Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: ΙΣΟΒΙΑ...

ΙΠΠΕΡΣΑΚΑΤΗΣ Το avatar του/της maeonapii-1100

TO KATEPINAKI...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    χρονια πολλά στο Κατερινάκι και ο θεος να μας κόβει ιππους και να της το δίνει μπόι (ορ γκιρλ, δεν ξέρω )
    έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξή του εδώ και τουλάχιστον 5-6 χρόνια άρα στο 2,06 μόλις θα μείνουμε
    και δεν της χρειάζονται οπότε μπόιζ ούτε γκέρλς αλλά απλά να κάνει μια παραχώρηση/έκπτωση 15 εκατοστών σε εμένα :ZZZ: :ZZZ:

http://www.youtube.com/watch?v=sAefbFaB4iI

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ekaterina gamova of russia 1.jpg 
Προβολές:	121 
Μέγεθος:	39,8 KB 
ID:	149056
    λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης

Ο Απατεώνας...

Τελικά ο δικηγόρος την πάτησε διότι δεν φαντάστηκε πως ο πελάτης σαράβαλο όχι μόνο είχε συγγενή πρώτου βαθμού συνταξιούχο διευθύντρια ασφαλιλτικής εταιρείας αλλά και παιδική γνωστή/φίλη δικαστικό πλέον...
    Όχι μόνο προσπάθησε να με πείσει πως ή ασφαλιστική θα με πληρώσει εφάπαξ μέχρι να πάρω σύνταξη από το ταμείο μου, αλλά δεν μπορούσε να υπερασπιστεί το γελοίο ποσό που μου ανακοίνωσε τη στιγμή που η ρημάδα η απόφαση έλεγε εντελώς διαφορετικά πράγματα! Π.Χ.
    Δικαιούμαι πέρα από τα αναδρομικά από 2002 μέχρι σήμερα, μηνιαία αποζημίωση 1500? σύν 800? για την απασχόληση τρίτου προσώπου να με βοηθάει λόγω της ανασπηρίας μου συν άλλα 40? για ταξί ανά μήνα κι όλα αυτά μέχρι το 2032 που γίνομαι 65 ετών χωρίς να υπολογίζουμε τα άλλα 2 τροχαία που μου αναλογούν (αφού κάθε 12 χρόνια με χτυπάει κάποιος μαλάκας) και με ένα τρία τοις εκατό αύξηση κάθε χρόνο, γιατί ένα κεφάλαιο στην τράπεζα μοιραία αργοπεθαίνει ενώ το να πέφτει ένα μηνιάτικο είναι πολύ πιο ασφαλές.
    Ο μεγάλος δήλωσε κι ως προσωπική του επιτυχία μάλιστα πως θα πάρω εφάπαξ το μέγιστο ποσό που δίνει μια ασφαλιστική δηλαδή 500 χιλάρικα ή καλύτερα 400 γιατί το 20% είναι η δική του αμοιβή που για αυτ’ον το λόγο προφανώς τα ήθελε και εφάπαξ ενώ ήθελε να του υπογράψω και σε 2 αντίτυπα μάλιστα μια εξουσιοδότηση να χειριστεί μόνος του το θέμα κάτι που ασφαλώς και δημιουργεί την υποψία πως τα έχει κάνει πλακάκια με το Φοίνικα, ώστε και να με βγάλουν από την μέση και αυτός να πληρωθεί και να του έχουν και υποχρέωση!!!
    Φυσιολογικά και χωρίς να συμπεριληφθούν ούτε καν οι τόκοι πρέπει να πάρω συνολικά από την ημερομηνία που κατέθεσα την αγωγή μέχρι το 2032 μόνο από την μηνιαία μου αποζημίωση γύρω στα 800 χιλιάρικα... 2340Χ12Χ28=786240? κι αντί αυτών θέλει να με πείσει πως δικαιούμαι 400000 για να μην πω 320000!!!
    Η πλάκα είναι πως με πήρε τηλέφωνο όλο χαρά την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου για να με ενημερώσει πως βγήκε η απόφαση που όταν πήρα το αντίγραφο η ημερομηνία έκδοσής της ήταν 4 Σεπτέμβρη...

http://www.youtube.com/watch?v=Zki2I...eature=related

Όνομα:	kleftes.jpg 
Προβολές:	105 
Μέγεθος:	49,1 KB 
ID:	149143
    λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω, γιατί έχεις απόλυτο δίκιο στον συλλογισμό σου, τι ακριβώς σε κάνει να πιστεύεις ότι θα υπάρχει η ασφαλιστική (και μάλιστα η εν λόγω) σε 30 χρόνια?

