περαστικά και στους δύο σας και καλή σωματική και ψυχολογική ανάρρωση![]()
περαστικά και στους δύο σας και καλή σωματική και ψυχολογική ανάρρωση![]()
φίλε μου και απο μένα ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ.
παιδιά κομμένα τα αστεία , η θα οδηγάμε με το σκεπτικό οτι όλοι οι άλλοι ''κουτάκιδες'' θέλουν το κακό μας ή να τις παρκάρουμε. ή να πάμε στο νησί που λέει ο φίλος μας.
εγω οδηγάω παπί χρόνια και μηχανή κανα χρόνο τώρα, αλλά είμαι χεσμένος, προσπαθώ να τις κάνω ορθολογική χρήση , και οχι να κόβω βόλτες όλη μέρα. είναι ωραία η αίσθηση βέβαια.
παρόλο που είμαι οπαδός της μηχανής απο παιδί και πολέμιος του 4τροχου και βάλε. έχω εμπλακεί και γω σε ατύχημα ,, με την διαφορά οτι εγω ήμουν στο αμάξι. δεν θέλω να θυμάμαι και πολλά όμως απο τότε .το παιδί δεν έπαθε τπτ, αυτο που δεν θα του το συγχωρήσω είναι οτι σε κόμβο χωρίς φανάρι, πήγε να περάσει με τσαμπουκά, ενώ κατι άλλα αυτοκίνητα και εγω μαζί σε αγέλη είχαμε αρχίσει να διασχίζουμε τον κόμβο. και ήμουν εγώ ο άτυχος και αυτός δηλαδή που πέρασε ξιστά απο τον προφυλακτήρα μου, έτσι άπειρος οδηγός τότε τα έχασα με αποτέλεσμα να του βρω τον κώλο της μηχανής με το δεξί μπροστά φτερό, τελικά συνέχισε και η μηχανή έπεζε τρελά, έμπειρος ο τύπος όμως πήδηξε 200 μέτρα μετά.
και ρωτάω τώρα ρε παιδιά , εσείς θα το κάνατε, είχε προτεραιότητα αλλά ρε πούστη μου εγώ ήμουν σε λαμαρίνα αυτός χύμα ούτε κράνος, πας να περάσεις με το σκεπτικό εγώ να φρενάρω???
να που όμως δε έγινε έτσι...![]()
![]()
Τα όνειρα μας θα γίνουν οι εφιάλτες σας, με μίσος θα γεμίσουν τις αυταπάτες σας. @
1ον περαστικά και αγύριστα φίλε, ευτυχώς είσαι αρτιμελής μετά από τέτοιο ατύχημα και μπράβο σου που φόραγες εξοπλισμό αλλιώς δε βλέπω να ήσουν μαζί μας
2ον σκέψου μόνος σου και αποφάσισε μόνος σου αν παρατησεις τους 2 τροχούς ή όχι κάθε ένας μας το ζυγίζει και το βλέπει διαφορετικά μην σε επηρεάσει κάποιος άλλος είναι μια απόφαση που κατα την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να πάρεις μόνος σου
3ον δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά σκίσε τον πούστη τον δολοφόνο, όλοι μας κάνουμε λάθη στο δρόμο δεν διεκδικούμε το αλάθητο του πάπα, αλλά το κέρατο μου μέσα με τι καρδιά παρατάς κάποιον συνανθρωπό σου στο δρόμο και την κάνεις, Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο. κλείστου το σπίτι εσύ μην κλείσει αυτος το σπίτι σε άλλους και μην τον λυπηθείς καθόλου το φονιά. (δεν θα έλεγα καθόλου τα ίδια αν είχε σταματήσει σαν άνθρωπος να δει πως είσαι και να ειδοποιήσει ασθενοφόρο και όχι επειδή υποχρεούται από το νόμο)
αφού είχε προτεραιότητα και το ήξερες και εσύ με τη σειρά σου θα έπρεπε να σκευτείς (εχεί προτεραιότητα θα περάσει και μετά περνάω εγώ) και όχι ( ε, εντάξει μας βλέπει που περνάμε άρα θα φοβηθεί που έχουμε αυτοκίνητα και θα κόψει και ας έχει προτεραιότητα).Αρχικά δημιουργήθηκε από silentscream
φίλε μου και απο μένα ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ.
