Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 53

Θέμα: ena vibeo sokaristiko

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Παραδειγματίζουμε τους νέους προσφέροντας τις πληροφορίες για να οδηγήσουν ασφαλέστερα και να μάθουν (πειστούν καλύτερα) για την ανάγκη χρήσης εξοπλισμού.

Ο παραδειγματισμός με κομμένα πόδια μπορεί να δωθεί και απ΄τις ιστορίες των μανάδων μας όταν προσπαθούσαν να μας αποτρέψουν απ΄τις μοτοσυκλέτες Νίκο.
    γνωρίζοντας και την σκληρή πλευρά όμως, το βάζεις κάπου στην άκρη του μυαλού σου και γίνεσαι πιο προσεκτικός.
    Δυστυχώς, καλύτερα σοκαρισμένοι παρά πεθαμένοι.
    Μόνο έτσι πιστεύω ότι θα λειτουργήσει η σύνεση στη μοτό.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    γνωρίζοντας και την σκληρή πλευρά όμως, το βάζεις κάπου στην άκρη του μυαλού σου και γίνεσαι πιο προσεκτικός.
    Δλδ ρε Νίκο αυτό που σε κρατάει απ΄το να μην κάνεις μαλακίες στους δρόμους είναι οι αναμνήσεις από πεθαμένους ή οι άνθρωποι που αγαπάς;

Γιατί σε μένα συμβαίνει το δεύτερο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δλδ ρε Νίκο αυτό που σε κρατάει απ΄το να μην κάνεις μαλακίες στους δρόμους είναι οι αναμνήσεις από πεθαμένους ή οι άνθρωποι που αγαπάς;

Γιατί σε μένα συμβαίνει το δεύτερο.
    προσωπικά όχι και μαζί σου.
    Παιδιά 16 έως ότι ηλικία παιδιά που δεν έχουν αυτή τη λογική αλλά της τρέλας,
    γι αυτά μιλάω

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Επειδή λίγοι από εσάς (ευτυχώς) έχουν δει άνθρωπο διαμελισμένο (τον τελευταίο που είδα είχε πατήσει νάρκη) θέλω να σας πω ότι το θέαμα δεν είναι και πολύ όμορφο. Το όλο δε σκηνικό είναι λες και δεν είσαι εκεί αλλά είναι κάποιος άλλος.

Τα βιντεάκια από την άλλη είναι σαν να βλέπουμε εκπομπή της Λαμπίρη και μόνο την δίψα μας για κουτσομπολιό κι αίμα ικανοποιούν!

Δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα! Ειδικά στα νέα παιδιά - όλοι μας υπήρξαμε νέοι (και νεαρότεροι ) και θυμόμαστε ότι Ο,ΤΙ και να σου λένε εσύ γράφεις τον άλλο στα παπάρια σου και κάνεις ό,τι θες.

Περισσότερο καλό κάνει να μάθεις από το "να δεις και να γίνεις προσεχτικότερος". Ισα-ισα που αν δεις και "τρομάξεις" σε κατάσταση πανικού αυτό που θα κάνεις είναι να φρενάρεις.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    προσωπικά όχι και μαζί σου.
    Παιδιά 16 έως ότι ηλικία παιδιά που δεν έχουν αυτή τη λογική αλλά της τρέλας,
    γι αυτά μιλάω
    αμα δειξεις σε 16χρονο αυτα τα πραγματα δεν θα καβαλησει ποτε..

το θεμα (και γενικα και ειδικα) δεν ειναι να τρομαζεις τον κοσμο, οπως μας βαραγαν οι δικοι μας παλια για να μην κανουμε μ@λ@κιες, το θεμα ειναι να τον εκπαιδευεις σωστα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS

Πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ??? Πώς είσαι τόσο σίγουρος οτι λειτουργεί ????

εδώ ξεφεύγουμε όλοι μας όταν την καβαλάμε τι 30 τι 40 τι 50 !!!
    κατά πόσο ο μικρός νέος και άπειρος αναβάτης ....

εκτός και εάν είσαι ο Παπαγεωργίου και βάλεις τα παιδιά σου ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΑ και δεν τα αφήνεις να οδηγούν στο δρόμο !!!!.....γίνεται ?....δεν γίνετια........
    άσε που έχουμε μποστάνι και όχι πίστα

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ??? Πώς είσαι τόσο σίγουρος οτι λειτουργεί ????
    γιατί πολύ απλά το άλλο δεν λειτουργεί για κανέναν.... πλην εξαιρέσεων.....

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    γιατί πολύ απλά το άλλο δεν λειτουργεί για κανέναν.... πλην εξαιρέσεων.....

Σε δύο προτάσεις -θεωρίες , αν μια είναι λάθος δεν σημαίνει οτι η άλλη είναι σωστή !! Κάθε θεωρία πρέπει να στέκει από μόνη της !!!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Η εικονα ειναι μαγκες , η εικονα κανει το μυαλο να συνηδειτοποιησει τι πραγματικα συμβαινει.

Το να μου πει καποιος ιστοριες για κεφαλια ανοιγμενα και κομμενα ποδια δεν με βοηθαει σε τιποτα.

Αν δω ομως τοτε θα γινω πιο σκληρος και προσεχτικος.

Πριν καποια χρονια μοτοσυκλετιστης προπορευομενος συγκρουστηκε με φορτηγο και ''εσπασε'' ολο το κορμι του , ημουν μονος να βγαλω το φιδι απ'την τρυπα.Απο φοβο και σοκ εκατσα στα 2 μετρα και δεν μπορουσα να πλησιασω περισσοτερο,ξερετε γιατι ? γιατι η εικονα δεν υπηρχε στο μυαλο μου, εντολη δεν επαιρνα να κινηθω προς αυτον γιατι το μυαλο μου ειχε κολησει απο μια κατασταση που δεν ειχε βιωσει ποτε, ουτε σαν εικονα.

Κατα περιοδους μπαινω και βλεπω τετοια βιντεο για να κρατιεμαι συνηδειτος, δεν θα περασω οτι αυτος ειναι ο τροπος αλλα για την δικη μου λογικη δουλευει.

Φιλακια παστακια.

αρτοποιος 3ης γενιας Το avatar του/της Fournaris
    Και εγω εχω βρεθει μπροστα σε ατυχημα με τραγικες συνεπειες αιματα και αλλα. Η στιγμη εκεινη δεν ξεχνιεται και μολις σκεφτομαι να την κανω την μ@λακια μου ερχονται στο μυαλο εκεινα και μαζευομαι.

Θεωρω οτι ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος και οτι πρεπει και αυτα να δημοσιευονται μηπως και σωσουμε κανενα ανησυχο νεαρο υποψηφιο στις λιστες του θανατου.

Ως εκ τουτου πιστευω οτι το λινκ κακως σβηστηκε. Ειμαι υποχρεωμενος βεβαια να σεβαστω την κριση των διαχειριστων/συντονιστων αλλα διαφωνω εντονα.
    Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!

Πετρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fournaris
    Θεωρω οτι ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος και οτι πρεπει και αυτα να δημοσιευονται μηπως και σωσουμε κανενα ανησυχο νεαρο υποψηφιο στις λιστες του θανατου.
    Αν έχεις καταλάβει φόρουμ μοτοσυκλέτας είμαστε και μοτοσυκλετες οδηγάμε. Υποψήφια θύματα για λίστες θανάτου υπάρχουν στα ζάκια και στις σκόνες.

Μάλλον το έχετε μπλέξει λίγο το θέμα....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

αρτοποιος 3ης γενιας Το avatar του/της Fournaris
    Αν έχεις καταλάβει φόρουμ μοτοσυκλέτας είμαστε και μοτοσυκλετες οδηγάμε. Υποψήφια θύματα για λίστες θανάτου υπάρχουν στα ζάκια και στις σκόνες.

Μάλλον το έχετε μπλέξει λίγο το θέμα....

Οχι δεν τα εχω μπλεξει καθολου και ξερω πολυ καλα που βρισκομαι.
    Για τα υποψηφια θυματα των τροχαιων λεω. Για τα παιδια που ειναι 16, 20, 23 και δεν συνετιζονται με λογια και κανουν τα οργια επανω στους δρομους χωρις ιχνος σκεψης
    Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!

Πετρος

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Για τα υποψηφια θυματα των τροχαιων λεω. Για τα παιδια που ειναι 16, 20, 23 και δεν συνετιζονται με λογια και κανουν τα οργια επανω στους δρομους χωρις ιχνος σκεψης
    Όταν κάνεις παιδιά, και είναι 8,9,10 χρονών κι έχουν προσβαση στο internet και μπουν στο moto.gr και δουν αυτό το θέαμα, έλα να το συζητήσουμε πάλι.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τέσπα μην το κουράζουμε.
    Το θέμα της επίδρασης ή όχι φωτογραφιων/συντριμιών κλπ έχει εφαρμοστεί και αναλυθεί υπό το πρίσμα της βιωματικής «εκπαίδευσης» των οδηγών σε χώρες της Β.Ευρώπης. Σε συγκεκριμένα σημεία ή σε εκθέσεις τοποθετούσαν τα διαλυμένα αυτοκίνητα/μοτοσυκλέτες που είχαν εμπλακεί σε θανατηφόρα τροχαία. Σκοπό είχαν να σοκάρουν, έτσι ώστε οι οδηγοί να οδηγούν πιο αργά/προσεκτικά κλπ.

Απέτυχε ως μέτρο όπου εφαρμόστηκε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ti kaneis enas italos kolimenos me ta elefant!!!
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 20:38
  2. akoma ena
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2004, 11:41
  3. ena megalo "BRAVO"
    από speedrider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 20:26
  4. Ena post afieromeno ston..