Το λαμόγιο σίγουρα έχει κάνει παιχνίδι, αλλά από την άλλη αν κάτσει μ@λ@κία με την εταιρεία άντε βγάλε άκρη.

(Μην αρχίσετε νομικίστικες εξυπνάδες σχετικά με το τι γίνετε αν κλείσει μια ασφαλιστική)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω, γιατί έχεις απόλυτο δίκιο στον συλλογισμό σου, τι ακριβώς σε κάνει να πιστεύεις ότι θα υπάρχει η ασφαλιστική (και μάλιστα η εν λόγω) σε 30 χρόνια?

Το λαμόγιο σίγουρα έχει κάνει παιχνίδι, αλλά από την άλλη αν κάτσει μ@λ@κία με την εταιρεία άντε βγάλε άκρη.

(Μην αρχίσετε νομικίστικες εξυπνάδες σχετικά με το τι γίνετε αν κλείσει μια ασφαλιστική)
    σε 24 χρόνια θεωριτικά θα έπαιρνα σύνταξη, αν και δεν μπορώ να ζητήσω να τους κατασχέσω μέχρι και τα έπιπλα

το κακό με το δικηγόρο είναι πως νομίζει πως κάτι έκανε και μου ζήτησε να του ιππογράψω μέχρι και εξουσιοδότηση για να το χειριστεί αυτός και μάλιστα και εις διπλούν λες και δε θα πήγαινα ΕΓΩ...

Εξυπνάδες με ηλιθίους είναι αδύνατες γιατί δε θα τις καταλάβουν! :ZZZ: :ZZZ:

Όνομα:	gamova.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	27,7 KB 
ID:	149147

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κάνω εντατικά μαθήματα στην μάνα μου γιατί αποφάσισα να στείλω αυτή στο δικηγόρο ώστε να αποφύγω ακόμα και να τον συναντήσω για να μη βιώσει την απόλυτη ταπείνωση...να τον πλακώσει ένας ανάπηρος τον κοντοστούπη και απλά επισυνάπτω σχετικά με την ιππόθεσή μου θέμα κι όχι από το αγαπημένο σας σα σήμερα γεννήσεις του Ράσελ Άλαν Χαλς το 1950 Νόμπελ Φυσικής του 1993 ούτε Ζακ Σιράκ το 1932 ή Φρίντριχ Ένγκελς το 1920 ή της Τασούλας Κελεσίδου το 1972 κι ας τη δηλώναν κι 1,92 που δεν είναι όμως :smilea:

Όνομα:	showimage.php.jpg 
Προβολές:	76 
Μέγεθος:	34,1 KB 
ID:	149174

Αρχικά δημιουργήθηκε από maeonapii-1100
    ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Δώστου ρε Γιώργη, γερά !

ΤΡΕ ΣΙΜΠΛ

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Δώστου ρε Γιώργη, γερά !

ΚΑΙ θα του κατουρήσω το πάγκρεας αλλα κυρίως θα του δαγκώσω το σπλήνα κάτι δηλαδή που δεν μπορεί αυτός με τίπποτα γιατί στα πλαίσια οικονονίας σε βάρος έχω αφαιρέσει περιττά όργανα...

Όνομα:	ligor_halili_2.jpg 
Προβολές:	51 
Μέγεθος:	15,7 KB 
ID:	149179

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ισοβια ο Κορκονεας
    από mikros boudas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2010, 11:55
  2. Ισοβια Για τον ''Φιλοπουλο''
    από manhunter στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2008, 11:05
  3. ΙΣΟΒΙΑ...
    από NAKANO-1100 στο forum Off topic