Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αντί τσόκαρα να της φορέσω τσουρέκια ;![]()
Ενδιαφέρουσα άποψη... σουρεαλιστική θα έλεγα...![]()
ξεκίνα να τρως τσυρέκια μετά φάε το τόσκαρο και μετά ξανά τσουρέκια. Για... να σου περάσει!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αντί τσόκαρα να της φορέσω τσουρέκια ;![]()
Ενδιαφέρουσα άποψη... σουρεαλιστική θα έλεγα...![]()
ξεκίνα να τρως τσυρέκια μετά φάε το τόσκαρο και μετά ξανά τσουρέκια. Για... να σου περάσει!!!![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Πολλές φορές οι άνθρωποι που εξωτερικεύουν εύκολα τον εαυτό τους και τα εσώψυχά τους είναι αναμενόμενο ότι θα πέσουν σε τέτοιες λούμπες κάποια στιγμή, είμαι βέβαιος ότι αυτοί που σε γνωρίζουν καλά δεν σου κρατάνε καμμιά κακία.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Τίποτα, απλά δεν έχω μάθει ακόμα να μην ανοίγω το στόμα μου εκεί που δεν πρέπει..
Διαπροσωπικές σχέσεις, δεν είναι το φόρτε μου...![]()
Ζητώ συγνώμη, ξέρουν σε ποιους απευθύνεται...
.-
![]()
![]()
για τις 15/07 έχουμε πρώτα το 1963 μια Μπριγκίτε Νίλσεν-1,86, καμάρι της ιπποκριτικής, αφού υποκρινόταν ακόμα και την ηθοποιό, αντί του τσουλάρα που ήταν ενώ σε πιο ακραία ίππση το 1940 επομένως Δευτέρα πέθανε και ο πιο αχαροτερότερος άνθρωπος που πέρασε ποτέ από τον πλανήτη
Robert Wadlow_2.72m που αν και γεννήθηκε μια σταλιά 55 εκατοστά, στα 6 του χρόνια έφτασε στο ίππσος μου κι ακόμα χειρότερα στα 14 του το ίππσος που είχε η Γκάμοβα στα 18 της, οπ’οτε μάλλον και για αυτόν το λόγο πέθανε πριν κλείσει τα 22 του χρόνια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=B40a-vFWpOU
![]()
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης