ΟΚ - απλά πρόσεχε.Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
σου ειπα οτι δεν καταλαβα κατι ?
και για να μην προτρεχεις , αν δεις λιγο στα θεματα εχω ανοιξει θεμα γιατι ψαχνουμε με τα φιλαρακια τρειλερ .
ΟΚ - απλά πρόσεχε.Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
σου ειπα οτι δεν καταλαβα κατι ?
και για να μην προτρεχεις , αν δεις λιγο στα θεματα εχω ανοιξει θεμα γιατι ψαχνουμε με τα φιλαρακια τρειλερ .
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
παιδες με αφορμη ενα ατυχημα ενος καλου φιλου , αρχιζω να προσανατολιζομαι για χρηση πιστας . Ετσι αποφασισα να βαλω slick λαστιχα . Το μηχανακι απο δω και περα θα το χρησιμοποιω σε track days αντε και καμια κοντινη βολτουλα . Δρομους δεν εχουμε , αλλα και εκει που εχουμε γεμισανε απο ασχετους αλβανους που πηραν διπλωμα γιατι τα σκασανε ( οσοι εχουν γιατι οι περισσοτεροι δεν εχουν ) , παππουδες που τα 50 χλμ τους φαινονται ταχυτητα διακτινισμου και κατι κοπελιτσες που δεν εχουν καν την αισθηση του χωρου που καταλαμβανει το οχημα τους στον δρομο .
Να και φωτο πριν και μετα . Ακομα δεν τα εχω δουλεψει αλλα δηλωνω ερωτευμενος απο κορονα , εμφανιση.
eeeeee.... kai gw ta skasa gia diplwma
panagiwta k mixalis....
αντε και μια τελευταια :o :o :o
tin kopela tin dinoune?
panagiwta k mixalis....
αντε και μια τελευταια :o :o :o
Βλεπω πηγες στον Νικο και τα εβαλες τα λαστιχακια ε???![]()
Αληθεια γιατι δεν προτιμησες γομες???Και νομιμα ειναι για χρηση στον δρομο και εχεις και πολυ καλο κρατημα στην πιστα...Γνωμη μου παντα.![]()
![]()
Για την ιστορια, ποσο πηγε το μαλλι?
Τεσπα.Καλες βολτες και παντα ορθιος!!!![]()
![]()
ναι στον Νικο πηγα ( πολυ καλο παιδι ) , δεν πηρα γωμες γιατι απο οτι ειπα και πιο πανω τ μηχανακι απο εδω και περα θα χρησιμοποιηται κυριως σε πιστα και απο οτι μου ειπε ο Νικος οσο και μακαλη γωμα να βαλω σε καμια περιπτωση δεν θα φτασω τα επιπεδα κρατηματος ενος slick ελαστικου . Ελπιζω να μην αρχισει παλι κανεις να μου λεει για νερα κ.τ.λ , νομιζω οτι το εχω εξηγησει αρκετες φορες .Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
Βλεπω πηγες στον Νικο και τα εβαλες τα λαστιχακια ε???![]()
Αληθεια γιατι δεν προτιμησες γομες???Και νομιμα ειναι για χρηση στον δρομο και εχεις και πολυ καλο κρατημα στην πιστα...Γνωμη μου παντα.![]()
![]()
Για την ιστορια, ποσο πηγε το μαλλι?
Τεσπα.Καλες βολτες και παντα ορθιος!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nirve
eeeeee.... kai gw ta skasa gia diplwma
φιλε Μιχαλη οι περισσοτεροι τα χουμε σκασει για διπλωμα γιατι ετσι λειτουργει το κωλοσυστημα σ αυτην την χωρα ( δεν με λαδωσες ? σε κοβω !!! ) . Το θεμα εινια οτι αλλοι τα σκανε και περμανε χωρις να εχουν ιδεα . Εχω γνωστη η οποια δεν ξερει ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΗΣ , τα σκασε χοντρα ο μπαμπας , αυτη δεν εφμανιστηκε ποτε να δψσει εξετασεις και το διπλωμα της πηγε στο σπιτι . Οταν λεμε δεν ξερει ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ . Της πηρε ο πατερας της αμαξι αυτοματο γιατι δεν μπορουσε με τιποτα να βαλει εστω και μια ταχυτητα . Ο ανθρωπος δεν εχει καταλαβει ακομα το τι εγκλημα εχει κανει .
Αν εχεις το 600 επρεπε να παρεις 1 μπροστα και 2 πισωΑρχικά δημιουργήθηκε από k7600
πληρωσα 370 Ε . Μπροστα 2 , πισω 3 .![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Αν εχεις το 600 επρεπε να παρεις 1 μπροστα και 2 πισω![]()
[/QUOT
ναι το 600 εχω , ο Περιστερας μου ειπε να βαλουμε αυτα απλα επειδη ειναι καλοκαιρι και δεν ειναι οτι καλυτερο για αυτην την εποχη πιο μαλακα λαστιχα λογω αντοχης . Ειναι η πρωτη φορα που βαζω slick , καλα να ειμαστε να πειραμαατιζομαστε .
Τι λενε τα slick φιλε Γιαννη?Τα δοκιμασες καθολου στο δρομο η περιμενεις για πιστα?![]()
κοιτα Νικο , δεν τα δοκιμασα γιατι ειναι ακομα καινουρια και πρεπει να στρωθει το λαστιχο οποτε δεν τα ζωρισα για να σου πω την αληθεια . Παντως εχω παθει πλακα με την κορωνα τους . Το μηχανακι πλαγιαζει για πλακα .
κοιτα Νικο , δεν τα δοκιμασα γιατι ειναι ακομα καινουρια και πρεπει να στρωθει το λαστιχο οποτε δεν τα ζωρισα για να σου πω την αληθεια . Παντως εχω παθει πλακα με την κορωνα τους . Το μηχανακι πλαγιαζει για πλακα .
Tι στρωσιμο θελουν ρε συαγωνιστικα λαστιχα ειναι
![]()
πηγαινε και αλλαξε τους τα φωτα τωρα που ειναι αρχη (ειναι στα καλυτερα τους) γιατι μετα απο κρυο ζεστη αλλαζουν τα χαραχτηριστικα τους και χανουν αποδοση![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Μια παρατήρηση
Tα slick δεν θέλουν στρώσιμο.Στην αρχή έως και την μέση της διάρκειας ζωής τους έχουν καλύτερο κράτημα.Απλά ευχαριστήσου τα τώρα που είναι στα καλά τους γιατί οι θερμικοί κύκλοι είναι ορισμένοι(πολύ λιγότεροι από ένα "δρομίσιο" λάστιχο).