που να μου χαθείς. έγινες και εσύ του συστήματοςΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Με φώναξε κανείς.....?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που να μου χαθείς. έγινες και εσύ του συστήματοςΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Με φώναξε κανείς.....?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξερω εχω δοκιμασει τετοια κολλα σε μια κατασκευη μου αλλα το καπακι επαθε πολυ ζημια.πιεστηκε σε πρεσα κατα την προσπαθεια του μηχανικου να βγαλει την μανιβελα απο τον αξονα.Το αποτελεσμα ηταν να σπασει(σχεδον να ανοιξει στα δυο) και να παραμορφωθει το καρτερ.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Aν δεν είναι τόσο μεγάλη η ζημιά με μια κόλλα κατάλληλη μπορεί να διορθωθεί.
Αν καθαρίσεις καλά το κάρτερ από τα λάδια που έχουν τρέξει και βάλεις εποξειδική κόλλα δύο συστατικών δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα διαρροής. Σε μοτέρ DRZ το είχαμε κολλήσει μέσα σε αγώνα εντούρο και τερμάτισε κανονικά.![]()
Εκείνο το εργαλείο του Σατανά που λέγεται "εξολκέας" προφανώς ήταν άγνωστο στον μηχανικό ..:a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos_wr426
το καπακι επαθε πολυ ζημια.πιεστηκε σε πρεσα κατα την προσπαθεια του μηχανικου να βγαλει την μανιβελα απο τον αξονα.
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ο 'μηχανικός' ζει ακόμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos_wr426
ξερω εχω δοκιμασει τετοια κολλα σε μια κατασκευη μου αλλα το καπακι επαθε πολυ ζημια.πιεστηκε σε πρεσα κατα την προσπαθεια του μηχανικου να βγαλει την μανιβελα απο τον αξονα.Το αποτελεσμα ηταν να σπασει(σχεδον να ανοιξει στα δυο) και να παραμορφωθει το καρτερ.![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Με ειπε οτι δοκιμασε και με αυτο αλλα δεν μπορεσε να το βγαλει!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
το εργαλείο του Σατανά που λέγεται "εξολκέας"
Τα σπασμενα σε αυτη την περιπτωσει ποιος τα πληρωνει....ΟΕΕΟΟ....???
Ελπιζω να μην μου πει τιποτα κουλο!!!