παιδιά κομμένα τα αστεία , η θα οδηγάμε με το σκεπτικό οτι όλοι οι άλλοι ''κουτάκιδες'' θέλουν το κακό μας ή να τις παρκάρουμε. ή να πάμε στο νησί που λέει ο φίλος μας.
εγω οδηγάω παπί χρόνια και μηχανή κανα χρόνο τώρα, αλλά είμαι χεσμένος, προσπαθώ να τις κάνω ορθολογική χρήση , και οχι να κόβω βόλτες όλη μέρα. είναι ωραία η αίσθηση βέβαια.
παρόλο που είμαι οπαδός της μηχανής απο παιδί και πολέμιος του 4τροχου και βάλε. έχω εμπλακεί και γω σε ατύχημα ,, με την διαφορά οτι εγω ήμουν στο αμάξι. δεν θέλω να θυμάμαι και πολλά όμως απο τότε .το παιδί δεν έπαθε τπτ, αυτο που δεν θα του το συγχωρήσω είναι οτι σε κόμβο χωρίς φανάρι, πήγε να περάσει με τσαμπουκά, ενώ κατι άλλα αυτοκίνητα και εγω μαζί σε αγέλη είχαμε αρχίσει να διασχίζουμε τον κόμβο. και ήμουν εγώ ο άτυχος και αυτός δηλαδή που πέρασε ξιστά απο τον προφυλακτήρα μου, έτσι άπειρος οδηγός τότε τα έχασα με αποτέλεσμα να του βρω τον κώλο της μηχανής με το δεξί μπροστά φτερό, τελικά συνέχισε και η μηχανή έπεζε τρελά, έμπειρος ο τύπος όμως πήδηξε 200 μέτρα μετά.
και ρωτάω τώρα ρε παιδιά , εσείς θα το κάνατε, είχε προτεραιότητα αλλά ρε πούστη μου εγώ ήμουν σε λαμαρίνα αυτός χύμα ούτε κράνος, πας να περάσεις με το σκεπτικό εγώ να φρενάρω???
να που όμως δε έγινε έτσι...![]()
![]()
το δικηγόρο του διαβόλου παίζω έτσι δε θέλω να με παρεξηγήσεις απλά σου λέω τι μπορεί να πει και αυτός από τη θέση του
είναι όμως σημαντικό που παραδέχεσαι το λάθος σου και σταμάτησες να δεις πως είναι. και πες μου τώρα που την έπαθες αν σου ξανατύχαινε παρόμοιο σκηνικό δεν θα σταμάταγες να τον αφήσεις να περάσει? νομίζω πως ναι.
τέλος να σου απαντήσω και σε αυτό που ρώτησες, όχι δεν θα το έκανα γιατί θα φοβόμουν ότι θα περάσεις και εσύ όπως οι άλλοι και θα έκοβα ταχύτητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και εσύ πρέπει να βασιστείς σε αυτό την ώρα που έχω και προτεραιότητα!!!!!!!
φιλικά πάντα φίλε μου, τη γνώμη μου σου λέω δεν θέλω να παρεξηγήσεις ότι πάω να στην πω![]()
ευχαριστώ για τις ευχές![]()
βγάζω και τα πράγματα απτό χέρι όπου να ναι οπότε μένει μόνο το πόδι που θα πάρει περισσότερο χρόνο
όσο για το τυπά, δικηγόρος κλπ![]()
Μιχάλη τα ειπαμε κι απτο μσν. το ατυχημα σου με κανει κι αισθανομαι πολυ πολυ τυχερος που μονο η μηχανη διαλυθηκε.
