Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 129

Θέμα: λαθος εκφραση

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ilia
    Έλα να σου πω μερικές φορές χρειάζεται στη ζωή μας να θέλουμε να δεχτούμε την γνώμη των άλλων για τον εαυτό μας

Το θέμα είναι ότι πρέπει να είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε την γνώμη του άλλου γνωρίζοντας την προσωπικότητα του και κατά το πόσο η γνώμη του μπορεί να είναι <<σωστή>>

Και επειδή εγώ γνωρίζω την δική σου προσωπικότητα δεν δίνω καμιά σημασία

Με λίγα λόγια την γνώμη σου για εμένα την έχω γραμμένη στα παλιά μου υποδήματα

Όχι δεν θέλω να σε πυροβολήσω ούτε να πάθεις κακό θέλω να σε διαβάζω για να βλέπω τι δεν πρέπει να κάνω

Φιλούμπες

Υ.Γ. Άντε βρε σε τάισα και σήμερα

KALI MOU PRAGMATIKA ESI ISE I MONI IPEF8INI GIA TON EAFTO SOU KE DEN EXI NOIMA NA PO TIPOTA
    ALA KOUVENTES TOU TIPOU DEN SE KSERO KE ARA DEN IME ANTIKIMENIKOS DEN PIANOUN MPORO NA SE DO ME MIA MATIA KE ESENA SOU EXO RIKSI PANO APO MIA KE EXO MILISI KE MAZI SOU MEXRI KE GIATI ISE ETSI MPORO NA SOU PO

AFTO POU SOU LEO PANTOS TO APODIKNIOI OTI OTI PROKIMENOU NA TIN PIOIS KOLIRIO MOU TO MALAKOSES TO PARAMI8I:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    EMENA DEN ME PSINIS
    TORA AMA KATAFERIS TOUS ALOUS MPRAVO SOU

KE ME TAISES?:rotflmao:

EGO GENI8IKA MESA STA SKATA:rotflmao:
    DEN MOU LENE TIPOTA

ESI DEN KATALAVENO POS TA EXIS STO STOMA SOU SINEXIA
    :rotflmao: :rotflmao:

GIA AFTO TERIAZSI ME TON KANENA KE I DIO OLO GIA SKATA MILATE...
    SOU ARESI I IFIS TOUS FENETE
    MIPOS ISE KE ESI KOPROLAGNA?

EGO PANTOS POU GENI8IKA MESA SE AFTA TA APOSTREFOME
    ESI POS DIAOLO EXIS EKSIKIO8I TOSO POLI..
    APISTEFTO:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

KE 8ES NA LEGESE GINEKA?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

KALITERA NA KRIFTIS PALI PISO APO KANA KAVAFI OPOS PALIA
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider

Re: Re: και καλα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Σιγουρα τα διαβασες και ΔΕΝ τα καταλαβες ρε Σπυρο ?

Κανε μου την χαρη και πες μου τι διαφορετικο λεμε οταν μιλαμε (σοβαρα) για Ποτο και Οδηγηση ...

Η μονη διαφορα ειναι οτι επειδη ξερω πολυ καλα οτι οι περισσοτεροι, κατι θα πιουν αν βγουν εξω (εστω και πολυ λιγο), το αντιμετωπιζω απο αυτην την σκοπια το θεμα που θεωρω οτι ειναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και οχι η ιδεατη θεωρηση των πραγματων.

Απο την αλλη τα περισσοτερα που εχει γραψει για μενα ειναι τρομερες ανακριβιες (χαριν εντυπωσιασμου), αλλα δεν μπηκα καν στον κοπο να απαντησω σε καθε μια ξεχωριστα, μιας και το σοκ που εφαγα ηταν πολυ μεγαλο για να μπορεσω να το ξεπερασω.

Ο καθενας που "εκθετει" τον εαυτο του δημοσια πρεπει να ξερει οτι θα δεχτει και την κριτικη (οπως κι εγω) και πρεπει εκ των προταιρων να το αποδεχτει αυτο.
    Επιλεγει λοιπον τι εαυτο θελει να παρουσιασει ...

Και τελευταιο ....
    Το ποιος σου κανει κριτικη, εχει πολυ μεγαλη σημασια ...

ΔΕΝ μπορει να κανει κυρηγμα πχ για την αξια της ανθρωπινης ζωης ενας με 5 φονους στην πλατη ...

RE XRHSTARA.....

MIN TON PAREXIGEIS TON MALAKA TON AKATANOMASTO ......

APLA MILAEI STIN DIKI TOY GLOSSA...

KAI TO KAKO EINAI OTI AYTO POY LEEI TO LEEI SAN NA MILAEI STON EAYTO TOY XORIS NA KRINEI OTI KAPOIOI MPOREI NA PLIGOTHOYNE APO TIS MALAKISMENES EKFRASEIS TOY....

ALLA EIMAI SIGOYROS OTI AYOTS EINAI O TROPOS POY MILAEI STON IDIO TOY TON EAYTO KAI DEN APAITEI APO TOYS ALLOYS NA AKOYNE STON IDIO RITHMO
    APLA TOY BGAINEI AYTHOPRMITA...
    POS NA TO KANOYME...

EIMAI SIGOYROS OTI TO MALAKISMENO EXEI METANIOSEI GIA THN MALAKIA TOY APLA APO EGOISMO TO TRABAEI TO SXINI...

REEEEE

AFISTE ME NA RIXO ENA MATSAKI TIS PROKOPIS KAI NA TON IDSOPEDOSO
    KAI THA ISISXASEI MIA GIA PANTA............

και η ζωή συνεχίζεται...

NIPTO TAS ARX1D1@S MOU

ROYFA TO ABGO SOY PALI MALAKIA EKANES

KAI AN EXEIS MPALAKIA ZITA SIGNOMI
    και η ζωή συνεχίζεται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    [QUOTE][i]Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

EGO GENI8IKA MESA STA SKATA:rotflmao:
    DEN MOU LENE TIPOTA

Δυστυχώς δεν κατάφερες να ξεφύγεις από αυτά

ESI DEN KATALAVENO POS TA EXIS STO STOMA SOU SINEXIA

Κοίτα να δεις παραπάνω πόσο καλά σε ξέρω πριν πεις ότι γεννήθηκες μέσα σε αυτά εγώ σου είπα κάθε πρωί που ξυπνάς να σταματήσεις να τα μυρίζεις

KE 8ES NA LEGESE GINEKA?

Είμαι γυναίκα για αυτόν που γουστάρω και αγαπώ
    για εσένα θέλω να αντέχεις να είμαι τίποτα

KALITERA NA KRIFTIS PALI PISO APO KANA KAVAFI OPOS PALI

Αηδίασα το μπλιάχ σου

λέω να πάω να πάρω αέρα

Υ.Γ.

<<Γιατί να κλέψω την καρδιά της πριγκιποπούλας αφού μπορώ να την κλέψω ολόκληρη.
    Ο Πειρατής >>

Κοίτα οι καρδιές δεν κλέβονται χαρίζονται στους άξιους

Αφού δεν μπορείς να αξιωθείς μια τέτοια τιμή κλέβεις όλο το κορμί
    Πω πω καταδίκη σου

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

KSANA NIPTO TAS ARX1D0MP@L@S MOU

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αηδίασα το μπλιάχ σου

λέω να πάω να πάρω αέρα
    KALON AERA KAKIOTATI

I MIPOS SKATOTIOTATI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    KALON AERA KAKIOTATI

I MIPOS SKATOTIOTATI

Επειδή βιάστηκες να απαντήσεις και δεν διάβασες την διόρθωση

Ξανά

Υ.Γ.

<<Γιατί να κλέψω την καρδιά της πριγκιποπούλας αφού μπορώ να την κλέψω ολόκληρη.
    Ο Πειρατής >>

Πω πω καταδίκη σου
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Επειδή βιάστηκες να απαντήσεις και δεν διάβασες την διόρθωση

Ξανά

Υ.Γ.

Ο Πειρατής >>

Πω πω καταδίκη σου
    8A MOU PIS KI ALA TETIA XAZA?

GIATI DEN ME VRIZIS ME TO GNOSTO XIDEO TAPERAMENTO SOU?

TI FOVASE PIA TOSES FORES TO EXIS KANI

KE GIA NA XARISIS ESI TIN KARDIA SOU MALON EMFRAGMATIKIA 8A INE

KE TI KSERIS ESI APO PERNO?
    ANTE 8A SOU PO..
    EGO PERNO TOI 8ELI NA PAR8I....

ASE DEN KSERIS TIPOTA GIA AFTO
    KE MILAO MAZI SOU GIATI EXIS PLAKA

MA SKATOTIOTATI MOU EPISTEPSA O DOLIOS OTI 8E EPIGENATE NA AERISTITE..
    SIGNOMI NA PARETE TON AERA SAS..
    :rotflmao:
    ISTE PALI EDO
    GIATI DEN PRAGMATOPIOITE POTE TIS EPI8IMIES SAS?

DEN 8A KSERETE POS FENETE...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Επειδη ειμαι ενας ανθρωπος πολυ οξυθυμος (οταν ενοχληθω πραγματικα), αλλα και το ιδιο ευκολα και γρηγορα καλμαρω ....

Φιλε μου (ετσι νιωθω ακομα) Λεωνιδα ...

Την τελευταια φορα που βρεθηκαμε στο Δελεαρ, εγω ηπια 2 καμπαρια με σοδα και εσυ 2 μικρα μπουκαλακια κρασι.
    Μηπως γνωριζεις πιο ειχε το περισσοτερο αλκοολ?

Εχω καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα σου ...
    Το ολο θεμα ξεκιναει απο τον free rider!

Ενα μεσημερι Σαββατου κατσαμε μαζι με αλλον ενα απο 'δω μεσα (δεν τον αναφερω για να τον προστατεψω) και ηπιαμε κατι τσιπουρακια. Του αρεσε η φαση και την ανεφερε σε αρκετα ποστ στα οποια και απαντησα. Μετα (ιδιο ζωδιο ειστε αλλωστε), ξεκινοντας απο πλακιτσα, φτασατε να το τραβηξετε στα ακρα. Ενα απο τα κτυπηματα σου λοιπον στην κορυφωση του καβγα ηταν το οτι ανεφερε οτι του αρεσε που πηγαμε για τσιπουρο και να το ξανακανουμε κλπ. και πιαστηκες απο 'κει και αρχισες την ιστορια με τους "μπεκριδες" και την "προπαγανδα" υπερ του ποτου.

Εγω, οντας φιλος και με τους δυο, βρισκομουνα στην μεση και ειχα τα "μαζεψε τον ρε crs" απο 'δω και "και πες του τιποτα ρε crs" απο 'κει. Ξαφνικα στραφηκες εναντιον μου, σχετικα με το οτι κανω προπαγανδα υπερ του ποτου, πραγμα το οποιο ειναι τρομερη ανακριβεια, οπως προσπαθω να εξηγησω εδω και τρεις μερες.

Εσυ ομως (κατι σαν τον πατερα μου), οταν σου λενε κατι το διαβαζεις και σκεφτεσαι απλως πως θα απαντησεις ΜΟΝΟ!

Ναι! Πολλες φορες εχω χρησιμοποιησει την εκφραση "Κρασομερα σημερα"!
    Οπως σου εξηγησα ομως (εχω κουραστει να το κανω πια) ειναι μια εκφραση, οπως χιλιαδες αλλες που χρησιμοποιουμε στην καθυμερινοτητα μας, και δημαινει οτι ειναι μια μερα για παρεα, κουβεντουλα διπλα στο τζακι (στοφα ακομα ανα θες), μεζεδακι και κρασακι. Δεν σημαινει οτι πρεπει να παμε και να πιουμε 10 κιλα κρασι ο καθενας!
    Δεν συνεχιζω το θεμα Ποτο και Οδηγηση μιας και εχω γραψει ηδη τοσα ποστ και εμενα σε αντιθεση με σενα ΔΕΝ μου αρεσει να επαναλαμβανομαι.

Μηπως αληθεια κανει προπαγανδα και το moto.gr που εχει smilies με μπυριτσες που τσουγκριζουν και χρησιμοποιουνται κατα κορον απο ΟΛΟΥΣ εδω μεσα ?

Εσυ ομως κολλας καπου σε ενα θεμα και ΔΕΝ ακους τον αλλο!

Μετα ειναι και το αλλο ...
    Αν θες να νουθετησεις καποιον για να παει πιο σιγα ας πουμε, τοτε η φραση "αντε και βαμησου πουτανας μουλικο, πηγαινε σιγοτερα" δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να φερει τα σωστα αποτελεσματα. Με ηπιοτερο τροπο σιγουρα θα εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες επιτυχιας.
    Εκτος κι αν ΔΕΝ σε ενδιαφερουν τα "αποτελεσματα" αλλα μονο μια επιδειξη καποιου τυπου φρασεολογιας, ασχετα με το σε ποιον απευθυνεσαι ...

Ξερεις καλα οτι δεν ειμαι απο αυτους που "βαρανε" τον Αφρο!
    Και αρκετες φορες εχω "κανει πισω" οταν εχεις (ξανα)χρησιμοποιησει τετοια φρασεολογια για μενα. Προσπαθησα να το προσπερασω με διαφορους τροπους και να μην μπω στο τρυπακι της αντιπαραθεσης, απο ΄δω μεσα.

Επισης ΔΕΝ χρειαζομαι κανενος ειδους υπερασπιση!
    Ολη μου την ζωη μονος μου σταθηκα και εχω αντιμετωπιση μεγαλη ποικιλια καταστασεων.

Συμφωνω οτι μοιαζει πιο πολυ με μια ψυχαναλυση (σου), παρα με ενα απλο ποστ.

Ελπιζω οτι για μια φορα θα διαβασεις κατι με προσοχη και χωρις προκαταληψη.
    Δεν κανουμε κανα μπραντεφερ γνωσεων ή εξυπναδας ή μαγκιας εδω μεσα θελω να πιστεω.

Επισης, ειμαι υπαρκτο προσωπο με σαρκα και οστα.
    Μπορει καποιος να με βρει ειτε ΚΑΘΕ Δευτερα στο Δελεαρ, ειτε οποτεδηποτε αλλου μετα απο συνεννοηση.

Και κατι τελευταιο ρε 'συ Λεωνιδα ...
    Προσπαθοντας να κατανοησω την συμπεριφορα σου ...
    Ρε μηπως εισαι πολυ καιρο κλεισμενος μεσα και σου λειπει καμμια βολτα ?

Φιλικα

Χρηστος
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Επειδη ειμαι ενας ανθρωπος πολυ οξυθυμος (οταν ενοχληθω πραγματικα), αλλα και το ιδιο ευκολα και γρηγορα καλμαρω ....

Και κατι τελευταιο ρε 'συ Λεωνιδα ...
    Προσπαθοντας να κατανοησω την συμπεριφορα σου ...
    Ρε μηπως εισαι πολυ καιρο κλεισμενος μεσα και σου λειπει καμμια βολτα ?

Φιλικα

Χρηστος
    FILE CHRISTO AFTO POU VLEPO EGO EDO STO MOTO TO KITAO APOSTASIOPIOIMENOS APO OTI DIPOTE ESI SXSI ME SIMPA8IES FILIES KE OTI ALO PROSTATEFTIKO POU NIO8OUN KAMIA FORA I AN8ROPOI O ENAS GIA TON ALO

EPREPE NA SE VALO SE MIA ALI KATIGORIA KE NA DO PIO ANTIKIMENIKA AFTIN TIN KATASTASI POLA APO AFTA POU LES TA DEXOME ALA DEN TA ASPAZOME
    EPISIS TO POS ME KRINIS INE APOTELESMA SIZITISIS
    KE KSERIS POLI KALA OTI EXETE KATSI SAN TIS KATINES STO DELEAR I ALOU KE SIZITATE GIA TON AFRO
    KE AFTOS INE ENAS LOGO POU DEN EMPISTEVOME TA LEGOMENA SOU KE TON ALON
    DEN SIZITAO ME TIN KINI GNOMI DILADI...

PERA APO AFTO
    EKINO POU IDA INE OTI TA LEGOMENA SAS EPI TOU A8OOU PIOMATOS OPOS TO XARAKTIRIZI
    KATANTISAN SAN TIN KINEZIKI STAGONA
    IME EDO TOSES ORES-MERES KE DIAVAZO PERI TOU IPIA 8A PIO EPINA
    AFTO TO EKLAMVANIS OS ELAXISTO KE ASIMANTO KE TO AKOLOU8I KE MIA FILOLOGIA ALA KE AFTO DEN TO PARATIRIS
    KE EPIMENIS OTI DEN KATALAVENO
    OREA LIPON DEN KATALAVENO TIPOTA
    SOU ARESI ETSI?

KOFTE ESIS AFTIN TIN KA8IMERINI FILOLOGIA EPI TOU PIOMATOS
    KE EGO IME LA8OS

ALA TIN EPOMENI FORA POU 8A KRINETE KAPION ME TO TI PINI KE POSO PINI
    NA KSERIS APO MONOS SOU
    OTI EKTI8ESE ASXIMA

TA IPOLIPA AS TA KSEXASOUME

KE FILARAKO EGO TERIAZO ME OLOUS
    KE DEN MPORO NA PAO VOLTA ME TO KA8E ENA
    OSES FORES TO EKANA ESTAN8IKA MAROULOFILO
    EXO KANI TIS EPILOGES ME ME MERIKA ATOMA
    IPARXOUN ORISMENA FOVERA ATOMA EKI STIN PAREA POLI KALA PEDIA ALA IPARXOUN KE EPIDIKSIES KE DEN EXO OREKSI VARIEME

KE PES STON KOSMO OTI TA DIO MPOUKALAKIA KRASI ITAN SE MEGE8OS TON MINI POTON DILADI IPIA DIO POTIRA KOLONATA KRASI KE MIN TA PARA LES GIA XARIN GOUSTOU

LIPON EPIDI SOU TIN EPESA KE SE STENAXORISA KE ISE PRAGMATIKA KALOS AN8ROPOS SOU ZITAO SIGNOMI
    ALA AMA SINEXISETE AFTIN TIN KATASTASI SE KA8IMERINI VASI
    8A PREPI NA KSANAVRE8OUME SE AFTO TO SIMIO

KE ELPIZO NA KATALAVENIS AFTO POU IPA OTI AFTI I KATASTASI EPIREAZI ATOMA KE AFTOS INE O KIRIOS LOGOS POU ASXOLI8IKA ME AFTO TO 8EMA

KE GIA NA MIN SE PAREKSIGISOUN I ALOI MIN LES KALA LOGIA GIA MENA
    KE EGO DEN LEO PIOS INE FILOS MOU MIN TON PAREKSIGISOUN

ANTE GIA KE KSEKOLA....

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    FILE CHRISTO AFTO POU VLEPO EGO EDO STO MOTO TO KITAO APOSTASIOPIOIMENOS APO OTI DIPOTE ESI SXSI ME SIMPA8IES FILIES KE OTI ALO PROSTATEFTIKO POU NIO8OUN KAMIA FORA I AN8ROPOI O ENAS GIA TON ALO

Οταν πρωτομπαινει καποιος σε ενα φορουμ, το μονο που ξερει ειναι nicknames του στυλ "crs-k" ή "afrotwin".
    Μετα απο τα γραφομενα του καθενος διαμορφωνει μια αποψη για το ποιον του.
    Η αληθεια ομως ειναι οτι κατα κανονα πολυ λιγοι ανθρωποι μπορουν να μεταφερουν μεσα απο τον γραπτο λογο συναισθηματα και εικονες, με αποτελεσμα να δινουν λαθος εντυπωσεις.
    Μετα ερχεται η σειρα της πιθανης γνωριμιας.
    Τοτε σε συνδιασμο με το τι εχεις διαβασει απο καποιον διαμορφωνεις μια τελικη αποψη και λες οτι ειναι οπως γραφει ή οτι ΔΕΝ εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση, μ' αυτα που γραφει.
    (Η τελευταια ειναι και η αποψη μου για σενα.)

Απο 'κει και περα ειναι αδυνατον να του απαντησεις σε καποιο ποστ, χωρις να εχεις την εικονα του στο μυαλο σου, χωρις να φανταζεσαι τι εκφραση θα παρει διαβαζοντας το.
    Ειναι ανθρωπινο αυτο και ετσι πρεπει να συμπεριφερεται κανεις οταν αντιμετωπιζει "ανθρωπους".

EPREPE NA SE VALO SE MIA ALI KATIGORIA KE NA DO PIO ANTIKIMENIKA AFTIN TIN KATASTASI POLA APO AFTA POU LES TA DEXOME ALA DEN TA ASPAZOME
    EPISIS TO POS ME KRINIS INE APOTELESMA SIZITISIS

Ποιος σου ειπε οτι θελω να μπω σε καποια κατηγορια ή οτι μπορεις να με βαλεις ΕΣΥ σε καποια κατηγορια?
    Εγω ειμαι μια κατηγορια ΜΟΝΟΣ μου, οπως ακριβως εισαι και 'συ και ΟΛΟΙ οι αλλοι.
    Σε εχω κατηγοριοποιησει εγω ?

KE KSERIS POLI KALA OTI EXETE KATSI SAN TIS KATINES STO DELEAR I ALOU KE SIZITATE GIA TON AFRO
    KE AFTOS INE ENAS LOGO POU DEN EMPISTEVOME TA LEGOMENA SOU KE TON ALON
    DEN SIZITAO ME TIN KINI GNOMI DILADI...

Φυσικα και το ξερω!
    Αφου εισαι "προβλημα" για τους περισσοτερους εδω μεσα.
    Οχι για τις ιδεες σου, που στις περισσοτερες των περιπτωσεων, ειναι σωστες, αλλα για τον τροπο που τις παραθετεις και προσπαθεις να τις επιβαλεις.
    Οταν βρισκομαστε εκει πολλες φορες ερχεται η κουβεντα στο φορουμ, που ειναι αλλωστε αυτο που μας ενωνει, και τις περισσοτερες απο αυτες θα βρεθει καποιος να εκφρασει παραπονα.
    Τι παει να πει "δεν εμπιστευομαι τα λεγομενα σου" λοιπον?
    Επειδη εχω επαφες και με αλλους που ειναι "εχθροι" σου?
    Εχεις χωρισει τον κοσμο σε φιλους κι εχθρους?

Μηπως θελεις να εισαι σε μια ακρη και να σε αντιμετωπιζουν το λιγοτερο σαν "γραφικο"?

Κι αν ειναι να μην σε ενδιαφερει η κοινη γνωμη, γιατι γραφεις σε φορουμ, κι οχι σε ενα word, για να περναει η ωρα σου?
    Κι αν δεν ενδιαφερεσαι για την κοινη γνωμη, για ποιο λογο εγινε ολο αυτο το μακελειο?

Προφανως και ενδιαφερεσαι και μαλλον πρεπει να βγεις λιγο απο αυτο το επιθετικο καβουκι σου και να ερθεις σε επαφη μ' αυτους που σ' ενδιαφερουν, ωστε να τους δειξεις ποιος πραγματικα ειναι ο Αφρο!

PERA APO AFTO
    EKINO POU IDA INE OTI TA LEGOMENA SAS EPI TOU A8OOU PIOMATOS OPOS TO XARAKTIRIZI
    KATANTISAN SAN TIN KINEZIKI STAGONA
    IME EDO TOSES ORES-MERES KE DIAVAZO PERI TOU IPIA 8A PIO EPINA
    AFTO TO EKLAMVANIS OS ELAXISTO KE ASIMANTO KE TO AKOLOU8I KE MIA FILOLOGIA ALA KE AFTO DEN TO PARATIRIS
    KE EPIMENIS OTI DEN KATALAVENO
    OREA LIPON DEN KATALAVENO TIPOTA
    SOU ARESI ETSI?

KOFTE ESIS AFTIN TIN KA8IMERINI FILOLOGIA EPI TOU PIOMATOS
    KE EGO IME LA8OS

ALA TIN EPOMENI FORA POU 8A KRINETE KAPION ME TO TI PINI KE POSO PINI
    NA KSERIS APO MONOS SOU
    OTI EKTI8ESE ASXIMA

Υπαρχει εδω μεσα κανενας που να μην εχει γραψει κατι αναλογο?
    "Παμε για καμμια μπυρα", "κερναω τσιπουρο", κλπ ή να μην εχει συμπεριλαβει μπυριτσες στο κειμενο του?

Ποιος κρινεται με το ποσο πινει?
    Εκτος φυσικα, αν αναφερεσαι σε τιποτα πλακες του στυλ "θα σου δειξω εγω πως πινουνε" ή κατι παρομοιο το οποιο δεν μπορω να θυμηθω ....
    Παρ' ολα αυτα, φανταζεσαι εσυ οτι πηγαμε ποτε και "σκοτωθηκαμε" στο πιοτο, επειδη παρασυρθηκαμε εδω μεσα?
    Μηπως φανταζεσαι (εσυ ή κανενας αλλος) οτι μαζευουμε πιτσιρικια και παμε και τα "ποτιζουμε" για να δουμε τι θα γινει μετα και πως θα πεσουν?

Αλλο τοσο τοτε θα επρεπε να φωναζουν αλλοι οτι προοθουμε την "ανθρωποφαγια" !!!
    Αυτη δεν ειναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πλακα ?
    Οταν του λες (λεμε) του αλλου οτι θα σου κανω τα αντερα κοκορετσι και θα κρατησω και λιγο σβερκο για τηγανια ?

Θελω να πω λοιπον οτι το καθε τι πρεπει να κρινεται κατω απο τις συνθηκες που λεγεται. Και επειδη εδω ειναι φορουμ και καποιος μπορει να το διαβασει πολυ αργοτερα, καλο ειναι να μπει στον κοπο να καταλαβει το υφος του ποστ πρωτα, πριν αρχησει τις κατηγοριες και τους αφορισμους.

TA IPOLIPA AS TA KSEXASOUME

Συμφωνω. Αλλωστε δεν καταφερα να εκδικηθω ποτε γιατι παντα μου ειχε περασει ...

KE FILARAKO EGO TERIAZO ME OLOUS
    KE DEN MPORO NA PAO VOLTA ME TO KA8E ENA
    OSES FORES TO EKANA ESTAN8IKA MAROULOFILO
    EXO KANI TIS EPILOGES ME ME MERIKA ATOMA
    IPARXOUN ORISMENA FOVERA ATOMA EKI STIN PAREA POLI KALA PEDIA ALA IPARXOUN KE EPIDIKSIES KE DEN EXO OREKSI VARIEME

Δεν καταλαβα.
    Μαλλον θες να πεις "ΔΕΝ ταιριαζω" για να κολλαει με τα αποκατω.

Μπορω να το καταλαβω αυτο, αν κι εγω "ταιριαζω" με τους περισσοτερους, απο την αποψη οτι θα προσαρμοστω εγω στην παρεα και δεν θα περιμενω να προσαρμοστει η παρεα σε μενα, γιατι τοτε θα αισθανομαι κι εγω μαρουλοφυλλο.

Ολοι εχουν ελαττωματα.
    Εγω παντα προσπαθω να δω πισω απο αυτα.
    Αν και προσωπικα ΔΕΝ εχω δει τοοοοσο τρομερους επιδειξιες που λες. Κι οταν μαλιστα περασαν απο το Δελεαρ κατι τετοιοι τυποι (που δεν ηταν καν του φορουμ), απομονωθηκαν απο ολους.

KE PES STON KOSMO OTI TA DIO MPOUKALAKIA KRASI ITAN SE MEGE8OS TON MINI POTON DILADI IPIA DIO POTIRA KOLONATA KRASI KE MIN TA PARA LES GIA XARIN GOUSTOU

Φυσικα και το ειπα!
    Και αν δεν εγινε αμεσα κατανοητο, προσυπογραφω.
    Δεν θα πω ψεματα σε ενα σοβαρο θεμα!
    Παλι ομως (εστω και για πολυ λιγο) εχουν περισσοτερο αλκοολ απ' οσο ειπια εγω ο "μεθουας"

LIPON EPIDI SOU TIN EPESA KE SE STENAXORISA KE ISE PRAGMATIKA KALOS AN8ROPOS SOU ZITAO SIGNOMI
    ALA AMA SINEXISETE AFTIN TIN KATASTASI SE KA8IMERINI VASI
    8A PREPI NA KSANAVRE8OUME SE AFTO TO SIMIO

Επειδη κι εγω καταλαβαινω οτι το αισθανεσαι αυτο που λες, το δεχομαι με μεγαλη ευχαριστηση και ανακουφηση.

Απο 'κει και μετα, οπως ξαναπα και πιο πανω, ας αντιμετωπιζουμε καθε ποστ, με τον τροπο που του πρεπει.
    Τα σοβαρα σαν σοβαρα και τις πλακες σαν πλακες.

KE ELPIZO NA KATALAVENIS AFTO POU IPA OTI AFTI I KATASTASI EPIREAZI ATOMA KE AFTOS INE O KIRIOS LOGOS POU ASXOLI8IKA ME AFTO TO 8EMA

Φυσικα και εχεις πολυ δικιο σ' αυτο οπως και σε πολλα αλλα. Ο τροπος που το διεκδικεις ειναι λαθος!

KE GIA NA MIN SE PAREKSIGISOUN I ALOI MIN LES KALA LOGIA GIA MENA
    KE EGO DEN LEO PIOS INE FILOS MOU MIN TON PAREKSIGISOUN

Το εχω ξαναγραψει προσφατα.
    Οταν λεω την γνωμη μου για καποιον ή για κατι, αυτοματα εκτιθεμαι.
    Αρα εχω "παρει" ηδη το ρισκο της παρεξηγησης.

ANTE GIA KE KSEKOLA....

Το ιδιο θα ευχηθω και δι υμας!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

:ΑΓΑΠΗΤΕ AFRO

ΛΕΣ

SE OLO TO KIMENO DIAVAZO TIN APOPSI ENOS ANASFALI POU SE KA8E PERIPTOSI PROSPA8I NA VGALI TIN OURA TOU APEKSO KE NA MIN ES8ANETE IPEF8INOS GIA TIPOTA SE SXSI ME ALOUS SINAN8ROPOUS TOU

Το να σπρώχνω την ευθύνη στον άμεσα υπεύθυνο, τον κηδεμόνα δηλαδή, δεν σημαίνει ότι διώχνω την ευθύνη από πάνω μου. Απλώς λέω, ότι δεν θα γράφω υποκριτικά και ψεύτικα για χάρη του κάθε ακηδεμόνευτου.

SE GENIKES GRAMES INE I KOLITI MAS KE ENDIAFEROMASTE GIA AFTOUS
    KE DEN MILAO GIA MENA PROSOPIKA ALA GIA OLOUS MAS

δεν αναφέρομαι στους κολλητούς αν πρόσεξες, αλλά στον τυχαίο ανήλικο επισκέπτη. Οι κολλητοί, για να είναι κολλητοί, πρέπει και να με ξέρουν, αλλά και να έχουν μυαλό στο κεφάλι τους ώστε να μην παρασέρνονται. Αλλιώς δεν τους κάνω κολλητούς.

TOUS KOLITOUS KE SINODIPOROUS KE SINODIGOUS SE KA8E PERIPTOSI 8ELOUME NA TOUS PROSTATEFSOUME STIN ZOI
    KE OXI ME TROPOUS TOU STIL EGO STO IPA AN 8ELIS ME AKOUS

Το να μην θέλω να είμαι δάσκαλος κανενός δεν είναι υπεκφυγή. Είναι υπεύθυνη θέση, που απορρέει από το δικαίωμα του αυτεξούσιου του καθ’ενός.
    Αν εσύ θέλεις να είσαι ο καθοδηγητής όλων, πρόβλημά σου. ρώτα όμως αν το θέλουν και εκείνοι, γιατί αλλιώς γίνεσαι ένας καταπιεστικός μουτζαχεντίν.

PROFANOS AFTO INE KATI POU DEN TO EXIS KANI POTE
    I TO LEO AFTO GIA NA SE 8IKSO...

προφανώς και εμφανώς είσαι προπέτης

GIATI ESI ISE MAGKAS KE PINIS KE ODIGAS KE KSERIS TI SOU GINETE KE ALA MPLA MPLA P@P@RI@ MENTOLES DILADI

που το έχεις διαβάσει αυτό? Ποτέ δεν έγραψα κάτι τόσο βλακώδες. Μην προσθέτεις στα γραφτά μου τέτοιες βλακείες προκειμένου να υποστηρίξεις της απόψεις σου.

NA SOU PO EGO TI KANIS
    PROPAGANDA GIA TO OTI ISE MAGKAS KE PINIS
    KE TO SIMPERASMA INE OTI O MAGKAS MIXANOVIOS PREPI NA PINI
    KE FTIAXNOUME ENA OREO MINIMA PINETE AN 8ELETE NA ISTE MAGKES

Επαναλαμβάνεις ψεύδη ασυστόλος, προσβάλλοντας την ευστροφία σου. στήριξε της απόψεις σου σε πραγματικά γεγονότα.

EPITELOUS STAMATISTE AFTIN TIN NOOTROPIA TOU PINOUME KANETE KAKO EKTOS TO OTI INE ANOUSIA KE VARETI

Αν δεν το κάνουμε θα μας τουφεκίσεις δικτατορίσκε μου?

Και κυρίως, αγαπητέ Λεωνίδα, το ότι εσύ και κάποιοι άλλοι δεν μπόρεσαν να κοντρολάρουν τον εαυτό τους, και ατυχώς ξεπέρασαν τα όρια, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος θα αρχίσει να γυρνά στην ταχύτητα που σας βολεύει.
    Εμείς που «πίνουμε» σταματάμε στο σημείο που μας επιτρέπεται να είμαστε νομοταγείς. Έτσι, θα τολμούσα να πω, δίνουμε το καλό παράδειγμα της εγκράτειας. Εν αντιθέσει με σας τους΄τέλειους'

:beer

ρε Χρήστε σε παραδέχομαι ...

οχι για τίποτα άλλο αλλά είσαι πολυ
    συναισθηματικός άνθρωπος....

τώρα ίσως και να έχεις δίκιο και να έχω και γώ μερίδιο ευθυνης που τσακώνομαι με τον Λεωνίδα αλλά σίγουρα
    δεν θα ήθελα να
    ξεσπάσει η μπόρα σε άλλους..

Μεγάλε με συγχωρείς γιατί πιστεύω οτι ξέροντας τον οξύθυμο χαρακτηρα του και παίζοντας σαν τα παιδάκια μαζί,
    το ζώρισα το πράγμα με αποτέλεσμα να σε φερω στην άσχημη κατάσταση να μπλεχτείς ανάμεσά μας...
    και νομίσω οτι και το άλλο το βούρλο όπως είδες τελικά με άκουσε και ζήτησε συγνώμη οπότε

όλα είναι καλά...

αλλά δεν είναι να τα παίρνεις τόσο συναισθηματικά όλα.....
    στο κάτω κάτω ενα χαβαλέ κάνουμε εδω και μέχρι εκεί....

αλλά όπως και να το κάνουμε
    ετσι είναι η ζωή...

σαν μια ταινία στο σινεμά....

στο κάτω κάτω γι αυτό έχει ενδιαφέρον....

εγω ρε είμαι αλκολικός και βάζω πολλές μπύρες ...

και όποιος θέλει να μου πεί κάτι να τα λέει στα μούτρα μου και οχι σε άλλους...

και η ζωή συνεχίζεται...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    [B]ρε Χρήστε σε παραδέχομαι ...

εγω ρε είμαι αλκολικός και βάζω πολλές μπύρες ...

και όποιος θέλει να μου πεί κάτι να τα λέει στα μούτρα μου και οχι σε άλλους...

:

Εμένα η μαμά μου μόνο 7up light με αφήνει να πίνω,free θα με μάθεις να πίνω ????

Η καλή παρέα συνοδεύετε (για ορισμένους ,αν όχι για όλους από ένα καλό ποτήρι κρασάκι, και από ένα καλό μεζεδάκι )δεν σημαίνει ότι αν βρεθούμε θα σκάσουμε στο ποτό ,και στο φαγοπότι.
    Απλά ο ( ΦΙΛΟΣ ) αφρο είναι της υπερβολής γι αυτό και ότι ακούγεται και λέγεται το πάει στα άκρα.
    Ρε χρησταρα crs εγώ πάντως όταν βρεθούμε όλοι μαζί(forum) θα έχω είπαμε κρασάκι ΑΑ ποιότητας
    Φαντάσου να βρεθούμε όλοι μας για κοπή πίτας όπως είναι το ΟΝΕΙΡΟ του idi !!!
    Θα πρέπει να έρθουν και τα ΜΑΤ. πανιώνιος ολυμπιακός θα το κάνουμε!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλά Σπυριδούλα σου βγάζω το καπέλο !!
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η Αγαπημενη Εκφραση Του CRS-k..!!
    από rsp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 00:06
  2. Λάθος mail
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 19:33
  3. λάθος(μην κάνετε τον κόπο)