θα σου απαντουσα αν ειχες καποια αποψη απο ss και δεν καβαλουσες απλα xt.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε φιλε μου αυτα που λες τα θες και τα λες η σου ξεφευγουν?
![]()
θα σου απαντουσα αν ειχες καποια αποψη απο ss και δεν καβαλουσες απλα xt.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε φιλε μου αυτα που λες τα θες και τα λες η σου ξεφευγουν?
![]()
αναφερα τον μπραλο για να σου δειξω ποσο γρηγορα μπορει να εξικιωθει κανεις με ενα μηχανακι με αψογο στησιμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και εγω το 636 το πηρα μετα απο 8 χρονια vespa 200 2t.
το τρακαρισμα που ειχα και οι τουμπες μετεπειτα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που θα μπορουσα να ειχα παθει.
ακομα την μηχανη την μαθαινω και δεν την εχω επ ουδενι. και την εχω 2,5 χρονια.
το μηχανακι και το καθε ss εχουν απεριοριστες δυνατοτητες σε σχεση με τις δικες μας.
αν καταφερεις να ανεβασεις τις δικες σου ικανοτητες στο 70% σε σχεση με το μηχανακι εισαι ενας πολυ καλος και ασφαλης οδηγος.
αλλα η πλειοψηφια κυμαινεται στο πως να ανοιξει το γκαζι στην ευθεια και να ανεβασει ολες τις ταχυτητες,κατι το οποιο το κανει και μια 60χρονη γιαγιουλα που πλεκει στον ελευθερο χρονο της.
δεν ξερω πως επεσες αλλα σιγουρα δεν ηταν λαθος του εργαλειου.
το οτι καταφερνες να πατας ολο το λαστιχο στον μπραλο δεν μου λεει κατι.
αν εκανες 1,10 στα Μεγαρα μου λεει.![]()
ολα ειναι σχετικα και πως τα βλεπουμε εμεις απο την μερια μας.
ξερω πολλους που λενε ειμαι πιλοταρα και αλλα τετοια ωραια και ειναι σαυρες Μεξικου.
και ξερω και αλλους που λενε "ενταξει δεν το παω και πολυ καλα",και τρομαζεις να τους ακολουθησεις και να τους βλεπεις να μπαινουν με τα οσα.
τωρα για το 70% των δυνατοτητων κτλ και εδω διαφωνω.
η μηχανη δεν ειναι μονο για πιστα και για χρονους και ειδικα με μια μονο πιστα στην ελλαδα δεν ειναι μονο αυτη η χρηση της.
ο καθενας την αγοραζει για τους δικους του λογους.
γνωρισα παιδια που ξυνανε τα παντα, γνωρισα παιδια που πηγαινανε καμαρωτοι σαν τσολιαδες.
και οι δυο πλευρες ευτιχισμενες ηταν.
αν για να παρουμε ενα ss 600 πρεπει να εχουμε λιωσει ενα 250 τοτε κανενας δεν επρεπε να καβαλαει 1000 πλην των αγωνιζομενων.
τωρα για θεμα ασφαλειας εγω ειμαι υπερ της αποψης οτι αν τον ελενχεις τον καρπο σου ολα καλα θα πανε.αλλωστε και με ενα 250 μια χαρα στουκα.
ο καθενας ας παρει οτι θελει αρκει να το αγαπαει, να το σεβεται και να ειναι παντα με φουλ εξοπλισμο
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
θα σου απαντουσα αν ειχες καποια αποψη απο ss και δεν καβαλουσες απλα xt.
![]()
εχεις δικιο ρε φιλε, δεν ειμαστε ολοι πιλοτοι σαν εσενα,με ενα χρεπι ΧΤ ειμαστε και πολυ μας ειναι...
![]()
μην καταδεχτεις να μου πεις...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Φιλε stef24 γνωμη ζητας και θα βρεις τον μπελα σου, χωρια που βλεπω και τους απο πανω να πλακωνοντε στο ξυλο.
![]()
Εγω μ'αυτα που διαβασα θα προτεινα αυτο, απο κει και περα δικα σου ειναι τα φραγκα και οτι επιλεξεις θα ειναι σεβαστο.
Δες ομως της αποψης μας θα εχουν πλακα.![]()
![]()
ρε εγω δε πλακωνομαι ποτε,ειμαι καλο παιδακι κι ας καβαλαω χρεπακι...
