Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Χιονισμενο Δελεαρ ?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    ..................
    Ναι αλλά θα διαβάσατε αγαπητέ , ότι πριν κάποιες μέρες συνέβη το τραγικό
    γεγονός της internet παρακίνησης σε αυτοκτονία εφήβου…

Δεν ηταν παρακινηση. Ηταν βοηθεια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    Και αν από τα λεγόμενα σας παρασύρετε άλλους που διακατέχονται από την
    πνευματικότητα που αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο , ποια θα είναι
    η θέση σας ?
    Οι τύψεις σας?
    ..................

Δεν με κουρτιζεις!
    Το θεμα ηδη απαντηθηκε.
    Ας διαβαζες και το απο κατω ποστ ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

isws ta posts sas na einai xioumoristika, kai mesa sto kalampouri.

ana pasa stigmh mporei omws kapoios pou ta diabazei kai den einai ekeinh th stigmh toso eydiathetos na ta parejhghsei.

gi'ayto kai lewnida thelw na martyrhsw, pws se prosfath bolta pou ekana me ta paidia kaneis den pareseire kanenan oute se megales taxythtes, epikyndinh odhghsh, oute se tsougkrismata pou jepernousan ta kanonika oria.

isa isa egw san neoteros ths pareas enoiwsa apo 3 eidika symforoumites poly prostateymenos (kata bash apo emena ton idio).

molis phga na kanw thn atajia, ena blema xreiasthke gia na aytomountzwthw kai na prosgeiwthei pali to myalo mesa sto kranio, noiwthwntas ontws o mikroteros kai amyalos ths pareas.

de thelw na milhsw me wraia logia gia kanenan, oute na epefymhsw kanenan. einai an oxi filoi mou h parea mou, to ti lambanw apo ton kathena to kratw gia mena.

skopos mou einai na mh parejhghthei kanenas edw mesa , poso mallon to hthos twn paidiwn. apo kapoion pou de tous exei dei kan apo konta (apo ton ekastwte anagnwsth).

epishs gnwmh mou einai, pws gia paradeigma se kathe bolta se kanenan de mporeis na epibaleis na mh trejei, na mh paijei. arkei na mh kindyneyei kaneis allos apo ayton . den eimaste khdemwnes kanenos.

to idio isxyei kai sto trapezi. kaneis de mporei na apagoreysei se kapoion na katanalwsei alkool.otan bebaia blepeis ta xaxanhta yperbolika, kroyeis kwdwna , kai arxizei h antistrofh metrhsh tou jenerwmatos.

opws se mia ekdromh o pio empeiros odhgos h anoigei-diabazei to dromo , h kathetai pisw skoupa gia na mporei ana pasa stigmh na piasei tous mprosta, etsi kai me to alkohol, o pio synithismenos sto alkohol( me ta eyrytera oria) prepei afypshlou na ektima mexri pou einai ta oria tou kathenos.

apo ekei kai epeita egkeitai ston kathena mas , an gnwrizoume ta oria mas sthn odhghsh kai thn anoxh mas sto alkool.

ireneepi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    [FONT=courier new]

Μην από την μία αμπελοφιλοσοφούμε και από την άλλη κάνουμε τα ίδια....

[/FONT]

Το ρητο....

---->Οσοι δεν σκεφτονται συσκεπτονται...

το ξερουμε...????

Πολυ καλο....

(hellooooooooo.........αστειευομαι βεβαια.....)

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    isws ta posts sas na einai xioumoristika, kai mesa sto kalampouri.

apo ekei kai epeita egkeitai ston kathena mas , an gnwrizoume ta oria mas sthn odhghsh kai thn anoxh mas sto alkool.

EN MERI EXIS DIKIO FILE STAVRO KE SEVOME TIN APOPSI SOU
    ALA EDO EXOUMA FTASI STO SIMIO NA INE TAFTOSIMO TO PIOMA ME TON MOTOSIKLETISTI
    GIATI MERIKI TO KANOUN NOOTROPIA

KE PIOS SOU LEEI OTI DEN KSEPERNIOUNTE TA ORIA TO OTI DEN EXI SIMVI KATI ASXIMO AKOMA?

KE AMA SIMVI TI 8A KANIS
    OLOI TI 8A KANOUME?
    AS POUME OTI KAPIOS APO AFTOUS POU ISXIRIZONTE OTI TO ELENXOUN LEI VLAKIES KE TO PEZI DINATOS KE OREOS
    KE PA8ENI TO MIREO META ESI POU KA8OSOUN MAZI TOU OLO AFTO TON KERO TI KANIS?

TO KALITERO PRAGMA STIN ZOI INE I PROLIPSI FILE

KE TA POTA INE PSIXOTROPIKA DILADI ME ENA POTIRAKI MPORIS NA MPIS GKOL
    ENO EX8ES KATEVASES ENA MPOUKALI KE DEN EPA8ES TIPOTA
    GIA AFTO KE DEN LEEI TIPOTA TO IPIA ENA POTIRAKI I DIO

KE AMA ARXISOUN TA GELAKIA OPOS IPE KAPIOS TOTE EXIS GINI KOLOSFIRIDA KE INE ARGA

KE EGO DEN MPORO NA PO INE 8EMA TOU KA8E ENA
    GIATI MERIKI APO AFTOUS TOUS KA8E ENA EXOUN GINI MIKRO I MEGALO KOMATI TOU EAFTOU SOU

KE EGO IPAME IME EGOISTIS DEN 8ELO NA XANO TIPOTA DIKO MOU

TA IPOLIPA DEN MOU LENE TIPOTA

NA PAME ENA DIOIMERO KAPOU NA KATSOUME NA GINOUME STOUPETSI APO TO POTO
    ALA MERIKI POU PINOUN ENA KAFASI MPIRES KE META ODIGANE KE KSEROUN PIOI INE AFI
    AFO INE EGKLIMATIKO KE EXOUN KE PEDIA...

