Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 70

Θέμα: Τροχαία 'Το Εθνικό Πένθος'_Βιβλίο του Ιαβέρη

Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
    ...
    η νοοτροπία που αποπνέει το ποστ σου στα μάτια μου είναι "ας μην τρελενόμαστε, κι ας μην πολυσκεφτόμαστε όσους τσακίζονται κάθε μέρα, δεν θα συμβεί σε μάς"

ο Ιαβέρης έχει δηλώσει στο ράδιο πως πάει με 40 στην πολη, και του κορνάρουν από πίσω, γιατί φοβάται μην του πεταχτεί πεζός/παιδάκι

ίσως σε σένα και μένα και σε άλλους στο φλώρουμ αυτό να είναι απ' αυτά που συμβαίνουν "σε άλλους"

Banned Το avatar του/της gozntari
    Καμία σχέση φιλέ gdevelek,δεν είμαι εγώ αυτός που σκάφτετε έτσι .λέω απλός ότι και ένας και χιλιάδες για μένα το ίδιο σημαντικό ειναι την ιδία μεγάλη άξια έχει ,δεν είναι ανάγκη να μου φουσκώνεις τα νούμερα για να με εβεστιτοποιεισεις .ναι πηγαίνει με σαράντα μέσα στην πόλη εγώ αυτό είπα ,για αυτούς που λένε ότι πάει σαν τρελός δεν ξέρω αν το κάνει ,ούτε την κοροϊδεύω, την συγκεκριμένη ενεργεία .αλλά εγώ φιλέ δεν τον χρειάζομαι για να πηγαίνω καλύτερα στο δρόμο .όποιος θέλει φοβερά ας αγοράσει το βιβλίο του ,τι άλλο να πω

.αλλά εγώ φιλέ δεν τον χρειάζομαι για να πηγαίνω καλύτερα στο δρόμο
    πιστεύεις πως υπάρχει ΕΝΑΣ έλληνας που να πιστεύει πως δεν οδηγεί σωστά και χρειάζεται συμβουλές;;;

θα σου εξηγήσω πώς ακριβός το σκάφτομε ,ξέρω ότι το δίπλωμα που πήρα πριν δυο χρόνια είναι για τον π?τσο .ξέρω ότι οι δρόμοι που οδηγώ είναι για τον π?τσο και τέλος κάνεις Έλληνας (και ειδικότερα εγώ) δεν έχει ούτε την στοιχειώδη εκπαίδευση οδηγού…αλλά εγώ που ξέρω ότι δεν ξέρω να οδηγό δεν γουστάρω κάποιον επειδή την είδε μεσσίας να μου λέει ψέματα για να με κάνει να οδηγώ καλύτερα ,θέλω να οδηγώ καλύτερα αλλά δεν θα οδηγήσω καλύτερα επειδή σκοτώνονται 40 εκατομμύρια έλληνες στο δρόμο .δεν συμφωνώ με την τακτική του …δεν με απασχολεί ο Ιαβέρης ,με νευριάζει το ελληνικό κράτος που αφήνει κενά στην εκπαιδεύσει μας σε διάφορα θέματα και άρχετε ο κάθε ένας με προσωπικό συμφέρον και μας λέει ότι θέλει επειδή (καλά κάνει) και πάει με σαράντα μέσα στην πόλη θα πάω και εγώ???? και θα με φανέ λάχανο οι από πίσω μου .ας μου πει πώς να σταματήσω στο φανάρι να μην με μάζεψε κανένας μαλακός και ας αφήσει τα νούμερα στην άκρη δεν λενε κάτι τα νούμερα ….

