Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: ατυχημα...με transalp

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Re: Re: ατυχημα...με transalp

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Μήτσο, από τη στιγμή που κόρναρε μέχρι να φρενάρει και να στούκαρει στο αμάξι μπορει
    να πέρασαν 1-2 δευτερόλεπτα! άρα δεν προλαβαίνει να κάνει η μηχανλη κάποιο ελιγμό.

ακιβώς έτσι την έπαθα κ εγώ...

Απ'την στιγμη που αντιλιφθεις οτι κατι δεν παει καλα πριν κορναρεις αν κλεισεις το γκαζι και φρεναρεις , οι πιθανοτητες πτωσης-στουκας-τραυματισμου μειωνοντε στο ελαχιστο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    Eχθες μετα την δουλεια, πηγα στο τμημα για μαρτυρας....

ο αξιωματικος ασφαλειας με τον οποιο μιλησα, μου εδειξε το "συμβαν" στο χαρτι της καταθεσης, μαρτυρες υπηρχαν ηδη 2 άνθρωποι εκ των οποιων ο ενας ηταν και γιατρος ο οποιος βρισκοταν ακκριβως πισω απο το παληκαρι που στουκαρε, και σταματησε επιτοπου και για τις πρωτες βοηθειες.....

ο αλλος ηταν ενας περιπτερας......

εδωσα μονο μια συμπληρωματικη καταθεση....

η καρ****λα με το πουντο ηλικιας 45 ετών ειχε και φυτα στο αμαξι, τα οποια ειχε ψωνισει πριν απο λιγο απο τα φυτωρια στην ανοδο της οδου αγιας παρασκευης, και βιαζοταν να παει να τα φυτεψει στο σπιτακι της!!

τελικα αντι για τα φυτα ψυτεψε ενα παιδι 39 ετών απο' οτι εμαθα απο τον μπατσο!

ο μπατσος μου ειπε οτι τετοια περιστατικα γινονται συνεχεια στο σημειο, απο ασυνειδητους !!!

σε ερωτηση μου και τι κανει η αστυνομια για αυτο???

η απαντηση ηταν η εξης....

" ε και σεις με τα μηχανακια, τα θελει ο κωλος σας!!!"

Σκοτωθηκε δλδ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    δεν το γνωριζω.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
    Eχθες μετα την δουλεια, πηγα στο τμημα για μαρτυρας....

ο αξιωματικος ασφαλειας με τον οποιο μιλησα, μου εδειξε το "συμβαν" στο χαρτι της καταθεσης, μαρτυρες υπηρχαν ηδη 2 άνθρωποι εκ των οποιων ο ενας ηταν και γιατρος ο οποιος βρισκοταν ακκριβως πισω απο το παληκαρι που στουκαρε, και σταματησε επιτοπου και για τις πρωτες βοηθειες.....

ο αλλος ηταν ενας περιπτερας......

εδωσα μονο μια συμπληρωματικη καταθεση....

η καρ****λα με το πουντο ηλικιας 45 ετών ειχε και φυτα στο αμαξι, τα οποια ειχε ψωνισει πριν απο λιγο απο τα φυτωρια στην ανοδο της οδου αγιας παρασκευης, και βιαζοταν να παει να τα φυτεψει στο σπιτακι της!!

τελικα αντι για τα φυτα ψυτεψε ενα παιδι 39 ετών απο' οτι εμαθα απο τον μπατσο!

ο μπατσος μου ειπε οτι τετοια περιστατικα γινονται συνεχεια στο σημειο, απο ασυνειδητους !!!

Τον αστυνομικο τον ρωτησες τι κανει η μαμα του καλα ειναι???(του αστυνομικου)
    Αντε γιατι εκτος του οτι ολοι κρυβονται πισω απο τα γραφεια η παρκαρουν τα περιπολικα σε παχιες σκιες και τον παιζουν πουλανε και ειρωνια.....εχουμε καταντισει αχρηστος λαος....ΤΕΛΟΣ!
    Θα το στρωσω που θα παει..

σε λίγο θα βλέπω μπατσο στο δρόμο και θα ξερνάω .... αλλα καλά το λέγανε οι παλιοί....

το γουρούνι, και παπιγιόν να του φορέσεις, πάλι γουτς θα κάνει ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Η μονη αξιοπρεπη συμπεριφορα που εχω δει απο στρουμφακια ειναι ειτε απο ζηταδες ειτε απο μοτοσυκλετιστες.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Στον Ογκο Το avatar του/της deusXT
    ....................

[/B]
    μπραβο φίλε εκανες αυτο που έπρεπε να κανεις.
    Μια άλλη φορα που θα είσαι ευκαιρος μπορεις να ξαναπερασεις να του πεις του τυπου τι μλκς είναι?
    bandit 1250 λεμε

Και είναι τόσο κωλόδρομος αυτή η αγίας παρασκευής..

ΚΡΑΑΑΑΝΟΟΟΟΟΟΣ γμτ.. εξοπλισμός... δεν είναι δύσκολο..
    safety doesn't happen by accident

Να κανει αιτηση στην υπΕρεσια να καταργησουν τους Ζηταδες αν δεν του αρεσουν οι μηχανες....

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Όπως γενίκευσε για τους μοτοσυκλετιστές ο συγκεκριμένος ΜΠΑΤΣΟΣ έτσι γενικεύετε κι εσείς για όλους τους αστυνομικούς
    Προσωπικά, έχει τύχει να "πέσω" σε φιλικούς και συνεργάσιμους αστυνομικούς,χωρίς όμως να λέω ότι δεν υπάρχουν και αυτοί που ο Καιάδας θα ήταν η καλύτερη λύση για δ'αύτους.

Η γενίκευση του όμως δεν είχε και μια δόση αλήθειας?
    Εσείς δεν βλέπετε τί γίνεται εκεί έξω από μαλάκες χρήστες μοτοσυκλέτας ή μόνο εγώ τους βλέπω καθημερινά???
    Τους ηλίθιους ξεκράνωτους δηλαδή ΔΕΝ τους τρώει ο κώλος τους ??
    Με τόσους τρόμπες εκεί έξω που βλέπουν καθημερινά οι αστυνομικοί (και όχι μόνο αυτοί)
    μόνο άδικο δεν έχουν να κάνουν αυτή τη γενίκευση.

Φιλικά
    Ο Νιώθωεξωγήινοςτοκαλοκαίριπουκυκλοφορώεγώκιάλλοι10με εξοπλισμό
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Re: Re: Re: ατυχημα...με transalp

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Απ'την στιγμη που αντιλιφθεις οτι κατι δεν παει καλα πριν κορναρεις αν κλεισεις το γκαζι και φρεναρεις ,...
    κ άμα ρε Πάνο μου όλη αυτή η διαδικασία γίνει μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα τι γίνεται?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Re: Re: Re: ατυχημα...με transalp

κ άμα ρε Πάνο μου όλη αυτή η διαδικασία γίνει μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα τι γίνεται?

Εξάσκηση συνέχεια.... 2-3 δευτερόλεπτα είναι μια ολόκληρη ζωή.....

Σκέψου να είσαι στην ουρά κάποιου με πολυεστέρες στην πίστα (no braiking lights) και να το κοκκαλώσει....... (συμβαίνει συχνά δλδ)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

FFWD Το avatar του/της DimST
    Στο σώμα της αστυνομία όπως και σε όλα τα σώματα ασφαλείας υπάρχουν οι παλαιότεροι, με τα παλιά μυαλά στη πλειοψηφία τους παλιοί αστυφύλακες με μέτρια μόρφωση στη πλειοψηφία τους και οι νεότεροι, με σαφέστατα περισσότερα προσόντα.

Ευτυχώς για 'μένα όσες φορές έχω "μπλέξει" με αστυνομία είναι με ζητάδες και όλες τις φορές φέρονται σαν άνθρωποι που ξέρουν τη θέση τους κρίνουν αυτό που βλέπουν και πράττουν ανάλογα. (Σαφέστατα και υπάρχουν εξαιρέσεις οι οποίες ευτυχώς δεν έχουν πέσει μπροστά μου)

Είναι καθαρά θέμα νοημοσύνης και αντίληψης ... και ο άνθρωπος που σου έδωσε αυτή την απάντηση είναι σαφές οτι του λείπουν και τα δύο.... Ας ελπίσουμε πως στο μέλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα για την Ε.Α αν και δύσκολα τα πράγματα....

Όσο για το παιδί, ελπίζω να είναι καλά.

Προσοχή στους δρόμους.

Re: Re: Re: Re: Re: ατυχημα...με transalp

Σκεψου και πραξε οταν δεις μουρη οχηματος να προβαλει απο στενο ή stop να κλεισεις το γκαζι και μαζι φρενο να δεις ποσο μεγαλο χρονικο διαστημα ειναι τα 2-3 δευτερολεπτα σε αντιθεση με το να κρατησεις εστω και σταθερο γκαζι, το παν ειναι να περιμενουμε τα παντα απ'το πουθενα.

Ενας μαλακας IXs πριν λιγο μου πατησε το ποδι.:hypnotize Με το μαμημενο το arai δεν μπορουσα να το κατεβασω λιγο για να τον φτυσω.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ατύχημα με μοτό ....
    από THEOD στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 06:57
  2. ΕΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΛΕΩΦ.ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΠΕΖΟ!!!!
    από Pokermon στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2005, 21:53
  3. προς οσους εχουν παθει ατυχημα με μηχανη
    από Rezeguet στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 11:21
  4. ατυχημα με τρανσαλπ
    από kle250 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 07:46
  5. Πρόβλημα με Transalp