κουτί (υποθέτω). Οπότε μία λύση είναι να πουλήσεις το Dakar που έχεις και να πάρεις ένα άλλο. Την τρίτη έκδοση μπορείς να την βρείς σε καλή τιμή. Έτσι και θα συνεχίσεις να οδηγάς μια μηχανή που την ξέρεις και σου άρεσε (όταν δεν είχε πρόβλημα) και δάνειο δεν θα χρεισατείς να πάρεις και να σε "ενοχλούν" οι τράπεζες...
Ναι ξέρω η σκέψη μου είναι λίγο "ανορθόδοξη" αλλά μου ήρθε πάνω στη τρέλλα μου....:smilea:
..μην βαράτε όλοι μαζί...![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΕΛΟΣ