Μια χαρουλαΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
VARADERO 1000![]()
Μια χαρουλαΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
VARADERO 1000![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι εσυ είσαι ο μοναδικός που επέζησε.....
Respect αλλά Fuck you too
+ Διακόσα εκατομμύρια ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
[B]Οι πιο πολλοι εδω μεσα , εισαστε πιτσιρικαδες που εχετε μαθει να κανετε τα πραγματα που πρεπει με ειδικο εργαλειο. Εμεις οι παλιοι, σε ανυπαρκτους δρομους μπαιναμε με τα μπολντορια με σαγιοναρες σορτσακια και κοντομανικα.
Τωρα παιζει η Ευρωαμερικανικη κουλτουρα της ασφαλειας και πιπιλατε προκατ καραμελες που σας μαθανε και ψαχνετε μηχανακια με ειδικοτητα για να πατε μια βολτα. Γελαω με ολες αυτες τις π@π@ριες, αλλα τι να κανουμε; Ειστε φλωρογενια
Vestroma , σε παλιότερες εποχές αν μου το έλεγες αυτό φόρα παρτίδα θα σου έριχνα χοντρές φάπες .....
αλλά πλέον την μέρα μου δεν θα τη χαλάσει κανένας ....
![]()
το πρα πρα την τελευταια φορα που το εβαλα <χωμα> μου βουλιαξε 3 φορες στην κροκαλα ασε που κοπαναγε απο δω και απο κει ανεξελενγκτα, του κολητου μου το βαραντερο επειδη ειχε ξετσουτσουρεψει και μου εκανε τον κονιορδο του στραβωσε η μπροστινη ζαντα .συμπερασμα (για μενα) σε βατο χωματοδρομο (οπως αυτον) νταξει μωρε, για κατι παραπανω ειναι μεγαλη καταδικη ,ετσι τωρα οποτε θελω να παω χωμα πηγαινω σε μια μανδρα οικοδομων παιρνω κανα δυο τσουβαλακια αμμο τα ριχνω εξω απ το σπιτι μου και κανω το κομματι μου.αυτια τελος![]()
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
Εγώ στην θέση σας μετά από αυτό θα το πέταγα σε όποιο γκρεμό έβρισκα......
Θέλετε και χώμα.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
+955 αυτο ακριβώς το βιντεο ειχα στο μυαλό μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Θέλετε και χώμα.....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κατα την γνωμη μου φταιει ο σφακιανακης που δεν μας δινει μαζι με την αγορα του dl και μια δηλωση του νομου 105 στην ποιοα να αναγραφεται ξεκαθαρα και με μεγαλα γραμματα οτι ΔΕΝ θα παταμε χωμα![]()
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
Kαι χώμα μπορείτε να πατάτε και άσφαλτο....Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
κατα την γνωμη μου φταιει ο σφακιανακης που δεν μας δινει μαζι με την αγορα του dl και μια δηλωση του νομου 105 στην ποιοα να αναγραφεται ξεκαθαρα και με μεγαλα γραμματα οτι ΔΕΝ θα παταμε χωμα![]()
Γλώσσα μην βγάζετε γιατί πέφτει φάπα....
Είτε απο τους καθαρά χωμάτινους είτε απο τους ασφάλτινους....
Φιλικά πάντα....
ορμηνευσε το γλωσσα![]()
Κάτι θεικά "το στρομ πιάνει 250 και στίβει σαν χέλι"Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
ορμηνευσε το γλωσσα![]()
ή κάτι "Εντουρο με το Βεστρόμ"
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Θέλετε και χώμα.....
Απίστευτο!!! Δεν παίζεται ο τύπος!!!![]()
Έσβησε όλες τις κατηγορίες...
Τα ισοπέδωσε όλα μιλάμε...
:a19: :a19:![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
αυτα τα θεικα τα αναφερεις εσυ σ αυτο το θεμα για να< μπριζαρεις > μια χαλαρη συζητηση, αλλα ,μαλλον το προβλημα το εχω εγω που απαντω σε ενα θεμα που με αφηνει αδιαφορο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Οι πιο πολλοι εδω μεσα , εισαστε πιτσιρικαδες που εχετε μαθει να κανετε τα πραγματα που πρεπει με ειδικο εργαλειο. Εμεις οι παλιοι, σε ανυπαρκτους δρομους μπαιναμε με τα μπολντορια με σαγιοναρες σορτσακια και κοντομανικα.
Τωρα παιζει η Ευρωαμερικανικη κουλτουρα της ασφαλειας και πιπιλατε προκατ καραμελες που σας μαθανε και ψαχνετε μηχανακια με ειδικοτητα για να πατε μια βολτα. Γελαω με ολες αυτες τις π@π@ριες, αλλα τι να κανουμε; Ειστε φλωρογενια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ δεν είσαι που διαβάζεις Λιακόπουλο ? Ε δεν περίμενα διαφορετική τοποθέτηση![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
καλα ειναι απιστευτος ο τυπος,,φανταστητε να ειχε το στρωμα τι θα εκανε,ακομα και θαλασες θα περνουσεΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Θέλετε και χώμα.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
καλα ειναι απιστευτος ο τυπος,,φανταστητε να ειχε το στρωμα τι θα εκανε,ακομα και θαλασες θα περνουσε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χωρίς πλάκα τα παιδιά στο ΟΚΑΝΑ ειναι λιγότερο εξαρτημένα απο εσας....![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
καλα ειναι απιστευτος ο τυπος,,φανταστητε να ειχε το στρωμα τι θα εκανε,ακομα και θαλασες θα περνουσε
Θα έψαχνε να δει αν έχει φρένα ή θα προσπαθούσε να δει τι είναι το γνωστό πλέον πρόβλημα στα βεστρώμ του τσίκι-τσίκι...