TI ALO NA PIS?.....
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    οσον αφορα τη χρηση αλκοολ ....αυτο που λενε ολοι οι επιστημονες και δεν νομιζω να εχουν και αδικο ειναι οτι μειωνει συμαντικα τα αντανακλαστικα μασ.......οποτε το θεμα για μενα δεν ειναι το αν ελεγχεις το ποσο πινεις μεχρι να την ακουσεις η οχι ........υπαρχουν ανθρωποι που πινουν και μετα πανε σαν τρελοι και αλλοι που οταν πινουν πανε σαν κοτες ..και στις 2 περιπτωσεις τα αντανακλαστικα τους ειναι μειωμενα ...με οτι συνεπειες μπορει να εχει αυτο.........................απο κει και περα καθε τι που γινετε καθημερηνα γινετε συνηθεια με αποτελεσμα την φιλικοτερη σχεση του χρηστη με τον κυνδινο....για παραδειγμα ξερετε ποσα θανατηφορα εχει καθε χρονο η δεη απο εργατες οι οποιοι λογο εξηκιωσεις με τον κινδυνο ηλεκτροπληξιας δεν περνουν ολα τα μετρα ασφαλειασ που πρεπει .....ειναι πολλα δυστηχως......το ιδιο συμβαινει και με μασ ...ο καθενας βεβαια ξερει καλυτερα τον εαυτο του και σαν ενηλικος περνει τις αποφασεις του ομως αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και παντα σωστες....οσο εμπιστοσυνη και να εχει στον εαυτο του
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

EΓΏ ΝΑ ΠΩ

ΜΟΝΟ ΠΩΣ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΠΙΩΜΕΝΟΣ..ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑ..ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΠΙΤΙ!
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΠΩΣ ΔΕ ΜΕΘΑΩ ΠΟΤΕ..
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ..
    ΠΩΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΠΙ..ΕΙΧΑ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ..ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..
    ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ!

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ..ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ..ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ..ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ...

ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ..
    ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ..ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ME ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΟΥ ..

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΜΕΘΥΣΙ ..ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΙΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ....ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..ΑΚΙΝΗΤΟΣ ..ΑΥΠΝΟΣ ΛΟΓΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ ..ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ..ΝΑ ΑΓΩΝΙΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΥΤΙ..ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΡΑ!

ΤΕΛΙΚΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ?? ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΣΟΥΖΑ. ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΚΑΠΑΚΙ??..ΕΠΕΣΑ?? ΜΕ ΡΙΞΑΝΕ?? ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ??

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑ..ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!

ΤΕΣΠΑ..ΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ??ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ...ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ!!!!!!!

ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ..ΑΝ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ..ΣΩΠΑ ΜΩΡΕ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ??
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ...ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΝΟΩ!

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Λυπάμαι πολύ όταν ακούω τέτοιες ιστορίες και θα ήθελα να πω μόνο να μην ξανασυμβεί μα τα ευχετήρια δεν φέρνουν την λύση,

Μακάρι να είμαστε γενικότερα στην ζωή μας αρκετά υπεύθυνοι ώστε να μην καταστρέφουμε το πολύτιμο δώρο που έχουμε δηλ την ζωή, μας για κάποια ανωριμότητα. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Έχει να κάνει και με μια γενικότερη θεώρηση των πραγμάτων για το αίσθημα κίνδυνου και κατά πόσο την ψάχνει κανείς. Κατά πόσο αναζητά να νιώσει την αδρεναλίνη του να εκτινάζεται στα ύψη.
    Από την μια μεριά ανωριμότητα λοιπόν στο να εκθέτουμε τους εαυτούς μας σε κινδύνους αφαιρώντας τους την ικανότητα αντίδρασης λόγω μείωσης των αντανακλαστικών , γνωστή κατάσταση υπό την επήρεια αλκοόλ, και από την άλλη η διεκδίκηση του δικαιώματος να ξεπερνάμε τα όρια μας.
    Και τελικά ποιος φταίει? Η ηλικία το πνευματικό επίπεδο ? η επιπολαιότητα? Η αδυναμία του να παρασύρεται κάποιος, και να μην έχει μέσα του τα φράγματα εκείνα να αντισταθεί σε παρορμήσεις?
    Απαντώντας το μόνο που μπορώ να πω είναι τον όποιος έχει γνωρίσει τον εαυτό του δεν έχει ανάγκη να τον φέρει στα άκρα.
    Αρχικά ψάχνει να μαζέψει εμπειρίες να γνωρίσει την ζωή, κατόπιν φτάνει στο σημείο να αρχίζει να αξιολογεί και να απορρίπτει να ξεδιαλέγει από τα πολλά και να πετάει εκείνα που δεν του κάνουν.

Οποίος έχει περάσει από το φυσιολογικό στάδιο της επιφάνειας ( κάποτε όλοι περνάμε ...) και κατάφερε να φτάσει λόγω συνθηκών στο ψάξιμο, του τι θέλει από τον εαυτό του και τους γύρω του , ποια η θέση που θα ήθελε να έχει στην κοινωνία και πώς να τον αντιμετωπίζουν οι άλλοι, τότε έχει φτιάξει μέσα του ένα γερό ανάχωμα για να σέβεται την ύπαρξη του και να αντιτίθεται στο να την σπαταλήσει έτσι.... για πλάκα.

Δύσκολη η διαδρομή της αναζήτησης που περνάει ο καθένας μας ...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04