Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΜΟΥ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από firebike
    Παντως οποιος ενδιαφερετε μπορω να τον βοηθησω να φτιαξει την πατεντα με το κινητο.Δεν εχει μεγαλο κοστος και συμφερει με αυτο που σου προσφερει..

ειπαμε, μεσα!

Πες μας (προσωπικα τουλαχιστον θέλω) τι χρειαζεται και ποτε το κανονιζουμε!

Καταρχην επειδη ο καθενας απο μας φοραει διαφορετικο συναγερμο θα πρεπει να γνωριζω την μαρκα του συναγερμου και το μοντελο.Αν βεβαια υπαρχει και κανα σχεδιαγραμα εγκαταστασης καλο θα ηταν.Επειτα πρεπει να ξερουμε τι κινιτο θα θυσιασουμε στον βωμο της τηλεειδοποιησης.Μετα ερχονται ολα τα αλλα..

Ας αναφερει οποιος θελει την μαρκα,μοντελο συναγερμου και κινιτο για να δουμε τι μπορει να κανουμε....

Νέο μέλος
    Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο,έχω βάλει στο Vstrom εδώ και ένα χρόνο συναγερμό dobermann και έχω κινητό κάτω απο τη σέλα με φορτιστή και όποτε χτυπήσει με καλεί στο νούμερο που έχω στο καντράν,πολύ εξυπηρετικό,η τιμή του 300€ πέρυσι και κατά τα α΄λλα ο συναγερμός έχει όλα τα γνωστά μπλοκαρίσματα.Μέχρι τώρα απολύτως ικανοποιημένος.

Kαταρχην αναφερομαι σε μια ολοκληρωμενη κατασκευη και οχι απλα ενα σκετο κινιτο πεταμενο κατω απο την σελα.Δευτερον δεν χρησιμοποιω φορτιστη ,ουτε μπαταρια του κινιτου,Διοτι καποια στιγμη η μπαταρια θα βγει off και μετα πρεπει να ψαχνεις να βρεις αλλη.Να σε ρωτησω κατι? 300 ευρω ηταν η τιμη του συναγερμου η της τηλειοδοποιησης με το κινιτο???

Νέο μέλος
    είναι μια αρκετά κομψή πατέντα,το κινητό είναι μέσα σε κουτί απο r/cd αυτοκινήτου,όσο για τον φορτιστή είναι η αλήθεια πως αν αφήσεις τη μηχανή πάνω απο 3-4 ακίνητη μένει απο ρεύμα,βέβαια μου έχει βάλει φύσσα και τον αποσυνδέω ανα πάσα στιγμή.Η τιμή ήταν 300€ πέρυσι όλα μαζί,απλά είναι σίγουρα καλύτερο απο μια τηλεειδοποίηση.

Για ριξτε μια ματια και σε αυτα τα δυο συστηματα και πεστε γνωμες

1. http://www.gpstracker.gr/gps/product-contents.jsp

2. http://www.filippakis.com/product_in...roducts_id=240

Χαρης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από firebike
    Παντως οποιος ενδιαφερετε μπορω να τον βοηθησω να φτιαξει την πατεντα με το κινητο.Δεν εχει μεγαλο κοστος και συμφερει με αυτο που σου προσφερει.. [/QU

για τι κοστος μιλαμε?
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mbatsi
    η μόνη 99% λύση είναι γκαράζ κλειστό, με κύκλωμα τηλεόρασης και φύλακα...

και η τηλε-ειδοποιηση ειναι καλη φαση παντως...
    γιατι δεν κουβαλας το παρκινγκ μαζι σου στο γυμναστηριο, το σινεμα η το μπαρ.
    +650...Kai επιπλέον λύση ασφάλεια κλοπής!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2009, 09:54
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2007, 20:23
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2004, 21:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία