Σελίδα 3 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 227

Θέμα: EΛΛΑΔΑ..!! Isde 2008

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Να πληρώνουμε οι μαλαξ οι Έλληνες για να κάνουν το χαβαλέ τους.....
    Eπ! Μην βαρύνουμε με χαρακτηρισμούς, ειδικά αν ΔΕΝ ξέρεις ποιός πλήρωσε και πόσα.

Δηλαδοί οι "ντοπαρισμένοι λοχαγοί" ολυμπιονίκες μας στο κάτω κάτω δεν σε πειράζουν?

Αντί να πεις μπράβο σε μια υπηρεσία που βοηθάει τους εργαζόμενούς της να κάνουν τον αθλητισμό τους.... πρέπει να το κατακρίνουμε αμέσως?

Για κάτσε ντε!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Οκ, οτι να ναι. :o

Εγω απλα ξερω οτι ο τυπος αυτος καλως η κακως ειναι κορυφαιος αναβατης -δεν ειναι λιγο να εχεις νικησει στην κατηγορια σου στο Dakar 2 φορες μεταξυ αλλων- οποτε το να βαζουμε ενα smilie με το γνωστο χειροκινητο αθλημα και να λεμε απλα "μην αρχίζουμε παίδες τώρα με τέτοια ζητήματα..." δεν ειναι ωραιο....
    Οταν απαξιωνουμε κατι/καποιον θα πρεπει τουλαχιστον να το στοιχειοθετουμε, ειδικα απεναντι σε ανθρωπους που ΔΕΝ ειναι του χωρου οπως εγω.

Οπως και να εχει.... Δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα το θεμα, δεν ασχολουμαι με τα χωματα οποτε δεν μου πεφτει λογος.
    :o
    1. Δεν αρκεί να είσαι κορυφαίος αναβάτης
    2. Άλλο "είσαι", άλλο "ήσουν"
    3. Όποιος απαξιώνει το ίδιο το Ελληνικό Πρωτάθλημα - κοινό που τον έβγαλε 4 φορές πρωταθλητή, τότε...???
    4. Μπράβο του για το Dakar, το λέω και θα το λέω πάντα, αλλά άλλο το ένα, κι άλλο το άλλο!
    5. Και άλλοι έχουν κερδίσει πολλά περισσότερα πρωταθλήματα στο enduro, και ακόμη περισσότερες γενικές. Πως το ορίζεις το "κορυφαίος αναβάτης"? Και με πια χρονική διάρκεια - πόσο μάλλον...? Ας τρέξει κι ο Τασούλης τότε, και ο Αργυρόπουλος, και ο Κατσάφαρος, και ο Πουλόπουλος, που τότε τρέχανε μαζί...
    6. Τέλος, για να το λήγουμε το -off topic- θέμα, δεν εκδηλώθηκε ανάλογη πρόθεση.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Υγ Ρε παιδιά αυτός ο πιτσιρικάς, ο Μανωλίδης πιστεύω οτι μπορούσε να χωρέσει στην πρώτη ομάδα. Τόπος στα νιάτα
    Σωστά! Αλλά ποιόν να βγάλεις.....?.....?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Συγκεκριμένος αριθμός μόνο μπορεί...? Και με ποια κριτήρια επιλέγονται?
    Με άκρως αξιοκρατικά. Να είσαι σίγουρος!

Διαθεσιμότητα, εμπειρία, φόρμα την συγκεκριμένη περίοδο, ομαδικότητα, υποστήριξη, και πάνω από όλα να θέλουν οι ίδιοι!!!

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=60045

Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
    Με άκρως αξιοκρατικά. Να είσαι σίγουρος!

Διαθεσιμότητα, εμπειρία, φόρμα την συγκεκριμένη περίοδο, ομαδικότητα, υποστήριξη, και πάνω από όλα να θέλουν οι ίδιοι!!!

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=60045
    Nαι οκ δεν διαφωνώ...

Απλά νόμιζα οτι επειδή είμαστε οργανωτές θα είχαμε λάσκα στον αριθμό συμμετοχών (δεν τα ξέρω και καλά όσον αφορά τους κανονισμούς συμμετοχής...:wacko

Πάντως τα παιδιά που τρέχουν είναι οι κορυφαίοι οδηγοί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα...αυτό είναι σίγουρο....

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Σωστά! Αλλά ποιόν να βγάλεις.....?.....?

Θα σου πώ απο κοντά
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Ας τρέξει κι ο Τασούλης τότε, και ο Αργυρόπουλος, και ο Κατσάφαρος, και ο Πουλόπουλος, που τότε τρέχανε μαζί...
    Doc, αν είναι τώρα που θα κατέβω κάτω να πώ και στον Λαθούρη

D....και στον Λαθούρη
    One of the best ever......

You BETA believe...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Απλά νόμιζα οτι επειδή είμαστε οργανωτές θα είχαμε λάσκα στον αριθμό συμμετοχών (δεν τα ξέρω και καλά όσον αφορά τους κανονισμούς συμμετοχής...:wacko
    O αριθμός συμμετοχών έχει να κάνει με το μέγεθος του κύκλου του αγώνα, και ειδικά στην πρώτη μέρα, στο πρώτο πέρασμα, όπου θεωρητικά υπάρχουν και οι περισσότεροι συμμετέχοντες.

Με εκκίνηση 180 την ώρα, σε 2ώρες και 30 λεπτά ξεκινάνε 450 αναβάτες.
    Με διάρκεια κύκλου τις 3ώρες και 30 λεπτά, ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει μια απόσταση ασφαλείας 60 λεπτών - για τα καπέλα, ώστε να μην ντουμπλαριστούν οι αργότεροι αναβάτες από τους πρώτους. Δυστυχώς... 450 is the limit...

Και υπάρχει ολόκληρη διαδικασία προτεραιοτήτων, καθώς είναι αγώνας παγκοσμίου πρωταθλήματος ΚΡΑΤΩΝ! κι όχι ένας απλός διεθνής αγώνας...

Παλαιό μέλος
    Θα σου πώ απο κοντά
    γιατί? υπάρχει κάτι να κρύψουμε?

Παλαιό μέλος
    Doc, αν είναι τώρα που θα κατέβω κάτω να πώ και στον Λαθούρη
    Χαχα! Να του δώσεις πολλά χαιρετίσματα! Κι έχω και κάτι μπλουζάκια να σου δώσω να του κατεβάσεις...

γιατί? υπάρχει κάτι να κρύψουμε?

Όχι βέβαια . Οι χρόνοι και τα αποτελέσματα (ειδικά στους 2 τελευταίους ) δεν κρύβουν τίποτα

Χαχα! Να του δώσεις πολλά χαιρετίσματα! Κι έχω και κάτι μπλουζάκια να σου δώσω να του κατεβάσεις...

Θα του δώσω . Είναι μορφή .

Όσο για τα μπλουζάκια το κανονίζουμε (μάλλον μέσω Παπασού ή Μαρκάτου ) ή περνάω απο την Μακάν καθημερινή όποτε θές

Παλαιό μέλος
    Όχι βέβαια . Οι χρόνοι και τα αποτελέσματα (ειδικά στους 2 τελευταίους ) δεν κρύβουν τίποτα

Επειδή θεωρώ ότι την έπιασα τη μπηχτή...

Όπως δεν κρύβουν η εμπειρία, η αντοχή, το πείσμα, ειδικά αν έχεις γίνει τροπέτο και συνεχίζεις, ειδικά αν έχεις στηρίξει το θεσμό χρόνια, ειδικά αν είσαι από αυτούς που "έφεραν" το ISDE στην Ελλάδα, ειδικά αν το έχεις πληρώσει από την τσέπη σου χρόνια ολόκληρα, ειδικά αν κάποιοι το στήριξαν όταν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι κατηγορούσαν αυτούς που τώρα τους πληρώνουν...

Τις μπύρες στο τέλος φιλαράκι...

Στο κάτω κάτω, αυτός που "πληρώνει", έχει και την ευθύνη, αποφασίζει κιόλας! Αν οι χρόνοι στα 2 τελευταία δεν κρύβουν... ούτε και 6 ISDE έχουν να κρύψουν κάτι πόσο μάλλον...

Αν δεν την έπιασα την μπηχτή, και κάνω λάθος..., συγχωρέστε την ΠΟΜ που "έβαλε" τον Μαντά στην Εθνική... ναι! Μπορεί να μην είναι έτοιμος... από τον τραυματισμό του...

Επειδή θεωρώ ότι την έπιασα τη μπηχτή...

Doc είμαι απο τους πρώτους που έγραψα οτι η εθνική είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι .

Ναι να τιμήσουμε όλους όσους τόσα χρόνια έχουν δώσει και την ψυχή τους . Μπράβο τους είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Απλώς είμαι της λογικής τόπος στα νιάτα . Έχουμε το κακό εδω στην Ελλάδα τον 25χρονο να τον θεωρούμε "ταλέντο" .
    Ταλέντο ήταν στα 17 του όχι στα 25 .

Την λογική σου την καταλαβαίνω και είναι σεβαστή. Και εγώ αν ήμουν η ΕΛΠΑ (δηλαδή είχα το βάρος της ευθύνης) ίσως θα έκανα το ίδιο.
    Όμως σαν φίλαθλος και χωρίς καμία ευθύνη να με βαραίνει, μπορώ να αφήσω στην άκρη το "τί πρέπει" και να αναφερθώ στο "τί μου αρέσει" .

Δεν καταλαβαίνω γιατί λές "μπιχτή".
    Το θέμα είναι ποιός οδηγός μας αρέσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (κατα την προσωπική μας άποψη πάντα) . Το οτι όλοι αξίζουν είναι δεδομένο και δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αλλα πώς να το κάνουμε , εδώ ποδόσφαιρο βλέπεις και λές την άποψή σου για την 11αδα .
    Μην ξεχνάμε οτι είναι η εθνική ομάδα οπότε δεν βλέπω να χωράνε μπιχτές .
    Χαβαλές όμως νομίζω χωράει , οπότε τσάκω μια πρίν περάσουμε στο σχολιασμό των υπόλοιπων teams

Σελίδα 3 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ISDE 2008 Pics & Vids around the net
    από H.A.Balafoutre στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2008, 10:27
  2. Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 13:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία