Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 112

Θέμα: ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΝΕΟΥ Transalp

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
    Kai gia na apofygw tyxon parejhghseis,den exw tpt oute me ta stromatex oute me kanena allo ditroxo.Epishs exw mathei na sebomai tous pantes kai ta panta sto metro tou dynatou.
    O kathenas exei ayto pou tou ajizei kai sthn telikh ayto pou mporei na agorasei kai kanenas maimou''vestromas'' den exei to dikaioma na xlevazei kai na koroideyei.

O motosykletismos file mou vestroma, emperiexei metajy allwn kai tis ajies ths allhlegyhs kai tou altrouismou ennoies pou esy kata 99% oute kan gnwrizeis(afhnw ki ena 1% mhpws otan grafeis ayta pou grafeis eisai sourwmenos) .An se kapoio shmeio ths ethnikhs deis kapoion me TA na zhtaei bohtheia,paw stoixhma oti tha prospernouses gelwntas.Einai aparadekto apo merous sou na deixneis tetoia empatheia-kai to exeis kanei pollakis edw mesa.To na les oti exoun balei skopo orismenoi na proothisoun to TA apla se ekthetei

Entelws filika kai sorry gia to entono tou yfous alla to ajizeis (den exw TA pantws na jereis)
    Φίλε μου, εντελώς φιλικά και εγώ, είσαι ο μόνος σε αυτό το thread που δεν μπορεί να είναι φιλικός με τους άλλους και γίνεται αγενής με τον Βεστρωμά. Είσαι ο μόνος που αντί να κάνεις χαβαλέ με τα τριμπούρδελα που καβαλάμε, τα παίρνεις όλα της μετροιτής, λες και δεν έχουμε κάνει όλοι χαβαλέ ή έχουμε πειράξει τον διπλανό μας για την μηχανή του, λες και δεν έχουμε πειράξει όλοι ένα εκατομμύριο φορές τον Vestroma. Δεν είδα ποτέ να θίγεται λες και το φτιάχνει με τα χεράκια του στην Ιαπωνία και να απαντάει έτσι. Επίσης δεν είδα άλλον να βγάζει συμπεράσματα για το ποιόν του καθενός, για το αν σταμάταγε και αν δεν θα σταμάταγε, που από το ελάχιστο που γνωρίζω, από το πληκτρολόγιο τον βεστρομά εκνευρίστηκα και μόνο που το διάβασα, και είσαι τέλος και ο μόνος που κρίνεις τι αξίζει και τι δεν αξίζει στον καθένα μας εδώ μέσα.

ΥΓ γράφε αν το υποστηρίζει το pc σου με ελληνικά γιατί είναι δύσκολο να διαβάζουμε greeklish εκτός του ότι είναι και λίγο αποκρουστικό.

Φιλικά πάντα..

re boy...janalew DEN exw TA.
    Ena scooteraki exw twra,kai den kanw kanena promotion.Apla tetoies symperifores (kai eimai sygekrimenos) eirwnikes kai me ypermetrh dosh xlevasmou mas thigoun olous edw mesa.Opoios thelei na epibebaiwnetai as to rijei stis gomenes.
    Εμενα δε με θίγει...

Ειδικά όταν - για το τρανσαλπ μιλώντας - έχει δίκιο.

Το έβγαλε η χονδα σε μια τιμή "γειά σας", είδε τα νουμερα και άρχισε να το ρίχνει

Και, για να χρυσώσει το χαπι στα "κορόιδα" που το πήραν τσιμπημένο, δίνει κι ενα ρολόι...

Ακου ρολόι...

Το μηχανάκι αυτό (όπως και πολλά άλλα) δεν αξίζει τα λεφτά που δίνεις vs αυτά που προσφέρει στον παρόντα ανταγωνισμό

Εαν έκανε 6500 θα έλεγα οτι αν μη τι άλλο ειναι value for money που λενε στο χωριό μου. Τώρα δεν είναι

Το βεστρωμ μπορεί να έχει 1000 στραβά αλλα ΕΙΝΑΙ value for money, ξεκάθαρα

Απλά πράγματα, ξεκολήστε απο τις μάρκες και το μαρκετινγκ

......

Ακου ρολόι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μανιβελάτο μέλος
    re boy...janalew DEN exw TA.
    Ena scooteraki exw twra,kai den kanw kanena promotion.Apla tetoies symperifores (kai eimai sygekrimenos) eirwnikes kai me ypermetrh dosh xlevasmou mas thigoun olous edw mesa.Opoios thelei na epibebaiwnetai as to rijei stis gomenes.
    Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και γίνε λίγο πιο ευγενικός σε παρακαλώ. Δεν γνωρίζεις προσωπικά ούτε τον Captain, ούτε τον Vestroma(tex), ούτε εμένα, και μπορεί αν πεις το μπουρδελάκι το 125 μου παρτάλι να μην με πειράξει, αλλά τα ρε boy και οι χαρακτηρισμοί με πειράζουν. Και εγώ σταματάω εδώ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και γίνε λίγο πιο ευγενικός σε παρακαλώ. Δεν γνωρίζεις προσωπικά ούτε τον Captain, ούτε τον Vestroma(tex), ούτε εμένα, και μπορεί αν πεις το μπουρδελάκι το 125 μου παρτάλι να μην με πειράξει, αλλά τα ρε boy και οι χαρακτηρισμοί με πειράζουν. Και εγώ σταματάω εδώ.
    SE PEIRAJE TO ''re boy''????????????????

Μανιβελάτο μέλος
    SE PEIRAJE TO ''re boy''????????????????
    εκεί κόλλησες? με πείραξε το re boy γιατί είμαι ήδη άσχημα προδιαθετιμένος πλέον για κάθε ποστ σου λόγω των προηγούμενων.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    εκεί κόλλησες? με πείραξε το re boy γιατί είμαι ήδη άσχημα προδιαθετιμένος πλέον για κάθε ποστ σου λόγω των προηγούμενων.
    Να σου πω...φιλοι??????? (ανοιχτη προσκληση στον Βεστρομα επίσης)

Εγω δεν στραβωσα ιδιαιτερα, γιατι μου αρεσουν οι κοντρες και οι αντιπαραθεσεις.
    Απο την αλλη χαρηκα που τα παιδια εδω μεσα, με εχουν παρει πρεφα και δεν με παιρνουν πολυ σοβαρα οταν υπερβαλω καμια φορα και θαβω κανα μηχανακι.
    Ο φιλος ελ μοχιτο στραβωσε λιγο παρα πανω και ενοχληθηκαμε ολοι, αλλα εφοσον εχει την καλη διαθεση και κερναη μπυρες, ολα καλα και περασμενα ξεχασμενα οσον αφορα την παρτι μου.
    Παντως να το πω για αλλη μια φορα, πως ολα αυτα που λεμε εδω μεσα, χαριν χαβαλε, δεν αξιζει τον κοπο, να το παιρνουμε προσωπικα και να τσαντιζομαστε. Μια παρεα ημαστε και καμια φορα υπερβαλουμε λιγο, με τον εναν η τον αλλον τροπο.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    +polla

αλλα βεστρομα θα σε πληγωσω,το ΤΑ το καινουριο(και το παλιο) μου φαινεται πολυ πιο ωραιο απο το βεστρομ
    δεν μπορω δεν μπορω τι ακουνε παλι τ αυτια μου και τι βλεπουν τα ματια μου σημερα,,ακου πιο ωραιο το τρανςλαπ απ το στρωμα ελεοοοοοος

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Εγω δεν στραβωσα ιδιαιτερα, γιατι μου αρεσουν οι κοντρες και οι αντιπαραθεσεις.
    Απο την αλλη χαρηκα που τα παιδια εδω μεσα, με εχουν παρει πρεφα και δεν με παιρνουν πολυ σοβαρα οταν υπερβαλω καμια φορα και θαβω κανα μηχανακι.
    Ο φιλος ελ μοχιτο στραβωσε λιγο παρα πανω και ενοχληθηκαμε ολοι, αλλα εφοσον εχει την καλη διαθεση και κερναη μπυρες, ολα καλα και περασμενα ξεχασμενα οσον αφορα την παρτι μου.
    Παντως να το πω για αλλη μια φορα, πως ολα αυτα που λεμε εδω μεσα, χαριν χαβαλε, δεν αξιζει τον κοπο, να το παιρνουμε προσωπικα και να τσαντιζομαστε. Μια παρεα ημαστε και καμια φορα υπερβαλουμε λιγο, με τον εναν η τον αλλον τροπο.
    Μπύρες.. κατεβείτε κάτω να πιούμε ποτό για άντρες.. :rotflmao: Λοιπόν άσχετο αλλά επειδή τώρα το θυμήθηκα άκου Vestroma.. θυμάσαι αυτό που έλεγε ο λιακόπουλος μια μέρα για ένα στυλό το οποίο ανέπτυξε η nasa κόστισε κάτι μύρια σε κόστος εξέλιξης και ανάπτυξης, ενώ οι Ρώσοι πολύ απλά χρησιμοποίησαν μολύβι?? Ναι εγώ αυτό το στυλό το έχω, μου το είχε αγοράσει έναντι αδράς τιμής η θεία μου από την Γαλλία όταν ήμουν μικρός.. Fischer νομίζω είναι η μάρκα.. ψάχνω απεγνωσμένα να βρω στο Ελλάντα αλλά τπτ. Μήπως έχει πάρει τπτ το μάτι σου??

Μάλλον αυτή τη φορά το spam πέρασε τα όρια.. :rotflmao:

Το στυλο που ψαχνεις, δεν γραφει στη γη γιατι εδω εχουμε βαρυτητα. Εκτος αν πας στο διαστημα να γραψεις:rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος
    Το στυλο που ψαχνεις, δεν γραφει στη γη γιατι εδω εχουμε βαρυτητα. Εκτος αν πας στο διαστημα να γραψεις:rotflmao:
    όχι ρε, κανονικά γράφει.. καλά μιλάμε πανέμορφο στυλό.. έχει και ένα επίχρυσο διαστημικό λεωφορείο σαν λεπτομέρεια πάνω..

να το το βρήκα

http://www.spacepen.com/Public/Produ...tPen/index.cfm

Ρε εσυ μιλας σοβαρα, κ εγω ο μ@λ@κας κανω πλακα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν ηξερα οτι υπαρχει πραγματικα τετοιο πραγμα. Αρα τα Νεφελιμ, ειναι προ των πυλων.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Να το σταματησουμε εδω ομως το σπαμαρισμα, γιατι θα πουν πως ημαστε εγκαθετοι του Σφακιανακη. Ασε που δεν θα μαθει και ο κοσμος πως να παρει δωρο το ρολοι, απο τη χοντα για το τρανσαλπ.:rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος
    Ασε που δεν θα μαθει και ο κοσμος πως να παρει δωρο το ρολοι, απο τη χοντα για το τρανσαλπ.:rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    δεν μπορω δεν μπορω τι ακουνε παλι τ αυτια μου και τι βλεπουν τα ματια μου σημερα,,ακου πιο ωραιο το τρανςλαπ απ το στρωμα ελεοοοοοος

Εμενα μ'αρεσει πιο πολυ η σχεδιαση του, τι να κανουμε δηλαδη?

Παλαιό μέλος
    παιδες το βρηκαα επειδη μου αρεσει το ρολοι,,θα παρω την μηχανη για να αποκτησω το ρολοι,μετα θα πουλησω την μηχανη για να μου μεινει το ρολοι :hypnotize :rotflmao:

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΦΟΡΤΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ (ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ Ss)
    από devil's animal στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2013, 09:48
  2. ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ Arai
    από Trans στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2008, 15:42
  3. Ερωτηση για ζελατινα Kappa - Transalp
    από sunnymtx στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2006, 23:06
  4. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  5. Ερωτήσεις για ιδιοκτήτες MONO Transalp 600!
    από transalper600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2004, 20:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF