Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 79

Θέμα: γυναίκες στο τιμόνι

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Προσπάθησα να το κάνω αυτό που λες,αλλά όταν πέρασε ένα στοπ και είδα το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω μας η φωνή του τρόμου μου βγήκε...έτσι απλά

Χωρίς να στη λέω, δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ενώ οδηγούν καλά, δεν έχουν τα "προσόντα" να βοηθήσουν κάποιον να μάθει μερικά πράγματα!

Η φωνή του τρόμου δεν βοηθά, απλά γιατί ο οδηγός αντι να προσέξει και να καταλάβει τί έκανε, κοιτάει εσένα να δει γιατί σκούζεις!!! Γιατί, ας πουμε, δεν σου βγήκε να πεις κάτι πρίν περάσει το στοπ, αφου βλέπεις πως δεν κόβει ταχύτητα?

Μου έχουν τύχει, ευτυχώς λίγα, περιστατικά με νέους οδηγούς ( και ο λόγος που συνοδεύω μερικές φορές είναι γιατί έχω την υπομονή που χρειάζεται) αλλά πάντα προσπαθω να προβλέπω τί θα συμβεί και να προειδοποιήσω τον οδηγό πριν κάνει τη μλκια!! και πάντα με ήρεμο τόνο, του στυλ " έχει στοπ, κόψε κι άλλο και σταμάτα να ελέγξεις πρωτα !! "
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ!!! :wacko: :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Για τους άντρες έλεγα ....

κι αυτά, χάλια τα πλένετε!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Επίτηδες φυσικά, για να γλιτωνετε την αγγαρεία!!

αντε παλι τα ιδια...

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
    Μου έχουν τύχει, ευτυχώς λίγα, περιστατικά με νέους οδηγούς ( και ο λόγος που συνοδεύω μερικές φορές είναι γιατί έχω την υπομονή που χρειάζεται) αλλά πάντα προσπαθω να προβλέπω τί θα συμβεί και να προειδοποιήσω τον οδηγό πριν κάνει τη μλκια!! και πάντα με ήρεμο τόνο, του στυλ " έχει στοπ, κόψε κι άλλο και σταμάτα να ελέγξεις πρωτα !! "
    Αχ,το είπα έτσι ακριβώς....με ήρεμο τόνο....έχει στοπ....και το αυτοκίνητο απλα τσούλαγε με πιο χαμηλή ταχύτητα προς τη μέση της διασταύρωσης!!!
    Χωρίς όμως να λέω ότι κι εγώ έχω τη μεταδοτικότητα για να εξηγήσω στον άλλο πού κάνει το λάθος...

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    κι αυτά, χάλια τα πλένετε!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Επίτηδες φυσικά, για να γλιτωνετε την αγγαρεία!!

Ρε, ειπαμε, μη τα βαζετε ολα στο ιδιο καζανι. Εγω μια χαρα τα πλενω..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Αχ,το είπα έτσι ακριβώς....με ήρεμο τόνο....έχει στοπ....και το αυτοκίνητο απλα τσούλαγε με πιο χαμηλή ταχύτητα προς τη μέση της διασταύρωσης!!!
    Χωρίς όμως να λέω ότι κι εγώ έχω τη μεταδοτικότητα για να εξηγήσω στον άλλο πού κάνει το λάθος...

Τί να λέμε τότε? μερικοί άνθρωποι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Οι γυναίκες στην Ελλάδα δεν ξέρουν να οδηγούν, όπως και οι άντρες στην Ελλάδα δεν ξέρουν να οδηγούν.

Ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν και στα 2 φύλλα που ξέρουν να οδηγούν αυτοκίνητα ή μηχανές.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Οι γυναίκες στην Ελλάδα δεν ξέρουν να οδηγούν, όπως και οι άντρες στην Ελλάδα δεν ξέρουν να οδηγούν.

Ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν και στα 2 φύλλα που ξέρουν να οδηγούν αυτοκίνητα ή μηχανές.

Μ' αρέσει που τα λες έτσι τσεκουράτα!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μ' αρέσει που τα λες έτσι τσεκουράτα!!!

Ξεχάσαμε να αναφέρουμε και τους αλλοδαπούς οδηγούς (κυρίως κάτι παλικάρια από την Αφρική) που νομίζουν ότι οδηγούν στην έρημο.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    :a12: :a16: :a019:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Καλε κοριτσια, εδω ειναι το θρεντ που μετραμε τις μαλαπερδες μας;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γι αυτό σε πάω όταν γράφεις ρε

Keep on

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos cbr600fi
    εδω ριχνουν με desert eagle στην οδηγηση εχετε μεινει ακομα!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=dFJjaj7pXsA
    παντως εγω χαίρομαι που βλεπω όλο και περισοτερες κοπελες σε μηχανες μεγαλου κυβισμού
    μπραβο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos cbr600fi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Πριν απο 10 χρονια θα συμφωνουσα με το οτι οι γυναικες δεν ξερουν να οδηγουν εκτος εξαιρεσεων.

