Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 72

Θέμα: Δωρητής...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Το ξαναλέω ότι αν δεν ασχοληθείς μαζί τους δεν υπάρχει περίπτωση κανένας μπράβος ν'αρχίσει καυγά στα καλά καθούμενα.Τώρα σε ό,τι αφορά στα γυμναστήρια έχω κατά καιρούς προπονηθεί σε σιδεράδικα όπου πάει το στεροειδές καπνός!Ε και;Πήγαινα,έκανα την προπόνησή μου και τέλος.
    Θα μου πεις "γιατί πήγαινες εκεί"
    Ήμουν σε φάση που δεν έιχα ούτε πατίνι και το αμέσως πλησιέστερο ήταν μακριά.
    Η καλύτερη μέθοδος δεν είναι ούτε η επίθεση ούτε η άμυνα...είναι η τρίπλα!
    Απλά δεν ασχολείσαι και δεν ασχολούνται μαζί σου...

edit:Kοινώς άστε τους μπράβους και ασχοληθείτε με τα μουν@κια στο μπαρ !!!

tolistol,,,,,

exeis dikaio kai katalabeineis ti ennow.... ta exeis dei!

h monh lush einai elenxos gia steroid kai narkwtika apo to magazi! h apo to kratos....dld

xese mesa ( sorry )

egw protimo na paw gia treximo kai na a8loume me kanena spor,,,,,kai xtreme spor

para ta gumnasthria!!!!!

kalhnuxto paw gia poto,,,,einai wra na kleiso to magazi ,,,,sunexizoume aurio

aaa xexasa mallwn 8a paw sabbatokuriako me to africa pilio piso gia free camping 8a sas etoimasw pics ,,,,,,!!!!!!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Καταδικαζω δε το οτι οπου ακουτε μμε καλο ειναι να πιστευετα το 1% γιατι τα αλλα ειναι ολα σαλτσες.Δεν νομιζω το αυστραλακι να ηταν και πολυ καλο παιδακι και γι αυτο του τις εβρεξαν.Το κακο ειναι οτι το παρακαναν και θα πληρωνουν την μαλακια τους για ολη τους την ζωη.Δεν συμφωνω με την θανατωση του δια ξυλοδαρμου προς θεου αλλα δεν μπορει ρε παιδια να τον μαυρισαν ετσι στα καλα καθουμενα. [/B]
    Το άσχημο δεν είναι αυτό που γράφεις.
    Το άσχημο είναι ότι αντέδρασε μόνον ένας.
    Το να πω ένα "ντροπή σου" θα πάει χαμένο όσο και το να στείλω παγάκια για φραπέ σε Εσκιμώο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Το να πω ένα "ντροπή σου" θα πάει χαμένο όσο και το να στείλω παγάκια για φραπέ σε Εσκιμώο.
    2..και μαζί με σένα3.
    Καλό ταξίδι στο παιδί και λιγότερα νεύρα απ'όλους μας,πορτιέρηδες και μη...δεν κάνουν καλό!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εγω παντως θα πληρωνα ή θα τους σκωτονα ο ιδιος..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Σεβαστη η αποψη σου και απλα η αποψη μου ειναι αυτη και ηταν απολυτως καταδικαστεα για την πραξη τους αυτη,δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι,αντε πλακωσε κανεναν τωρα και συ να σου φυγουν τα νευρακια.
    Keep spamming!!!:a13:

Re: pros GIXXERAKIAS

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    aparadekto auto pou les! h douleia tou bravou einai na einai mpravos se ena magazi me alkool...pou shmainei prepei na einai sobaros kai euxarhstos me tous pelates! kai na xerei na antimetopisei oti dhpote! kai na mhn prokali ( kati spanio)

oso gia to an sthn eurwph einai diaforetika ,,, to xerei mono kapios pou exei zhsei eurwph kai exei bgei kai sta mpar kai exei kai sourwsei ,,,,, kai ton exoun petaxei kai exw!
    Λοιπον επειδη αναφερεσαι σε εμενα τελικα και οχι στον φιλο Τολistolaros θα σου απαντησω.

Ενας μπραβος που δουλευει σε ενα τετοιο μαγαζι με αλκοολ οπως λες και συ,εχει να κανει με καθε καρυδιας καρυδι και οσο και αν σου φαινεται παραξενο οι πορτιερηδες δεν γεννιουνται,γινονται με αυτα που βλεπουν καθε βραδυ.Οσο ευχαριστος και να ειναι ενας πορτιερης αν καθε βραδυ τον φωναζουν τα αφεντικα να "καθαρισει" το μαγαζι απο πελατες (ας πουμε ο πιτσιρικας την εκανε την βλακεια του) που ειναι λιαδα και δεν καταλαβαινουν τι κανουν και φερνουν αντιρηση (πολλες φορες να βριζουν ασυστολως και να πειραζουν κοσμο ο οποιος δεν φταιει σε τιποτα) φυσικο ειναι λοιπον να χρειαστει η μεθοδος βαραω οπου πονει και οπου τον σφαζει.

Το λοιπον αυτη ειναι η αποψη μου αλλα ειπα οτι ειμαι αντιθετως με τον τοσο ξυλοδαρμο μεχρι θανατου αλλο να του εριχναν μια δυο καλες να ισιωσει και αλλο να τον σκοτωσουν στο ξυλο.Για την ευρωπη δεν ανεφερα κατι εγω οποτε δεν μπορω να απαντησω.

Δεν εβαλα καθολου emodicon γιατι μιλαω σοβαρα στα παραπανω λογια μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εγω παντως θα πληρωνα ή θα τους σκωτονα ο ιδιος..
    Η εκδικηση παντα ειναι πικρη και οχι γλυκια οπως νομιζουν οι περισσοτεροι....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Η εκδικηση παντα ειναι πικρη και οχι γλυκια οπως νομιζουν οι περισσοτεροι....
    δεν ξερω..
    και μονο στην ιδεα οτι οι αναιτια φονιαδες του γιου μου μετα απο καποια χρονια θα κανουν την ζωουλα τους, δεν μου αφηνει αλλα περιθωρια..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δεν ξερω..
    και μονο στην ιδεα οτι οι αναιτια φονιαδες του γιου μου μετα απο καποια χρονια θα κανουν την ζωουλα τους, δεν μου αφηνει αλλα περιθωρια..
    Σιγουρα αλλα σκεψου οτι ισως εχεις και αλλα παιδια που θα πρεπει να φροντισεις γι αυτα.Ενας ακομη (η τεσσερεις ποσοι ηταν αυτοι τπου συμμετειχαν?) φονος θα σε εκανε να ησυχασεις πισω απο τα σιδερα?Κια γω μαζι σου ειμαι απλα μιλαω-με εκ του ασφαλους γιατι δεν μας εχει τυχει και ελπιζω να μην τυχει ποτε σε κανεναν μας. (προσωπικα και γω το ιδιο θα εκανα )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

Αφορμή για το γεγονός...

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί όμως έγινε το περιστατικό...
    Ήταν ο νεαρός αυστραλός το λάθος θύμα αφού λέγεται ότι δεν
    έκλεψε τσάντα? Προκάλεσε τον μπράβο του μαγαζιού ή δεν
    πλήρωσε τα ποτά του?

Επίσης θεωρώ ότι τον άφησαν μόνο του αβοήθητο το παιδί
    η άλλη παρέα...και αυτοί όρμηξαν σαν rottweiler να τον αποτελειώσουν..

Θα μπορούσε να ήταν ο γιος η κάποιος από μας μέσα στο χώμα τώρα.....
    Αν δημιουργούσε φασαρία ο νεκρός, δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν κάτω ολόκληρα γουμάρια? Έπρεπε να τον σκοτώσουν στο ξύλο?
    Σαν τους "αστυνομικούς" στην Αγγλία που ενώ είχαν ακινητοποιήσει τον καημένο τον βραζιλιάνο στο έδαφος, του φύτεψαν 7 σφαίρες στο κεφάλι.

καλημερα μου περνουν διαφορες σκεψεις απο το μυαλο οταν βλεπω το γιο μου που ειναι 32μηνων να κανει μηχανακι ηλεκρικο για τις παγιδες που κρυβει αυτοι η πουτανα η ΖΩΗ δεν μπορω να φανταστω των ευατο μου σε αυτη τη θεση που βρισκεται αυτος ο ανθρωπος
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ζ-750

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ο ΑΣΧΕΤΟΣ
    καλημερα μου περνουν διαφορες σκεψεις απο το μυαλο οταν βλεπω το γιο μου που ειναι 32μηνων να κανει μηχανακι ηλεκρικο για τις παγιδες που κρυβει αυτοι η πουτανα η ΖΩΗ δεν μπορω να φανταστω των ευατο μου σε αυτη τη θεση που βρισκεται αυτος ο ανθρωπος
    Ο δικός μου είναι 24 μηνών και λυπάμαι αλλά αν ήμουν στη θέση του πατέρα του παιδιού θα το έκανα το κακό.
    Κάποιες φάπες και κανα δυό μπουνιές πάει κι έρχεται, εδώ όμως μιλάμε πως τον έστειλε αδιάβαστο τον πιτσιρικά χωρίς εμφανή λόγο. Τα νταηλίκια των κάθε είδους και νοημοσύνης φουσκωτών δεν έχουν καλό τέλος...

pros GIXXERAKIAS

mporei opwskeftesai na exeis ena mikro dikaio,,,,,,kai emena ama mou peirazei kapios kati 8a ton plakona....

auto pou 8elw na sou pw einai pws LES: oti den eprepe na pane toso makria......
    o logos pou paei ekei to 8ema einai giati ta atoma auta den einai noimon , pernounai xapia,
    einai oloi thn wra mprizomenh opws les apo to afentiko,,, gia na prwstateyoun to magazi,
    einai tetraplasioi se ogko kai den dexontai thn paramikroi malakia

OXI oxi oxi ,,,,opws ta k@riol@ sebontai kai upoklinontai san xaza koutia ths kopeles , etsi prepei na to kanoun kai se olous , pelates htane ta pedia pernousane kala, hr8ane apo thn australia sthn ellada gia diakopes . posoi phgate australia????

oti kai na kanane ,,,,to xeirotero ,,na mhn plhrwnane , NA klebane mia tsanta, na peirazane mia kopela ....ola auta sumbainoun, to magazi poulaei alkohol kai bgazei lefta kai prepei na brei tropo na pernane oloi kala.

oi mpraboi apo thn allou einai pia frouroi tou magaziou oxi gia ton australo alla apo ta cartel prostasias pou uparxoun,,,,,eee ama tyxei kai kanenas piomenos australos ton skotwnoun 4 mantraxaloi ntropoi tous!

lupamai,,,,,, mono auto 8a pw,,,,kai opws eipa gia tous tarifes , oloi 8a brounai ton apenanti tous eauto! kapios 8a tous balei sthn 8esh tous!

to xeretai pws sthn souhdia h mpravoi forane alexisfaira gileka??
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