Ντεσιμπέλ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
παιδια πωλειτε αφτι full extra με ολα τα service στην ωρα τους.
![]()
![]()
![]()
Δεξί ; Αριστερό ;
Αν το κέρωνες και καθημερινά για ρίξε την τιμή ; Μπορεί να μ'ενδιαφέρει![]()
:rotflmao:
![]()
Ντεσιμπέλ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
παιδια πωλειτε αφτι full extra με ολα τα service στην ωρα τους.
![]()
![]()
![]()
Δεξί ; Αριστερό ;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ντεσιμπέλ ;
Δεξί ; Αριστερό ;
![]()
Δεξι αλλα ειναι ατρακαριστο, ευκαιρια λεμεεεεεεεεεεεε!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραιο ειναι!
εχει τα μπλιμπλικια της Yamaha, τηλε-γκαζι και ηλεκτρονικο ελεγχο των αυlων εισαγωγης, θα παιρνει και ABS!!!! :hypnotize
52mm!!! πιρουνι....
Ολα μεγαλα, ολα υπερβολικα...
Το V-Max ειναι η χαρα του λαστιχα οπως ειπωθηκε αλλα και η χαρα της ακτιβιστριας λεσβιας, αφου θα κατακαραυνωνει τους κατοχους του με δηλώσεις περι μεγεθους πεους - υποκαταστατα κτλ....
![]()
![]()
![]()
Τεσπα, προφανως δεν θα ειναι και οτι πιο στριφτερο, το ωραιο θα ειναι ομως να εκμεταλευτει η Yamaha αυτον τον κινητηρα και να τον κοτσαρει πανω σε κανα GT μηχανακι η σε κανενα street fighter...super!
Για οσους απογοητευτηκαν με τα 200 αλογα, λιαν συντομως ειναι σιγουρο πως θα το ξεσκισουν και θα βγαλουν μεχρι και 300, ειδικα απο Αμερικα πλευρα...αλλα εκει εχουν ευθυειες...
Πανέμορφο! Όμορφο σαν το ΜΤ-01... :wacko:
Μπράβο τους!![]()
Παιδια γνωμη μου πως αξιζε η αναμονη, χοι οπως το bking που τελικα βγηκε πατατα...
Τωρα μενει να δουμε και την απαντηση της Honda με το Evo6.
Και θελω πολυ να μαθω κιολας τι χρονο κανει στο 400αρι...
![]()
Εμείς ταιριάζουμε Φώτη !Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Πανέμορφο! Όμορφο σαν το ΜΤ-01... :wacko:
Μπράβο τους!![]()
![]()
Και με τον Πάνο ταιριάζουμε !![]()
Χαρακτήρας ! Αυτό τό'χει και του περισσεύει κιόλας !![]()
Έτσι ακριβώς το βλέπω κι εγώ, το Β-King με χάλασε αρκετά όταν το είδα από κοντά, ψεύτικο.. και θα περάσει όπως περνάνε και τα Κ6 Κ7 Κ8.... τυχαία επέλεξα το GSX-R, σχεδόν όλα τα μηχανάκια που συναντάμε καθημερινά στους δρόμους τό'χουν αυτό το μειονέκτημα, δυστυχώς..Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Παιδια γνωμη μου πως αξιζε η αναμονη, χοι οπως το bking που τελικα βγηκε πατατα...
Το V-Max θα μείνει για πολλά πολλά χρόνια σαν ένα μηχανάκι που κουβαλάει πανω του τσαμπουκά και χαρακτήρα, όπως τουλάχιστον δείχνει μέχρι στιγμής.
![]()
Έτσι ακριβώς το βλέπω κι εγώ, το Β-King με χάλασε αρκετά όταν το είδα από κοντά, ψεύτικο.. και θα περάσει όπως περνάνε και τα Κ6 Κ7 Κ8.... τυχαία επέλεξα το GSX-R, σχεδόν όλα τα μηχανάκια που συναντάμε καθημερινά στους δρόμους τό'χουν αυτό το μειονέκτημα, δυστυχώς..
Το V-Max θα μείνει για πολλά πολλά χρόνια σαν ένα μηχανάκι που κουβαλάει πανω του τσαμπουκά και χαρακτήρα, όπως τουλάχιστον δείχνει μέχρι στιγμής.
![]()
αντε καλα στεφανα...(και με αυτο)
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε μετά το διαζύγιο με το B-King ο έρωτας με έρωτα περνάει :oΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αντε καλα στεφανα...(και με αυτο)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.new-vmax.com/technology/technical_specs.jsp
![]()
το θελωωωωωωωωωωωωωω για τα γενεθλια μου !!
![]()
Ένας απλός υποστηρικτής της ροπής είμαι :o
![]()
ανυποφορος :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Fuel tank capacity15 litres
Για αυτό τι να πω τώρα, θα βάζω βενζίνη κάθε 2 μέρες με την κατανάλωση που θα έχει. Δεν είναι λίγα τα κυβικά στο κάτω κάτω
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ellessar_GR
Fuel tank capacity15 litres
Για αυτό τι να πω τώρα, θα βάζω βενζίνη κάθε 2 μέρες με την κατανάλωση που θα έχει. Δεν είναι λίγα τα κυβικά στο κάτω κάτω
καιει 1 λιτρο στα 17 χλμ ... αν δεν πας πανω απο 120 χλμ/ω
Απο 120 και πανω ανεβαινει η καταναλωση στο 1 λιτρο προς 10 χιλιομετρα !!
δλδ θασαι ρεζερβα μετα απο 120 χλμ αποσταση επειδη η ρεζερβα αρχιζει μετα απο 12 λιτρα !!!
![]()
Η κατανάλωση και η αυτονομία ηταν ενα πρόβλημα και στο παλιό Vmax.
Aυτό που με χαλάει ειναι οτι θα εχει περιοριστή τελικής στα 200, οπότε ακόμα και οι εκκινήσεις θα έιναι πρόβλημα στα 0-400.
Δεν το καταλαβαίνω....![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957