Τωρα ομως τα πραγματα εχουν αλαξει πολυ και νομιζω οτι ειναι και πιο προσεκτικες και οχι φοβισμενες οπως παλια.

Οι χειροτεροι οδηγοι τωρα ειναι κατι παπουδες και γιαγιαδες 65+ που δεν βλεπουν, ακουν και απο αντανακλαστικα.....:ZZZ:
    μονο μην σε ακουσει εδω η γιαγια γιατι την εκατσες
    http://www.youtube.com/watch?v=xB7iz1HTh9U
    οχι τιποτε αλλο θα οδηγει και αναπηρικο τουτου :rotflmao:

Δηλαδή οι άντρες οδηγούν καλύτερα? Πότε το κάνουνε αυτό?

Οταν έχουνε τις οικογένειες τους μέσα με φορτωμένο ερείπιο αμάξι στην εθνική τελικιάζοντας το και είναι στο τσάκ να σκοτώσουνε ότι πολύτιμο έχουν?Είναι αστέρια οδηγοί τότε?

Οταν οδηγούν πιωμένοι και βάζουν σε κίνδυνο φίλους και άλλους διερχόμενους?Είναι αστέρια οδηγοί τότε?

Οταν σκοτώνουνε ανυποψίαστους πολίτες?Είναι αστέρια οδηγοί τότε?

Οταν σκοτώνουνε τους φίλους τους?Είναι αστέρια οδηγοί τότε?

Οταν είναι τσαμπουκάδες θεωρώντας Formula 1 το αμάξι τους ή θεριό το μοτό τους και είναι ξεκράνωτοι κάνοντας καγκουριές και σκοτώνονται?Είναι αστέρια οδηγοί τότε?

Οταν δέρνουνε τις συζύγους ή τις μειώνουνε?Είναι αστέρια οδηγοί τότε?

Μη μου πείτε ότι κάτι απο αυτά δεν έχει συμμετέχοντα έναν άντρα και οτι δεν συμβαίνει επι 24 ώρου βάσεως επαναλαμβανόμενα

Απλά ας δούμε πρώτα τη μάπα μας τι κάνει και εάν είμαστε το 100% των αντρών 100% σωστοί ας κρίνουμε τις γυναίκες,και οι γυναίκες καλά θα κάνουνε να γράφουνε εκεί που δεν πιάνει μελάνι οποιοδήποτε βλαμμένο αντρα και ας βελτιώσουν αυτό που ξέρουνε να κάνουνε
    As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high

AYRTON SENNA

Banned Το avatar του/της gozntari
    κάποιος μίλησε για προκατάληψη απέναντι στις γυναίκες ,εγώ λέω ,εγώ που δεν είμαι εγωιστής ,εγώ λέω ότι είμαι ο χειρότερος οδηγός του κόσμου ,έχω την χειρότερη παπιά στον κόσμο .. και είμαι προκατειλημμένος απέναντι σε όλους τους οδηγούς και απέναντι στον εαυτό μου .εκτός από πάπια έχω και φίλους που μου δίνουν τις μηχανές τους και πάω και με ….100 .τις μαλακιές που βλέπεις πίσω σου ή μπροστά σου δεν ξέρεις αν τις κάνει γυναίκα ή άντρας αφού δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τι είναι ακριβώς …αλλά αν σου ανάψει φλας σε στροφή στην εθνική . εεε τότε μονό γυναίκα μπορεί να είναι .όταν πεις ότι ξέρεις να οδηγάς ή ότι οι όλοι ξέρουν και τους εμπιστευτείς πάει τελείωσε το παιχνίδι θα προκαλέσεις ατύχημα… και εγώ δεν πλένω καλά τα πιάτα το αναγνωρίζω . Για τι , τα έβαλα με τις γκόμενες η δίκια μου προχθές κοίταζε κάτι καφετερίες στο Ρίο και μας έβγαλε από το δρόμο ευτυχώς που έκοψα λίγο το τιμόνι εγώ(αυτή οδηγούσε εγώ συνοδηγός ) .το αμάξι γρατζουνίστηκε από κάτω και αυτή γελαγε ενώ εγώ τα είδα όλα ..και προχθές προσπερναγα μια (στην δouλιά ,πήγαινα ένα κοτόπουλο ,δουλεύω και delivery) ενώ ήμουν δίπατης κάνει άριστα να αποφύγει μια λακκούβα ,για μια λακκούβα και επειδή δεν έλεγξε αριστερά ,εγώ θα πήγαινα στο νοσοκομείο και οι πελάτες δεν θα έτρωγαν κοτόπουλο :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βάση για κινητό τηλέφωνο στο τιμόνι
    από island στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2017, 15:50
  2. Τρεμουλο στο τιμονι
    από EDFC στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2007, 11:55
  3. Κουνημα στο τιμονι....
    από advblack στο forum Suzuki V-Strom series