Καποια στιγμη καταφεραμε να σηκωθουμε απο τον καναπέ!
Αποφασισαμε να παμε προς Συβοτα μιας και το στομαχι ειχε αρχισει να γουργουριζει!
Η αρχικη σκεψη για Πρεβεζα αποριφθηκε μιας και ηθελα να παω Συβοτα (ευκαιρια αφου ημασταν προς τα εκει) και επιπλεον, ειχε ο Νικος ενα φιλο που δουλευε εκει σε ενα Beach Bar - Restaurant! :wacko:
Όπερ και εγενετω!
:o![]()
Όλα αυτά, μαζι με 5 μπύρες και κατι παγωτά...
42 ευρω!![]()
Ειπατε κατι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα, το πώς καταφεραμε να σηκωθουμε απο τις καρεκλες μετα απο τετοιο τσιμπουσι, συν τις μπύρες, συν τη κουραση που ειχε αρχισει να φαινεται...ας μη το συζητησουμε!
Ειπαμε να παρουμε το δρομο της επιστροφης σιγα σιγα!
Ετσι κι αλλιως οι ρυθμοί μας ηταν χαλαροί οποτε, να φτασουμε κατα τις 18:30 σπίτι, να κοιμηθουμε κανα 2ωρακι, γιατι το βραδυ, μας περιμενουν κοντοσουβλιακαι μπυρόνια!!!!
![]()
![]()
Τα κοντοσούβλια! :o
Μόνο "κοντά" δεν ήταν τελικά! Και δεν εννοω την αποσταση που διανυσαμε για να παμε να τα φαμε...
1 χιλιομετρο απο το σπίτι και αφου μου εχει ζαλισει τα @@δια τοσο καιρό, με λαχταρα καθομαι στο τραπεζι ετοιμος να καταβροχθησω τα περιφημα κοντοσουβλια!
@@ΔΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!![]()
Εμεις: - "Εχουμε κοντοσούβλια ετσι?"
Αφεντικό: - "Όχι δυστυχως! Εχω κι αλλο ενα μαγαζι το οποιο μαλιστα βρισκεται διπλα απο το νεκροταφειο, και σημερα ειχα μια κηδεια να ετοιμασω! Δεν προλαβα λοιπον να βαλω κοντοσουβλια! Θα εχω ομως αυριο"!
Εγω: -"Εγω ρε μαστορα αυριο θα φυγω, στειλτα μου με p.m"!
Αφεντικό: -"Ε?"![]()
Εγω: -"Τίποτα, τίποτα! Φερε 30 καλαμάκια"!![]()
![]()
![]()
Η συνεχεια...
Κατεβηκαμε στο κεντρο της Αρτας! Σε μια μπυραρία!
Πραγματικα πολυ ομορφο μαγαζί! Δε περιμενα να εχει τετοια γενικοτερα η Αρτα!
Σχεδόν ό,τι μπυρα βαζει ο νους σου, μεγαλη ποικιλια σΕ λέω και από τιμές...τί να λέμε πάλι τα ίδια?
Εννοουνται βεβαια τα "μπινελίκια" που σε φωρτώνουν να φάς με κάθε σου παραγγελία!![]()
Έλα "γεία μας"!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Tεταρτη πρωί και μας εχει πλακώσει το πάπλωμα! :ZZZ:
Μ αρεσει που ελεγα θα φυγω νωρίς να μη φαω πολυ ζεστη!![]()
Τα γνωστα, καφεδακι με θεα, τα προβατα να βελαζουν, κι εγω να μη λεω να ξεκολησω! Μεχρι και καμμια χοντρη δικαιολογια εψαχνα μπας και δε παω για δουλεια!
ο Νικος θελησε να με συνοδευσει το χρυσό μουμεχρι Αμφιλοχία για ενα τελευταίο καφέ!
Ξεκιναμε λοιπον κατα τις 10:30!
Όμορφη διαδρομη σε πολλα σημεια και καλες στροφές! Το χαρηκα αρκετα μπορω να πω και παρότι φοραει τακουνια το GS, μια χαρά βρήκαν οι Sidi μου στην ασφαλτο 2-3 φορες! :wacko:![]()
Καφε λοιπον στο "Στέκι του Σταμούλη" με 2 ευρωκαι θεα τον Αμβρακικό!
Πού να σηκωθώ για αλλη μια φορά!![]()
![]()
Με τα πολλα, καβαλάω, φουλάρω το μοτόρεν και βούρ για το μπ00ρδελο που ζώ ΚΑΙ εγω μαζί με σας!![]()
Η ζεστη και η υγρασία σε πολύ υψηλά επίπεδα! Το στόμα να στεγνώνει σε δευτερόλεπτα, ο δρόμος αρκετή κίνηση, η γεφυρα Ρίου-Αντιρίου όλα τα λεφτά, τα διόδια Πατρων ακόμα να περιμενουν το ευρώ μου, η Εθνική ΚΩΛΟΣ με τις τεμπέλες που προηδοποιουν οτι στα επόμενα 2 χλμ γινονται ατυχηματα, ο μλκας στα διόδια της Κορινθου και ενω ψαχνω τα ψιλά να κορναρει κι εγω να τον γράφω στα ιδρωμενα μου @@δια και τελος, η γ@μημενη Θηβων που οδηγεί στο σπίτι μου να γλυστραει σαν πουτ@ν@!
Τεσπά, αρκει που το βιογραφικό μου εχει +1028 χλμ! :smilea:
Αυτα μεσες ακρες!
Εστω και για λίγο εζησα ενα απο τα ρεπό του Βαυαρού!
Χαλια περναει οπως καταλαβατε!![]()
Νικόλα, χαρηκα πολυ φίλε που τα είπαμε εστω και λίγο!
Προς στιγμην ενιωσα οτι δε μας "ηθελε" αλλα δεν του περασε όπως είδες!![]()
Παντα γεροί να ειμαστε να ζουμε τις μικρες-μεγαλες χαρες αυτής της ξεκ@λιαρας της ζωης που θέλει να μας κανει να σκυβουμε το κεφαλι! (ξερεις τι εννοω)![]()
Ευχαριστω τη μοτοσυκλέτα που μου έχει γνωρίσει αρκετούς και πολυ καλούς φίλους!
Στην υγειά μας Μαγκες, καλους δρομους!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Προς το παρόν το πάμε στις Βόλτες......![]()
Πλέον να γυρισει στα "Ταξιδιωτικά" παρακαλώ!
:smilea: