Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 100

Θέμα: Εχω θέμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ωχ...κατάλαβα.
    Ευκολα θα την μεταπείσεις.

Πες της οτι απο δω και στο εξης....τερμα τα γοβάκια,τα σανδάλια και τα σαμπό.
    Sidi και AlpineStars θα κοσμουν τα ποδια της.

Φουστες τις ξεχναμε τελειως,μονίμως τζινάκι.Η λεξη cordura θα μπει στη ζωή της.

Το χειμώνα θα τρώει συνέχεια κρύο...οταν βρέχει....βαλε-βγαλε αδιαβροχα...και το τηλέφωνο της κομμωτριας της μπορει να το πετάξει....τι να το κάνει αλλωστε εφοσον κανενα χτενισμα δεν θα επιζει κατω απο το κράνος.

Μουσικουλα,τσιγαρακι και λοιπες απολαυσεις πανω στη μηχανη...τις ξεχνάμε.

Για κάνε μια δοκιμή.....

A cold-hearted bastard Το avatar του/της Gares'
    Γυναίκες....Δεν θα μάθουν ποτέ...Ακόμα να καταλάβουν οτι η μπάλα και τα μηχανάκια δεν κόβονται!!!! Τελεία......
    Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.
    That is why it is called the "present"...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    @castoras: άστο φίλε μου, το παιχνίδι το έχεις χάσει...από τα λεγόμενά σου πιστεύω πως πρέπει μάλλον καλλίτερα να δώσεις ΚΑΙ το παπί σου και να μείνεις με αμάξι.

Και κάτι ακόμη: μην απορήσεις όταν σε παρατήσει κάποια στιγμή επειδή δεν έγινε το δικό της. Έτσι την έμαθες.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Οδηγός παπιού μετά από ενα τρελο καλοκαιρι στην οικοδομη για να μαζευτούν τα φράγκα πάει και αγοράζει το υπερτουμπανο Kawasaki Kmx 200 .... καμαρωτός τρέχει να το δείξει στην κοπελιά του που κόντευαν τρία χρόνια μαζί ....

Με το που το βλέπει η κοπέλα αρχίζει τρελή γκρίνια .... τι είναι αυτό ... και που θα τρέχουμε ... και που πέταξες τα λ7...

"Πάμε μια βόλτα να δείς τι χαλαρά που τσουλάει ρε παιδάκι μου ... "

Κατεβαίνοντας προς Κατεχάκη χαλλλαρά σε ταχύτητα σαύρας γκρίνια .... πως πάει έτσι ... σα χαλασμένο κάνει .... και πολύ φασαρία κάνει ...

Ανοίγοντας γκάζι να πάει λιιιιιγο πιό γρήγορα γκρίνια .... τι τρέχεις ... θα σκοτωθούμε ... τι καλά που είμασταν με το παπάκι μας

Στάση λαοκούβαδου μπροστά στο 401 .... στάντ ...χωρίς άλλη λέξη ...

ΚΑΝΤΗΝΑ...

Η γκόμενα .... "μα..... "

ΡΕ ΚΑΤΕΒΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!

Κατεβαίνει ... τη παίρνουν τα κλάμματα ...γκάζι ... ένα κύκλο .... μάζεμα από τη στάση ....

πάλι γκρίνια .... τελική σέντρα μετά από 3 βδομάδες ...

:wacko:
    :rotflmao:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Οδηγός παπιού μετά από ενα τρελο καλοκαιρι στην οικοδομη για να μαζευτούν τα φράγκα πάει και αγοράζει το υπερτουμπανο Kawasaki Kmx 200 .... καμαρωτός τρέχει να το δείξει στην κοπελιά του που κόντευαν τρία χρόνια μαζί ....

Με το που το βλέπει η κοπέλα αρχίζει τρελή γκρίνια .... τι είναι αυτό ... και που θα τρέχουμε ... και που πέταξες τα λ7...

"Πάμε μια βόλτα να δείς τι χαλαρά που τσουλάει ρε παιδάκι μου ... "

Κατεβαίνοντας προς Κατεχάκη χαλλλαρά σε ταχύτητα σαύρας γκρίνια .... πως πάει έτσι ... σα χαλασμένο κάνει .... και πολύ φασαρία κάνει ...

