+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Θα έχω το νου μου![]()
Δεν περνάς και κάνα βράδυ από την καντίνα στην Μαραθώνος(Γέρακα) που μαζεύει πολλά μαλακωκαγκουράκια μπας και?
Αυτο ηθελα να σου πω και εγω... Σε ποια παραλια το εχασες/εκλεψαν??
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Θα έχω το νου μου![]()
Δεν περνάς και κάνα βράδυ από την καντίνα στην Μαραθώνος(Γέρακα) που μαζεύει πολλά μαλακωκαγκουράκια μπας και?
μην μας βριζετε![]()
![]()
δυσκολο να το βρει εκει το κρανος.. εκει το 99 % οσων πανε πολυ απλα ΔΕΝ εχουν-φορουν κρανος κατα συνειδηση και οχι κατ' (οικονομικη) αναγκη![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
μην μας βριζετε![]()
![]()
δυσκολο να το βρει εκει το κρανος.. εκει το 99 % οσων πανε πολυ απλα ΔΕΝ εχουν-φορουν κρανος κατα συνειδηση και οχι κατ' (οικονομικη) αναγκη![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Πες μου ότι κάνεις κόντρες κι ενισχύεις τα οκτάνια σου με σουβλάκι απ'το 24ωρο (aka κλανιοβολισμοί )....ΤΕΛΟΣ:rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Συγγνώμη ρε παιδιά λίγο.
Αν είστε σ ένα μέρος και βλέπετε πάνω από ώρα ένα κράνος ξεχασμένο εκεί ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να μου πείτε ότι δε θα το πάρετε??
Συγγνώμη αλλά εγώ δε το θεωρώ κλοπή. Δλδ εγώ που ξέχασα το τζιν μπουφάν μου στο παγκάκι σημάινει ότι μου το έκλεψαν?? Ήταν καθαρά δική μου μαλακία!!
Δεν είναι πορτοφόλι το κράνος που έχει τα στοιχεία μας μέσα και κάποιος μπορεί να το γυρίσει!!
Μακάρι να το βρεις, αλλά άντε να αποδείξεις ότι είναι δικό σου...
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ρε σειρα , αυτο δεν ειπα εξ'αρχης?Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Συγγνώμη ρε παιδιά λίγο.
Αν είστε σ ένα μέρος και βλέπετε πάνω από ώρα ένα κράνος ξεχασμένο εκεί ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να μου πείτε ότι δε θα το πάρετε??
Συγγνώμη αλλά εγώ δε το θεωρώ κλοπή. Δλδ εγώ που ξέχασα το τζιν μπουφάν μου στο παγκάκι σημάινει ότι μου το έκλεψαν?? Ήταν καθαρά δική μου μαλακία!!
Δεν είναι πορτοφόλι το κράνος που έχει τα στοιχεία μας μέσα και κάποιος μπορεί να το γυρίσει!!
Μακάρι να το βρεις, αλλά άντε να αποδείξεις ότι είναι δικό σου...![]()
Απλα για το δευτερο που λες , προσπαθω απο τοτε να παω στην αστυνομια να το δηλωσω (θελουν και ειδικη ωρα) ωστε μετα να εχω καποια καλυψη αν και αμα το βρω.
Τωρα φοραω μια χυτρα ταχυτητας και βραζω.![]()
ΡεΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
![]()
![]()
τι γραφεις στην υπογραφη σου?
![]()
![]()
![]()
παρε ενα καινουριο με 350 ευρω και τελος.
αφου εισαι που εισαι φορτωμενος καλα εκανες και χαρισες ενα κρανακι.................![]()
κλοπη ειναι και να το παρεις μετα απο 10 ωρες μιας και δεν ηταν ποτε δικο σου
Όχι ρε μεγάλε,δε θα το πάρω!!!Και ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ .- Γιατί;Επειδή σώζει τη ζωή του ιδιοκτήτη του!!!! Άστοχο το παράδειγμα με το τζιν μπουφάν...Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Συγγνώμη ρε παιδιά λίγο.
Μακάρι να το βρεις, αλλά άντε να αποδείξεις ότι είναι δικό σου...
Να κλέψει κανείς κράνος;Που να τρακάρει την επόμενη ώρα και να ψοφήσει!!Έλεος πια!!
Παιδιά το κράνος πάει όπου πάει ο αναβάτης.Ούτε κρέμασμα στον καθρέφτη(χαλάει το εσωτερικό του και κλέβεται χαλαρά,ακόμα κι αν το βλέπεις),ούτε με το λουρί απ'το helmet holder της μηχανής(κλέβεται και βρωμίζει ),ούτε στο ντεπόζιτο να καμαρώνει(ακόμα και να μην κλαπεί πέφτει χαλαρά).ΣΤην τσάντα μεταφοράς ή-καλύτερα-στην υφασμάτινη σακούλα:βάζεις και τα γάντια και την κρεμάς απ'την καρέκλα της καφετέριας..![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Όχι ρε μεγάλε,δε θα το πάρω!!!Και ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ .- Γιατί;Επειδή σώζει τη ζωή του ιδιοκτήτη του!!!! Άστοχο το παράδειγμα με το τζιν μπουφάν...
Να κλέψει κανείς κράνος;Που να τρακάρει την επόμενη ώρα και να ψοφήσει!!Έλεος πια!!
Εγω παντως συμφωνώ με τον... «μεγαλο»!! :rotflmao: :rotflmao:
οκ κριμα που εχασε ο ανθρωπως το κρανακι του...αλλα ηταν απλα μια κακη στιγμη κ το ξεχασε...
απο κει κ περα η δικη μου απορια ειναι η εξης...και να το βρει...τι τον κανει να πιστευει πως θα του το επιστρεψουν?![]()
![]()
πως θα αποδειξει πως ειναι δικο του?
σε τετοιες περιπτωσεις η καλυτερη ευχη ειναι "ας παει εκει το κακο"...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Όχι ρε μεγάλε,δε θα το πάρω!!!Και ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ .- Γιατί;Επειδή σώζει τη ζωή του ιδιοκτήτη του!!!! Άστοχο το παράδειγμα με το τζιν μπουφάν...
:a31:
Εμενα με κλεψανε το C2 Schuberth στη Παρο στο λιμανι !
Το αφησα στο καθρεφτη και γυρισα τη πλατη να παρω τσιγαρα και φουτσι το κρανος !!!
Εκανα μηνυση για κλοπη και αποπειρα ΦΟΝΟΥ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ !
Ακομα τπτ !!!
Γυρισα εκεινη τη χρονια με ενα small κρανος Ολλανδια και αλλαξε σχημα το κφαλι μου ....
εκτοτε κουβαλαω 2 κρανη καθε φορα !!
![]()
![]()
Που βλέπεις τη κλοπή???Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Να κλέψει κανείς κράνος;Που να τρακάρει την επόμενη ώρα και να ψοφήσει!!Έλεος πια!!![]()
![]()
Εγώ απ' ότι διάβασα το ξέχασε, όχι ότι του το πήραν από τη καρέκλα του...
Σ' ενοχλεί το τζιν μπουφάν, ας το κάνουμε το μπουφάν της μηχανής για να σου είναι πιο εύστοχο...
Μη λέμε βλακείες, οι περισσότεροι αν έβλεπαν κάτι παρατημένο-ξαχεσμένο θα το έπερναν. Ξαφνικά γίναμε όλοι Άγιοι και Αγγελούδια...!!!
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!