Προφανώς είναι στρατιωτικός ο ανθρωπος και ειχε μετατεθεί εις τη μοίρα αυτή
Προφανώς είναι στρατιωτικός ο ανθρωπος και ειχε μετατεθεί εις τη μοίρα αυτή
As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high
AYRTON SENNA
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τόσο φυλακή ρε γμτ?.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και που να δεις..ακόμα είναι φυλακή, βαρυποινίτηςΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τόσο φυλακή ρε γμτ?.........![]()
![]()
![]()
![]()
O Τασοσκ και ο αιθεροβαμων ξερουν απο γκαζια. Αυτους να ακουσεις οταν θα πας να ψωνισεις αεροπλανακι.Εμπαινε Πουτιν!!! Αντε με τα παλιοπαρταλια τα Αμερικανικα. Αυτα ειναι για το μουσειο. Απορω που μπαινετε μεσα και φωτογραφιζεστε με τα χρεπια.:rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
O Τασοσκ και ο αιθεροβαμων ξερουν απο γκαζια. Αυτους να ακουσεις οταν θα πας να ψωνισεις αεροπλανακι.Εμπαινε Πουτιν!!! Αντε με τα παλιοπαρταλια τα Αμερικανικα. Αυτα ειναι για το μουσειο. Απορω που μπαινετε μεσα και φωτογραφιζεστε με τα χρεπια.:rotflmao:
![]()
![]()
και έλεγα δεν θα εμφανιστείς.. έχω έναν φίλο (που βλέπει λιακό σαν εσένα) ο οποίος μου λέει συνέχεια.. γιατί δεν παίρνουμε Suhkoi ρε να πάμ να γαμ.. του λέω λοιπόν είναι ανέφικτο..οκ.. μετά από δυο μέρες πάλι τα ίδια.. γιατί δεν.. δεν έχω δει ποτέ λιακό (αν εξαιρέσεις το youtube :rotflmao: ) τι λέει για τα ρώσικα?
Νεα Αγχιαλος εεε?Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Κανονικά ναι αλλά έχω βύσμα...:rotflmao:
111Π.Μ.
346 ή 347 εισαι?
Παντως για να εισαι Βολο σιγουρα εχεις βυσματακι!:rotflmao:
Ακομα 7 - 7 σας παει?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
:beer Ο Λιακο ειναι κορυφη και αυτα που λεει οσο κουφα και αν ακουγοντε, θα πραγματοποιηθουν. Ο κοσμος ομως τον εχει παρει για χαβαλε, επειδη κανει πλακιτσα και μιλαη απλα και ξαστερα. Αν του τα ελεγε κανενας Χατζηνικολαου, η κανενας αλλος στημενος επιστημονικουλης ξηλινογλωσσος θα του ερχοταν καλυτερα. Γενικα ο πολυς κοσμος ειναι οπως τον εχουν εκπαιδευσει να σκεφτετε. Ειναι σαν τον σκυλο που παιρνει φαι απο αυτον που εχει συνηθισει.![]()
![]()
As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high
AYRTON SENNA
Αυτό που επείγει τώρα σε αεροσκάφη είναι τα εκπειδευτικά Τ2 Buckeye (κάπως έτσι τέλος πάντων) να αντικατασταθούν και προτείνω τσέχικο L159 ή HAWK 100 ή AERMACCHI MB 339 (ούτε μεσάζων να ήμουνα)![]()
![]()
![]()
![]()
AYRTON SENNA
Εμπαινε Πουτιν αγορι μου! Μη με κοιτας εμενα ετσι με το γυαλι το γκαγκεμπιτικο!:rotflmao:
Τους πηρε το ποταμι, τους πηρε ο ποταμος, τους εκλεισε το σπιτι, ο Πουτιν ο κοντος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
καπου ειχα διαβασει οτι θα επαιρναν παλια f5 να τα κανουν εκπαιδευτικα αλλα δν το καναν γτ ειχαν ραγισμενη ατρακτο η κατι τετοιο??Αρχικά δημιουργήθηκε από Aitherobamwn
Αυτό που επείγει τώρα σε αεροσκάφη είναι τα εκπειδευτικά Τ2 Buckeye (κάπως έτσι τέλος πάντων) να αντικατασταθούν και προτείνω τσέχικο L159 ή HAWK 100 ή AERMACCHI MB 339 (ούτε μεσάζων να ήμουνα)![]()
![]()
![]()
![]()
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Ναι πολλές χώρες το έχουνε κάνει αυτό όπως η Ολλανδία αλλα φαντάσου πόσο καταπονημένα είναι τα αεροσκάφη αυτά τα οποία αποσύρθηκαν πριν απο 8 περίπου χρόνια.Για τη χρήση εκπαιδευτικών υπάρχουνε ειδικά τέτοια αεροσκάφη όπως το HAWK που χρησιμοποιύν οι Red Arrows.Αυτό είναι πιο επιτακτικό απο οποιοδήποτε άλλο μιάς και η εκπαίδευση σε συγχρονα αεροσκάφη θα φέρει και το 4ης γενιάς φυσιολογικά χωρίς να ξοδεύουμε ποσά για νέα εκπαίδευση.
Γνώμη μου είναι να περιμένουμε το ΜΑΚΟ
AYRTON SENNA