Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 99

Θέμα: Οι Ρομπέν των ραφιών στα σούπερ μάρκετ...!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
    στη <νομιμη> ληστεια ειμαστε ολοι συνενοχοι
    Πιο νόμιμη ΛΗΣΤΕΙΑ από τη ΔΕΗ ποιός σου έχει κάνει ;;;
    Και μάλιστα με το στυλ "... και να λες ευχαριστώ που δεν στο πάω + 30 % γιατί δεν βγαίνω !!!"

Πιο νόμιμη ΛΗΣΤΕΙΑ από το ΚΑΡΤΕΛ του γάλακτος ποιός σου έχει κάνει ;;;

Πως αισθάνεσαι που πληρώνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ 30 % πάνω σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, που αν μη τι άλλο πληρώνεται με διπλό μισθό από εσένα ;;;

Και μην γράψεις "ας μην τους ψήφιζες" γιατί έχω να ψηφίσω από τα 20κάτι μου ...........

Και άσε το μπακάλικο του Μπαρμπα Θωμά ................. πιάσε τις μεγάλες αλυσίδες των SUPER MARKET και τις τράπεζες με τα υπερκέρδη 300 %.........

Όσο για τους νόμους, ειδικά τους εργασιακούς, για να μην πω για το "άγραφο" εργασιακό δίκαιο του στυλ "... δούλεψε και 2 ώρες την ημέρα "εθελοντικά" για το καλό της επιχείρησης ή φύγε, ξέρεις πόσοι περιμένουν ;;;", ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ και μην προσποιήσαι, ότι συντάχθηκαν από τους ισχυρούς για να τους κάνουν ισχυρότερους !!! Και τους πλούσιους ακόμα πλουσιότερους !!!

Η Siemens δεν σου λέει ΤΙΠΟΤΑ ;;; Δες πόσα ονόματα ακούγονται και σκέψου ότι αυτοί είναι ΜΟΝΟ η κορυφή του παγόβουνου !!! Και τι κάνει ο πολιτικός κόσμος ;;;

ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ !!! (Κόρακας, κοράκου μάτι δε βγάζει ...........)
    Και πρόσεξε το σκάνδαλο Siemens φανέρωσε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που είπα παραπάνω, καθώς είναι χωμένοι ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!!

ΔΕΝ έχεις ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ εσύ για να ΤΡΩΝΕ με χρυσά κουτάλια ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ;;;

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος τις βιτρινες και τα μαγαζια που σπανε σε καθε πεσιμο ποιος τα πληρωνει ?και ποιος θα αποφασιζει ανα περιπτωση ποιος ειναι ο εκαστοτε εκπροσωπος του ανονυμου κεφαλαιου?(δεν ειμαι μορφωμενος αλλα βλεπω πολυ τηλεοραση)
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΙΚΗ!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Χωρίς ίχνος εμπάθειας ή διάθεσης να σε προσβάλλω, το ότι βλέπεις πολύ τηλεόραση πιο πολύ κακό σου κάνει παρά καλό.

Δεν διαβασες μου φαινεται καλά το (1). Ξαναδιάβασε το, και αν συνεχίζεις να έχεις απορίες το συζητάμε (όσο αφορα τις βιτρίνες).

Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα απόφασης στο προφανές. Ανώνυμο κεφάλαιο εκ των πραγμάτων είναι αυτό που λέει η λέξη. Τώρα, σχετικά με τις συνομοσιολογίες, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο CEO των Lidl πληρώνει μερικούς νεαρούς προκειμένου να λεηλατούν καταστήματα. Ας ξεφύγουμε για λίγο απο την κουτοπονηριά που διακρίνει τον Νέο-Έλληνα και ας δούμε για μια φορά την ουσία χωρίς την σάλτσα.
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος τις βιτρινες και τα μαγαζια που σπανε σε καθε πεσιμο ποιος τα πληρωνει ?και ποιος θα αποφασιζει ανα περιπτωση ποιος ειναι ο εκαστοτε εκπροσωπος του ανονυμου κεφαλαιου?(δεν ειμαι μορφωμενος αλλα βλεπω πολυ τηλεοραση)
    Σου είπα πουθενά ότι ταυτίζομαι με αυτούς που σπάνε βιτρίνες ;;; Από ΟΛΑ αυτά που έγραψα αυτό κατάλαβες ;;;
    Όσο για το ανώνυμο κεφάλαιο θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα ..............
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ πληρώνω φόρο (πέρα από αυτόν που παρακρατήται ήδη από τον ΜΙΣΘΟ μου), αντίθετα ο μπάρμπας μου με 3 εργοστάσια + 2 ξενοδοχεια***** + μεγάλο μέρος ΠΑΕ Α' Εθνικής, έχει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ παθητικό ισολογισμό και ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ !!!
    Φιλοσοφία θέλει το πράγμα ;;;
    ΔΕΝ ξέρεις εσύ κάμποσους ακόμα τέτοιους ;;;

Είμαι υπέρ της νομιμότητας ............... αλλά στην Ελλάδα νομιμότητα πλεον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
    Με πρώτο διδάξαντα το κράτος !!!

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    στα δικα μου ματια κεφαλαιο ειναι ο γειτονας που εχει πορσε η ο μπακαλης της γειτονιας που εχει ενα καρο τροφιμα και δεν μου δινει την στιγμη που εγω πειναω, μαζευω κανα δυο φιλαρακια και τον κερναμε μπουγατσα με στουπι .σε ολη αυτη την κατασταση δεν βλεπω κανενα ιδεολογικο υποβαθρο .τωρα περι μορφωσης-εκπαιδευσης-εξειδικευσης προσεχως σε αλο thread.φιλικα παντα
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Σου είπα πουθενά ότι ταυτίζομαι με αυτούς που σπάνε βιτρίνες ;;; Από ΟΛΑ αυτά που έγραψα αυτό κατάλαβες ;;;
    Όσο για το ανώνυμο κεφάλαιο θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα ..............
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ πληρώνω φόρο (πέρα από αυτόν που παρακρατήται ήδη από τον ΜΙΣΘΟ μου), αντίθετα ο μπάρμπας μου με 3 εργοστάσια + 2 ξενοδοχεια***** + μεγάλο μέρος ΠΑΕ Α' Εθνικής, έχει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ παθητικό ισολογισμό και ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ !!!
    Φιλοσοφία θέλει το πράγμα ;;;
    ΔΕΝ ξέρεις εσύ κάμποσους ακόμα τέτοιους ;;;

Είμαι υπέρ της νομιμότητας ............... αλλά στην Ελλάδα νομιμότητα πλεον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
    Με πρώτο διδάξαντα το κράτος !!!
    καταλαβα τι εννοεις ,λεμε περιπου τα ιδια πραγματα αλλα με διαφορετικη προσεγγιση

στα δικα μου ματια κεφαλαιο ειναι ο γειτονας που εχει πορσε η ο μπακαλης της γειτονιας που εχει ενα καρο τροφιμα και δεν μου δινει την στιγμη που εγω πειναω, μαζευω κανα δυο φιλαρακια και τον κερναμε μπουγατσα με στουπι .σε ολη αυτη την κατασταση δεν βλεπω κανενα ιδεολογικο υποβαθρο .τωρα περι μορφωσης-εκπαιδευσης-εξειδικευσης προσεχως σε αλο thread.φιλικα παντα
    Δεν σου έκανα ποτέ συζήτηση για ιδεολογίες αλλά σου ανέφερα πραγματικές καταστάσεις !!!
    Αντίθετα εσύ επιμένεις στην υπερβολή του Μπαρμπα θωμα με το μπακάλικο ........... και σε άλλα ακραία ...........

Γιατί ρε φίλε πρέπει με βάση το νόμο οι βουλευτές και άλλοι να έχουν ΑΣΥΛΙΑ ;;;
    Ο άλλος ο παπάρας βουλευτής σκότωσε 2 άτομα οδηγόντας ολοσούρωτος το μερτσεντέ και είναι ΕΞΩ ........
    Έχουν φτάσει να κλέβουν χωρίς καν να κρύβονται, έστω από στοιχειώδες φιλότιμο, και εσύ να δουλεύεις για να πληρώσεις ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ τους !!!
    Αν δε λυπάσαι τη δική σου ζωή, λυπήσου τις γενιές που έρχονται ............. και κάνε κάτι !!!
    Όχι να βγεις να κλέψεις ............ ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΞΕ τουλάχιστον, ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ !!!
    Να καταλάβουν ότι ο γραικός που τρώει κουτόχορτο ΞΥΠΝΗΣΕ !!!

Εαν οι πραξεις τους ειναι συνειδητές τοτε εχουν ενα ρομαντισμο-ανοητα αλλα ρομαντισμο.
    Εαν ειναι η γενια των 600 ευρω που πειναει...τοτε διαμαρτύρεται.

Εαν ομως ειναι η γενια του - τα ξυνω ολη μερα στην πλατεια και σημερα λεω αντι για αμαξια, γέρους, μαγαζια, αστυνομικα τμηματα κλεβω ενα μπακαλικο- τοτε δεν ισχυει τιποτε απο τα παραπάνω.

Και πιστεψτε με ειναι το 2ο που συμβαινει και οχι το πρωτο...όσο και εαν θα το προτιμουσα.

Κλεβοντας το φθηνοτερο σουπερ μαρκετ των Εξαρχειων που ειναι και ελληνικο-σκλαβενιτης- τι κανεις.....
    Μαλλον βγαζεις στην ανεργεια του 20 υπαλληλους....

Θες αγωνα...τραβα στο καρφουρ, στο ικεα, στο ζαρα....

Αυτοι κλεισανε τα μικρομαγαζα....Μην αγοραζεις....μην μασας...αυτος ειναι ο αγωνας...ολα τα αλλα ειναι για να περναει η ώρα.

Υ.Γ.

Μενω στα εξάρχεια 35 χρόνια τώρα…..κατι εχω δει και εγω.

Χωρις ιδεολογικο υποβαθρο – Καλημέρα σας

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    Δεν σου έκανα ποτέ συζήτηση για ιδεολογίες αλλά σου ανέφερα πραγματικές καταστάσεις !!!
    Αντίθετα εσύ επιμένεις στην υπερβολή του Μπαρμπα θωμα με το μπακάλικο ........... και σε άλλα ακραία ...........

Γιατί ρε φίλε πρέπει με βάση το νόμο οι βουλευτές και άλλοι να έχουν ΑΣΥΛΙΑ ;;;
    Ο άλλος ο παπάρας βουλευτής σκότωσε 2 άτομα οδηγόντας ολοσούρωτος το μερτσεντέ και είναι ΕΞΩ ........
    Έχουν φτάσει να κλέβουν χωρίς καν να κρύβονται, έστω από στοιχειώδες φιλότιμο, και εσύ να δουλεύεις για να πληρώσεις ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ τους !!!
    Αν δε λυπάσαι τη δική σου ζωή, λυπήσου τις γενιές που έρχονται ............. και κάνε κάτι !!!
    Όχι να βγεις να κλέψεις ............ ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΞΕ τουλάχιστον, ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ !!!
    Να καταλάβουν ότι ο γραικός που τρώει κουτόχορτο ΞΥΠΝΗΣΕ !!!
    υπερβαλω εσκεμενα για να γινω πιο κατανοητος, οτι αν αρχισει και εξαπλωνεται το φαινομενο δεν θα υπαρχει γυρισμος σε ολα ταλλα που λες στο ειπα και πριν συμφωνω, αλλα αλλο φωνη και πολιτικη αντιδραση και αλλο ληστεια(καποιος φιλος ποσταρε για τους ακανομαστους και αυτοι την πολιτικη κατασταση θελαν να αλλαξουν με λαθος τροπο)

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    ...
    Κλεβοντας το φθηνοτερο σουπερ μαρκετ των Εξαρχειων που ειναι και ελληνικο-σκλαβενιτης- τι κανεις.....
    Μαλλον βγαζεις στην ανεργεια του 20 υπαλληλους....

Ελληνικό ;;; Για ψάχτο !!!
    Αλλά και έτσι να είναι ............. λες ο Σκλαβενίτης να έπαθε ΣΟΒΑΡΗ ζημιά με 10 σακκούλες ψώνια ;;; Αστείο είναι μα το θεό να λέμε κάτι τέτοιο !!! Βγάζεις στην ανεργία 20 υπαλλήλους ;;; Γιατί ;;; Θα κλείσει ο Σ. το Σούπερ Μάρκετ ;;; Θα σφάξει την κότα που του κάνει τα χρυσά αυγά ;;; Δε νομίζω !!!
    Αυτά ακριβώς που λες είναι η κινδυνολογία που μας πλασάρουνε για να καθόμαστε φρόνιμα !!!

