*VR46*
Winners find answers, loosers find excuses!!!
Challenges are what make life interesting,overcoming them is what makes life meaningful...
Καθομαι λοιπον να πιω καφε.
Συζητηση μεταξυ εμου και σερβιτορου: (οχι οτι δεν το ξερω απλα εχει πλακα γιατι μερικοι κολλανε)
Σερβιτορος: Hello sir (sir να λες τον πατερα σου ρουχλα) What would you like?
Εγω: Good morning. Do you have ice coffee?
Σερβιτορος: :hypnotize what do you mean?
Εγω: Coffee that is not warm? :wacko:
Σερβιτιρος: No sir, I am sorry (της μανας σου ο κ.. )
Eγω: Ok cappuccino please.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
*VR46*
Challenges are what make life interesting,overcoming them is what makes life meaningful...
*VR46*
Καπου εδω πηρα την αποφαση να επιστρεψω. Στην ουσια ηθελα να βολταρω και αλλο αλλα εβρεχε για τα καλα και εγω αδιαβροχα δεν... Ξερω ξερω Ολλανδια μενω αλλα δεν τι να κανουμε τωρα.
Σπιτι βεβαια εφτασα σαν βρεγμενο παπι και εσταζα απο πανου μεχρι κατου αλλα δεν γ@μιετ.
Καλα περασαμε.
Αυριο κατι λεει ο tifo για germany... Λες να μας κανει την χαρη ο καιρος?
Ελπιζω να σας ταξιδεψα λιγο.
![]()
*VR46*
![]()
Αυτές τις φωτογραφίες με την βροχή, τι τις ήθελες καλόμ'; :o Μέχρι τις 17 μαζεύουμε ήλιο λέμε!![]()
Δεν τις ηθελα εγω...ο καιρουλης το αποφασισε.Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
![]()
Αυτές τις φωτογραφίες με την βροχή, τι τις ήθελες καλόμ'; :o Μέχρι τις 17 μαζεύουμε ήλιο λέμε!![]()
Εμεις για να μαζεψουμε ηλιο εδω πρεπει... πρεπει... πρεπει... να ερθουμε στην Ελλαδα!!!!
![]()
*VR46*
Μπράβο Άλεξ, μας ταξίδεψες πολύ ωραία!!
Πάντα τέτοια!![]()
I consume therefore I exist
Αρχικά δημιουργήθηκε από alx_gr
Θα θελατε να ψωνισετε απο εδω διαβαζοντας τα ρεπο του Bavarian...
![]()
Στο συγκεκριμένο coffeeshop δυό μέρες ήμουν ντάγκλα και άλλες τρεις ξενέροναοι σούπες και τα μπισκότα του είναι όλα τα λεφτά
την ακούς στερεοφωνικά :a44:
Το Ibis hotel που έχεις πιο πριν στο κανάλι το έχω τιμήσει δεόντως επί μία εβδομάδα![]()
Να σαι καλά και πάλι.Υπέροχο το Dam![]()
Λοιπον μια και ειδα το ονομα μου σε ενα σαββατιατικο ταξιδιωτικο και σκεφτομενος οτι αν ειχες ερθει εκει που ειχαμε πει θαχες και αδιαβροχο για μελλοντικες σου περιιιπλαπλανωμενες περιπλανησεις προς αγραν ηλιου στα δυτικα προαστεια του μοτο.γρ, μπορω να πω οτι χρηζεις την γλωσσα απταιστως αναφερομενος στα δεινα της καθημερινης απολαυσης και αγρας ηλιου !!
![]()
![]()
Επισης ελαβες το βαπτισμα του ολλανδικου κουβα, ελληνιστι "ανοιξαν οι ουρανοι κ.λ.π" που δε τα γραφω διοτι το μπανιο ως ολλανδικος κουβας επεται του γραπτου λογου ....![]()
![]()
![]()
Ετοιμασου να καθαρισουμε τα παλιομοτοσακα μας αυριο και να φαμε αληθινα βουρσστ με μπροντ και μουσταρδα !!
![]()
![]()
wow ωραιο ταξιδιωτικεν..να σαι καλα ρε μαγκα!! ποιο cbr ειναι αυτο?