Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 81

Θέμα: Εχασα το Arai μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Θα έχω το νου μου

Δεν περνάς και κάνα βράδυ από την καντίνα στην Μαραθώνος(Γέρακα) που μαζεύει πολλά μαλακωκαγκουράκια μπας και?
    +10000

Αυτο ηθελα να σου πω και εγω... Σε ποια παραλια το εχασες/εκλεψαν??
    Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Θα έχω το νου μου

Δεν περνάς και κάνα βράδυ από την καντίνα στην Μαραθώνος(Γέρακα) που μαζεύει πολλά μαλακωκαγκουράκια μπας και?

μην μας βριζετε

δυσκολο να το βρει εκει το κρανος.. εκει το 99 % οσων πανε πολυ απλα ΔΕΝ εχουν-φορουν κρανος κατα συνειδηση και οχι κατ' (οικονομικη) αναγκη :rotflmao: :rotflmao:
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    μην μας βριζετε

δυσκολο να το βρει εκει το κρανος.. εκει το 99 % οσων πανε πολυ απλα ΔΕΝ εχουν-φορουν κρανος κατα συνειδηση και οχι κατ' (οικονομικη) αναγκη :rotflmao: :rotflmao:

Πες μου ότι κάνεις κόντρες κι ενισχύεις τα οκτάνια σου με σουβλάκι απ'το 24ωρο (aka κλανιοβολισμοί )....ΤΕΛΟΣ:rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Αρτεμιδα(λουτσα).

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Συγγνώμη ρε παιδιά λίγο.

Αν είστε σ ένα μέρος και βλέπετε πάνω από ώρα ένα κράνος ξεχασμένο εκεί ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να μου πείτε ότι δε θα το πάρετε??

Συγγνώμη αλλά εγώ δε το θεωρώ κλοπή. Δλδ εγώ που ξέχασα το τζιν μπουφάν μου στο παγκάκι σημάινει ότι μου το έκλεψαν?? Ήταν καθαρά δική μου μαλακία!!

Δεν είναι πορτοφόλι το κράνος που έχει τα στοιχεία μας μέσα και κάποιος μπορεί να το γυρίσει!!

Μακάρι να το βρεις, αλλά άντε να αποδείξεις ότι είναι δικό σου...

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Συγγνώμη ρε παιδιά λίγο.

Αν είστε σ ένα μέρος και βλέπετε πάνω από ώρα ένα κράνος ξεχασμένο εκεί ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να μου πείτε ότι δε θα το πάρετε??

Συγγνώμη αλλά εγώ δε το θεωρώ κλοπή. Δλδ εγώ που ξέχασα το τζιν μπουφάν μου στο παγκάκι σημάινει ότι μου το έκλεψαν?? Ήταν καθαρά δική μου μαλακία!!

Δεν είναι πορτοφόλι το κράνος που έχει τα στοιχεία μας μέσα και κάποιος μπορεί να το γυρίσει!!

Ρε σειρα , αυτο δεν ειπα εξ'αρχης?

Απλα για το δευτερο που λες , προσπαθω απο τοτε να παω στην αστυνομια να το δηλωσω (θελουν και ειδικη ωρα ) ωστε μετα να εχω καποια καλυψη αν και αμα το βρω.

Τωρα φοραω μια χυτρα ταχυτητας και βραζω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Ρε τι γραφεις στην υπογραφη σου?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    παρε ενα καινουριο με 350 ευρω και τελος.
    αφου εισαι που εισαι φορτωμενος καλα εκανες και χαρισες ενα κρανακι.................
    κλοπη ειναι και να το παρεις μετα απο 10 ωρες μιας και δεν ηταν ποτε δικο σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Συγγνώμη ρε παιδιά λίγο.

Όχι ρε μεγάλε,δε θα το πάρω!!!Και ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ .- Γιατί;Επειδή σώζει τη ζωή του ιδιοκτήτη του!!!! Άστοχο το παράδειγμα με το τζιν μπουφάν...
    Να κλέψει κανείς κράνος;Που να τρακάρει την επόμενη ώρα και να ψοφήσει!!Έλεος πια!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Παιδιά το κράνος πάει όπου πάει ο αναβάτης.Ούτε κρέμασμα στον καθρέφτη(χαλάει το εσωτερικό του και κλέβεται χαλαρά,ακόμα κι αν το βλέπεις),ούτε με το λουρί απ'το helmet holder της μηχανής(κλέβεται και βρωμίζει ),ούτε στο ντεπόζιτο να καμαρώνει(ακόμα και να μην κλαπεί πέφτει χαλαρά).ΣΤην τσάντα μεταφοράς ή-καλύτερα-στην υφασμάτινη σακούλα:βάζεις και τα γάντια και την κρεμάς απ'την καρέκλα της καφετέριας..

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Όχι ρε μεγάλε,δε θα το πάρω!!!Και ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ .- Γιατί;Επειδή σώζει τη ζωή του ιδιοκτήτη του!!!! Άστοχο το παράδειγμα με το τζιν μπουφάν...
    Να κλέψει κανείς κράνος;Που να τρακάρει την επόμενη ώρα και να ψοφήσει!!Έλεος πια!!

Εγω παντως συμφωνώ με τον... «μεγαλο»!! :rotflmao: :rotflmao:

οκ κριμα που εχασε ο ανθρωπως το κρανακι του...αλλα ηταν απλα μια κακη στιγμη κ το ξεχασε...

απο κει κ περα η δικη μου απορια ειναι η εξης...και να το βρει...τι τον κανει να πιστευει πως θα του το επιστρεψουν?
    πως θα αποδειξει πως ειναι δικο του?

σε τετοιες περιπτωσεις η καλυτερη ευχη ειναι "ας παει εκει το κακο"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure

:a31:

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Εμενα με κλεψανε το C2 Schuberth στη Παρο στο λιμανι !
    Το αφησα στο καθρεφτη και γυρισα τη πλατη να παρω τσιγαρα και φουτσι το κρανος !!!
    Εκανα μηνυση για κλοπη και αποπειρα ΦΟΝΟΥ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ !

Ακομα τπτ !!!

Γυρισα εκεινη τη χρονια με ενα small κρανος Ολλανδια και αλλαξε σχημα το κφαλι μου ....

εκτοτε κουβαλαω 2 κρανη καθε φορα !!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis

Που βλέπεις τη κλοπή???

Εγώ απ' ότι διάβασα το ξέχασε, όχι ότι του το πήραν από τη καρέκλα του...

Σ' ενοχλεί το τζιν μπουφάν, ας το κάνουμε το μπουφάν της μηχανής για να σου είναι πιο εύστοχο...

Μη λέμε βλακείες, οι περισσότεροι αν έβλεπαν κάτι παρατημένο-ξαχεσμένο θα το έπερναν. Ξαφνικά γίναμε όλοι Άγιοι και Αγγελούδια...!!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. εχασα το πορτοφολι μου
    από mikros boudas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2008, 23:04
  2. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2007, 13:52
  3. ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΥ
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11