δεν σε καταλαβενωΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κολτρέϊν !!!!!!!![]()
Σαμπουάν και αφρό έχεις ???![]()
![]()
![]()
![]()
δεν σε καταλαβενωΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κολτρέϊν !!!!!!!![]()
Σαμπουάν και αφρό έχεις ???![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η SUZUKI ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ !!!!!!!!!
SUZUKI GSX-R 600 K8
καλα ρε χαλαρωστε μην το παμε παλι 20 σελιδες![]()
το παιδι 18 χρονων ειναι οχι 17 και η ηλικια δεν παιζει ρολο με το ποσο μυαλο εχει καποιος![]()
ε τοτε καλα κανουνε και οδηγουνε αγροτικα στη κρητη απο τα 10 τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
καλα ρε χαλαρωστε μην το παμε παλι 20 σελιδες![]()
το παιδι 18 χρονων ειναι οχι 17 και η ηλικια δεν παιζει ρολο με το ποσο μυαλο εχει καποιος![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
το διπλωμα ενταξει δεν εειναι σωστο να μην εχεις κατι να γινει τη γ@μισεςΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε τοτε καλα κανουνε και οδηγουνε αγροτικα στη κρητη απο τα 10 τους.![]()
εγω δεν μπορω να πω κατι γιατι τα ιδια εκανα και θα ξανακανω![]()
![]()
εσυ πιτσιρικας ησουνα ενταξει με ολα?
ναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
το διπλωμα ενταξει δεν εειναι σωστο να μην εχεις κατι να γινει τη γ@μισες
εγω δεν μπορω να πω κατι γιατι τα ιδια εκανα και θα ξανακανω![]()
![]()
εσυ πιτσιρικας ησουνα ενταξει με ολα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι.![]()
![]()
στα 21 ξεκινησες με μηχανακια?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από κολτρέ΄ι΄ν
δεν σε καταλαβενω![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδή εδώ δεν είναι πολιτισμένοι οι άνθρωποι σαν το apriliabikers, και όταν βλέπουν 18χρονο με gixxer γυαλίζει ο μάτης τους, και επειδή το βλέπω ότι θα πέσει δούλεμα, μήπως θες να ανοίξεις κανένα άλλο θέμα πιο εύπεπτο για το ξεκίνημα σου εδώ?![]()
ΥΓ: το nick μου δεν σου λέει τίποτα ρε συ?
βυρωνα αν αναφερεσαι σε μενα δεν εχω καμια προθεση ουτε για δουλεμα ουτε τπτ αλλα το σωστο το λεω παντου και το ξερεις.επισης δε νομιζω οτι φερεται κανει απολιτιστα (μεχρι στιγμης τουλαχιστον)Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Επειδή εδώ δεν είναι πολιτισμένοι οι άνθρωποι σαν το apriliabikers, και όταν βλέπουν 18χρονο με gixxer γυαλίζει ο μάτης τους, και επειδή το βλέπω ότι θα πέσει δούλεμα, μήπως θες να ανοίξεις κανένα άλλο θέμα πιο εύπεπτο για το ξεκίνημα σου εδώ?![]()
![]()
24Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
![]()
![]()
στα 21 ξεκινησες με μηχανακια?![]()
![]()
πολλα μου μου λεει το νικ σου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
και τι να κανω ρε συ βυρων??? οπου και να πω οτι θα παρω gsx-r 600 τρελενοντε ολοι![]()
![]()
![]()
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η SUZUKI ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ !!!!!!!!!
SUZUKI GSX-R 600 K8
Αμεσως να πεταχτείς ρε Trooper.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
βυρωνα αν αναφερεσαι σε μενα δεν εχω καμια προθεση ουτε για δουλεμα ουτε τπτ αλλα το σωστο το λεω παντου και το ξερεις.επισης δε νομιζω οτι φερεται κανει απολιτιστα (μεχρι στιγμης τουλαχιστον)
![]()
Ο νέος είναι γνωστός απ΄το apriliabikers, και προσπαθώ να κρατήσω λίγο τα ίσα μιας και φαντάζομαι τι θα ακολουθήσει.
γι αυτον ακριβως το λογο εισαι και σε ολα ενταξειΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
24![]()
![]()
![]()
μηπως λοιπον δεν ειναι οι ''ολοι'' λαθος αλλα εσυ?(ετσι για να προβληματιζομαστε κιολας)Αρχικά δημιουργήθηκε από κολτρέ΄ι΄ν
πολλα μου μου λεει το νικ σου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και τι να κανω ρε συ βυρων??? οπου και να πω οτι θα παρω gsx-r 600 τρελενοντε ολοι![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ειμαι σε ολα ενταξει.λαθη εχουμε κανει ολοι σε διαφορες εκφανσεις της ζωης μας και συνεχιζουμε να κανουμε και θα κανουμε οσο ζουμε.το θεμα ειναι να εχουμε τη μαγκια να τα παραδεχομαστε,να ζηταμε συγγνωμη εμπρακτα,να μαθαινουμε απο αυτα και να προσπαθουμε να σωσουμε αλλους απο τα λαθη που εμεις ηδη εχουμε πληρωσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
γι αυτον ακριβως το λογο εισαι και σε ολα ενταξει![]()
![]()
![]()
![]()