ειναι μαχη εκει εξω...
πες οτι καποιος κανει ενα λαθακι μια απροσεξια. αν το παραδεχτει και ζητησει συγνωμη παει στο διαολο, ολοι κανουνε λαθη.
Αυτος ομως που κανει τη μαλακία εν γνώση του για μενα ειναι για θανατο. περασμα με κοκκινο, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ....! Δε με ρωτησε εμενα για να ρισκαρει τη δικια μου ζωη προκειμενου να παει πιο γρηγορα.
Μακαρι να βρεις το κουραγιο να τον βαλεις και μεσα αν και το καλυτερο θα ηταν να του αφαιρεθει το διπλωμα για παντα...
Καλή ανάρρωση φίλε.Όσο για τον μ..... να τον σκίσεις κ να του καεί το τζίπ ή να του το κλέψουν του παλιόπ.... No mercy και κανένας συμβιβασμός!
[...όσον αφορά τον τυπά θα τον κυνηγήσω νόμιμα να δούμε τι μπανάνες πιάνει η ελληνική δικαιοσύνη]
Με μεγαλη μου χαρα θα σε βοηθησω, καθοτι αρμοδιος σε αυτα, η πλειοψηφια των μοτο/των ειναι ασχετοι με τα
δικαιωματα τους και το υψος της οποιας αποζημιωσης [οπως εγραψα και παλαιοτερα] με αποτελεσμα οι ασφαλιστικες να
τους θεωρουν [δικαιως] τους τζαμπα μαγκες.
Εαν δεις μια φορα πως χειριζεσαι ατυχημα θα καταλαβεις ποσα λεφτα εχασες παλαιοτερα...ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ
ΕΙΠΕ, σημειωσε οτι τα ατυχηματα σαν το δικο σου ειναι χοντρη κονομα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, οχι για σενα...
πμ βεβαια...![]()
+1000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Με μεγαλη μου χαρα θα σε βοηθησω, καθοτι αρμοδιος σε αυτα, οι πλειοψηφια των μοτο/των ειναι ασχετοι με τα
δικαιωματα τους και το υψος της οποιας αποζημιωσης
αλληλεγκύη φίλε μου, κάνε τον πούστη να πουλησει το jeep για να ξεχρεώσει στο παλικάρι....
να σαι καλά και πάντα αχρείαστος.........
Τα όνειρα μας θα γίνουν οι εφιάλτες σας, με μίσος θα γεμίσουν τις αυταπάτες σας. @
περαστικα και απο μενα. τον ιουνιο που μας περασε ειχα και εγω ενα ατυχημα. δεν εχω μηχανη αλλα ενα παλιο παπακι yamaha 50cc το οποιο το κυκλοφορουσα πολυ λογω δουλειας. ημουν σε κεντρικο δρομο πηγε να περασει ενα αμαξι απεναντι σε διασταυρωση που απαγορευεται & επισης ειχε στοπ. οταν τον ειδα ηταν 2 μετρα πλαγια και αριστερα μου και επεσε πανω στο αριστερο μου ποδι. καταγμα εξω κονδυλου κνημης αριστερου ποδιου, καταγμα ενος δακτυλου του δεξιου ποδιου και καταγμα χονδρου στα πλευρα στον δεξι πνευμονα επειδη κτυπησε το τιμονι μου πανω μου. εγχειρηση με λαμα και 5 βιδες στο ποδι. και εχουμε ακομα δρομο για αποθεραπεια. αν και δε τρεχαμε και οι 2 εγινε αυτη η ζημια. εγω πηγαινα με 30 περιπου και αυτος μολις ειχε ξεκινησει απο απεναντι.
φυσικα μηχανακι δε ξανακαβαλω. δεν αξιζει το κοπο. καθε μερα διετρεχα κινδυνο.ειχα τρακαρει ουκ λιγες φορες και πριν λιγους μηνες ειχα κτυπησει με δυναμη πανω σε αμαξι χωρις καταγματα ευτυχως τοτε,φοραω παντα και κρανος. οι πιθανοτητες ειναι λιγες να μην παθεις καποια στιγμη κατι σοβαρο.
Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει όταν σε ατύχημα δεν υπάρχουν μάρτυρες για να βεβαιώσουν το περιστατικό...
ακόμα εντύπωση κάνει το γεγονός ότι δεν είδες ή άκουσες τίποτα απο τους επιβάτες του τζιπ..
Στο παρελθόν ο ξάδελφός μου είχε συμμετοχή άθελα του σε τροχαίο με μοτσυκλετιστές και σταμάτησε
για βοήθεια. Στο δικαστήριο έγιναν πολλά κωμικοτραγικά περιστατικά με κλαμματα και οδυρμούς..
Ομως τελικά έγινε συμβιβασμός ανάμεσα στους δικηγόρους....Φυσικά ήταν αρκετά ενυτπωσιακό
να βλέπεις τους μοτουσκλετιστές να παραληρουν και ίσως να μεγαλοποοιούν το περιστατικό...
Εσύ πιστεύεις ότι ο οδηγός του τζιπ έφυγε γιατί φοβήθηκε το περιστατικό?
μάρτυρες υπάρχουν και αυτόπτες μάλιστα, έχουν καταθέσει σε αστυνομία κλπ.
όσο για τον οδηγό του τζιπ και τον υπαίτιο του ατυχήματος, δε δίνω δεκάρα για τον λόγο που με εγκατέλειψε. σημασία έχει ότι με εγκατέλειψε και τώρα το παίζει αθώα παναγία.![]()
να τον δω στο δικαστήριο τι θα πει
φιλε περαστικα.Εχω χτυπισει 3 φορεσ κ ολεσ απο δικο μου λαθοσ με χειροτερο ενα καταγμα στον ομω πριν 4 μηνεσ και ενα εγκαυμα πριν 8 χρονια. πιστεψε με ποναει το ιδιο με το να σε χτυπαει καποιοσ αλλοσ.πολλεσ φορεσ δε μασ βλεπουν ειτε γιατι τρεχουμε λιγο παραπανω ειτε γιατι ειναι αλλου.αυτο που πρεπει να κανουμε εμεισ ειναι οταν βλεπουμε καποιο αυτοκινητο να σκεφτομαστε παντα το χειροτερο ενδεχομενο για να εχουμε περισσοτερεσ πιθανοτητεσ να αποφηγουμε το ατοιχημα. σκεψου κ το ενδεχομενο να απολαυσεισ την μηχανη σου σε μια πιστα με ασφαλεια και παλι περαστικα και γρηγορα κοντα μασ στουσ δρομουσ η στισ πιστεσ.δεσ αν θελεισ ενα βιντεακι στο youtoube πατα orestiada rider στο αφιερωνω.κατι τελευταιο απαραδεκτοσ αυτοσ λαλακισ με το αμαξι που εφυγε.
46--41
kalese mas kai sto dikastirio an gineiΑρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Στειλε μου τα στοιχεια του τυπου με το τζιπ....
![]()
![]()
χαιρετώ την ομάδα και ευχαριστώ ακόμα μια φορά για τις ευχές!
έχω αρχίσει και περπατάω εδώ και μερικές μέρες κουτσά στραβά![]()
όσον αφορά τη μηχανή, τελικά ρε γμτ άμα έχεις το μικρόβιο δε φεύγει οπότε το ψήνω να πηγαίνω σε καμιά πίστα (μέγαρα αν ανοίξει; να δούμε τι θα γίνει) για ξεκάβλωμα έστω γιατί αλλιώς δε παλεύεται η κατάσταση
θα πάρω και κουτί για τις μετακινήσεις μου αναγκαστικά![]()
η μηχανή ψιλόγαμ΄@θηκε, είμαι σε φάση με τις αποζημειώσεις κλπ τώρα να δω αν θα γίνει δικαστήριο κλπ
![]()