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    πιστεύεις πως υπάρχει ΕΝΑΣ έλληνας που να πιστεύει πως δεν οδηγεί σωστά και χρειάζεται συμβουλές;;;
    Ξεκινάμε:
    1)TOLISTOLAROS(ΜΑΚAΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟYΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠAΩ ΣΕ ΚΆΤΙ ΣΑΝ ΤΟ BE THE DRIVER)

πιστεύεις δηλαδή πως όσοι περνάνε με ΚΑΤΑκόκκινο δεν ξέρουν πώς να σταματήσουν;

πως κάνουν ό,τι κάνουν λόγω ελλειπούς εκπαίδευσης;;;

ειδικά αυτοί που, με την τελευταία μόδα, περνάνε κορνάροντας;; δηλαδή "περνάω κάντε στη μπάντα";;;

για καθίκια του κερατά πρόκειται που μόνο βούρδουλα θέλουν

ο ιαβέρης προσπαθεί να ξυπνήσει την (κάθε) κυβέρνηση που κοιμάται

αν σου φαίνεται στραβό, κι αν προτιμάς τα μαγειρεμένα στοιχεία της τροχαίας, τι να πώ

βλέπε colin mcrae
    Φιλαράκο πρόσεχε τί γράφεις:ο Colin Mc Rae σκοτώθηκε όταν έπεσε το ελικόπτερό του

ελατέ βρε παιδία τα κάνει και λίγο τραγικά ο Ιαβέρης (είναι αλλά όχι και τόσο ).και ένας να σκοτωθεί και χιλιάδες για την οικογένεια του είναι το ίδιο(καταλαβαίνετε τι εννοώ).τον έχω παρακολουθήσει σε πολλές συνεντεύξεις του .έμαθα πολλά αλλά νομίζω πως τρομοκρατεί και υπερβάλει .σε 5 χρόνια θα μας έχει πεθάνει όλους με τα νούμερα που δίνει ,μιλαεί για γενοκτονία .δεν ξέρω ,για τι δεν τον λένε ψεύτη .αν του πουν ότι τα νούμερα είναι μεγαλύτερα από της τροχαίας λέει: αυτό το απαράδεκτο που κάνει η τροχαία να μην προσθέτει στην λίστα τον νεκρών αυτούς που φτάνουν στο νοσοκομείο και πεθαίνουν εκεί .και έτσι ο κάθε Ιαβέρης λέει ότι νούμερο του έρθει στο κεφάλι, τελείως αυθαίρετα .τον αφήνουν πιστέψω, για τι κάποιος πρέπει να παίξει και το ρολό του μπαμπούλα. και το κράτος βαριετέ .καλό κάνει, δεν κάνει κακό ,με την προσπάθεια του ,αλλά είναι υπερβολικός .στην πόλη λέει ότι πάει μονό με 40 .βγάζει και βιβλίο εεε ???δεν σας προβληματίζει αυτό ??????
    Δεν είναι υπερβολικός στα νούμερα,ρώτα εμένα πόσα είδα τις 5 μέρες που έμεινα νοσοκομείο....

πάμε πάλη είπα ποιο πάνω (να διαβάσεις καλύτερα γιατί τα ιδία λέμε)ότι είναι απαράδεκτο αυτό που κάνει η τροχαία, αλλά τα νούμερα δεν μου λένε τίποτα .ούτε τις τροχαίας ούτε οι φατνώσεις του οποιουδήποτε .οκ ? αυτά που λες σημβενουν συχνά για αυτό θες και μια καλή αστυνομία να κάνει την δουλειά της σωστά ,δεν θες τον σωτήρα που προβάλετε από τα ΜΜΕ. οκ?μην τα μπερδεύεις

στο προηγούμενο ποστ σου δεν έγραψες το παραμικρό για αστυνόμευση

συνεπώς αν "μπερδεύτηκα", είναι επειδή εσύ με μπέρδεψες

ο ιαβέρης/σταθάκης είναι η ΜΟΝΗ μας ελπίδα, η τροχαία ροχαλίζει και ξέρει μόνο να λέει "μην τρέχετε" και "υπακούετε στις υποδείξεις των οργάνων"

ζουν στο 1950

Ναι οκ δεν αποδίδω καλά στο γραπτό λόγο αλλά ρε παιδί μου αυτοί οι 10 μαλακές που συναντάμε στο δρόμο καθημερινά δεν θα ακούσουν ούτε τον Ιαβέρη ούτε τον σταθακη .(άλλη σχολή όμως ο στάθηκες ,σαφέστερα καλύτερος ).για αυτός θες αυτή την απροσδιόριστη άνοια που την πληρώνεις και σε δυσκολεύει που λέγετε κράτος ,και πρόστιμα όχι ιδία για όλους το 10% του εισοδήματος σου εστί ποναει και κάτι τζιπατους ,που στα παπαρια τους και αν τους κόψεις και 350 ,για το κόκκινο την ώρα που πάνε να κλίσουν δούλιες εκατομμύριων ,το βάζουν στα λειτουργικά έξοδα της εταιρίας ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek

ο ιαβέρης/σταθάκης είναι η ΜΟΝΗ μας ελπίδα, η τροχαία ροχαλίζει και ξέρει μόνο να λέει "μην τρέχετε" και "υπακούετε στις υποδείξεις των οργάνων"

ζουν στο 1950

εμείς ήμαστε η ΜΟΝΗ μας ελπίδα ,εγώ δεν πιστεύω σε μεσσίες και σε πολιτικάντηδες ,τι έκανε ο σταθακης τώρα που τα πήρα σα βουλευτής της Ν.Δ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ,για την καρεκλά και τα λεφτά το κάνουν αυτοί (ο σταθακης έχει την ευθιξία και παρατήθηκε από μια επιτροπή 6 χρονιά μετά. 6 χρόνια ανυπαρξίας ,και επειδή τον έγραφαν κανονικά ,6 χρόνια του πηρέ να το καταλάβει ότι είναι θέμα πολίτικης βούλησης )

θα σε παραπέμψω στο πρώτο μου ποστ σ' αυτή την κουβέντα

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    εγω ξερω πως αν την παρασκευη το απογευμα δεν κατεβαινα φρεναριστος στενο στο οποιο εχω προταιρεοτητα τωρα θα ειχα ζημια 3 χιλιαρικα στο αμαξι και πιθανοτατα χτυπηματα στο σωμα μου και φοβο να ξαναοδηγησω για καποιο διαστημα και ολα αυτα γιατι ενας κυριος ηλικιωμενος περασε αερα το στοπ του...ευτυχως το παραδεχτηκε.τωρα το τι λεει ο καθενας εδω μεσα το ακουω τσαμπα και βερεσε.και ναι ο οδηγος που εχει τρεξει σε αγωνες ξερει το αμαξι 10 φορες καλυτερα απο εναν κοινο οδηγο.και ναι ο παγκοσμιος οδηγος ειναι ενα με το αμαξι του.μην παιρνουν τα μυαλα σας αερα.κουλοι εισαστε,οι μηχανες και αμαξια σας πανε,δε τα πατε.ακομα και επαγγελματιες αγωνιζομενοι ετσι ειναι.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Σταθακης και ο ιαβέρης συμμετέχουν σε επιτροπές που συζήσανε και ξανασυζητάμε και ξαναμασυζητανε για να προτείνουν κάτι στην κυβερνήσει που θα τους βάλει σε άλλες επιτροπές για να δουν αν αυτά που αποφάσισαν στην πρώτη επιτροπή ήταν σωστά .και αυτοί πληρώνονται για αυτό .θέλω και εγώ μια τέτοια θέση .και μετά βγάζουν και κανένα βιβλίο να πάρουν και λίγα από εμάς και εμείς να πεφτούμε στις λακκούβες τους και μετά να μας λένε εγώ πάω με σαράντα ….άντε μωρέ

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    κουλοι εισαστε,οι μηχανες και αμαξια σας πανε,δε τα πατε.ακομα και επαγγελματιες αγωνιζομενοι ετσι ειναι.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Από οδήγηση δεν ξέρουμε που πανε τα 4!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Ας παραδεχτούμε επιτέλους ότι σε σχέση με κάποιους είμαστε άχρηστοι και κουλάτζες,μη βλέπουμε την οδήγηση σαν μέσο αυτοεπιβεβαίωσης,να κοιτάμε να βελτιωνόμαστε.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2006, 21:37
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2006, 16:18
  3. Το πιο άχρηστο πλάσμα του κόσμου
    από troulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2006, 20:49
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2005, 09:12