1)tazakos
2)houla
3)mavrofidi
4)kyrtasos (hayabusa...)
5)........;;
1)tazakos
2)houla
3)mavrofidi
4)kyrtasos (hayabusa...)
5)........;;
RACE YOUR FEARS,LIVE YOUR DREAMS
λοιπόν τα υλικά που χρειάζεστε είναι τα παρακάτω. (τα έχω γραψει με τους κωδικους οπότε αν γράψετε τους κωδικούς στο mouser θα σας βγάλει κατευθείαν το εξάρτημα)
1 579-PIC16F506-I/P______ 1,39$--- 1,39
1 595-LM324D___________ 0,44$--- 0,44
7 299-270-RC____________ 0,09$--- 0,63
1 299-1.5K-RC___________ 0,09$--- 0,09
1 299-100K-RC___________ 0,09$--- 0,09
1 696-LDS-C516RI________ 2,73$--- 2,73
1 512-LM7805CT__________ 0,47$--- 0,47
1 594-K104K15X7RF53L2____ 0,06$--- 0,06
TOTAL 5,90$
μαζευτείτε και παρτε τα και τον pic σας το προγραμματιζω εγω. Σας στέλνω και το σχέδιο σε μορφη εικόνας.
απο οτι βλεπω η λιστα με τα εξαρτηματα δεν φαινεται καλα. Η πρωτη στηλη είναι η ποσότητα που χρειάζεστε και τα υπόλοιπα μέχρι τις τιμές είναι οι κωδικοί.
1)tazakos
2)houla
3)mavrofidi
4)kyrtasos (hayabusa...)
5)mikios400
6)
........;;
Εγώ που είμαι άσχετος και ενδιαφέρομαι πως στο καλό θα το φτιάξω αυτό ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I had a dream ...
Οντως το σχεδιο ειναι ενα θεμα...
δεν τα καταφερνω σε αυτα, αντε το πολυ καμια απλη δουλιτσα με το κολητηρι.
1)tazakos
2)houla
3)mavrofidi
4)kyrtasos (hayabusa...)
5)mikios400
6)kalamaria
λοιπόν οι 6, και όσοι προκύψουν μέχρι τότε, στείλτε μου ένα πμ ότι είστε μέσα όντως και τα παραγγέλνω και όσο για την συναρμολόγηση αν είναι δύσκολο για κάποιον θα δούμε μήπως του το ετοιμάσω εγώ με την βοήθεια φυσικά του georgek γιατί ούτε εγώ είμαι ειδικός...είμαι θεσσαλονίκη, όσοι είναι εδώ κοντά οκ, οι άλλοι πχ.Αθηναίοι τα στέλνω σε έναν και τα μοιράζει στους υπόλοιπους οπότε ίσως έχει το πολύ μισό ευρώ επιβάρυνση στο άτομο...περιμένω πμ από τα νούμερα 2 ως 6 και όποιον άλλο θέλει να μπει στη λίστα.
υγ.α ρε georgek μας έφτιαξες πάλι, και έλεγα με τι θα ασχολούμε αυτές τις μέρες.
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
1)tazakos
2)houla
3)mavrofidi
4)kyrtasos (hayabusa...)
5)mikios400
6)kalamaria
7)painterakis
8)...next..
μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS
Κανενα νεοτερο.....?![]()
Paidia kai go mesa.
skodas
1)tazakos
2)houla
3)mavrofidi
4)kyrtasos (hayabusa...)
5)mikios400
6)kalamaria
7)painterakis
8)SKODAS
Παιδιά στείλτε όσοι δεν στείλαν πμ ότι σε μένα μέχρι αύριο το πρωί να τα παραγγείλω να περάσουμε στο κατασκευαστικό μέρος...θα παραγγείλω για όσους μου έχουν στείλει ώς αύριο πμ να λένε απλά μέσα και εγώ για το gear indicator και αν θέλουν στοιχεία επικοινωνίας.
τικ τακ τικ τακ
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
)tazakos
2)houla
3)mavrofidi
4)kyrtasos (hayabusa...)
5)mikios400
6)kalamaria
7)painterakis
8)SKODAS
9) pipis
Τωρα οσο για το κατασκευαστικο ελπίζω να ειναι ευκολο!
αν και πιανουν τα χερια μου.
αν το φτιαξω θα μπορω να βοηθησω και αλλους στην αθηνα μιας και εχω κολλητήρια και τετοια πραγματα.
καλησπέρα,
παιδιά αν μπορείτε πάρτε και κάποια pic εφεδρικά σε περίπτωση που κάποιος το χαλάσει κατα την διάρκεια της κατασκευής. Το λέω αυτό γιατί σε περίπτωση που καεί κάποιο σε γνωστό μαγαζί στην θεσ/νίκη που ρώτησα θέλουν 70ε για τον pic![]()