Ανοίγοντας γκάζι να πάει λιιιιιγο πιό γρήγορα γκρίνια .... τι τρέχεις ... θα σκοτωθούμε ... τι καλά που είμασταν με το παπάκι μας

Στάση λαοκούβαδου μπροστά στο 401 .... στάντ ...χωρίς άλλη λέξη ...

ΚΑΝΤΗΝΑ...

Η γκόμενα .... "μα..... "

ΡΕ ΚΑΤΕΒΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!

Κατεβαίνει ... τη παίρνουν τα κλάμματα ...γκάζι ... ένα κύκλο .... μάζεμα από τη στάση ....

πάλι γκρίνια .... τελική σέντρα μετά από 3 βδομάδες ...

:wacko:

Το kmx τι το έκανες τελικά;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Πες της ''εγω θα παρω μηχανη'' χωρισε τη και μετα απο μερικες μερες παρε για test ride το νιντζακι, νοικιασε κι ενα εκθαμβωτικο call girl και περνα απο μπροστα της. Μονο να κοιτας το δρομο μη φας καμια τουμπα
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Φιλε.Αμα την αγαπας πολυ και πας για σοβαρα,τοτε παρε ενα μεσαιο σκουτερ (σ ολες αρεσει)
    κατα προτιμηση με μεγαλους χωρους και βαλιτσα (για σουπερ μαρκετ και ψωνια).
    Αμα σου ειναι αδιαφορη και απλως περνας ευχαριστα την ωρα σου,στειλτη στο διαολο και παρε ενα τουμπανο να το φχαριστηθεις. :a015: :a015:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Το kmx τι το έκανες τελικά;
    Το κόλλησα το μπουρδέλ@ μετά από κάνα χρόνο

(μετά πήρα Rgv ... )

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Μ' αρεσει γιατι ολοι εδω μεσα κανουν οτι γουσταρουν και δεν ειναι "παντοφλαδες"

Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    Φιλε.Αμα την αγαπας πολυ και πας για σοβαρα,τοτε παρε ενα μεσαιο σκουτερ (σ ολες αρεσει)
    κατα προτιμηση με μεγαλους χωρους και βαλιτσα (για σουπερ μαρκετ και ψωνια).
    γιατι να κανει εκπτωσεις στα θελω του???
    το σωστο ειναι αν εκεινη τον αγαπαει πολυ κ παει για σοβαρα..οχι απλα θα σεβαστει τα θελω του...αλλα θα χαρει που θα κανει ενα ονειρο του πραγματικοτητα...κ ας μη θελει να καβαλησει τη μηχανη η κοπελα

ενα ζευγαρι δεν πρεπει να τα κανει ΟΛΑ μαζι κ ουτε να συμφωνει σε ΟΛΑ...

μια φορα ζουμε ρε guys...τουλαχιστον ας ζησουμε οπως θελουμε εμεις κ οχι οπως μας θελουν
    το original α-μηχανο™ μελος

words, words, words......
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
    γιατι να κανει εκπτωσεις στα θελω του???
    το σωστο ειναι αν εκεινη τον αγαπαει πολυ κ παει για σοβαρα..οχι απλα θα σεβαστει τα θελω του...αλλα θα χαρει που θα κανει ενα ονειρο του πραγματικοτητα...κ ας μη θελει να καβαλησει τη μηχανη η κοπελα

ενα ζευγαρι δεν πρεπει να τα κανει ΟΛΑ μαζι κ ουτε να συμφωνει σε ΟΛΑ...

μια φορα ζουμε ρε guys...τουλαχιστον ας ζησουμε οπως θελουμε εμεις κ οχι οπως μας θελουν

(Δεν πρέπει να υπάρχουν πάνω από 10 γυναίκες σε όλη την Ελλάδα που να σκέφτονται έτσι)

I've always thought
    that I would love to live by the sea
    To travel the world alone
    and live my life more simply
    I have no idea what's happened to that dream
    Cos there's really nothing left here to stop me

φίλε μου συγνώμη κι όλας αλλά τι είναι αυτά;Εγώ όσες φορές έχω ακούσει "αν κάνεις αυτό το χ σ ψ θα σε χωρίσω" η απάντηση ήταν πάντα "δεν χρειάζετε σε χωρίζω εγώ τώρα" και πάντα μου βγήκε σε καλό είτε χώρισα τελικά είτε όχι!΄Οταν έχεις μια σχέση που έχει πραγματικά βάσεις αυτά δεν υπάρχουν.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ σε χωρίζω άμα πάρεις μηχανή μετά απο 6 ΧΡΟΝΙΑ; Μαλλόν φίλε μου πρέπει να ξέρεις 'οτι αν μια σχέση κρατάει πολλά χρόνια δε σημαίνει αυτόματα ότι είναι και σοβαρή! Επειδή είπες και κάτι για τους γονείς στο πρώτο post σε ρωτάω πως θα σου φαινόταν να σου έλεγε η μάνα σου "αμά πάρεις μηχανή δεν είσαι γίος μου πια!;" δε συγκίνω τη μάνα με τη κοπέλα σου αλλά όπως αυτή δε διαπραγματευεται την αγάπη της έτσι θα έπρεπε να κάνει και η κοπέλα σου!δηλαδή να έχει ως δεδομένο την κοινή σας ζώη και από κει και πέρα να βρείτε λύση σε οτιδήποτε.
    α και ΞΥΠΝΑ εσύ είσαι ο ΑΝΤΡΑΣ της υπόθεσης ή τέλος πάντων πρέπει να είσαι

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Να σου δώσω μία συμβουλή φίλε μου...

αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι η σωστή, γι'αυτό...

"Γυναίκα! Με βοηθάς λίγο να συμβουλέψουμε ένα παιδί?
    Όχι δεν είναι από το moto.gr ...

Όχι δεν κοιτάζω πάλι μηχανάκια...

Μια συμβουλή.... μόνο.... απλ... μα....... άου...... πάλι...... μήη΄..."

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Ρε καστορα, αμα εχεις τα φραγκα, τραβα και παρε οτι γουσταρεις και μην ρωτας κανενα.
    Αντε γιατι, αμα σε εχει ετσι στη σχεση, αυριο μεθαυριο που θα την παντρυτεις θα σου πιει το αιμα.
    Τραβα λοιπον και παρε αυτο που γουσταρεις, με καθαρα δικα σου κριτιρια.
    Να δεις που θα τουμπεκιαστει συντομα και μεσα της θα νοιωσει οτι εχεις προσωπικοτητα και δεν μασας και θα σε θελει πιο πολυ.
    Α! Και πανω στην γκρινια μην ψαρωσεις, παρα καβαλα πηγενε μια βολτα και την βλεπεις αργοτερα. Εαν το παιξεις ετσι, χωρις δικαιολογιες και χαζοψησιματα, θα εισαι πρωτη μουρη μια ζωη και θα εισαι παντα απο πανω. Εαν δεν ξηγηθεις καπως ετσι, θα εισαι αξιος της μοιρας σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Κωστάκη δεν λες τίποτα και παρουσιάζεις τη μηχανή σαν έκπληξη,έλεος δηλαδή.Όπως έσκασα εγώ Αγρίνιο Μεγάλη Δευτέρα βράδυ με το SV έτσι κάνε κι εσύ.Δε θα σε χωρίσει για τη μηχανή,δεν υπάρχει περίπτωση.Στην τελική αν το κάνει κακό του κεφαλιού της ,θα βρεις άλλη!Αν τρως από τώρα παντόφλα σε τέτοια θέματα φαντάσου τι έχει να γίνει αν το πας πιο σοβαρά...δες το και σαν τεστ.Καλύτερο να σε κράξει μια κι έξω κάνοντας surprise(Καλησπέρα μ'ακούς; ) παρά να σε πρήζει για μήνες πριν.Έτσι θα δεις και αν είστε γεννημένννννιοιο ο ένας για τον άλλο ΤΕΛΟΣ!!

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αν βαλω μπροστινο 120/60 αντι 120/70 θα εχω θεμα?
    από gianhs8 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2011, 11:15
  2. εχω θέμα στον Duke
    από toksoths87 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2011, 17:07
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2007, 16:40
  4. ΕΧω Βρει
    από XTMPAM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 21