ναι ζέφυρε sorry. ήρθα όντως στην ερώτησή σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ερχεσαι στην ερωτηση μου.![]()
θα μου απαντησει εμενα κανενασ?![]()
ναι ζέφυρε sorry. ήρθα όντως στην ερώτησή σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ερχεσαι στην ερωτηση μου.![]()
θα μου απαντησει εμενα κανενασ?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Ασε γιατι προχτες μου φεραν 1 tuono 1000 που πηρε καποιος φιλος και το βολταρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Επειδή έχεις συνηθίσει τις πανακότες που καβαλάς νομίζεις ότι το κάνουν όλα τα μηχανάκια.![]()
Ρε Βυρων, αυτο το συνοθηλευμα ηχων που ακουγεται απ'το μοτερ σε κανει να νιωθεις σιγουρια και ασφαλεια?![]()
Γυμνα ειχα γυρω στα 7 χρονια.Το zephyr 750 μεχρι τα 160-165 ηταν κυρια , μετα απο κει αρχιζαν τα τσιφτετελια.Τσεκαρε τα παραπανω πυ σου ειπαν τα παιδια αν και οι διαφορες αν αυτα εχουν προβλημα θα ειναι αμελητεες γιατι τα χλμ. που εχεις ειναι στα ορια της μηχανη σου και δυσκολα να αλλαξει κατι.Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
ναι ζέφυρε sorry. ήρθα όντως στην ερώτησή σου.
![]()
τι νορμάλ ρε ζέφυρε??? αν είναι έτσι το νορμάλ, τότε το το χάλια πιο είναι??? αν πηγαίνω συνέχεια έτσι κουνιστά θα μου μείνει κάνα "κουσούρι" τώρα στα γεράματα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μην κανεις τιποτα, νορμαλ ειναι αυτο.:o![]()
![]()
![]()
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Με παρακολουθεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Ελα Παναη...κερναω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι κερνας?:hypnotize
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Με παρακολουθεις?![]()
Τι κερνας?:hypnotize
![]()
Quote....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Ρε Πάνο, δεν είναι νορμάλ αυτό που λες. Ο zephyr μπορεί να έβγαζε τσιφτετέλια, αλλά δεν βγάζουν τα γυμνά τέτοια κουνήματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Γυμνα ειχα γυρω στα 7 χρονια.Το zephyr 750 μεχρι τα 160-165 ηταν κυρια , μετα απο κει αρχιζαν τα τσιφτετελια.Τσεκαρε τα παραπανω πυ σου ειπαν τα παιδια αν και οι διαφορες αν αυτα εχουν προβλημα θα ειναι αμελητεες γιατι τα χλμ. που εχεις ειναι στα ορια της μηχανη σου και δυσκολα να αλλαξει κατι.
![]()
Το srx μου στην τελική του δεν κούναγε χιλιοστό. Το Tuono άστο, αλλά και του sapila το Hornet αλφάδι πάει.
Για τον θόρυβο του μοτέρ τι να σου πω ρε φίλε. Με τα μπουριά δεν ακούω τίποτα από κάτω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Quote....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
Ρε Βυρων ποιο μηχανακι στην τελικη του δεν κουναει?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε Πάνο, δεν είναι νορμάλ αυτό που λες. Ο zephyr μπορεί να έβγαζε τσιφτετέλια, αλλά δεν βγάζουν τα γυμνά τέτοια κουνήματα.
Το srx μου στην τελική του δεν κούναγε χιλιοστό. Το Tuono άστο, αλλά και του sapila το Hornet αλφάδι πάει.
Για τον θόρυβο του μοτέρ τι να σου πω ρε φίλε. Με τα μπουριά δεν ακούω τίποτα από κάτω.
Στην πανακοτα μετα τα 240(κοντερισια) τα ιδια κανει, σε ενα πανακοτη φιλου οταν ειναι μπροστα μου τα ιδια βλεπω και το R1 που ειχα τα ιδια εκανε, δεν σημαινει οτι χανεις τον ελενχο απλα κουνημα υπαρχει.
Τα μπουρια γι'αυτο τα βαλες?
![]()
ζέφυρε πρόσφατα άνοιξα τελικές σε r6 '01 και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν κούναγε καθόλου. στο κοντέρ έγραψε 265χαω (ενώ το navigator έδειξε 239χαω). και όμως, δεν κούναγε. μπορεί ελάχιστα, αλλά καμιά σχέση με αυτά που ακούω από άλλους. και φυσικά καμιά σχέση με τη μπαχαντέλα τη δική μουΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρε Βυρων ποιο μηχανακι στην τελικη του δεν κουναει?
Στην πανακοτα μετα τα 240(κοντερισια) τα ιδια κανει, σε ενα πανακοτη φιλου οταν ειναι μπροστα μου τα ιδια βλεπω και το R1 που ειχα τα ιδια εκανε, δεν σημαινει οτι χανεις τον ελενχο απλα κουνημα υπαρχει.
![]()
![]()
Ρε φιλαράκι τι να σου πώ;Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
Πολύ εντύπωση μου κάνει αυτό που λες. Εκτός απ΄τα ΧΤ που είχα και κούναγαν λόγω φτερού και μαστίχας σκελετού, άλλο μηχανάκι μου δεν έβγαζε κουνήματα. Το δε Tuono που βγάζει πολλά για γυμνό, τρώς το ξύλο της αρκούδας μεν αλλά δεν κουνάει ρούπι.
Πανο για την ακρίβεια ελάχιστα κουνάνε.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
Tα γυμνα πολλες φορές κουνανε λόγω του οτι ο αναβάτης ανεμοδέρνεται και κρατιέται απο το τιμόνι.
Αν βρεις τον τρόπο δεν κουνάνε.
Το ZR7 στα κόκκινα και 235 κοντερ δεν κυναγε ρούπι, ούτε το Hornet κουναει στην τελική του.
Ούτε το Zephyr επρεπε να κουναει, κατι του εφταιγε. Ισως εσυ?![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
μήπως ξεφύγαμε από το θέμα μας...???
ο ανθρωπος λεει οτι κουνάει σε βαθμό που να τρομάζει και φυσικά να ξενερώνει.... με 177 περιπου κλμ...![]()
φυσιολογικό δε νομίζω να είναι..(άλλο ενα ανεπαίσθητο τρέμουλο ελάχιστο πριν την τελευταια πνοή στην τελικη του...) κι αλλο να ψαρευει....
εμενα δηλαδή σε ολοκληρο δεινόσαυρο capo και με 215 γιατι δεν ψαρεύει..???
(αλλά ψαρεύει με τριπλέτα φορτωμένος και ελαφρύ ανεμο στα 160-180....ειδικά με τα καινούργια λάστιχα...)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Έχεις δεί τη μέγιστη ταχύτητα που επιτρέπει ο κατασκευαστής των βαλιτσών σου; Δε νομίζω να είναι 160-180...Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith
(αλλά ψαρεύει με τριπλέτα φορτωμένος και ελαφρύ ανεμο στα 160-180....ειδικά με τα καινούργια λάστιχα...)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θυμάμαι όταν έβαλα τη βάση για top case στο ΧΤ και έδεσε το υποπλαίσιο μου, έφερε πολλούς κραδασμούς στο τιμόνι και ιδιαίτερα στο αριστερό grip πράγμα που πάνω από τα 120km έκανε τη μηχανή να κουνιέται αδικαιολόγητα![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...