hands free?? πρέπει να χωράει μπροστά από τα ψυγεία...
You BETA believe...
Όχι ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Με κροκοδειλάκια στους πόλους (αφαιρούμενη) κάτω από την σέλλα
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
..σωστά , δε θα μαζεύει και λάσπες αλλά για να βγάλεις το κινητό θα πρέπει να βγάζεις τη σέλλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Όχι ρε...
Με κροκοδειλάκια στους πόλους (αφαιρούμενη) κάτω από την σέλλα![]()
Λες απ' του χρόνου που θα'ναι (λέω τώρα) ψεκαστά να υπάρχει πρόβλημα παρεμβολών? :wacko:
You BETA believe...
Στα '03 βγαίνει εύκολα (χωρίς τα πλαϊνά..)Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
..σωστά , δε θα μαζεύει και λάσπες αλλά για να βγάλεις το κινητό θα πρέπει να βγάζεις τη σέλλα.![]()
Σε 4Τ Gas-Gas που το δοκίμασα, του γάμησε την μάνα (και τον πατέρα...)Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Λες απ' του χρόνου που θα'ναι (λέω τώρα) ψεκαστά να υπάρχει πρόβλημα παρεμβολών? :wacko:![]()
Μπαταρίες, μίζες, φορτιστές,
http://www.4atvtires.com/atvTires/sh...gory.php?id=23
Μόλις βρώ τρέιλερ ,θα βάλω και ένα ψυγείο στο vit, θα φορτώνουμε τα μοτόρια στο τρέιλερ και τα παγάκια στο ψυγείο και θα ρίχνουμε κάτι πολύ πρώτες enduroβολτες.(εννοείται οτι τα μοτο θα μένουν στο τρέιλερ).
Το βεντιλατερακι μου σε πειραξε μετα....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Σκάσε γιατί έχω lighter socket για το κινητό ....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
I'm sucking my egg ...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Το βεντιλατερακι μου σε πειραξε μετα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Έχει δύναμη το μοτόρι σου να ανέβει το τρέιλερ ή θα σπρώχνουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Μπαταρίες, μίζες, φορτιστές,
http://www.4atvtires.com/atvTires/sh...gory.php?id=23
Μόλις βρώ τρέιλερ ,θα βάλω και ένα ψυγείο στο vit, θα φορτώνουμε τα μοτόρια στο τρέιλερ και τα παγάκια στο ψυγείο και θα ρίχνουμε κάτι πολύ πρώτες enduroβολτες.(εννοείται οτι τα μοτο θα μένουν στο τρέιλερ).
(έτσι κι αλλιώς θα σπρώχνουμε το βιταμζούκι του...)![]()
You BETA believe...
![]()
![]()
![]()
ΡΕ σεις...
Συζήτηση 2 χρόνων πριν, να την φάει η μαρμάγκα..???![]()
(κρίμας ντεν είναι, για..??)![]()
Kαλά Οκ, εγώ απλώς -για άλλη μια φορά- προειδοποίησα.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
ΡΕ σεις...
Συζήτηση 2 χρόνων πριν, να την φάει η μαρμάγκα..???![]()
(κρίμας ντεν είναι, για..??)![]()
![]()
You BETA believe...
Βρε παιδακια αφου ξεθαφτηκε που ξεθαφτηκε το θρεντ να ρωτηξω και γω κατιτις![]()
Σημερα μετα απο 2 βδομαδες ακινησιας ξεκινησα και γω να παω βολτιτσα με την μηχανη μου,μεχρι εδω ολα καλα!Την κατεβαζω απο τα σταντ που εχω με τα ροδακια,την βγαζω εξω (την μηχανη) και μπαιν σπιτι λογω ψ@λοκρυου
!
Βαζω δερματινο..CHECK,
Το Κρανακι μου..CHECK,
Τα γαντια μου..CHECK,
Και βγαινω να την παρω μπροσταααα!!
@@@ΡΧΙΔΙ@@![]()
![]()
Ανοιγω τον διακοπτη,φωτα,λαμπακια ολα ΟΚ!!Κανει το τσεκ η μηχανη κανονικα(πολυ μΕ αρεσει το στροφομετρο που χτυπαει 18αρες)και παταω την μιζαααα!!Κια επανερχομαι στο προαναφερθεν...@@ΡΧΙΔΙ@@
μιζαρισε,αλλα πολυ αργα προφανως λογω των ημερων ακινησιας και δεν πηρα μπροστα με την μια,οποτε στην δευτερη αρχισε να τα παιζει τελειως και σταματησα!Βγαζω κρανος,γαντια και μπουφαν και την εσπρωξα με κλειστο διακοπτη λιγο πιοπ πανω σε μια ανηφοριτσα,την γυρισα,ανεβηκα πανω και εσπρωξα μεχρι να πιασει ικανοποιητικη ταχυτητα,μολις τα καταφερνω ανοιγω διακοπτη,βαζω 2α και πηρε μπροστα με την μια!
Και η ερωτηση τωρα!Πριν 2 εβδομαδες ειχε παλι πεσει η μπαταρια αλλα πηρε μπροστα και την πηγα βολτα για κανενα 20λεπτο.Ηταν αρκετα για να φορτισει καπως η μπαταρια?Σημερα πηγα μεχρι την παλια καντινα και στο ριμπας με ενα φιλαρακι σκοπιμως για να φορτισει,λετε να καταφερα τιποτα η παμε για αλλη μπαταρια συντομα??![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αν θέλει κανα δεκάωρο στο φορτιστή η μπαταρία ,εφόσον είναι σε καλή κατάσταση, λες να γέμισε σε μια βολτούλα?
Πάντως νομίζω οτι αν δεν βγαίνει συχνά βόλτα το μηχανάκι έχει πρόβλημα η μπαταρία.
Επείσης αν βγαίνει πολύ νύχτα με όλα τα φώτα και στην κίνηση πάλι έχει πρόβλημα.
Και το μέγεθος και η ποιότητα των μπαταριών στις μοτό πλέον είναι για κλάματα.
Και ο φορτιστής είναι μια λύση αλλά πόσους κύκλους φόρτισης-πλήρους αποφόρτισης νομίζεις μπορεί να βγάλει μια μπαταρία πρίν παραδόσει πνεύμα?
Νομίζω οτι όσον αφορά την μπαταρία η λύση είναι να χρησιμοποιείται το μηχανάκι κάθε μέρα.
Δυστηχως την μηχανη την εχω μονο για την καβλα μου και οποτε μπορω λογω φορτου εργασιας και εξοδου μετα τις 'γυναικας' που δεν πολυγουσταρει μηχανες,την βγαζω βολτα καθε 2 η τρεις εβδομαδες ισα ισα για να μην μεινει απο μπαταρια.Το ξερω μ@λ@και να την πληρωνω ακομα και να μην την χαιρομαι αλλα τι να κανω?Δεν θελω να την πουλησω,οποτε την καβαλαω τρελενομαι!!!![]()
![]()
![]()
Τα φωτα τις ειναι αναμμενα ουτως η αλλως μερα νυχτα δεν εχει διακοπτη παρα μονο μεσαια-μεγαλη σκαλα!
Υσ. Το καλοκαιρι την κυκλοφορω καθε σαββατοκυριακο και ενδιαμεσα στην εβδομαδα σε βολτες με φιλαρακια και δεν εχει κανενα προβλημα με την μπαταρια της,το χειμωνα ειναι το προβλημα!!Απλα θελω να μαθω αν θα παεθει κατι η μηχανη αν την σπρωχνω οποτε μενει απο μπαταρια!!Οπως ειπα και πιο πανω η μηχανη παιρνει μπροστα με το αφησω συμπεκτη και χωρις γκαζι αμεσως,ΤΣΑΚΜΑΚΙ!!![]()
Keep spamming!!!:a13:
Εγω αλλαξα προσφατα την μπαταρια μου πριν μια εβδομαδα και μου κανει μια απο τα ιδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Δυστηχως την μηχανη την εχω μονο για την καβλα μου και οποτε μπορω λογω φορτου εργασιας και εξοδου μετα τις 'γυναικας' που δεν πολυγουσταρει μηχανες,την βγαζω βολτα καθε 2 η τρεις εβδομαδες ισα ισα για να μην μεινει απο μπαταρια.Το ξερω μ@λ@και να την πληρωνω ακομα και να μην την χαιρομαι αλλα τι να κανω?Δεν θελω να την πουλησω,οποτε την καβαλαω τρελενομαι!!!![]()
![]()
![]()
Τα φωτα τις ειναι αναμμενα ουτως η αλλως μερα νυχτα δεν εχει διακοπτη παρα μονο μεσαια-μεγαλη σκαλα!
Υσ. Το καλοκαιρι την κυκλοφορω καθε σαββατοκυριακο και ενδιαμεσα στην εβδομαδα σε βολτες με φιλαρακια και δεν εχει κανενα προβλημα με την μπαταρια της,το χειμωνα ειναι το προβλημα!!Απλα θελω να μαθω αν θα παεθει κατι η μηχανη αν την σπρωχνω οποτε μενει απο μπαταρια!!Οπως ειπα και πιο πανω η μηχανη παιρνει μπροστα με το αφησω συμπεκτη και χωρις γκαζι αμεσως,ΤΣΑΚΜΑΚΙ!!![]()
Που σημαινει οτι η μπαταρια σιγουρα δεν φταιει.
Οταν χρησιμοποιω μιζα κανει τον ηχο οτι κατι γυρναει αλλα χωρις να παρει μπρος.
Αν πατησω καμια 3-5 φορες την μιζα τοτε περνει και ας το χρησιμοποιω καθημερινα το μηχανακι και ας εχει πληρη ρευμα η μπαταρια.
Αν αντι πατησω την μιζα τραβηξω μια μανιβελια περνει με την πρωτη αντε στην εσχατη περπτωση με την δευτερη αν εχει πολλη κρυο.
Παραξενο.
και γω τα ιδια ........μανιβελα ολα τα λεφτα φιλε ,σωθηκαΑρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Αν αντι πατησω την μιζα τραβηξω μια μανιβελια περνει με την πρωτη αντε στην εσχατη περπτωση με την δευτερη αν εχει πολλη κρυο.
Παραξενο.