τι??μοταρτ ειναι αυτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από pain
Racing!! :o
τι??μοταρτ ειναι αυτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από pain
Racing!! :o
όπως το πάρει κανείς![]()
πάντως δεν είναι και πολύ άσχημο για τον όγκο του..
Color Our World Blackened!
μια χαρα ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από pain
όπως το πάρει κανείς![]()
πάντως δεν είναι και πολύ άσχημο για τον όγκο του..
ολοι οι μη κατοχοι βεστρομ που σχολιαζετε εδω εισαστε καμμενοι ασχετοι...αν ξερατε οτι ο λογος, που τιθεται θεμα να γινει μοταρντ το μηχανακι,ειναι το υπερβολικο γκαζι του,κατι που καθιστα αναγκαιο να γινει και στριφτερο,δεν θα βγαζατε αχνα...
κακεντρεχεις λουγκρες...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ολοι οι μη κατοχοι βεστρομ που σχολιαζετε εδω εισαστε καμμενοι ασχετοι...αν ξερατε οτι ο λογος, που τιθεται θεμα να γινει μοταρντ το μηχανακι,ειναι το υπερβολικο γκαζι του,κατι που καθιστα αναγκαιο να γινει και στριφτερο,δεν θα βγαζατε αχνα...
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Μαλιστα κύριε!
γουί αρ νότ γουόρθυ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Mήτσο, τώρα που θά κάνω το ΧΤΧ ΜΧ θέλεις να σου δώσω τις ζάντες να κάνεις το GS motard :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μαλιστα κύριε!
γουί αρ νότ γουόρθυ!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Mήτσο, τώρα που θά κάνω το ΧΤΧ ΜΧ θέλεις να σου δώσω τις ζάντες να κάνεις το GS motard :wacko:
μπα... λεω να κανω το CBR enduro!
:wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε μου χωρις να θελω να παρεξηγηθω με κανενα,θα σου πω την γνωμη μου,το μηχανακι που εχεις στο αβαταρ υποθετω πως ειναι δικο σου,δεν αντιλεγω οτι ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι που το εχω ζησει,σχετικα ελαφρυ, ομορφο,αξιοπιστο κτλ,δεν μπορει ομως να συγκριθει με το βστρομ ,κι αυτο το λεω καθοτι τα εχω οδηγησει και τα 2 μηχανακιαΑρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Mήτσο, τώρα που θά κάνω το ΧΤΧ ΜΧ θέλεις να σου δώσω τις ζάντες να κάνεις το GS motard :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
φιλε μου χωρις να θελω να παρεξηγηθω με κανενα,θα σου πω την γνωμη μου,το μηχανακι που εχεις στο αβαταρ υποθετω πως ειναι δικο σου,δεν αντιλεγω οτι ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι που το εχω ζησει,σχετικα ελαφρυ, ομορφο,αξιοπιστο κτλ,δεν μπορει ομως να συγκριθει με το βστρομ ,κι αυτο το λεω καθοτι τα εχω οδηγησει και τα 2 μηχανακια
που έκανε συγκριση το ΧΤ με το στρωμα?
![]()
καλως τον φιλο με την σφιγγκα σε 2 ροδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
που έκανε συγκριση το ΧΤ με το στρωμα?
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
καλως τον φιλο με την σφιγγκα σε 2 ροδες![]()
:rotflmao: :rotflmao:
την τριτη φορα που θα το πεις, θα βαλω τη σφιγγα (που την ειδε? δεν εχω Hornet)να σε τσιμπήσει και τον έλικα της μπέμπας να σου κανει αέρα να δροσιστεις!
![]()
![]()
![]()
![]()
πάλι τσίμπησε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πάλι τσίμπησε![]()
ειχα καιρο να το κανω!
:o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ειχα καιρο να το κανω!
:o![]()
παντως, πλάκα-πλάκα αμα δεις στο άβαταρ όντως μοιάζει με σφήκα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais