Ειναι ικανος αυτος να αρχισει τα μπινελικια επειδη εφαγε κλωτσια απροειδοποιητα....Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
:
ΥΓ να σου προτείνω κάτι;;; Πως θα σου φαινόταν να ξεκινούσες πολεμικές τέχνες;;; Να εκτονώνεσαι σε ένα γυμναστήριο;;;;
Ειναι ικανος αυτος να αρχισει τα μπινελικια επειδη εφαγε κλωτσια απροειδοποιητα....Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
:
ΥΓ να σου προτείνω κάτι;;; Πως θα σου φαινόταν να ξεκινούσες πολεμικές τέχνες;;; Να εκτονώνεσαι σε ένα γυμναστήριο;;;;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
![]()
![]()
![]()
Ρε ΜΗΤΣΕ (και με το μπαρντόν δηλαδής ...)
Αφού αν δεν τα πάρεις με κάποιον άπαξ της ημέρας, είσαι ικανός να πλακωθείς με τα έντερά σου ...
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άλλα μΕ έλεγες στο κρεβάτι, μπιφτεκουλίνι μου ...![]()
![]()
Μπα μπα....
βρε καλως τον!!!
Για ελα μια απο τα τεχνικα και σε εψαχνα!!!
ΧΑΜΕΝΕ!!!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ειναι ικανος αυτος να αρχισει τα μπινελικια επειδη εφαγε κλωτσια απροειδοποιητα....
Μήπως να ενεργοποιούσαμε το BWMF club πάλι;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
θα θελα να γράψω .......
"είστε ΚΟΤΕΣ ΟΛΟΙ "
και .......
"κατέβα και γ@μησέ του το μ@νί που τον πέταγε τουν καργιολόπουστα......."
άλλα κοντεύω τα 50, και έχω δεί, οτι μόνο απο τύχη δεν είσαι χαμένος σε τέτοιες φάσεις.
οπότε ......
ΑΝ το αντέχεις .......
ΑΝ το ελέγχεις.......
φεύγεις, το σβηνεις απο την μνήμη, και περνάς την υπόλοιπη μέρα σου όμορφα και ωραία και οχι στο αυτόφωρο
![]()
ΑΝ![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Για αρχη δοκιμαζουμε να μη θυμωσουμε την επομενη φορα.Η για μια εβδομαδα ,σαν ασκηση αυτο. Να εισαι βεβαιος οτι η επομενη προκληση θα ειναι πολυ σκληρη για να δοκιμασει τις αντοχες σου.
Ακομα και επιλεγουμε να θυμωσουμε εμεις μια φορα ετσι σα ξεσπασμα επειδη γουσταρουμε.Σα τη διαιτα που τρως οτι θες την τεταρτη.
Με προσεχτικη διαχειρηση ο θυμος θα ελεχθει σε 6 μηνες με ενα χρονο οπως καθε εθισμος,γιατι περι εθισμου προκειτε. Θα εχει ελενχθει απολυτα μετα απο πανω απο 5 χρονια.Οποτε ξεκινα.
Η συνταγη εχει εφαρμογη σε εθισμους που χουν να κανουν με θυμο, ευσιγκηνισια, πρεζα,καταθλιψη,ανορεξια,βουλιμια κι οτι αλλος εθισμος υπαρχει.
Προσωπικη μου γνωση-αποψη.
Ισως να εχεις δικιο στους τροπους αντιμετωπισης σου αλλα... σαν τη φιλη μου τη Μαρια μιλας που εχει χαζεψει απο την πολυ γιογκα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χιουμορ κανω αδερφε!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Δεν είπα κάτι τέτοιο.
Πόσο καιρό έχεις να πηδήξεις ρε;;;;;
![]()
![]()
![]()
εκανα μικρος ρε, τωρα βαριεμαι!![]()
Φιλικα σου μιλαω αλλα ασε τους αλλους να μιλησουν για το τι καταλαβαν και τι οχι,γιατι με φερνεις αντιμετωπο με πλυαριθμους φανταστικους υπερασπιστες της ιδιοσυγκρασιας σου (κατα τα λεγομενα σου) και δενσωστο.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ρε Γιωργο, μονο εσυ ΔΕΝ μπορεις να με πιασεις με τιποτα ομως!
Οι αλλοι ολο και κατι καταλαβαινουν!
Φιλικα, να στο πω και αλλιως? Και χωρις παρεξηγηση και επισης οτι ποτε δε ξερω τι μπορει να μου συμβει...
Δεν ειμαστε το ιδιο ρε Γιωργο! Αν μπορεις καταλαβε τι εννοω!
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ οπως φανταζομαι μου μιλατε κι εσεις!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενταξει ξερω εισαι τυπος που εχει φαει το νυχτερι με το κουταλι,αλλα ουτε εμενα με ξερεις,και εχω δει απειρες βλακοφατσες να εκτροχιαζονται στο τσακ που δεν παιρνουν ουτε απο ψαρωμα ουτε απο κουβεντουλες, "σε ειδα" , "με ειδες" , "φρεναρα" μπουρου μπουρου.
Τεσπα ψυχραιμια συνιστω ομορφε.![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Ρε ΜΗΤΣΕ (και με το μπαρντόν δηλαδής ...)
Αφού αν δεν τα πάρεις με κάποιον άπαξ της ημέρας, είσαι ικανός να πλακωθείς με τα έντερά σου ...
![]()
τι μλκς!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο αιωνιος!
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
Αμα το εγκαθετο ρεμαλι εμφανιστει....το παμε ενα ριπλει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
-..Not Yet!
Το'χω διαβάσει και πραγματικά αν δε το διάβαζα ο ίδιος δύσκολα θα το πίστευα,πολύ καλός!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
καποιοι ειχατε διαβασει το θρεντ με τους σουρωμενους που κυνηγαγα και τελικα τους στριμωξαν οι μπατσοι λογω της καταγγελειας μου! Αν τους ειχα αφησει? Δε θα ειχαμε μαθει καποια περιστατικο τοτε? Εδω εμενα "σφαξανε" κοκκινο μπροστα μου στα 2 μετρα...
Άλλο όμως καταδίωξη άλλο να πλακώνεσαι με τον κάθε φουσκωτήρα :a31: σιγά,αξία του δίνεις του παπάρα.![]()
τσ τσ τσ....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τωρα με ριχνεις στο φιλοτιμο!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τεσπα ψυχραιμια συνιστω ομορφε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Φιλικα σου μιλαω αλλα ασε τους αλλους να μιλησουν για το τι καταλαβαν και τι οχι,γιατι με φερνεις αντιμετωπο με πλυαριθμους φανταστικους υπερασπιστες της ιδιοσυγκρασιας σου (κατα τα λεγομενα σου) και δενσωστο.
δεν στιριχτηκα σε κανεναν απο (τους οποιους μπορει να υπαρχουν) "φανταστικους" αλλα στα γεγονοτα που εχω δει και ζησει εγω. :smilea: Ευτυχως ή δυστυχως!
Δεν ειπα πουθενα οτι δεν καταλαβαινω! Γι αυτο και εχω να το λεω και να το σκεφτομαι, 2-3 χοντρες που μου εκατσαν και προλαβα και την εκανα μιας και εγω ψυχανομαλος δεν ειμαι να βγαζω κατσαβιδι καταμεσης του δρομου μερα μεσημερι!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ενταξει ξερω εισαι τυπος που εχει φαει το νυχτερι με το κουταλι,αλλα ουτε εμενα με ξερεις,και εχω δει απειρες βλακοφατσες να εκτροχιαζονται στο τσακ που δεν παιρνουν ουτε απο ψαρωμα ουτε απο κουβεντουλες, "σε ειδα" , "με ειδες" , "φρεναρα" μπουρου μπουρου.
Πιστευω οτι καποιος μπορει να εχει τα κοτσια να καθαρισει σαν αντρας, αλλα τι λεω τωρα ε?
Που τετοιοι σημερα...![]()
Ψυχραιμίααααα.....![]()
Αγάπη....![]()
Ειρήνη....![]()
λέμε τώρα....![]()