![]()
![]()
![]()
αλλα +1 για το cbf κι απο μενα
Η άν θέλεις ένα πραγματικά όμορφο ss 250 (τετράχρονο) Hyosung comet GT250R
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=53912
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Ενα βασικο μειον.Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Συν τα όποια πλαστικά σε τυχόν πτώση.![]()
![]()
αναφερα τον μπραλο για να σου δειξω ποσο γρηγορα μπορει να εξικιωθει κανεις με ενα μηχανακι με αψογο στησιμο.
μην γελιεσαι. το οτι πατας ολο το λαστιχο στον μπραλο δεν σημαινει οτι πας και αναγκαστικα γρηγορα ΚΑΙ με ασφαλεια.
τωρα για το 70% των δυνατοτητων κτλ και εδω διαφωνω.
η μηχανη δεν ειναι μονο για πιστα και για χρονους και ειδικα με μια μονο πιστα στην ελλαδα δεν ειναι μονο αυτη η χρηση της.
λαθος. οι συγκεκριμενες μηχανες ΠΡΕΠΕΙ να ζουν το 90% της ζωης τους στην πιστα. ασχετο που εδω δεν εχουμε πιστες και μεγαλο ποσοστο τις χρησιμοποιει για να παει για καφε με αναμμενο βεντιλατερ.
ο καθενας την αγοραζει για τους δικους του λογους.
γνωρισα παιδια που ξυνανε τα παντα, γνωρισα παιδια που πηγαινανε καμαρωτοι σαν τσολιαδες.
και οι δυο πλευρες ευτιχισμενες ηταν.
συγνωμη αλλα οι 2οι ηταν ψωρουπερηφανοι και ΨΩΝΙΑ. ααα!ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ!
αν για να παρουμε ενα ss 600 πρεπει να εχουμε λιωσει ενα 250 τοτε κανενας δεν επρεπε να καβαλαει 1000 πλην των αγωνιζομενων.
ναι.αν μπορεσεις να τελειωσεις το 600,να πας στο 1000. αν οχι. κατσε στα αυγα σου. εγω γι'αυτο δεν θα παρω 1000. γιατι θεωρω το γκαζι απ'το 636 ΥΠΕΡ-αρκετο.
τωρα για θεμα ασφαλειας εγω ειμαι υπερ της αποψης οτι αν τον ελενχεις τον καρπο σου ολα καλα θα πανε.αλλωστε και με ενα 250 μια χαρα στουκα.
ειπαμε πεφτεις και απο φρενα με 60χλμ ωραιοτατα.και μετα καθεσαι και ξυνεις το κεφαλι σου και αναρωτιεσαι πως εγινε.
ο καθενας ας παρει οτι θελει αρκει να το αγαπαει, να το σεβεται και να ειναι παντα με φουλ εξοπλισμο
αν παρει ο 21χρονος που μολις πηρε το διπλωμα μια haya χωρις να εχει εμπειρια...εγω θα του δωσω 2 μηνες.
![]()
αγαπη μια μιλας υποκειμενικα μια αντικειμενικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν παρει ο 21χρονος που μολις πηρε το διπλωμα μια haya χωρις να εχει εμπειρια...εγω θα του δωσω 2 μηνες.
![]()
το οτι πατας ολο το λαστιχο οπως το οτι ξυνεις γονατο σιγουρα δεν ειναι δεικτης του οτι πας γρηγορα αλλα ειναι δεικτης της κλισης που μπορεις να παρεις και δεν ειναι μη αξιας αναφορας για το πρωτο διμηνο.
τωρα οσο αναφορα την χρηση συμφωνω οτι 90% πρεπει να γινεται σε πιστα αλλα ποια πιστα?
με την λογικη αυτη ειναι παραλογοι ολοι αυτοι που σκανε 11000+ για να μπουνε στην καλυτερη 2 φορες στην πιστα στα 20000 χιλιομετρα.
επισης παραλογοι ολοι αυτοι που παιρνουν 1000 γιατι ουτε το 10% δεν αξιοποιει τα 600.
δεν μπορεις ομως να τους κατηγορησεις γιατι η μηχανη ειναι ερωτας που σ'αναγκαζεις να παραμεριζεις τις χρηστικοτητες καθε μοντελου.
τωρα για κυβισμους κτλ ειναι σχετικα ολα.πολλοι εχουν κανει αλματα και δικαιωθηκαν και πολλοι εχουν σκοτωθει.
το μεγαλυτερο αλμα για μενα ειναι απο την σαγιοναρα στον φουλ εξοπλισμο.
κι αν παρει το gsxr 1000 ουτε μηναΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
αγαπη μια μιλας υποκειμενικα μια αντικειμενικα.
το οτι πατας ολο το λαστιχο οπως το οτι ξυνεις γονατο σιγουρα δεν ειναι δεικτης του οτι πας γρηγορα αλλα ειναι δεικτης της κλισης που μπορεις να παρεις και δεν ειναι μη αξιας αναφορας για το πρωτο διμηνο.
τωρα οσο αναφορα την χρηση συμφωνω οτι 90% πρεπει να γινεται σε πιστα αλλα ποια πιστα?
με την λογικη αυτη ειναι παραλογοι ολοι αυτοι που σκανε 11000+ για να μπουνε στην καλυτερη 2 φορες στην πιστα στα 20000 χιλιομετρα.
επισης παραλογοι ολοι αυτοι που παιρνουν 1000 γιατι ουτε το 10% δεν αξιοποιει τα 600.
δεν μπορεις ομως να τους κατηγορησεις γιατι η μηχανη ειναι ερωτας που σ'αναγκαζεις να παραμεριζεις τις χρηστικοτητες καθε μοντελου.
τωρα για κυβισμους κτλ ειναι σχετικα ολα.πολλοι εχουν κανει αλματα και δικαιωθηκαν και πολλοι εχουν σκοτωθει.
το μεγαλυτερο αλμα για μενα ειναι απο την σαγιοναρα στον φουλ εξοπλισμο.
δεν θα τα χαλασουμε στο αν "εχεις" το πρωην μηχανακι σου ή οχι. πατουσες ολο το λαστιχο?το μισο?εξυνες γονατο? αυτια? λιγη σημασια εχει γιατι δεν μιλαμε για σενα. μιλαμε για ενα παιδι που θελει να παρει κατι πολυ δυνατο και δεν εχει εμπειρια.
αν στα 20.000χλμ με ss εχεις μπει 2 φορες πιστα εισαι αξιος της μοιρας σου για μενα.
για την αγορα του 1000 την ειπα παραπανω την γνωμη μου. (ποσο μαλλον οσον αφορα και τους ανυπαρκτους δρομους της Ελλαδας εστω για να 300ρισεις)
θα συμφωνησω στο τελευταιο κομματι που μιλας για ερωτα της οποιας μοτο καυως επισης και για το οτι οι οδηγοι διαφερουν και οντως αν βαλουμε 2 απειρους να κανουν μια "πορεια" στον χωρο τοτε αυτη θα ειναι διαφορετικη. γιατι ειναι διαφορετικοι ανθρωποι. απλο.
τελος για να τελειωνουμε η συμβουλη μου στο παλικαρι που εκανε το thread ειναι να παει σε κατι μικροτερο και να αφησει το γκαζι των 600 ss για πιο μετα.
cheers.
![]()
![]()
![]()
Ναι έχεις δίκαιο. Έπρεπε να πώ 1 χρόνο ή πάνω από 6-7000 χλμ, αλλά οκ φόρουμ είναι, γράφουμε την άποψή μας κάπως βιαστηκά και μπορεί να ξεχάσουμε και κάτι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
καλέ μου φίλε,
δεν έχει να κάνει πόσον καιρό κατέχεις μια μηχανή -1 χρόνο ας πούμε- παρά πόσες ώρες/χλμ έχεις στην σέλα της μηχανής που κατέχεις.
Επίσης γίνομαι off topic, αλλά η άποψη ότι για να πάει κάποιος σε 1000 πρέπει να τελειώσει το 600 τι ακριβώς σημαίνει? Πώς τελειώνει το 600 ακριβώς και σε ποιό δρόμο (δεν μιλάω για πίστα) το να στρίψεις με το 600 δεν σε ικανοποιεί και θες 1000? Δηλαδή αν πάρω 1000 θα κάνω το Πάτρα Αθήνα πιο γρήγορα? Θα μπαίνω με περισσότερα στις στροφές η θα πιάνω περισσότερα στις ευθείες? Πού και πώς ακριβώς θα μπορούσα να τελειώσω το 600? Το έχω απορία επειδή όλο το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και πραγματικά δεν μου φαίνεται λογικό!
Το 1000 έχει δύναμη (ροπή) σε όλο το φάσμα στροφών (τουλάχιστον πολύ καλύτερα από ένα 600άρι) και σε συνδυασμό με την αίγλη των 1000 κυβικών (άλλο το "έχω εξακόσια" και άλλο το "έχω χιλιάρα"), είναι ο λόγος πιστεύω που το παίρνει ο κόσμος. Το εξακοσάρι έχει ξέσπασμα και θέλει δούλεμα ψηλά και προσωπικά μου φαίνεται δυσκολότερο να το οδηγήσω απότι ένα χιλιάρι που ξέρεις ότι έχει δύναμη σε κάθε άνοιγμα γκαζιού, οπότε θέλει συνεχώς την προσοχή σου! Άρα το χιλιάρι δεν το παίρνουμε επειδή τελειώσαμε το 600, αλλά για διάφορους άλλους λόγους! Δεν έχω χιλιάρι, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και διορθώστε ελεύθερα αν σκέφτομαι λάθος!
Chris
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Το 1000 έχει δύναμη (ροπή) σε όλο το φάσμα στροφών (τουλάχιστον πολύ καλύτερα από ένα 600άρι) και σε συνδυασμό με την αίγλη των 1000 κυβικών (άλλο το "έχω εξακόσια" και άλλο το "έχω χιλιάρα"), είναι ο λόγος πιστεύω που το παίρνει ο κόσμος. Το εξακοσάρι έχει ξέσπασμα και θέλει δούλεμα ψηλά και προσωπικά μου φαίνεται δυσκολότερο να το οδηγήσω απότι ένα χιλιάρι που ξέρεις ότι έχει δύναμη σε κάθε άνοιγμα γκαζιού, οπότε θέλει συνεχώς την προσοχή σου! Άρα το χιλιάρι δεν το παίρνουμε επειδή τελειώσαμε το 600, αλλά για διάφορους άλλους λόγους!![]()
εγω συγκεκριμενα στα 20000 πηγα μια φορα σερρες.πεσανε δυο ατομα μπροστα μου και σταματησα.την επομενη επεσα εγω και με σταματησε το 2000 που εδωσα να το φτιαξω.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν θα τα χαλασουμε στο αν "εχεις" το πρωην μηχανακι σου ή οχι. πατουσες ολο το λαστιχο?το μισο?εξυνες γονατο? αυτια? λιγη σημασια εχει γιατι δεν μιλαμε για σενα. μιλαμε για ενα παιδι που θελει να παρει κατι πολυ δυνατο και δεν εχει εμπειρια.
αν στα 20.000χλμ με ss εχεις μπει 2 φορες πιστα εισαι αξιος της μοιρας σου για μενα.
για την αγορα του 1000 την ειπα παραπανω την γνωμη μου. (ποσο μαλλον οσον αφορα και τους ανυπαρκτους δρομους της Ελλαδας εστω για να 300ρισεις)
θα συμφωνησω στο τελευταιο κομματι που μιλας για ερωτα της οποιας μοτο καυως επισης και για το οτι οι οδηγοι διαφερουν και οντως αν βαλουμε 2 απειρους να κανουν μια "πορεια" στον χωρο τοτε αυτη θα ειναι διαφορετικη. γιατι ειναι διαφορετικοι ανθρωποι. απλο.
τελος για να τελειωνουμε η συμβουλη μου στο παλικαρι που εκανε το thread ειναι να παει σε κατι μικροτερο και να αφησει το γκαζι των 600 ss για πιο μετα.
cheers.
![]()
![]()
![]()
δηλαδη χωρις τα μεγαρα τωρα ποσες φορες θα ανεβει η πλειοψηφια των αναβατων σερρες?
τελος παντων ας παει σε ενα 250 λοιπον, μετα να ψαξει για 400 και μετα σε 600.
εσυ δεν καταλαβα ομως γιατι πηρες 600 και μαλιστα το πιο γρηγορο στην κατηγορια του και δεν πηγες σε κατι πιο ηπιο μεχρι να το μαθεις?
εκτος αν θεωρεις την διακοσαρα βεσπα σχολειο για ss.
τελος παντων η δικη μου η αποψη ειναι αν σεβαστεις αυτο που καβαλας δεν προκειται να σε προδωσει ποτε ειτε οδηγεις μια μερα μηχανες ειτε 10 χρονια.
εγω οταν παρελαβα το 636 δεν ηξερα πως μπαινουν οι ταχυτητες και επεσα μετα απο 2χρονια οταν ηξερα πως ξυνουν μαρσπιε και πως σερβιρουν τσαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
+1000![]()
+954![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.