Οι μεγάλοι δράκοι ήλθαν αργότερα (κοψίδια), αλλά τους αντιμετωπίσαμε και αυτούς με θάρρος, αυτοθυσία, ηρωισμό και δεν θυμάμαι τι άλλο ..............
Αφού λοιπόν η αναζήτηση στα ορεινά μονοπάτια δεν έφερε αποτέλεσμα ........ συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε παραθαλάσσια και να δούμε και το Knights GP Mugello σε άλλο κάστρο στο οποίο αντιμετωπίσαμε άλλους δράκους όπως παγωτά με τρείς μπάλλες, καφέ και άλλα επικίνδυνα πλάσματα !!!
Να σημειώσω ότι πάλι πότηρο βρήκαμε ............ δίσκο ουχί !!!![]()
Ο ιδιοκτήτης του κάστρου Sir Spyros??? είχε και αυτός ένα άλογο με το όνομα Ducati που δεν το βγάζει πολύ έξω γιατί είναι ευαίσθητο και τα άλλα άλογα τρομάζουν γιατί κάνει πολύ θόρυβο ........
Εξαιρετικός κατά τα άλλα !!!![]()
![]()
![]()
Απόγευμα πιά πήραμε τον μακρύ δρόμο της επιστροφής !!!!!!!!
Καλούς δρόμους να έχουμε παιδιά και να το ξανακάνουμε .......... πέρασα πάρα πολύ καλά και ομολογώ ότι χαλάρωσα όμορφα ..........
Να 'στε καλά ........................
Υ.Γ. @ Akat .................![]()
![]()
αν γράψεις καλά όμως αύριο συγχωρήσαι ...........
![]()
Καλή επιτυχία !!!
γιατί να λυσάξω? μετά από τόσα κολωνάκια που σου ριξα στο δρόμο? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μια φορά κι έναν καιρό,
όπως αρχίζει κάθε ιστορία που σέβεται τον εαυτό της , ήτανε 2 παπάκια KAΙZER-ΗΕΙΝΕΚΕΝ, ένα YBR 2μήνεςτό'χωγιατί τρίζει , ένα BMW 650 το RotaxΚιΑνΈχωΜηΜεΦοβάσαι , ένα Κάθε Τρίτη Μάστορα 990 Περιπέτειες και η πριγκίπισσα ΣαςΈχωΌλουςΜιάΔευτέρα το γένος Ηayabusa !!!
Αποφάσισαν λοιπόν να πάνε μια βόλτα ......
ΛΥΣΣΑΞΤΕ ΤΩΡΑ .......... κι επανέρχομαι δημήτριος ................. γεράματα, συχνουρία, καταλαβαίνετε τώρα ..........![]()
αν ήταν καλή.. οκ.. αν όχι ο ακάτ να παρουσιαστεί αδικαιολόγητος στο επόμενο προσκλητήριο![]()
![]()
Όσα κολωνάκια και να μου 'ριξές .............. κανένα δεν με πέτυχε ..............![]()
![]()
![]()
Άστοχε, έ άστοχε !!!![]()
![]()
![]()
θεός.. :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Όσα κολωνάκια και να μου 'ριξές .............. κανένα δεν με πέτυχε ..............![]()
![]()
![]()
Άστοχε, έ άστοχε !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδιά ήταν η πρώτη μου βόλτα εκτός Ηρακλείου (με μοτοσυκλέτα μιλάμε πάντα) και οφείλω να ομολήσω πως ήταν όπως την φανταζόμουν.Πέρασα πάρα πολύ όμορφα και σας ευχαριστώ για αυτό.
Να είμαστε καλά να πάμε και άλλες το ίδιο ωραίες και ακόμα πιο μεγάλες και ίσως περιπετειώδεις...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Παιδια ηταν πολυ ομορφατωρα τα λεμε παλι στο γνωστο μερος την γνωστη ωρα ε?
Την επομενη φορα θα φερω το αλογο γιατι ημουν με το γαιδουρακι.... εγω κι ο Δον Κιχωτης
ενα πραμα... που παλευε με τους δρακους (μυλους)..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Από το ραντεβού μόνο ένα Gilera έλειπε
εγκω δεν εχω gilera καρντια μου!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παιδια μολις χαλαρωσω θα κανονισουμε πολλες μασο-βολτες![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από k_pappous
Παιδια ηταν πολυ ομορφα![]()
εσενα το μπρικι σου μια μερα θα το παρω να το σπασω λιγακι..![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ότι και να 'ναι με εσένα ΑΡΧΙΚΟΥΛΑΝΤΖΑ για οδηγό ................. Gilera θα γίνει !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εγκω δεν εχω gilera καρντια μου!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παιδια μολις χαλαρωσω θα κανονισουμε πολλες μασο-βολτες![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πέστεις τα της κουλομαρίαςΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ότι και να 'ναι με εσένα ΑΡΧΙΚΟΥΛΑΝΤΖΑ για οδηγό ................. Gilera θα γίνει !!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...