Ελληνικό ;;; Για ψάχτο !!!
    Αλλά και έτσι να είναι ............. λες ο Σκλαβενίτης να έπαθε ΣΟΒΑΡΗ ζημιά με 10 σακκούλες ψώνια ;;; Αστείο είναι μα το θεό να λέμε κάτι τέτοιο !!! Βγάζεις στην ανεργία 20 υπαλλήλους ;;; Γιατί ;;; Θα κλείσει ο Σ. το Σούπερ Μάρκετ ;;; Θα σφάξει την κότα που του κάνει τα χρυσά αυγά ;;; Δε νομίζω !!!
    Αυτά ακριβώς που λες είναι η κινδυνολογία που μας πλασάρουνε για να καθόμαστε φρόνιμα !!!
    Μιας και δεν το ειδες το περιστατικο μην προτρεχεις...

δεν ηταν 20 σακουλες αλλα 20 καροτσια λαδια, κρεατα και τυρια....

Τι νομιζεις οτι συνέβη στους ανθρώπους που ειχαν βαρδια τοτε....

Θα επρεπε να ξερεις οτι ο "μεγαλος" ποτε δεν παθαινει ζημια....την μεταβιβάζει ΠΑΝΤΑ στον πιο μικρο, στον πιο αδύναμο....

Αρα πάλι οι μεροκαματιαριδες τα πληρωσαν απο την τσεπη τους...

...... αλλα αλλο φωνη και πολιτικη αντιδραση και αλλο ληστεια (καποιος φιλος ποσταρε για τους ακανομαστους και αυτοι την πολιτικη κατασταση θελαν να αλλαξουν με λαθος τροπο)
    Η συγκεκριμμένη μορφή ληστείας είναι πολιτική πράξη .............. θεορώντας πάντα ότι δεν γίνεται για ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ !!! Τονίζει με τον πιό δραματικό τρόπο ότι ΥΠΑΡΧΕΙ κόσμος που δεν τα βγάζει πέρα !!!
    Μην βγάζεις από το μυαλό σου τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς των 600 Ε !!!

Όσο για τους Ακατανόμαστους ............ ΔΕΝ είναι τρομακτικό στη χώρα μας μετά από 34 χρόνια να υπάρχουν ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ τους ;;; Αυτό και μόνο σαν γεγονός δεν αποδεικνύει την παταγώδη αποτυχία των "δημοκρατικών" πολιτικών μας ;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Μιας και δεν το ειδες το περιστατικο μην προτρεχεις...

δεν ηταν 20 σακουλες αλλα 20 καροτσια λαδια, κρεατα και τυρια....

Τι νομιζεις οτι συνέβη στους ανθρώπους που ειχαν βαρδια τοτε....

Θα επρεπε να ξερεις οτι ο "μεγαλος" ποτε δεν παθαινει ζημια....την μεταβιβάζει ΠΑΝΤΑ στον πιο μικρο, στον πιο αδύναμο....

Αρα πάλι οι μεροκαματιαριδες τα πληρωσαν απο την τσεπη τους...
    Και 40 καρότσια να ήταν ........... πιστεύεις ότι είναι μεγάλη ζημιά για τα οικονομικά μεγέθη της ΑΛΥΣΙΔΑΣ Σ.Μ. Σκλαβενίτη ;;;

Έκανε απολύσεις ;;; Αν ναι, γιατί δεν δημοσιοποιούν το θέμα οι απολυθέντες ;;;

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    το οτι υπαρχουν αρρωστακια (ετσι τα ονομαζω) που νοσταλγουν δολοφονους δεν το σχολιαζω το ιδιο ισχυει βεβαια ισχυει στους νοσταλγους της χουντας.οσων αφορα το πολιτευμα οι προγονοι μας (λεω εγω) δεν το ειχαν αναμεσα στα δημοκρατικα πολιτευματα

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στο σουπερ μαρκετ!
    από costas81 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 23:17
  2. Ζήτω οι πυροσβέστες των αιθέρων
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2006, 10:45
  3. Οι "Κουτακηδες" ,των κουτακηδων, τους κουτακηδες, Ω κουτακηδες!!!
    από gcrook στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 10:13
  4. Οι τύποι των γυναικών...
    από DirtyHarry στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 11:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας