Ελπίζω να μην έχεις τπτ εγκαύματα..Περαστικά και γρήγορα πάλι να ξανακαβαλήσεις το μοτόρι σου..![]()
Ελπίζω να μην έχεις τπτ εγκαύματα..Περαστικά και γρήγορα πάλι να ξανακαβαλήσεις το μοτόρι σου..![]()
πωπω αγγαρεια κυριακατικη μου μυρίζει ......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
To μηχανάκι ευτυχώς, (το μεγαλύτερο μου άγχος).........δέχθηκε τη καλύτερη - καταλληλότερη περιποίηση που θα μπορούσε να χει κατευθείαν.... και είναι back on the road![]()
δε λεω περαστικα, δεν έπαθες & τίποτα ....το ΚΤΜ τι κάνει, θα κάθεται αυτές τις μέρες?
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
πωπω αγγαρεια κυριακατικη μου μυρίζει ......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απ' όλα ήταν ανάγκη να κάνεις quote και να απαντήσεις σε αυτο?!!
τίποτα το κτμ σήμερα ήρθε δουλειά κανονικότατα![]()
ευχαριστώ πάντως Γιώργο και όντως
δε χρειάζονται περαστικά, μια χαρά είμαι![]()
![]()
ayto τι ηταν; πεσιμο; ή δώσιμο;Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
αν τυχει και το διαβαζεις αυτη τη στιγμη.. περαστικα στο μηχανακι σου... εσυ δε νομιζω να μασησες απο τα καψιματακια... τσακαλακι.. thumb
αν σε ξαναπετυχω βορεια η νοτια... θα σε βομβαρδισω wink2
το μαυρο ΚΤΜ διδυμο του δικου σου..![]()
υπερβολικος εισαι...στραβο μπροστινο ειχε,τσακισμενο ψαλιδι, ενα μικρο κοψιμο στον σκελετο και ειχε βαρεσει και μια μπιελα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
πωπω αγγαρεια κυριακατικη μου μυρίζει ......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε μιση ωρα το χα τελειωσει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
frankly my dear, i dont give a damn...
ε βεβαια, ενω μια ταπα στο δικο μου χρειαζεται 2 ωρες στο νερο .....ασταδιαλα ρε πρωι πρωι, με συγχυσες ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υπερβολικος εισαι...στραβο μπροστινο ειχε,τσακισμενο ψαλιδι, ενα μικρο κοψιμο στον σκελετο και ειχε βαρεσει και μια μπιελα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άσχετο.. κάπου είχες γράψει κάποια στιγμή για τη σωστή κατάργηση του κόφτη στο busa αλλάζοντας τις αντιστάσεις. Με τον ίδιο τρόπο γίνεται και στο V-strom;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υπερβολικος εισαι...στραβο μπροστινο ειχε,τσακισμενο ψαλιδι, ενα μικρο κοψιμο στον σκελετο και ειχε βαρεσει και μια μπιελα...
εχει κοφτη στα 300 το vstromΑρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Άσχετο.. κάπου είχες γράψει κάποια στιγμή για τη σωστή κατάργηση του κόφτη στο busa αλλάζοντας τις αντιστάσεις. Με τον ίδιο τρόπο γίνεται και στο V-strom;![]()
![]()
![]()
τι λέμε τόσο καιρό;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εχει κοφτη στα 300 το vstrom![]()
![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=60128
πλακα κανω...ναι...με τον ιδιο τροπο γινεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
τι λέμε τόσο καιρό;
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=60128
τα hayabusa χρειαζονται φοβερη εξειδικευση και προσοχη οποτε ακομη και για μιση ωρα δουλεια ,πρεπει να κανω γιογκα μιαμισυ ωρα τουλαχιστον για να συγκεντρωθω...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ε βεβαια, ενω μια ταπα στο δικο μου χρειαζεται 2 ωρες στο νερο .....ασταδιαλα ρε πρωι πρωι, με συγχυσες ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ενω τα ktm με ενα 8 τα λυνεις ολοκληρα...![]()
![]()
![]()
Πότε μπορείς να μου το φτιάξεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
πλακα κανω...ναι...με τον ιδιο τροπο γινεται...![]()
![]()
![]()
ωχ...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Πότε μπορείς να μου το φτιάξεις;![]()
![]()
![]()