εισαστε σιγουροι ότι ο κινητηρας ΔΕΝ ειναι dominator???? Πωσ το ξερετε ????? SLR, Ή ΑΛΛΟΙΩΣ FX VIGOR ΦΟΡΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ DOMINATOR 650. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑς
εισαστε σιγουροι ότι ο κινητηρας ΔΕΝ ειναι dominator???? Πωσ το ξερετε ????? SLR, Ή ΑΛΛΟΙΩΣ FX VIGOR ΦΟΡΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ DOMINATOR 650. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑς
Σωστά σου είπε ο μάστορας.Αρχικά δημιουργήθηκε από kavallieratos
Είχα τη Domi και το'χα ψάξει. Το SLR, Vigor , βγάζει 4-5 άλογα λιγότερα γιατί έχει κάποιες μικροδιαφορές, που ούτε εγώ θυμάμαι, αλλά ούτε κι ο μάστορας (προφανώς).
Τέλος πάντων, παρότι δηλώνω ερωτευμένος με τη Domi, την περίπτωση που αναφέρεις δεν θα την συζητούσα πάνω από 2.000 όσο άριστο κι αν είναι.
Έχει σημαντικές διαφορές με το ΝΧ. Έχει πιο λεπτά καλάμια, άλλους τροχούς,μονή εξάτμιση και (νομίζω) άλλο καρμπυρατέρ.
Εφτά χρόνια μετά και οι τιμές καλά κρατούν.... Δεν την παλεύουμε με τίποτα τελικά.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
A εντάξει.
Γιατί τα κόκκινα τεράστια bold και οι χαρακτηρισμοί μου δημιούργησαν κάποιες αμφιβολίες αρχικά!![]()
Sent from me using a computer.
και στα ίδια λεφτά παίρνεις mt-03 που είναι injection, πιο δυνατό και πιο καινούριο....!
Συγνώμη που θα μπω κι εγώ σαν την τσουτσού χωρίς να ξέρω για το SLR, αλλά νομίζω ότι τα λεφτά που θα δώσεις είναι εξωπραγματικά. Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις 2.5 χιλιάδες για μοτοσυκλέτα, θα μπορούσες, για παράδειγμα, να δεις κάτι σαν αυτό:
Suzuki Bandit 600 S '05, 12.000km
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6559430/
Δε θα σε προβληματίσει στο ύψος, και νομίζω ότι είναι προφανές πόσο περισσότερη μηχανή παίρνεις για τα λεφτά σου.
Α, και θα σου μείνουν και λεφτά για την ασφάλεια απ' τα 2.500...
Αν έλεγες ότι είσαι ερωτευμένος με το SLR δε θα μίλαγα, περί ορέξεως ουδείς λόγος. Αλλά αφού το θέλεις για εργαλείο, υπάρχουν πολύ καλύτερα εργαλεία σε αυτά τα λεφτά.
Με 700-800, όσο παίρνεις καλό μπίγκουλα, χαλαρά το τσιμπας για παπί. 25ευρώ έχουν τα τεπόζιτα στο ebay, και άλλο τόσο οι ανορθωτές. Αλλά με τόσα που ζητάνε παίρνω freewind και πάω και διακοπες. Και φυσικά τα λίγα χιλιόμετρα όλων, με τρελάινουν....
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...